2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İmzalatıp vermek istedikleri ilaç C statüsündeymiş canım özeldeki (Karataş Hastanesi) doktorumu aradım kesinlikle yaptırmamamı söyledi. Oral yoldan ilaca devam edicez dedi. Bu zamana kadar zaten devam etmeme rağmen 8.5 ve hala düşüyor. Dediğin gibi düzgün bir hematoloji doktoruna gitmeliyim.

tabii ki kendi doktorunla bir görüş canım ama olmazsa ege üni.de doktor ismi verebilirim ya da kendi gittiğim doktoru tavsiye ederim. tabi inş.gerek kalmaz ii haberlerini alırız

E
Evet canim bende emin olmak icin sagip veriyorum su an degerimiz sabit duruyor yukselmemesi icin ugrasiuoruz

doktorunu aramakla iyi yapmışsın canım dikkatli ol lütfen

Ya kizlar sizde de oluyor mu bebek oynadikca ozellikle cok hareketli oldugunda rahimde nasil bir agri sanki cikacakmis gibi bir his oluyor heralde dogurucam diye korkuyorum.

Slm kizlar nasilsiniz bnm deli gibi karnim kasiniyor bebe yagi fakan suruyorum ama yok fayda etmiyor .bide meme ucu icin gümüş kapak aldinizmi almak gerekiyormu acaba

Selamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün
yün korseler olur bence ben ilk doğumda onu kullanmıştım
Herkes dogurdu bi ben kaldm sanki:)
senin daha günün var dur acele etme..bebeğin gelişimi her şeyden önemli su an böyle stres yaparsan olmaz ki..durumunu biliyorum ama bebeğin daha önemli sabırlı ol
senin de daha var canım..sağlıkla gelsinler
Çok üzüldüm canım. Allah sanada bebeğinede ailenede sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Nişan gelince 24 saat içinde gelir diye duyup geçen hafta bekledim gelmedi. Yarın doktora sorayım anlar heralde
nisan gelince bir kaç hafta bekleyen de var canım
Canım ya benim kafam çok karışık bebeğin gelişimine göremi Doğum olacak son adete göremi şimdi benim son adete göre 10 gün ileride bebek yarın 37+0 olucam nasıl olacak
sata göre oluyor..benimki de hep 10 gün ilerde ama doktor satı baz alıyor

Esimi 1 aralik itibariyla isten cikariyorlarmis
Her bebek rızkıyla gelirmiş canım üzülme vardır bunda da bir hayır. Rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar.

Ya kizlar sizde de oluyor mu bebek oynadikca ozellikle cok hareketli oldugunda rahimde nasil bir agri sanki cikacakmis gibi bir his oluyor heralde dogurucam diye korkuyorum.
Çatı kemiklerine vuruyor canım benim de aynı. Üstten ayaklar kaburgaya vuruyor, alttan kemikleri acıtıyor.

Senn de zor cnm raabim sabır versin bize hic anlaysli yok kaynana cidden hepsnn birsyi var ne yazkki
Benim kaynana iyidir ya sagolsun.
Ilk 2 sene alisamadim ama sonradan ben de anlayisli oldum, esim de ortayi bulabildi galiba.
Ilk sene mesela esimin her gun aramasina gicik oluyordum. O gun aramasa aksamina hemen mesaj atarlardi bugun aramadin bizi diye. Simdi ne kadar sacma seyleri dert etmisim diyorum.
Allah herkese vicdan versin gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…