2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar kan değerim 8.5 ve 6 aydır düzenli kan ilacı kullanıyorum. Bugün hematolojiye muayene oldum ve damardan 2 doz demir yüklemesi yapılacakmış. Aynı durumu yaşayan var mı? Neden aylardır hiç yükselmedi ki.
Özel hastanedeki doktorum özellikle hematolojiye yolladı değerler artmadığı için bunun arkasında başka bir hastalık olabilir diye. Ama hematoloji doktoru eski tahlillere bakarak bu sonuca vardı. E demir yüklemesi gerektiğini zaten kendi doktorum da söylemişti ekstra hiçbir şey yapılmadı. Anlamadım ben hiçbir şey. Ne yapmalıyım şimdi

Hangi demir hapını kullaniyodun

Aynen canım bebeğim için çok uznemeye çalışıyorum. Bende kavga edip eşimle hiç huzurumu kaciramam banada diyor arada yaslanirlarsa gelsinler yanimiza bende gelsinler diyorum. Calisacagim için evde torunla dururlar aksamdan aksama görürüm zaten. Sende bosver ailesi sonuçta gelecekler tabiki canım. Ben mesala oğlum olacak yarın birgün yaşlanınca gelin evinde istemezse üzülürüm sonucta 9 ay karninda tasimis bakmış büyütmüş meslek sahibi etmiş. Empati yaparım yâni hep ama aynı şeyi iyi niyeti karsi taraf gostermedigi için üzülüyorum. Sende iyi düşün canım sadece ezdirme kendini yeter

Merhaba, benimde kan degerim 9 bucuk artmıyor ama benim böbrekte hanikelikten dolayı genişleme olduğu icin kan kaçağı yapıyor. Ondan yukselmiyor. Sendekini arastirdilar mi ? Neden yukselmedigini.

Merhaba, benimde kan degerim 9 bucuk artmıyor ama benim böbrekte hanikelikten dolayı genişleme olduğu icin kan kaçağı yapıyor. Ondan yukselmiyor. Sendekini arastirdilar mi ? Neden yukselmedigini.
Geçmiş olsun canım. Ben de hamile kalmadan önce mide ve bağırsak kanaması geçirdim ülser varmış. Hematoloji doktoru bu yüzden olabilir dedi sözde araştırılması için özelden devlete gönderdi doktorum. Şaşırdım kaldım

geçmiş olsun canım Akdeniz anemin var mı?

cok sağol canım. Sanada çok geçmiş olsun. Allah yasatmasin gercekten sirt ustu ve sağ tarafa yatamıyorum genisleme fazla olmasin stent takilmasin diye. Sende demir yuklemesi yaptır dogumda baya kan kaybi yasanabiliyormus riske atma derim bünyen zayıf düşmesin. Mutlakada araştırılsın canım en azindan onlemini almış olursun. Belki banada son aya doğru yükleme yapabilir artma olmazsa

Maasallah canm benim 33 haftada 1700 ve errken dogum riskim var nasil olcak nilmiyorm
o zaman kilosuyla değil de daha çok gelişimini tamamlamasıyla ilgilensen daha iyi olur cnm, düşük kilolular daha çabuk ele gelir daha çabuk serpilir o konuda endişen olmasın.. tamamlasın da gelişimini..

Maasallah canm benim 33 haftada 1700 ve errken dogum riskim var nasil olcak nilmiyorm
Allah yardımcın olsun hiç korkma strese girme ki bebişte stres yapmasın inşallah zamanını beklerde oyle dogar
Eltimin bebegi 920 gr.dogdu şimdi bir görsen çok fena çok yaramaz maşallahı var

Kahvaltıdan iki saat once demir ilacini ictiginden emin ol ya da yatmadan once al ama oncesinde yemek yememis olman gerekiyor yine. Benim kan degerim en son 14 tu doktorum kan ilacimin mg sini dusurdu. Her gun almana da gerek yok kan degerin iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…