2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya tabiki de dediğin gibi bizde bir gün nasip olursa kv olacaz istenmeyen kv olmak istemem elbet ama şunu biliyorum çok karışmadığın sürece sevilir insan bizim doğru gördüğümüzü onlar görmüyor olabilir zorla soka soka göstermek istemezsek gelin neden istemesin ben hep derim eşime ailen onlar asla at demem sahip çık yanlarında ol Ne ekerse insan onu biçiyor İnan bana

Esimi 1 aralik itibariyla isten cikariyorlarmis
bebek rizkiyla gelir derler sıkma canını.

Ya kizlar sizde de oluyor mu bebek oynadikca ozellikle cok hareketli oldugunda rahimde nasil bir agri sanki cikacakmis gibi bir his oluyor heralde dogurucam diye korkuyorum.
benim de oluyor çok baskı oluyor vajinaya ve ağrı oluyor.doktoruma sormuştum ben normal dedi
Slm kizlar nasilsiniz bnm deli gibi karnim kasiniyor bebe yagi fakan suruyorum ama yok fayda etmiyor .bide meme ucu icin gümüş kapak aldinizmi almak gerekiyormu acaba
ben almadım ama şimdiden lansinoh ve e vitamini kapsülü sürüyorum

niye gıcık oluyorsun ki canım ben de annemler le her gün konuşurum benim de eşim gıcık olur bana ..ama napalim yani özlüyoruz

Haklısın cnm ben çok fazla taviz verdim geri alamıyorum mesela anneme gidiyorum her sene tutturuyor kv ordan bize gelsin ben de en son dedim eşime sen yokken benim ne işim var senin memlekette benim kimim var orda canım sıkılıyor hadi bir iki gün değil ki annemde ne kadar kaldıysam orda da okadar kalmamı istiyor kv eşim bozuldu birşey demedi haklı olduğumun farkında ben annemlere her gittiğim de laf sokuyor eşime alıştırmışsın diyo bazen eşim ondan saklıyor bile sırf çenesi yüzünden diyosun ya cvp ver diye İnan cnm versem de ne fayda kadın takmıyor beni bildiğini oluyor sanki ben onu uyarmamışım gibi yapıyor dediğim dedik çaldığım düdük misali ben de vazgeçtim artık ne istiyorsa öyle olsun 2/5 yıldır direndim hep dediği oldu dediği olmadığında benim evimin huzuru bozuldu en iyisi geri adım atmak

Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ağızdan ilacı hem alamadım kusma yüzünden hemde değerlerimi yükseltmedi doktorum demir serumu yazdı 3 güne bir takıldı 8 di kanım şuan 11.9 serumlar 10 taneydi biteli çok oldu bi daha düşüşte olmadı faydasını gördüm baya

Slm kizlar nasilsiniz bnm deli gibi karnim kasiniyor bebe yagi fakan suruyorum ama yok fayda etmiyor .bide meme ucu icin gümüş kapak aldinizmi almak gerekiyormu acaba
Yagini degistir cnm. Bende kasiniyodum hindistan cevizi yagi kullaniyodum banyodan banyoya doktor hergun kullanmami soyledi gercekten hergun surunce gecti sende kakao,hindistan cevizi gibi yaglardan birini alip her gun sur.

Canım geçmiş olsun Venofer miydi yaptıkları serumun ismi. Eğer Venofer ise gebelikte onaylanan bir tek o varmış bugün iki doz sonrası alerjik reaksiyonlar başladı devam edemezsin dedi doktor bana.
Diğer muadil ilaç da gebelerde riskliymiş imza istediler,
Ferinject miş ismi özeldeki doktorum sakın kullanma dedi.
Keşke alerji oluşmasaydı da benim değerlerim de yükselseydi. Senin için işe yaradığına sevindim

niye gıcık oluyorsun ki canım ben de annemler le her gün konuşurum benim de eşim gıcık olur bana ..ama napalim yani özlüyoruz
Cok fazla ozel hayatla ilgili konusuyorlar. Her adimimizdan haberleri oluyor, benim isimde neler yasadigim, o gun neler yaptigimi bile anlatiyor. Ben sevmiyorum o kadar her seyi anlatmayi. Benim ailem cok uzakta ama her gun konusmam ya da yeri gelir konustugum da olur ama gorev gibi illa aranip rapor verilecek diye bir sey yok. Bazen sinemaya gidiyoruz arayip duruyorlar, esim o gun aramamis da cok merak etmisler yani firsati olmamistir, yogundur dusunceleri olmuyor hic.
Buyuk seyler degil ama cok rahatsiz olmustum ben yeni yeni alisiyorum.

Aynen canım bende hep öyle derim ne kadar vicdan iyi niyet karşıdaki de sana öyle olur. Tabikide ben yarın gelinin herşeyine karışır laf söylersem tabikide bizde istenmeyiz. Allah empati yapabilen kv ve gelinlerle karsilastirir isallah biz çekiyoruz Allah ne bizim elimizden baskasina cektirsin ne de biz başkasından çekelim

Aminn cnm aminnnn

Bende kasinti yapti sadece. Onun icinde bol su ic dediler cok rshatsiz olursan ilac veririz dediler ki ilca gerek kalmadan gecti

Doktorum bugün bana 4-5 çocuk yapmayı düşünmüyorsan sezeryan öneririm boşu boşuna riske girme kendinide yorma dedi karar veremedim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…