- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.861
Bende ole erkekte ole deglde kiz cocklari baska pembeleei gornce hepsni alasım geliyor:))Evet süperler ya biliyorum ne alacağımı şaşırdım
kan grubu uyuşmazlığı canım.kan uyuşmazlığından farklı mesela ben rh pozitifim eşim de B rh pozitif doktor doğumdan sonra bebek sarılık olabilir dedi.ama illa olacak diye bir şey yok kızım olmamıştı
Benim sabit kaldı ama sürekli yattım yeni yeni kalktım yarın kontrolüm olacak bakalım. Banada 4 cm olursa durmaz doğum başlar artık dedi. O yüzden demiştir yatırırım diye. Hadi hayırlısı canım umarım gönlünce geçer ve inşallah bende soğururum artık benişimi kucağıma almak için deli oluyorum ama sıpa şimdide gelmiyor bakalımCanım ogünden beri açılman sabit mi duruyor? Benim de gecen persembeden beri 2 cm acılmam var. Nisanım da geldi. Persembeye kadar acılman 4 ün üstünde olursa yatırıcam seni dedi de bana.
esin arkanda durmaz cnm artik gozunde dirdirci ilan etmis seni bi kere.bu algiyi silmen icin annen soyle annen boyle dememen lazim.yoksa ayni evin icinde dusman gibi olursunuz.biraz zmn alcak.ama susarak ancak kafasindaki dirdirci imajin silebilirsin cnm.baska yolu yok.Aynen dediğin gibi sanıyodum bende bilirse susturur diye ama hiç susturmadı hep eşimle biz kavga ettik dediğin gibi ben hep dırdırcı oldum.Aslında yapabilsem o yokken annesine cevabını verebilsem hem böyle sinirden patlamam hem susmuş olmam ama yapamıyorum istiyorumki eşim arkamda dursun o da olmuyo malesef..
Gözün aydın canım masallah size. Sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinSelamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Hayırlı uğurlu olsun gözün aydin :)Selamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Hayırlı olsun gözün aydın :)kızlar do güm yaptım ... bebekte bende iyiyiz çok sukur... emmesi için cabaliyoruz
Ayy canım çok sevindim hadi gözün aydınSelamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
iste orada duracak o kv.ne demek annesine cok gidiyosunuz oldu.cnm beni yanlis anlama ama sen cok taviz vermissin.bak ben de basta herseye susuyodum utaniyodum sıkılıyodum ama yahu ben de insanim baktim olmuyo lafini veremeyince beni sinir basiyo ben de soyluyorum.ha tabi ki herseye laf yarisina girmiyorum.Aynen cnm ben dediğin gibi onu çok yaptım annen bunu dedi şunu dedi diye baya tartıştığım günler oldu çünkü her konuşmamızda yada her gittiğimiz de mutlaka laf sokar ben de susarım eşimden çıkarırım ama uzun zamandır yapmıyorum ama bi kere gardını aldı eşim be anladım ki ben ne dersem diyeyim bu durum bana yansıyor onların arası hiç bozulmuyor olan bize oluyor susuyorum şimdi bıraktım akışına belki eşlerimiz bebeklerimiz olunca aile olduğunu anlar ve ona göre konuşur belki de hiç değişmez böyle devam eder benim tahammül edemediğim tek şey kendi ailmemi bırakıp sadece onlara gidip gelmemi istemesi mesela anneme giderim vay siz orda çok kaldınız bizde az yada abime giderim niye onun abisine gittiniz görümceyede gidin hep bir kıyaslama kv kendi akrabası ailesinden kimse yok diye benim de olmasını mı istemiyor anlamış değilim o öyle müdahale ettikçe ben iyice inada biniyorum çünkü huzurumuz kaçıyor o karışınca eşim mutlaka tartışıyor benimle ve tehdit ediyor bu sene gidecez annemde kalacaz bütün iznimi orda geçirecem diyo mesela tam sinir oluyorum ne demek ya ben kimsesiz miyim ki bütün İzni orda geçirecez diyorum kavga çıkıyor ben de dedim ki hiç bir yere gitmiyorum evimden çıkmıyorum sen git ailenin yanına gel çünkü kv istiyor ki senende 2 3 kere onların yanlarına gidelim iyi de herkesin bir büççesi var izni var bu beklenti neyin nesi kadın alışmış işte böyle yapınca iyi benim istediğim oluyor diyordur ama bilmiyor bir gün patlarsam onun için de iyi olmayacak o nedenle bıraktım naparlarsa yapsınlar bakalım nereye kadar böyle olacak
Vayy maasallah bende doğurdunmu diye sormuştum içime doğmuşSelamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Canım benim gözün aydın dün akşam konuşuyorduk daha benim 13 senin 6 günün vardı :) maşallah bebeğine ve sana sağlıkla büyüsünSelamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
insallah sutunle duzelicek cnm uzulme saglikliya kilo aliniyo da veriliyo da.Cok sagol canim verdigin bilgi icin hepdini yapiyorum yapmaya devsm edicem cok fazla kilo kaybetmis cok uzuldum
masallah Allah anali babali buyutsun cnm tez zmnda agrilarin dinsin insallahSelamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Canım sıra sende seni bekliyom sonra ben doğurcamCanım benim gözün aydın dün akşam konuşuyorduk daha benim 13 senin 6 günün vardı :) maşallah bebeğine ve sana sağlıkla büyüsün
Hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gelmiyo gelmiyo derken geldi bebişin. Mis kokulu. Allahım sağlık versin size ağrıların dinsin hemen inşallah.Selamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Hayrli olsun cnm sennde dogum hikayeni merak edyorum :)Selamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Persembe kontrolum bakalim. Benim acilmam artmistir buyuk ihtimalle nisanim dda geldigi icin. Ablamin da 6cm aciklikla sancisi yoktu hic. 40+4 te dogurdu. Benimki daha yakin gibi geliyor bana. Hayirlisiyla saglikli bir sekilde doguralim insallahBenim sabit kaldı ama sürekli yattım yeni yeni kalktım yarın kontrolüm olacak bakalım. Banada 4 cm olursa durmaz doğum başlar artık dedi. O yüzden demiştir yatırırım diye. Hadi hayırlısı canım umarım gönlünce geçer ve inşallah bende soğururum artık benişimi kucağıma almak için deli oluyorum ama sıpa şimdide gelmiyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?