- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.841
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah kendimi geldi bebişin doktormu gün vermiştikızlar do güm yaptım ... bebekte bende iyiyiz çok sukur... emmesi için cabaliyoruz
kızlar do güm yaptım ... bebekte bende iyiyiz çok sukur... emmesi için cabaliyoruz
Maşallah gözün aydın canım normal doğum mu bebegin kac kilo?kızlar do güm yaptım ... bebekte bende iyiyiz çok sukur... emmesi için cabaliyoruz
Hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüt inşallahkızlar do güm yaptım ... bebekte bende iyiyiz çok sukur... emmesi için cabaliyoruz
Benimde kanım yükselmiyo doğumada az kaldı doktorumda pek önemsemiyoaynen doktorlar çoğu bilmiyorlar ve dediğin gibi hapa yükleme yapıyorlar. geceleri içmeye dene istersen birde. ben 3 4 5 en geç 6 da içiyorum hapı. benim bu şekilde yükseldi biraz.
Canım kan grubu yüzünden demisssin ya nasıl birşey tam olarak? Anne baba arasında ki Kan uyuşmazlığı gibi mi?Benim kizimda sutum yettigi halde sarilik olmustu yatmadi tedavi icin ama sinira yakinken dustu. Bizim sarilik nedenimiz kan grubuydu doktorum bu bebegiminde olabilecegini soyledi. Tek neden doymamasi degil ben hic mama vermeden sadece emzirerek atlatmistim. Dr.da hic mama ver demedi bol emzir demisti. Sukur yukselmeden gecti.
Hayırlı olsun canım gözün aydınkızlar do güm yaptım ... bebekte bende iyiyiz çok sukur... emmesi için cabaliyoruz
Güle güle giysin inşallah kızınn canım çok güzelmişYarın kontrolüm var heyecan tavan yaptı yine bugün ilk defa çarşıya çıktım hastalıklardan ağrılarımdan oğlumdan hiç gitmedim kızıma ilk defa bişey aldım elleyerek gözümle görerek internetten almıştım hep çok duygulandım rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin eşimde bu alışveriş sayesinde ilk defa duyguları kabardı onada iyi oldu adam işinde gücünde hiç hamile değilmişim gibiydi çok canım sıkılıyor du bu duruma eşle gezin alışveriş yapın eşi benim gibi olanlar varsa iyi geldi bize Eki Görüntüle 2209546
Gözün aydın canm:)kızlar do güm yaptım ... bebekte bende iyiyiz çok sukur... emmesi için cabaliyoruz
Hayırlı olsun bebeğin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..kızlar do güm yaptım ... bebekte bende iyiyiz çok sukur... emmesi için cabaliyoruz
Sağol canım inşallah elbise aslında minicik kocaman çıkmış :)))Güle güle giysin inşallah kızınn canım çok güzelmiş
Cok tatli gule gule giysin kizin cnm ben daha elbise almadm bede alcm hele o tutulu elbiseler yok mu bitiyorum:)Yarın kontrolüm var heyecan tavan yaptı yine bugün ilk defa çarşıya çıktım hastalıklardan ağrılarımdan oğlumdan hiç gitmedim kızıma ilk defa bişey aldım elleyerek gözümle görerek internetten almıştım hep çok duygulandım rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin eşimde bu alışveriş sayesinde ilk defa duyguları kabardı onada iyi oldu adam işinde gücünde hiç hamile değilmişim gibiydi çok canım sıkılıyor du bu duruma eşle gezin alışveriş yapın eşi benim gibi olanlar varsa iyi geldi bize Eki Görüntüle 2209546
bebeğin pozisyonundandır canım benim de bir tarafta sivriliyor..ağrın sancin yoksa problem yokKızlar karnınız sivri oluyor mu benim bir haftadır bebek kasıyor acayip ama sivri oluyor bildiğin göbek deliğimden çıkacak gibi var mı benim gibi olan dr gitmeli miyim ???
Evet süperler ya biliyorum ne alacağımı şaşırdımCok tatli gule gule giysin kizin cnm ben daha elbise almadm bede alcm hele o tutulu elbiseler yok mu bitiyorum:)
benim annemin de tüpleri bağlı ve erken menapoza girdi o daKuzlar ben de 35 yasindayim ben de tuplerimi baglatmak istiyordum ama erken menopoza giriliyormus o yüzden vazgectim annem zaten 45inde menopoza girdi o yüzden tedirginim bu sureyi biraz daha kisaltmak istemiyorum @EntelCadisherin
kan grubu uyuşmazlığı canım.kan uyuşmazlığından farklı mesela ben rh pozitifim eşim de B rh pozitif doktor doğumdan sonra bebek sarılık olabilir dedi.ama illa olacak diye bir şey yok kızım olmamıştıCanım kan grubu yüzünden demisssin ya nasıl birşey tam olarak? Anne baba arasında ki Kan uyuşmazlığı gibi mi?
Hayırlı olsun canım gözün aydın
değerin ne canım? birde normalde de kansızlık var mı sende?Benimde kanım yükselmiyo doğumada az kaldı doktorumda pek önemsemiyo
Çok ciciYarın kontrolüm var heyecan tavan yaptı yine bugün ilk defa çarşıya çıktım hastalıklardan ağrılarımdan oğlumdan hiç gitmedim kızıma ilk defa bişey aldım elleyerek gözümle görerek internetten almıştım hep çok duygulandım rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin eşimde bu alışveriş sayesinde ilk defa duyguları kabardı onada iyi oldu adam işinde gücünde hiç hamile değilmişim gibiydi çok canım sıkılıyor du bu duruma eşle gezin alışveriş yapın eşi benim gibi olanlar varsa iyi geldi bize Eki Görüntüle 2209546
Ben 0 baba AB cocukda babanin kan grubunda olunca olabiliyomus bana cocuk doktoruda o zmn demisti simdi de kadin dogumcum dedi. Internette de yaziyo zatenCanım kan grubu yüzünden demisssin ya nasıl birşey tam olarak? Anne baba arasında ki Kan uyuşmazlığı gibi mi?
Hayırlı olsun canım gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?