- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.921
AminBeni de çok heyecan basiyo başka arkadaşların güzel haberlerini alınca gözlerim doluyo içim bi tuhaf oluyo. :) ne zaman gelecekleri hiç belli değil son günleri sayıyorum ancak son zamanlar hiç geçmiyor. Allah hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah:)
Bend3 onu istemyrm iste tamamlamadan doguruz ins:)Valla bana başta erken doğum dedi ayirdi beni izne doktor ben kesin 40ı tamamlayıp üstüne hafta koyarim diye düşünüyorum :):):)
Akşam sizin muhabbeti uzaktan okuyorumya ertesi aklıma ilk dogurdumu acaba geldi:)) bende artık çok hissediyorum az kaldı gibi geliyor bakalım. Anlık işte. Arkadaşla akşam konuşuyorduk sabah doğum olmuş :) bizde öyle kısa sürede atlatırız inşallah
Ne guzel hikayeler bunlar :) keşşkke bizim olsaaa:)Benim kardesim de ayni 5 dk bile durmadi direk catala almislar hemencecik dogurmus. Darisi basimiza insallah düşündükçe heyecanlanıyor insan
Hepimiz artik bir an once kavusmak istiyoruz bebeklerimize. Ama Allahım en hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin. Bana doktorumun dediği en iyi kuvez anne karnı o yüzden ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorBend3 onu istemyrm iste tamamlamadan doguruz ins:)
O takvim geriden geliyor canm 16 gunum felan varda ondan dyrm heyecanlym gelsn artk diyrm ne guzel cnm gununu bilmekte iyiSenin daha gunun var canim. Beklesin az daha annesi biliyorum durumunu hem de sabirsizlaniyorsun ama sonrasinda kimseye muhtac olmamak icin bebisin ne kadar gelisirse o kadar iyi olur. Biraz daha sabret benim de 18 aralik gorunuyor ama seezeryan olacagi icin erken alacak sanirim 3 aralikta dogumum yarin konusacagiz drumla. Hepimiz saglikli bi sekilde kavusalim ins bebeklerimize
Orasi ole cnm zamannda gelmesi zaten 38 den snra dogum zamani o yuzden diyrmHepimiz artik bir an once kavusmak istiyoruz bebeklerimize. Ama Allahım en hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin. Bana doktorumun dediği en iyi kuvez anne karnı o yüzden ne kadar kalırsa o kadar iyi diyor
Çok garip bi duygu korku mutluluk merak heyecan hepsi karısıyo şuanda. Minnaklarimiz çok bekletmeden gelsinler. Zaman daraldıkça heyecan çok katlanıyor. Sabırsız oluyorsun. Şaka gibi bugün yoğurt alırken son kullanma tarihi 9 aralıkti. Kendi kendime o tarihe kadar Atlas gelcek dedim markette güldüm:))))) çok garip bişey yaa :) içinden geciyosa belki olabilir 4 aralık neden olmasın anneler hisseder :)Amin inşallah. Bende çok heycanlıyım ve sevinçli bir halim var. Artık bebeğimi kucağıma alıp sevip koklamak istiyorumİnşallah çok bekletmez güzel kızım hayırlısıyla gelir. İçimden hep 4 aralık tarihi geçiyor ama bakalım :))
Ben doğum yaptığımda halen çalışıyordum. İşyerinden hastaneye gittim :) Dolayısıyla 16 haftalık iznimin tamamını doğum sonrası kullanmış olacağım.Günaydın arkadaşlar erken Doğum yapanlar Doğum iznini sonraya aktarabildi mi?
Amin canım yarın özeldeki doktoruma anlatıcam bakalım inşallah bir çaresini bulurlar. Bi taraftan mantar enfeksiyon aşırı yoğun diye ilerlerse bebeğin ciğerleri su toplar falan diye korkutmuştu. Şimdi de aşırı düşük kan değeri ne oluyo anlamıyorum.allah korusun canım ya, bir sürü takviye gıdalar var ben de b12 kullanıyorum, kanı en kötü ihtimal serum şeklinde takviye yapıyorlar, korkutacaklarına önlem alsınlar abartmışlar bence
Ayy insallah dogururum cok heyecanli :))) Sancim var gibiydi duşa girdim çıktım bişey kalmadı bian geliyo sandım ama sanırım bugünde annesini merakta bırakıcak :) aralık ayını görebilen az olcak gibi mahsallah minikler aceleci çıktı çok. Son aya kalmak istemiyorlar walla. :) hic beklemedigimiz anda çıkıp çıkıp geldiler :)))Aminbi bakmışız sabah doğurmuşsun valla aralık annelerinin maşallahı var aralıga kimse kalmicakk ilk hafta baya patlama olur gibi hayırlı hayırlı gelsinler iinşallah
Suyu patlattiktan sonra sancılar çok artıyormuş bu çok korkutuyo benide. Inşallah anne gibi bizde kolay kolay doğumlar yaparız nasıl olduğunu anlamayız:)Kızlar annemle konuşuyordum doğum hakkımda bana hep sen çok kolay doğdun anlamadım bile ne zaman geldiğini derdi. Meğer suyumla birlikte doğmuşum ben belkide o yüzdendir. Daha önce suyu gelmemiş sancıları olmuş tam yatırmışlar birden suyumla birlikte sende geldin dedi üstelik 4 kilo doğmuşum :)) inşallah bizde öyle kolay doğumlar yaparız
Süpermiş canım :) benim 13 gün erken olacak 13 günü Doğum sonrasına eklettitebilşrim inşallah.Ben doğum yaptığımda halen çalışıyordum. İşyerinden hastaneye gittim :) Dolayısıyla 16 haftalık iznimin tamamını doğum sonrası kullanmış olacağım.
