2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
.

ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ama benim bile o kadar düşük değil kan değerim. sen de taşıyıcı mısın canım, yoksa bunu bilen çok yok da
Yok taşıyıcı da değilmişim iyice korkuttular b12 de aşırı düşük çıkmış düzelmezse bebekte zeka geriliği ortaya çıkarmış

Ben daha once erken dogumla bebegimi kaybettim canim oyuzden emin oldum ozaman da gelmisti ama anlamamistim. Ozaman kanli gelmisti simdi aynisindan kansiz geldi sanirim parca parca geliyor dun cok fazla geldi bugun biraz daha geldi. Seninki de kanliysa nisandir bence

Mayısta evlendik tüm tahlilleri yaptırdık canım ama akdeniz anemisi çıkmadı
tamam canım ama neden bu
kadar düştüğünü mutlaka araştır derim normal değil çünkü. inşaAllah bir sorun yaşamazsın ve yaşamadan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

Bende akdeniz anemisinin olmadığını söyledi doktor acaba emilim mi yok ki bugun demir yüklediler iki doz ve alerjim çıktı iki ayrı alerji serumu taktılar zor geçti kaşıntı. Mahvoldum sabah 8 den beri hastanedeydim. Şimdi de dedikleri sana alerji yapan demir ilacını kullanamayız başka bir muadili var ama çok yeni ve gebeler üstünde çalışması yok imza atarsan yaparız. Kobay olarak kullanacaklar bildiğin. Ve rapor eski ilaca düzenlendiği için ücreti de baya yüksek riske de karışmıyorlar. Yapmazsam da gelişim zeka geriliği olurmuş bu kadar düşük kanla doğum yapamazmışım

Çok üzüldüm canım. Allah sanada bebeğinede ailenede sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Nişan gelince 24 saat içinde gelir diye duyup geçen hafta bekledim gelmedi. Yarın doktora sorayım anlar heralde

Amin inşallah. Bende çok heycanlıyım ve sevinçli bir halim var. Artık bebeğimi kucağıma alıp sevip koklamak istiyorum İnşallah çok bekletmez güzel kızım hayırlısıyla gelir. İçimden hep 4 aralık tarihi geçiyor ama bakalım :))

Kızlar annemle konuşuyordum doğum hakkımda bana hep sen çok kolay doğdun anlamadım bile ne zaman geldiğini derdi. Meğer suyumla birlikte doğmuşum ben belkide o yüzdendir. Daha önce suyu gelmemiş sancıları olmuş tam yatırmışlar birden suyumla birlikte sende geldin dedi üstelik 4 kilo doğmuşum :)) inşallah bizde öyle kolay doğumlar yaparız

Herkes dogurdu bi ben kaldm sanki:)
Senin daha gunun var canim. Beklesin az daha annesi biliyorum durumunu hem de sabirsizlaniyorsun ama sonrasinda kimseye muhtac olmamak icin bebisin ne kadar gelisirse o kadar iyi olur. Biraz daha sabret benim de 18 aralik gorunuyor ama seezeryan olacagi icin erken alacak sanirim 3 aralikta dogumum yarin konusacagiz drumla. Hepimiz saglikli bi sekilde kavusalim ins bebeklerimize

12 dogum oldu masallah bizimde gelsede suyumuz yapsak dogumu ins :) kendilignden dogumumuz gelse bari
Kuzucum suyunun gelmesi pek iyi bi sey degil kuru kuru normal dogum zor olur .En iyisi acilman olsum sancin gelsin pit diye dogur insallah
Ayy bi arkadasim 5 dk agri cekti .yanindaydim ayyy ayyy dedi kizi dogumhaneye zor yetistirdiler. 2 dk sonra bebegin kiyafetlerini istediler. İnsallah seninki de oyle olur

Çok üzüldüm canım. Allah sanada bebeğinede ailenede sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Nişan gelince 24 saat içinde gelir diye duyup geçen hafta bekledim gelmedi. Yarın doktora sorayım anlar heralde
Amin insallah canim hepimize insallah.Ozaman iki gün sonra doğurmuştum. Nisan da iki gün içinde gelmişti. Kan geldikten belki 3 en fazla 4 saat sonra sancılarım başlamıştı. 1 hafta surenler oluyormus. Zaten doktorum da haftaya acilman 4 cm i bulur buyuk ihtimalle 39da dogurursun demisti bana. Cok sukur bu zamanlari gordum hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza alip rahatlayalim insallah

Canım ya benim kafam çok karışık bebeğin gelişimine göremi Doğum olacak son adete göremi şimdi benim son adete göre 10 gün ileride bebek yarın 37+0 olucam nasıl olacak

Benim kardesim de ayni 5 dk bile durmadi direk catala almislar hemencecik dogurmus. Darisi basimiza insallah düşündükçe heyecanlanıyor insan

Yok taşıyıcı da değilmişim iyice korkuttular b12 de aşırı düşük çıkmış düzelmezse bebekte zeka geriliği ortaya çıkarmış
allah korusun canım ya, bir sürü takviye gıdalar var ben de b12 kullanıyorum, kanı en kötü ihtimal serum şeklinde takviye yapıyorlar, korkutacaklarına önlem alsınlar abartmışlar bence

Canım ya benim kafam çok karışık bebeğin gelişimine göremi Doğum olacak son adete göremi şimdi benim son adete göre 10 gün ileride bebek yarın 37+0 olucam nasıl olacak
Normal dogum mu sezeryan mi olacak canim. Sezeryanda gelisimi iyi olsa bile 38 39a kadar bekletiyorlar. Sat dikkate aliniyor gelisimi ile ilgili degil. Oyle olsaydi 36 haftalik oolup 4 kilo olani hemen alirlardi. Bebek kilo boy olarak onde olabilir ama ciger ggelisimi goz ve kulaj gelişimi en son halini 38de aliyormua. O yuDen sata gore bbakarlar cnm

Benim kardesim de ayni 5 dk bile durmadi direk catala almislar hemencecik dogurmus. Darisi basimiza insallah düşündükçe heyecanlanıyor insan
Ayyy insallah kkardesine cekmissindir. Ben sezeryan olacagim oyle pit diye bi sansim yok ama bu sefer spinal istiyorum bakalim kokusu nasil oluyormus ilkinde ayilamadim anlayamadim bunda iyi gecer cabucak kucagima alirim insallah

canım hangi şehirdesin bilemiyorum ama varsa mutlaka bir araştırma hastanesine git, izmirdeysen veya yakınsan ege üni.hastanesine git, çok aşamalardan geçtim ben de bugüne gelene dek o yüzden anlıyorum seni, çok zor, allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…