- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #35.941
Osman Çeliğe gidiyorum canım. Son 1 aydır hastasıyım daha 2 kere muayene oldum. Kan değerimin 8.5 olduğunu öğrenince bende olsaydı bu değerler ayakta bile duramazdım dedi. Şuan sıkıntı vermiyor demek ki doğuma kadar bakalım yükselecekmiş yoksa farklı yollara başvururuz dedi. 1 hafta önce de fenalık geçirdim doktora koştuk hemen kansızlıktan dedi nabzım yüksekmiş artık günlük hayatını etkilemeye başladı. İstiyorsan şuan yatışını yaparım demir takviyesi yaparız ama bunun arkasında başka bir hastalık olmasından korkuyorum. Hematolojiye görünmelisin diyip yolladı. Muayene gününde gel görüşelim dedi.Bende izmirdeyim canım karataş gayet iyi orda bişey demediler mi bu kan değerlerinle ilgili. Seni korkutmak yerine neden çözüm üretmez bu doktorlar ne saçma yaaa. Sinir bozucular. Kan takviyesi yapsınlar o zaman. Şimdi nelerin çözümü var. Doktor ne derse ona inanıyoruz sonuçta. Bebeğini seni strese soktu eline ne geçti acaba.
Aynen cnm brde kaynanamlaym ondan artk gelsn dyrm skldm iyicePardon canim sen yazmissin zaten takvim geriden geliyor diye :)
Evet onu biliyorum. Ama sen doğum sonrasi atlatcan en azından öyle düşün :) bir ömür beraberiz bizAynen cnm brde kaynanamlaym ondan artk gelsn dyrm skldm iyice
Neden canimEsimi 1 aralik itibariyla isten cikariyorlarmis
Sen onla beraber mi yasiyiyorsun cnm allah sabir versin benm kaynanamn cenesi hic susmaz dun yeni dogan seti aldm yokckandryrlar yne kulp buldu cok zor anlayssn insnla olmakEvet onu biliyorum. Ama sen doğum sonrasi atlatcan en azından öyle düşün :) bir ömür beraberiz biz
Drlar genelde mama vermekten yana degiller ben golden goat kullaniyorum sut yeterli gelmediginde.Ve hala sariligi tam atamadijk.Kızlar bir sorum var kasim annelerini okuyorum arada neredeyse doğan her bebek sarılık olmuş. Ben bunu ilk defa duydum gerçekten boyle mi? Bu kadar çok sarılık oluyor mu? Mama takviyesi gerekirse doktor mu söylüyor su markayı al diye yoksa biz istediğimizi mi alıyoruz?
Üst katta kv oturuyo önceki gün annemler teyzemler falan geldi misafir gibi oturdu bide bugün teyzeme laf ediyo sana yardım etmedi diye kendinden yardim istedim eve çıktı yapmadı. Ama başkalarına bana çok yardimci oluyormuş gibi anlatiyo bende onu yalancı çıkaramiyorum napiyim he diyip geçiyorumSen onla beraber mi yasiyiyorsun cnm allah sabir versin benm kaynanamn cenesi hic susmaz dun yeni dogan seti aldm yokckandryrlar yne kulp buldu cok zor anlayssn insnla olmak
Bir ekiple calisiyordu, o ekibin basina baskasini getiriyorlarmis o da kendi ekibiyle calismak istemis.Neden canim
Sezeryan olucamNormal dogum mu sezeryan mi olacak canim. Sezeryanda gelisimi iyi olsa bile 38 39a kadar bekletiyorlar. Sat dikkate aliniyor gelisimi ile ilgili degil. Oyle olsaydi 36 haftalik oolup 4 kilo olani hemen alirlardi. Bebek kilo boy olarak onde olabilir ama ciger ggelisimi goz ve kulaj gelişimi en son halini 38de aliyormua. O yuDen sata gore bbakarlar cnm
Bende mama veriyorum gun icinde az da olsa baska turlu olmuyor.Simdi doktordan geldik degeri 13 ama kilo kaybi cok fazla hemen mama takviyesi baslafik
Nasıl dikişlerini aldırdın canım kendinden eriyen dikişten degilmiydi ameliyatın nasıl olduBugün dikişlerimi aldırdım hemen korse kullanmaya başlayabileceğimi ve kesinlikle önerdiğini söyledi doktor. Hamilelikte hiç düşünmemiştim. Hemen korse almalıyım :)
Valla canım teğel gibi bir şey atmışlardı. Estetik dikişmiş. 10.gün gidip aldırmamı söylemişlerdi. Bugün aldırdım.Nasıl dikişlerini aldırdın canım kendinden eriyen dikişten degilmiydi ameliyatın nasıl oldu
Senn de zor cnm raabim sabır versin bize hic anlaysli yok kaynana cidden hepsnn birsyi var ne yazkkiÜst katta kv oturuyo önceki gün annemler teyzemler falan geldi misafir gibi oturdu bide bugün teyzeme laf ediyo sana yardım etmedi diye kendinden yardim istedim eve çıktı yapmadı. Ama başkalarına bana çok yardimci oluyormuş gibi anlatiyo bende onu yalancı çıkaramiyorum napiyim he diyip geçiyorum
Hayirli olsun canim saglikla buyusun insallah,darisi basimiza=)Selamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Canim korse alinca buraya da yazar misin ben de alayim diyorum simdiden.Bugün dikişlerimi aldırdım hemen korse kullanmaya başlayabileceğimi ve kesinlikle önerdiğini söyledi doktor. Hamilelikte hiç düşünmemiştim. Hemen korse almalıyım :)
Uzuldum canm baska gorustugu bir is var miydi ani mi oldu:/ bebek sans getirsin daha iyi bir isi olsun insallah.Esimi 1 aralik itibariyla isten cikariyorlarmis
Bilmiyorum Allah nasip ederse benimde oğlum olcak bende birinin kvdesi olcam inşallah öyle birisi olmamSenn de zor cnm raabim sabır versin bize hic anlaysli yok kaynana cidden hepsnn birsyi var ne yazkki
Hadi ya çok kötü denk gelmiş. İnşallah daha iyisini bulur en kısa sürede. Bide sen eşinin patronunu düşünüyordun dimi doğum için?Esimi 1 aralik itibariyla isten cikariyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?