2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun Alerjik reaksiyon göstermesine üzüldüm ya venoferdi evet faydasını çok gördüm demir bağlama sıfır dendi bana da demir bağlamana baktırdın mı belki demir bağlamıyodur vücudun demir ağırlıklı beslensen veya o konuda bi ilaç verse doktor

yün korseler olur bence ben ilk doğumda onu kullanmıştım

Bana da en oluru yün korse gibi geldi, doktor ayaga kalkip ilk yürürken takarız dedi, acıtıyor mu? Sen de hemen takabildin mi?

Normal doğum sezeryandan daha riskliymiş bu sebeple söyledi sezeryan daha konforlu ve risksizmiş gerçi seçim senin normal istersen normal yapalım ama ilk Doğum her halükarda epizyotomi olur dedi

Çatı muayenesi oldun mu?

Son düzenleme:
Normal doğum sezeryandan daha riskliymiş bu sebeple söyledi sezeryan daha konforlu ve risksizmiş gerçi seçim senin normal istersen normal yapalım ama ilk Doğum her halükarda epizyotomi olur dedi
Zaten dr lar ozeldeki sezaryan istiyorlar hep normal artk kalmicak galiba

Zaten dr lar ozeldeki sezaryan istiyorlar hep normal artk kalmicak galiba
Benim anlamadıgım daha risksiz gözüyle bakılıyor ama gelişmiş ülkelerde çoğunlukla normal dogum yaptiriliyor. Ve maalesef en fazla sezeryan oranı türkiyede. Tabiki illede normal olsun diyen biri değilim doktor ne derse o ama sırf doktorların kolayina geldigi için ve daha fazla oara aldiklari için sezeruan demelerine karsiyim

Bende cnm zornlu bide yapiyrlar iyice gck oluyrm dogmdan korkmyrm normal istyrm ama dr emin sesryan yapck ondn sancm gelrde ins aclmam olur dyrm. Bencde en fazla bizim ulkededr hangi hastabeye dr gtsm cogu sezryn oluyr normal 1 2 tane ckiyor gelismis ulkelerde niye yapmiyorlar adamlar biliyorlar saglikli olani demekki parayi degil insanlarin sagligni dusunyrlar bizimkiler para icin yapiyorlar iste

Adı üstünde normal biri biri ameliyat tabiki risk söz konusuysa ayrı ama araştırildığında normal doğumun faydalarıda çok fazla

Adı üstünde normal biri biri ameliyat tabiki risk söz konusuysa ayrı ama araştırildığında normal doğumun faydalarıda çok fazla
Aynen normal daha iyi butun pislgi gidyor normalde tamm aci cekysn ama en saglikli dogum bu arada tam 13 dogum olmus masallh ya bizim aralga kaldi

Canım hayırli uğurlu olsun gözün aydın :)
Sağol canım Allah razı olsun darısı başına inşallah

Gozunuz aydin cnm bormal mi sezaryan mi oldun masallh herkes arka arkaya yapti suyun mu geldi:)
Sezaryen oldu canım. Nişan geldi ağrılarım çoğalınca aldı kanala daha fazla girmesin diye. Diğerleri sezaryen olunca bu da öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…