- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.581
Sağ alt köşede crl.... cm ya da mm yazar mesela 3.5mm bir de bebeğin ölçümüne göre haftasını yazar 6w 4d 6 hafta 4 gün diye yaniCnm yazyr mu bakrmsnbmbm
Allah razı olsun canım benim aminnn inşallaahhepimiz için mükemmel güzel hamilelik süreci ve bebeklerimizle geçirecegimiz uzun sağlıklı yıllar diliyorum
Bu sürecinde tadını çıkarmak lazım öyle değil mi amayiyelim,içelim ,gezelim, heyecanlanalım ve hiçbirşeyi kafamıza takmayalım
Vee hattaa canınızı sıkanlar olursa pat pat söyleyin geçin hamilelik hormonları yüzünden frenleyemiyor desinler yeter ki stressiz bu süreci atlatalım
Senin altta bebeğin doğacağı tarih 7 Aralık yazıyor. O dogrumu pekiEee normal o zaman canım yaa daha ne olsun benimkine 7 hafta 2 günlük dedi Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin minnoşlarımızı inşallah
Seninki daha yeni onun için bebek boyu yok.Cnm yazyr mu bakrmsnbmbm
Cnm benm daha kese ondan mı yok acabaSağ alt köşede crl.... cm ya da mm yazar mesela 3.5mm bir de bebeğin ölçümüne göre haftasını yazar 6w 4d 6 hafta 4 gün diye yani
Hm anladm cnm sağolSeninki daha yeni onun için bebek boyu yok.
Çok güzel haber sevindim adına Rabbim sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin miniklerini. Haftamız aynı karından mı duydunuz kalp atışını. Bir de kese boyutu nedir? Doktor beni perşembe çağırmıştı ama il dışı olduğu için biraz daha geç gideyim ki kesin duyalım istiyoruz. Perşembe devlete gideceğim duyarsak kalp atışı ve kan tahlili için.Merhaba kızlar
Bebişimizin kalp atışını duyduk bugün şükürler olsun
Ayrıca sağlık ocağınada kontrollerimize gidiyoruz ve durumumuzdan haberdar ediyoruz olması gereken de buymuş ve çok ilgililer gerçekten müthiş birşey işlerini bu derece sıkı tutmaları
Hamileliğin 12. Haftasında zeka testi için çağırdı doktorumuz ...
İnşallaah Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder.
20. Haftasında da sağlık ocağına aç karnına gidicekmişim.
12. Haftasında da ayrıca folik asiti kesecekmişiz
Güzel bir maraton bizleri bekliyor kızlar
Ufaktan kitap okumaya başlasam fena olmaz diyorumŞu verdikleri minnoş kitap bile çok hoşmuş
Sanki bana hamileliğim göz açıp kapayıncaya kadar geçecekmiş gibi geliyor zaten yazlardan hiçbirşey anlamıyorım eee geriye eylül ekim kasım
Sizlerde süreçler nasıl ilerliyor neler yapıyorsunuz?
Hayırlı olsun sevindim adına canım. Kese boyu nedir aramızda bir gün var. Karından duyuluyor mu artık ben tereddütlüyüm gidersem ve kalp atışını duymazsak diye randevuya geç gideceğim.Selam kızlar doktordan geldim kalp atışını duyduk darısı sizlerin başına inşallah
Progestanı bıraktırdı. Kan ilacı ve omega 3 verdi benim bi de 18 aylık bebeğim var emziriyorum o yüzden verdi omega3. Öyle işte herşey yolundaymış
Hayır canım doktor bize ortalama 1 Aralık dedi. Burda 1 aralık yazdım 8.haftayı gösterdi o yüzden size ne zamam dediSenin altta bebeğin doğacağı tarih 7 Aralık yazıyor. O dogrumu peki
canım Allah esirgesin inşallah tutunuz meleğin..Kızlar doktordan çıktım. Kalp atışı çok derinden geliyor dedi. Bebek daha çok küçük dedi. 6 haftalıkmis. Bebek boyunu 0.62 cm ölçtü. Yani henüz 6mm cik. Ben iyi hissetmiyorum kaygiliyim dedim. Onu bilemeyiz kimse bilemez dedi. 1 kutu progestan verdi. Bu da ultrason görüntümüz.
Kuzum o en güzel demir ilaci benim ferritin 5, 3, 7 çıkıyordu hep ondan yazardı aile hekimim. kabız yapmamıştı beni. Tablet demir ilaçları kabız yapiyor beni maalesef. en son da 18 di ferritinim şimdi bilmiyorum kaçB
Bende kabızlıkta var verdiği ilaç çok tuhaf ilacın üstün De bir tipa var onda da folikasit varmis o tıkaya basın ca ilaca karışıyormuş ikisini bir kullanıcam kan gibi ilaç ogg ya i
Benim de 3.3 mm bebek çıkmıştı 6.0 iken yeni kalbi atmaya başlamış ne kadar gücü var ki kalp atışı var ya sen ona bak güzelim küçük falan ama onlar canla başla varolmaya çalışıyor Allahım sağlıkla yüzlerini görmeyi nasip etsinKızlar doktordan çıktım. Kalp atışı çok derinden geliyor dedi. Bebek daha çok küçük dedi. 6 haftalıkmis. Bebek boyunu 0.62 cm ölçtü. Yani henüz 6mm cik. Ben iyi hissetmiyorum kaygiliyim dedim. Onu bilemeyiz kimse bilemez dedi. 1 kutu progestan verdi. Bu da ultrason görüntümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?