- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.876
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.881
Ben deHerkes dogurdu bi ben kaldm sanki:)
Benim normal bildigimiz korseden var ayarlanabilen degil. Gogus altinda biten sortlu. Olmaz mi ki acaba. Karnim da oyle pek buyumedi goren 6-7 aylik filan der en fazla. Onu kullanmayi dusunuyorumMaşallah doğuran doğurana. Allah analı babalı büyütsün hepsini
Bende Cuma sabahı kızıma kavuşacağım inşallah.Doktor benden beli ayarlanabilen çok sıkmayan bir korse de getirmemi istedi. Karin yürürken sallaninca ağrı yapmasin diye korseni hemen takarız dedi. Nasıl bir korse almalıyım?
Benim de sanki daha var gibi herkes karnın inmiş dedi bugun de bakalım hakkımızda hayırlısıHerkes dogurdu bi ben kaldm sanki:)
Yok canım daha çok kişi varızHerkes dogurdu bi ben kaldm sanki:)
Bende varım banada öyle geliyor. Sanki hiç dogmucak gibi :) belirtim de yok ki hevesleneyim :)))Herkes dogurdu bi ben kaldm sanki:)
Çok az kalmış sana böyle 40a geleni görünce baya heyecan basıyo Rabbim hayırlı hayırlı kucağına versin bebeğiniBende varım banada öyle geliyor. Sanki hiç dogmucak gibi :) belirtim de yok ki hevesleneyim :)))
Benimde yok diyorum suyum gelsede olsa arrk simdi bebegin keyfini bekliyoruz artk 38 haftann icindeyim:)Bende varım banada öyle geliyor. Sanki hiç dogmucak gibi :) belirtim de yok ki hevesleneyim :)))
Zaten birsey kalmadi bakalm basnda mi dogum yapcaz 4 gun kaldi araliga:)Yok canım daha çok kişi varızaralik ayını bekliyoruz bizler. Az sabır sanada sıra gelecek.
Banada dediler ama daha bebek gelmedi birde dr dedi asagida rahime 2 cm var yakn dedi ama gelen giden yok acaba suyumuz gelck mi merk edyrmBenim de sanki daha var gibi herkes karnın inmiş dedi bugun de bakalım hakkımızda hayırlısı
Alt sınır 11 benimkide 11. evet hep kansızlık var günde 2 içiyorum ilacı ama farketmedi hala 11. Doktorum bişey demiyo olabilir diyo sadece malesef.Ben tedirginimdeğerin ne canım? birde normalde de kansızlık var mı sende?
Aynen doğru diyosun hiç taktik yapmadım işte ondan bu haldeyiz.Benimkide annesinin soktuğu hiçbi lafı duymaz görmez anlamaz.Böyle dedi ya derim yoo o niyetle söylemedi der ben yada ben duymadım der.Dediğin gibi eşim yokken fazla fazla cevabını vermek lazım.Ama kv öyle alttan alttan lafını söylüyoki kimi zaman ben bile sonradan anlıyorum.esin arkanda durmaz cnm artik gozunde dirdirci ilan etmis seni bi kere.bu algiyi silmen icin annen soyle annen boyle dememen lazim.yoksa ayni evin icinde dusman gibi olursunuz.biraz zmn alcak.ama susarak ancak kafasindaki dirdirci imajin silebilirsin cnm.baska yolu yok.
sen merak etme kvn illaki esinin yaninda laf sokacaktir sana sen de esin yanindayken hic ses etme birak konussun.annen bana boyle dedi de deme.boyle boyle esin de anlicak annesinjn hatasini.belki senin yaninda olmasa da emin ol gizliden uyarir annesini zmnla olcak ama.
ama anaciligini birakir mi asla.onu hic bekleme cnm.en azindan eskiye nazaran tartismalariniz azalir esin seni sahiplenmeye baslar.
esin yokken kv sana laf soktugu zmn sen de lafini ver.sen sesjni cikarmazsan bu sefer kvn hep esin yokken sana laf sokar sen de esine kendini ispatlayamazsin
mesela benim kv yalan yere cok yemin eder.der der vallaha demedim der oglu da inanir.ama kendi gozuyle gorunce yine annesine toz kondurmaz ama bana da dirdirci muamelesi yapmaz artik.
evlilik basli basina bi oyun kurmaca surekli taktik gerekiyo.
Bende varimHerkes dogurdu bi ben kaldm sanki:)
11 iyi yine canım 10 dan aşağı riskliymiş. endişe etme doktor bilir. ki arkadaş 8.5 9 dan bahsediyor du baya düşük o daAlt sınır 11 benimkide 11. evet hep kansızlık var günde 2 içiyorum ilacı ama farketmedi hala 11. Doktorum bişey demiyo olabilir diyo sadece malesef.Ben tedirginim
Beni de çok heyecan basiyo başka arkadaşların güzel haberlerini alınca gözlerim doluyo içim bi tuhaf oluyo. :) ne zaman gelecekleri hiç belli değil son günleri sayıyorum ancak son zamanlar hiç geçmiyor. Allah hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah:)@ko
Çok az kalmış sana böyle 40a geleni görünce baya heyecan basıyo Rabbim hayırlı hayırlı kucağına versin bebeğini
Hayirli olsun cnm saglikla buyutSelamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Hamileliğimin ilk aylarında 14 tü. Her ay değerlerim daha fazla düşmeye başladı. Sağlık ocağı dozu arttırdı. Sürekli bir doktor bulamamıştık şimdiye kadar ya emekli oldu ya hastaneyle sorun yaşadık. En az 5 hastane değiştirdik. O yüzden pek düzgün bir takibim olmadı.Hıms ikisini de duymadım hiç. Peki bu haftaya kadar hiç kan değerine bakılmadı mı? Doktor daha yeni mi araştırmak için yönlendirdi seni
Mayısta evlendik tüm tahlilleri yaptırdık canım ama akdeniz anemisi çıkmadıgeçmiş olsun canım Akdeniz anemin var mı?
Bu nişan olayını çok anlayamadım benim geçen hafta başı içi kanlı bir akıntı geldi. Arkadaşım nişan dedi ama hala bir şey yok. Senin nasıl geldi emin oldun yani. Ve inşallah sağlıkla gelsinlerPersembe kontrolum bakalim. Benim acilmam artmistir buyuk ihtimalle nisanim dda geldigi icin. Ablamin da 6cm aciklikla sancisi yoktu hic. 40+4 te dogurdu. Benimki daha yakin gibi geliyor bana. Hayirlisiyla saglikli bir sekilde doguralim insallah
12 dogum oldu masallah bizimde gelsede suyumuz yapsak dogumu ins :) kendilignden dogumumuz gelse bariBende varimaralikta dogum yapcak kalan 3-5kişiden biriyim galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?