İzmirdeyim canım şuan özel olarak karataş hastanesine gidiyorum. Devlete de bozyaka eğitim araştırma yada Yeşilyurta gidiyorum. Bozyakada oturuyorum ege biraz uzak olsa da en son oraya giderim sanırım. Eşim de bozyaka hastanesinde çalışıyor ve dokuz eylül enfeksiyondan geçilmiyor, tepecik pis, buca kötü diye hepsine bir şey buluyor.canım hangi şehirdesin bilemiyorum ama varsa mutlaka bir araştırma hastanesine git, izmirdeysen veya yakınsan ege üni.hastanesine git, çok aşamalardan geçtim ben de bugüne gelene dek o yüzden anlıyorum seni, çok zor, allah yardımcın olsun.
Bende izmirdeyim canım karataş gayet iyi orda bişey demediler mi bu kan değerlerinle ilgili. Seni korkutmak yerine neden çözüm üretmez bu doktorlar ne saçma yaaa. Sinir bozucular. Kan takviyesi yapsınlar o zaman. Şimdi nelerin çözümü var. Doktor ne derse ona inanıyoruz sonuçta. Bebeğini seni strese soktu eline ne geçti acaba.İzmirdeyim canım şuan özel olarak karataş hastanesine gidiyorum. Devlete de bozyaka eğitim araştırma yada Yeşilyurta gidiyorum. Bozyakada oturuyorum ege biraz uzak olsa da en son oraya giderim sanırım. Eşim de bozyaka hastanesinde çalışıyor ve dokuz eylül enfeksiyondan geçilmiyor, tepecik pis, buca kötü diye hepsine bir şey buluyor.
çok ama çok dikkatli ol canım kobay olarak da kendini kullandırma. demir emilimine bakılsın bakmazlarsada bence başka hastaneye git en iyisi eğitim araştırma veya tıp bu konuda. özel de misin şuan? günde 3 tane demir ilacı çok fazla canım yaaa. evet değerin çok düşük olabilir ama muhakkak başka hastaneye git derim!!Bende akdeniz anemisinin olmadığını söyledi doktor acaba emilim mi yok ki bugun demir yüklediler iki doz ve alerjim çıktı iki ayrı alerji serumu taktılar zor geçti kaşıntı. Mahvoldum sabah 8 den beri hastanedeydim. Şimdi de dedikleri sana alerji yapan demir ilacını kullanamayız başka bir muadili var ama çok yeni ve gebeler üstünde çalışması yok imza atarsan yaparız. Kobay olarak kullanacaklar bildiğin. Ve rapor eski ilaca düzenlendiği için ücreti de baya yüksek riske de karışmıyorlar. Yapmazsam da gelişim zeka geriliği olurmuş bu kadar düşük kanla doğum yapamazmışım
evet sen söyleyince internetten baktım. zaman konusunda kesinlik yok diyor.doktorun zaman konusunda çok iyiymiş valla benimki hiçbir şey demiyorAmin insallah canim hepimize insallah.Ozaman iki gün sonra doğurmuştum. Nisan da iki gün içinde gelmişti. Kan geldikten belki 3 en fazla 4 saat sonra sancılarım başlamıştı. 1 hafta surenler oluyormus. Zaten doktorum da haftaya acilman 4 cm i bulur buyuk ihtimalle 39da dogurursun demisti bana. Cok sukur bu zamanlari gordum hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza alip rahatlayalim insallah
Pardon canim sen yazmissin zaten takvim geriden geliyor diye :)Orasi ole cnm zamannda gelmesi zaten 38 den snra dogum zamani o yuzden diyrm
Canım eklenecek doğum sonrasına tabii kiSüpermiş canım :) benim 13 gün erken olacak 13 günü Doğum sonrasına eklettitebilşrim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?