2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Osman Çeliğe gidiyorum canım. Son 1 aydır hastasıyım daha 2 kere muayene oldum. Kan değerimin 8.5 olduğunu öğrenince bende olsaydı bu değerler ayakta bile duramazdım dedi. Şuan sıkıntı vermiyor demek ki doğuma kadar bakalım yükselecekmiş yoksa farklı yollara başvururuz dedi. 1 hafta önce de fenalık geçirdim doktora koştuk hemen kansızlıktan dedi nabzım yüksekmiş artık günlük hayatını etkilemeye başladı. İstiyorsan şuan yatışını yaparım demir takviyesi yaparız ama bunun arkasında başka bir hastalık olmasından korkuyorum. Hematolojiye görünmelisin diyip yolladı. Muayene gününde gel görüşelim dedi.
Hematoloji direk eski tahlillere bakarak demir yüklemesi yaptı. Osman Bey her ilaç alerji yapar ama yüklenmesi lazım demiş eşime. E hani arkasındaki hastalıklar araştırılcaktı. Hala kaşınıyorum inşallah bebekte de alerjik reaksiyon yoktur.

Kızlar dün bayaği yürümek zorunda kaldım. Bugün sabah belim ağrıyarak uyandim. Dünkü yorgunluğuma bağladın ama bu saat oldu hala geçmedi bel ağrım. Mecbur uzanıyorum ama git gide daha kötü oluyor. Öneriniz var mı uygulanabilecek bişey. Bu arada başka herhangi bir şikayetim yok ama hiç yürüyemiyorum nerdeyse şu an

Evet onu biliyorum. Ama sen doğum sonrasi atlatcan en azından öyle düşün :) bir ömür beraberiz biz
Sen onla beraber mi yasiyiyorsun cnm allah sabir versin benm kaynanamn cenesi hic susmaz dun yeni dogan seti aldm yokckandryrlar yne kulp buldu cok zor anlayssn insnla olmak

Drlar genelde mama vermekten yana degiller ben golden goat kullaniyorum sut yeterli gelmediginde.Ve hala sariligi tam atamadijk.

Sen onla beraber mi yasiyiyorsun cnm allah sabir versin benm kaynanamn cenesi hic susmaz dun yeni dogan seti aldm yokckandryrlar yne kulp buldu cok zor anlayssn insnla olmak
Üst katta kv oturuyo önceki gün annemler teyzemler falan geldi misafir gibi oturdu bide bugün teyzeme laf ediyo sana yardım etmedi diye kendinden yardim istedim eve çıktı yapmadı. Ama başkalarına bana çok yardimci oluyormuş gibi anlatiyo bende onu yalancı çıkaramiyorum napiyim he diyip geçiyorum

Sezeryan olucam

Bugün dikişlerimi aldırdım hemen korse kullanmaya başlayabileceğimi ve kesinlikle önerdiğini söyledi doktor. Hamilelikte hiç düşünmemiştim. Hemen korse almalıyım :)
Nasıl dikişlerini aldırdın canım kendinden eriyen dikişten degilmiydi ameliyatın nasıl oldu

Senn de zor cnm raabim sabır versin bize hic anlaysli yok kaynana cidden hepsnn birsyi var ne yazkki

Selamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Hayirli olsun canim saglikla buyusun insallah,darisi basimiza=)
Bugün dikişlerimi aldırdım hemen korse kullanmaya başlayabileceğimi ve kesinlikle önerdiğini söyledi doktor. Hamilelikte hiç düşünmemiştim. Hemen korse almalıyım :)
Canim korse alinca buraya da yazar misin ben de alayim diyorum simdiden.
Esimi 1 aralik itibariyla isten cikariyorlarmis
Uzuldum canm baska gorustugu bir is var miydi ani mi oldu:/ bebek sans getirsin daha iyi bir isi olsun insallah.

Bizim de bugun kontrolumuz vardi.
Haftaya bugun cagirdi anestezi ile gorusecegiz, gun verecek sezaryen icin. Saglikla kavusalim hepimiz insallah. Kavusmaya yaklastikca endise, heyecan, mutluluk bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…