- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.781
Bende hamilelik günlerimi özlüyorum ☺☺☺ doyamadıydım içimde çok şeyler kaldı 35 haftalık dogunca ☺☺☺[/Q
canım ne kaldı mesela içinde ?
Cnm ayni yastayiz ve 2. Cocugum olucak. bizde baska cocuk yapmıcaz. Esim baglat gitsin diyor ama ben tedirginim arastirmadim da bi sorun oluyor mu diye sen konusunca buraya da yazarsan iyi olur.Doğum yapan herkese her benişe Allahım sağlık sıhhat versin Biz de yarın 37+0 oluyoruz.hem doğum iznine ayrılmak için rapor alacağım hem de gün alırım umuduyla gideceğim yarın doktora.bu arada 2. Bebişim olacak kısmetse yaş 34.yarın doktorla tüplerini bağlatma işini de konuşacağım.var mı benim gibi olan acaba gerçi burada çoğu anne adayı çiçeği burnunda daha :)
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğini ...Merhaba kızlar ben 19 kasımda doğum yaptım bugün 1 haftayı dolduruyoruz 37.4 'te doğdu bebeğim 1 gece kuvezde kaldı şuan iyi çok şükür hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Enfeksiyon falan bakıldı mı genelde ondan kaynaklanıyor çünkü.Kızlar siz hamileliğin 7.ayında falan eşinizle birlikte olabildinizmi? Benim canım aşırı derecede yanmaya başlamıştı birlikte olmadık.Yarın çatı muayenem var çok korkuyorum nasıl olacak ona dayanamazken muayeneye nasıl dayanıcam
Benim açılmam olmuştu 34+3 te o güne kadar beraber olduk ve hiç öyle bir şey yaşamadım. Bence sende mantar falan vardır doktora söyle fitil verir 3 güne geçer. Hiç kafana takma bebişlerimiz içinde bir tehlikesi yok. Benim muayenelerimde de sıkıntı yok tabi insan kendini garip hisssediyor ama kendini rahat bırak hiçbir sıkıntı olmaz hem o aırada doktorda anlar mantar var mı bir aorun var mı ama söyle yinedeKızlar siz hamileliğin 7.ayında falan eşinizle birlikte olabildinizmi? Benim canım aşırı derecede yanmaya başlamıştı birlikte olmadık.Yarın çatı muayenem var çok korkuyorum nasıl olacak ona dayanamazken muayeneye nasıl dayanıcam
Evet sancim cok yoktu araliklari sıktı. Suni sanci ve epiduralli normal dogum yaptim. Aksam 7 gibi de hastaneden çıkış yaptik.Allah analı babalı büyütsün canım normal doğum mu oldu
Geçmiş olsun canım. Hiç yatırmamışlar o zaman sizi ne güzel bebiş de iyi demek ki. Ben de epidural istiyorum nasıl geçti doğumun.Evet sancim cok yoktu araliklari sıktı. Suni sanci ve epiduralli normal dogum yaptim. Aksam 7 gibi de hastaneden çıkış yaptik.
Cnm ayni yastayiz ve 2. Cocugum olucak. bizde baska cocuk yapmıcaz. Esim baglat gitsin diyor ama ben tedirginim arastirmadim da bi sorun oluyor mu diye sen konusunca buraya da yazarsan iyi olur.
Bütün gece sancı bekledim ama giden gelen olmadı. Çatı kemiklerimden tık tık ses geliyor sadece yürürken. Bekliyorum bakalım ama uzanıyorum genelde evdeyim zaten yürüyüş filan yapmıyorum. Biraz ertelemeye çalışıyorum sanırımlillypot canım naptın haber ver
Benim tecrübem yok ama etrafımda akrabalarımda çok yapan oldu hiç bir sıkıntı yaşayan olmadı canımAranızda daha once epiduralle normal dogum yapan var mi? Benim.aklimda hep epidural vardi ama doktorum tamamen doğal dogumdan yana. Epiduralin annede oluşması gereken oksitosinngibi doğal hormonları geciktirdiğini, epidiral sonrasının anne icin Biraz zorlu olabildiğini filan söyledi. Normal dogurtacak yani beni illa. Endişelenmiyor degilim acikcasi . He ama bazen anne hic uyum sağlayamıyor dogum sancılarına o zmn ben kendim epidural yapalim diyorum zaten dedi. Var mı epiduralle ilgili sıkıntı yasayan?
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün :)Merhaba kızlar ben 19 kasımda doğum yaptım bugün 1 haftayı dolduruyoruz 37.4 'te doğdu bebeğim 1 gece kuvezde kaldı şuan iyi çok şükür hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsünMerhaba kızlar ben 19 kasımda doğum yaptım bugün 1 haftayı dolduruyoruz 37.4 'te doğdu bebeğim 1 gece kuvezde kaldı şuan iyi çok şükür hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Şimdiden hayırlı olsun canım, iyi haberlerini yazarsin insallahKızlar benim doğuma son 3 gün çok heyecanlıyım valla yerimde zor duruyorum artık nasıl olcak diye düşünüp duruyorum
Canim dusmeye baslayinca deger tekrar yukselmiyor ins bi an once düşerAyni sorun bizdede var cocuk ne yaparsam yapayim uyanmiyor.Persembe ve Bugun olcturduk deger 11 de duruyor yukselmedi ama dusmuyorda.Emme yapamiyor bizimki sagip sagip veriyorum her yarim saat 45 dkda bir bakalim insallah dusururuz.Sizin degeriniz kaclarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?