2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doğum yapan herkese her benişe Allahım sağlık sıhhat versin Biz de yarın 37+0 oluyoruz.hem doğum iznine ayrılmak için rapor alacağım hem de gün alırım umuduyla gideceğim yarın doktora.bu arada 2. Bebişim olacak kısmetse yaş 34.yarın doktorla tüplerini bağlatma işini de konuşacağım.var mı benim gibi olan acaba gerçi burada çoğu anne adayı çiçeği burnunda daha :)

Cnm ayni yastayiz ve 2. Cocugum olucak. bizde baska cocuk yapmıcaz. Esim baglat gitsin diyor ama ben tedirginim arastirmadim da bi sorun oluyor mu diye sen konusunca buraya da yazarsan iyi olur.

Merhaba kızlar ben 19 kasımda doğum yaptım bugün 1 haftayı dolduruyoruz 37.4 'te doğdu bebeğim 1 gece kuvezde kaldı şuan iyi çok şükür hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğini ...

Enfeksiyon falan bakıldı mı genelde ondan kaynaklanıyor çünkü.

Benim açılmam olmuştu 34+3 te o güne kadar beraber olduk ve hiç öyle bir şey yaşamadım. Bence sende mantar falan vardır doktora söyle fitil verir 3 güne geçer. Hiç kafana takma bebişlerimiz içinde bir tehlikesi yok. Benim muayenelerimde de sıkıntı yok tabi insan kendini garip hisssediyor ama kendini rahat bırak hiçbir sıkıntı olmaz hem o aırada doktorda anlar mantar var mı bir aorun var mı ama söyle yinede

Doğum yapan tüm annelere hayırlı olsun, güle güle büyütün bebişleri kızlar. Aralık anneleri olarak başladık, çoğu Kasım sonuna kadar doğacak sanırım bana da doktorum 15 20 arası Doğum dedi. 10 Aralık’ta kontrole gidicem. Gün vericek sanırım. Zamanında sağlıkla gelsin hepimiz bebişleri

Cnm ayni yastayiz ve 2. Cocugum olucak. bizde baska cocuk yapmıcaz. Esim baglat gitsin diyor ama ben tedirginim arastirmadim da bi sorun oluyor mu diye sen konusunca buraya da yazarsan iyi olur.

Tamam canım yazarım.internette biraz araştırdım da en kötü ihtimal illa 3. çocuk zorunlu olursa tüp bebek için sorun değilmiş tüplerin bağlanması.

Aranızda daha once epiduralle normal dogum yapan var mi? Benim.aklimda hep epidural vardi ama doktorum tamamen doğal dogumdan yana. Epiduralin annede oluşması gereken oksitosinngibi doğal hormonları geciktirdiğini, epidiral sonrasının anne icin Biraz zorlu olabildiğini filan söyledi. Normal dogurtacak yani beni illa. Endişelenmiyor degilim acikcasi . He ama bazen anne hic uyum sağlayamıyor dogum sancılarına o zmn ben kendim epidural yapalim diyorum zaten dedi. Var mı epiduralle ilgili sıkıntı yasayan?

Benim tecrübem yok ama etrafımda akrabalarımda çok yapan oldu hiç bir sıkıntı yaşayan olmadı canım

Merhaba kızlar ben 19 kasımda doğum yaptım bugün 1 haftayı dolduruyoruz 37.4 'te doğdu bebeğim 1 gece kuvezde kaldı şuan iyi çok şükür hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsün

Kızlar benim doğuma son 3 gün çok heyecanlıyım valla yerimde zor duruyorum artık nasıl olcak diye düşünüp duruyorum
Şimdiden hayırlı olsun canım, iyi haberlerini yazarsin insallah

Canim dusmeye baslayinca deger tekrar yukselmiyor ins bi an once düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…