2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim normal bildigimiz korseden var ayarlanabilen degil. Gogus altinda biten sortlu. Olmaz mi ki acaba. Karnim da oyle pek buyumedi goren 6-7 aylik filan der en fazla. Onu kullanmayi dusunuyorum

Bende varım banada öyle geliyor. Sanki hiç dogmucak gibi :) belirtim de yok ki hevesleneyim :)))
Benimde yok diyorum suyum gelsede olsa arrk simdi bebegin keyfini bekliyoruz artk 38 haftann icindeyim:)
Yok canım daha çok kişi varız aralik ayını bekliyoruz bizler. Az sabır sanada sıra gelecek.
Zaten birsey kalmadi bakalm basnda mi dogum yapcaz 4 gun kaldi araliga:)
Benim de sanki daha var gibi herkes karnın inmiş dedi bugun de bakalım hakkımızda hayırlısı
Banada dediler ama daha bebek gelmedi birde dr dedi asagida rahime 2 cm var yakn dedi ama gelen giden yok acaba suyumuz gelck mi merk edyrm

Aynen doğru diyosun hiç taktik yapmadım işte ondan bu haldeyiz.Benimkide annesinin soktuğu hiçbi lafı duymaz görmez anlamaz.Böyle dedi ya derim yoo o niyetle söylemedi der ben yada ben duymadım der.Dediğin gibi eşim yokken fazla fazla cevabını vermek lazım.Ama kv öyle alttan alttan lafını söylüyoki kimi zaman ben bile sonradan anlıyorum.

Alt sınır 11 benimkide 11. evet hep kansızlık var günde 2 içiyorum ilacı ama farketmedi hala 11. Doktorum bişey demiyo olabilir diyo sadece malesef.Ben tedirginim
11 iyi yine canım 10 dan aşağı riskliymiş. endişe etme doktor bilir. ki arkadaş 8.5 9 dan bahsediyor du baya düşük o da

@ko

Çok az kalmış sana böyle 40a geleni görünce baya heyecan basıyo Rabbim hayırlı hayırlı kucağına versin bebeğini
Beni de çok heyecan basiyo başka arkadaşların güzel haberlerini alınca gözlerim doluyo içim bi tuhaf oluyo. :) ne zaman gelecekleri hiç belli değil son günleri sayıyorum ancak son zamanlar hiç geçmiyor. Allah hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah:)

Bende varım hatta en son dogum yapacaklardan biriyim galiba :)
Gerçi sancılarım oluyo inşallah ogluşum zamanını bekler

Hıms ikisini de duymadım hiç. Peki bu haftaya kadar hiç kan değerine bakılmadı mı? Doktor daha yeni mi araştırmak için yönlendirdi seni
Hamileliğimin ilk aylarında 14 tü. Her ay değerlerim daha fazla düşmeye başladı. Sağlık ocağı dozu arttırdı. Sürekli bir doktor bulamamıştık şimdiye kadar ya emekli oldu ya hastaneyle sorun yaşadık. En az 5 hastane değiştirdik. O yüzden pek düzgün bir takibim olmadı.

Persembe kontrolum bakalim. Benim acilmam artmistir buyuk ihtimalle nisanim dda geldigi icin. Ablamin da 6cm aciklikla sancisi yoktu hic. 40+4 te dogurdu. Benimki daha yakin gibi geliyor bana. Hayirlisiyla saglikli bir sekilde doguralim insallah
Bu nişan olayını çok anlayamadım benim geçen hafta başı içi kanlı bir akıntı geldi. Arkadaşım nişan dedi ama hala bir şey yok. Senin nasıl geldi emin oldun yani. Ve inşallah sağlıkla gelsinler

Kızlar komili ıslak mendili nasıl bilgisi olan yada alan var mı
Şokta indirimde de ona göre alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…