2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Gumbur gumbur saydir gitsin eglenceli bi felsefe valla senden de Allah razi olsunn

Kizlar hepinizin mesajlarini okuyorum cok seviniyorum.Kalp atislarini duydunuz cogunuz cok guzel duygudur eminim.Biz daha keseyi gormedik bu persembe gidecegim 5 haftalik olmus oluyor insallah goruruz kalp atisinida duyariz doktora gore persembe kalp atisini duyacagiz oyle soyledi insallah bakalim bi kesesini gorsem buyudugunu bilsem o kadar rahatlayacagim ki.Doktorlar pozitif gebesin diyorlar 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim diyorlar baska bir test yada ne bilim farkli bir sey onermiyorlar.Zaten ozel hastaneden devam edecegim bir kalp atisini duyayim.

Çok güzel haber sevindim adına Rabbim sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin miniklerini. Haftamız aynı karından mı duydunuz kalp atışını. Bir de kese boyutu nedir? Doktor beni perşembe çağırmıştı ama il dışı olduğu için biraz daha geç gideyim ki kesin duyalım istiyoruz. Perşembe devlete gideceğim duyarsak kalp atışı ve kan tahlili için.

Hayırlı olsun sevindim adına canım. Kese boyu nedir aramızda bir gün var. Karından duyuluyor mu artık ben tereddütlüyüm gidersem ve kalp atışını duymazsak diye randevuya geç gideceğim.

Merhabalar kızlar, bir Aralık annesi olarak ben de buralardayım inşallah
Önce evde kendim test yaptım ve çift çizgiyi gördüm, daha sonra sağlık ocağına kan testine gittim ordan da mutlu haberi aldım. Sağlık ocağı doktorum “2 hafta sonra doktora git, hem keseyi hem kalp atışını görürsün” dedi ben de onu dinledim ve cumartesi günü doktora gittim. Şükür ki herşey yolunda, keseyi de bebeği de gördük, kalp atışını da duyduk cumaresi günü 6 hafta 3 günlük hamileydik, sağlıkla ilerliyor şu an için şükür. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

canım Allah esirgesin inşallah tutunuz meleğin..

Ben 7+4 ken gidicem kalp atisi icin. Bence arkadaslar ozel dr haric birde devlette takip yaptirsaniz daha iyi ben ilkinde drumdan haric hic bi dra gorunmedim ve bilmiyorum dogrumuydu bebegin suyu az diye sezeryan oluverdim hep aklimda soru isareti oldu. Simdi devletle basladim 3 aylikken de ozele baslicam 2 dr gorusu onemli.

B

Bende kabızlıkta var verdiği ilaç çok tuhaf ilacın üstün De bir tipa var onda da folikasit varmis o tıkaya basın ca ilaca karışıyormuş ikisini bir kullanıcam kan gibi ilaç ogg ya i
Kuzum o en güzel demir ilaci benim ferritin 5, 3, 7 çıkıyordu hep ondan yazardı aile hekimim. kabız yapmamıştı beni. Tablet demir ilaçları kabız yapiyor beni maalesef. en son da 18 di ferritinim şimdi bilmiyorum kaç

Benim de 3.3 mm bebek çıkmıştı 6.0 iken yeni kalbi atmaya başlamış ne kadar gücü var ki kalp atışı var ya sen ona bak güzelim küçük falan ama onlar canla başla varolmaya çalışıyor Allahım sağlıkla yüzlerini görmeyi nasip etsin

Bi yudumcuk bebiş mi aciktiriyor dersin valla benim bebiş de yemek seçiyor canım hiç anasına çekmeyecek anası ne bulsa götürürdü şimdi içimden gelmiyor bazı şeyler iyy dedirtiyor şaka maka vücudun ihtiyacı olan şeyleri ister canım açsan yiyeceksin zararlı kola cips fast food vs yemedikten sonra sıkıntı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…