2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Aa bunu bilmiyordum bizimde kan uyuşmazlığı var ben negatif eşim pozitif 28.haftada iğne oldum. Bebeğin kan grubuna göre dogumdan sonrada olmak gerekebilirmis.

Canım ogünden beri açılman sabit mi duruyor? Benim de gecen persembeden beri 2 cm acılmam var. Nisanım da geldi. Persembeye kadar acılman 4 ün üstünde olursa yatırıcam seni dedi de bana.
Benim sabit kaldı ama sürekli yattım yeni yeni kalktım yarın kontrolüm olacak bakalım. Banada 4 cm olursa durmaz doğum başlar artık dedi. O yüzden demiştir yatırırım diye. Hadi hayırlısı canım umarım gönlünce geçer ve inşallah bende soğururum artık benişimi kucağıma almak için deli oluyorum ama sıpa şimdide gelmiyor bakalım

esin arkanda durmaz cnm artik gozunde dirdirci ilan etmis seni bi kere.bu algiyi silmen icin annen soyle annen boyle dememen lazim.yoksa ayni evin icinde dusman gibi olursunuz.biraz zmn alcak.ama susarak ancak kafasindaki dirdirci imajin silebilirsin cnm.baska yolu yok.
sen merak etme kvn illaki esinin yaninda laf sokacaktir sana sen de esin yanindayken hic ses etme birak konussun.annen bana boyle dedi de deme.boyle boyle esin de anlicak annesinjn hatasini.belki senin yaninda olmasa da emin ol gizliden uyarir annesini zmnla olcak ama.
ama anaciligini birakir mi asla.onu hic bekleme cnm.en azindan eskiye nazaran tartismalariniz azalir esin seni sahiplenmeye baslar.
esin yokken kv sana laf soktugu zmn sen de lafini ver.sen sesjni cikarmazsan bu sefer kvn hep esin yokken sana laf sokar sen de esine kendini ispatlayamazsin
mesela benim kv yalan yere cok yemin eder.der der vallaha demedim der oglu da inanir.ama kendi gozuyle gorunce yine annesine toz kondurmaz ama bana da dirdirci muamelesi yapmaz artik.
evlilik basli basina bi oyun kurmaca surekli taktik gerekiyo.

iste orada duracak o kv.ne demek annesine cok gidiyosunuz oldu.cnm beni yanlis anlama ama sen cok taviz vermissin.bak ben de basta herseye susuyodum utaniyodum sıkılıyodum ama yahu ben de insanim baktim olmuyo lafini veremeyince beni sinir basiyo ben de soyluyorum.ha tabi ki herseye laf yarisina girmiyorum.
kucuk bi ornek veriyim.mesela ben her sene annemlere gidiyorum 1 kere esim olmadan 2 hafta kalip geliyorum.bi de bi bayrami annemlerde geciriyoruz o da 3 4 gun falan.yine bi gun gidicem annemlere kv m esine kim bakacak yemegini kim yapacak dedi e sen varsin anne sende kalir yer dedim.halbuki can atiyo oglum bende kaliyo oh diye.ama mahsus oyle diyo bana pabuc birakmicakya.ben oyle deyince sustu.hani abartili olmadan tartismaya yol acmicak sekilde kendini savunman gerek.
esim bebek olunca da annenlere gitcen mi diyo tabi ki gitcem bu konuda izin almiyorum zatem her sene 1 kere gidiyorum dedim konu kapandi.
acikcasi bastan taviz vermicen cnm.
annen gekiyo kaliyo istedigi kadar biz gisiyoruz ben ses etmiyosam sen de annemlere gittigimiz zmn ses etmiceksin de.ya da madem esin gelmicek gelmezse gelnesin kendi iznini annesinde gecirsin sen de kendi annende gecir.ya da baktin olmuyo tatile gidelim bu sene de de.
yani anlamiyorum zaten kadin gelicek 20 gun belki daha fazla kalicak.bi de senelik iznini anasinin evinde mi gecircek.karisini alsin bi tatile gotursun madem.
cnm sen hic iyle dusunme.bak benim esimin gozunde dirdirci kadin imajim anca 2 senede bitti.susa susa anca bu kadar ilerleyebildik.hemen o kafalarindaki seni silemiyolar.zmnla anliyolar.
bi de benim kv cok uyanik oglunun yanknda bana asla laf sokmaz.ama duramayip laf soktugu zmnlarda da ben sustum sustum esime demedim hic bjsey esim de tabi ki yine annesini uyarmadi etmedi yjne anaciligini korudu ama en azindan mesela annene gitmeyelim bugun dedigimde tartisma cikaran adam cikarmamaya basladi.eskiden asla cocuk olunca bak annenlerden erken kalkicaz gecékere kadar oturmak yok diyemezdim bagirir cagirirdi sen annemi sevmiyosun istemiyosun diye.ama artik demiyo susuyo ya da sakaya vuruyo.yani en azindan seninle tartismaz sesler yukselmez cnm.sen susmaya devam et.
esin yokken kvn laf sikarsa usturuplu bi sekilde direk pat pat laf sokma tabi ki ama hakkini savun.asla susma.esin varken de kv n laf sokarsa basini onune eğ ya da mahcup uzgun bi suratla esine bak.zmnla esin anlicak cnm

Selamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Vayy maasallah bende doğurdunmu diye sormuştum içime doğmuş Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

Selamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Canım benim gözün aydın dün akşam konuşuyorduk daha benim 13 senin 6 günün vardı :) maşallah bebeğine ve sana sağlıkla büyüsün

masallah Allah anali babali buyutsun cnm tez zmnda agrilarin dinsin insallah
bol sütlu gunler bebisinle

Maşallah doğuran doğurana. Allah analı babalı büyütsün hepsini

Bende Cuma sabahı kızıma kavuşacağım inşallah. Doktor benden beli ayarlanabilen çok sıkmayan bir korse de getirmemi istedi. Karin yürürken sallaninca ağrı yapmasin diye korseni hemen takarız dedi. Nasıl bir korse almalıyım?

Hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gelmiyo gelmiyo derken geldi bebişin. Mis kokulu. Allahım sağlık versin size ağrıların dinsin hemen inşallah.
Sıra bana geldi hayırlısıyla inşallah.

Persembe kontrolum bakalim. Benim acilmam artmistir buyuk ihtimalle nisanim dda geldigi icin. Ablamin da 6cm aciklikla sancisi yoktu hic. 40+4 te dogurdu. Benimki daha yakin gibi geliyor bana. Hayirlisiyla saglikli bir sekilde doguralim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…