- 31 Ocak 2016
- 192
- 121
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.001
Teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun Alerjik reaksiyon göstermesine üzüldüm ya venoferdi evet faydasını çok gördüm demir bağlama sıfır dendi bana da demir bağlamana baktırdın mı belki demir bağlamıyodur vücudun demir ağırlıklı beslensen veya o konuda bi ilaç verse doktorCanım geçmiş olsun Venofer miydi yaptıkları serumun ismi. Eğer Venofer ise gebelikte onaylanan bir tek o varmış bugün iki doz sonrası alerjik reaksiyonlar başladı devam edemezsin dedi doktor bana.
Diğer muadil ilaç da gebelerde riskliymiş imza istediler,
Ferinject miş ismi özeldeki doktorum sakın kullanma dedi.
Keşke alerji oluşmasaydı da benim değerlerim de yükselseydi. Senin için işe yaradığına sevindim
Allah anali babali buyutsun insallah hayirlisi olsunkızlar do güm yaptım ... bebekte bende iyiyiz çok sukur... emmesi için cabaliyoruz
yün korseler olur bence ben ilk doğumda onu kullanmıştım
Normal doğum sezeryandan daha riskliymiş bu sebeple söyledi sezeryan daha konforlu ve risksizmiş gerçi seçim senin normal istersen normal yapalım ama ilk Doğum her halükarda epizyotomi olur dedi
Gule gule buyutun insallahSelamlar canlar. Bu sabah 5:30 da yavrum doğdu normal doğum. Ayrıntıları sonra yazarım hala çok ağrım var öpüyorum sizi. Rabbim kolay Doğum nasip etsin hepinize
Zaten dr lar ozeldeki sezaryan istiyorlar hep normal artk kalmicak galibaNormal doğum sezeryandan daha riskliymiş bu sebeple söyledi sezeryan daha konforlu ve risksizmiş gerçi seçim senin normal istersen normal yapalım ama ilk Doğum her halükarda epizyotomi olur dedi
Bunu genel olarak mı söyledi yoksa sadece senin için mi?Normal doğum sezeryandan daha riskliymiş bu sebeple söyledi sezeryan daha konforlu ve risksizmiş gerçi seçim senin normal istersen normal yapalım ama ilk Doğum her halükarda epizyotomi olur dedi
Hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini sağlıcakla.ömrü bereketli olsun.Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. yazacağım inşallah eve gidince doğum hikayemi :)
Benim anlamadıgım daha risksiz gözüyle bakılıyor ama gelişmiş ülkelerde çoğunlukla normal dogum yaptiriliyor. Ve maalesef en fazla sezeryan oranı türkiyede. Tabiki illede normal olsun diyen biri değilim doktor ne derse o ama sırf doktorların kolayina geldigi için ve daha fazla oara aldiklari için sezeruan demelerine karsiyimZaten dr lar ozeldeki sezaryan istiyorlar hep normal artk kalmicak galiba
Bende cnm zornlu bide yapiyrlar iyice gck oluyrm dogmdan korkmyrm normal istyrm ama dr emin sesryan yapck ondn sancm gelrde ins aclmam olur dyrm. Bencde en fazla bizim ulkededr hangi hastabeye dr gtsm cogu sezryn oluyr normal 1 2 tane ckiyor gelismis ulkelerde niye yapmiyorlar adamlar biliyorlar saglikli olani demekki parayi degil insanlarin sagligni dusunyrlar bizimkiler para icin yapiyorlar isteBenim anlamadıgım daha risksiz gözüyle bakılıyor ama gelişmiş ülkelerde çoğunlukla normal dogum yaptiriliyor. Ve maalesef en fazla sezeryan oranı türkiyede. Tabiki illede normal olsun diyen biri değilim doktor ne derse o ama sırf doktorların kolayina geldigi için ve daha fazla oara aldiklari için sezeruan demelerine karsiyim
Ben almıştım korse neyseki :)Bugün dikişlerimi aldırdım hemen korse kullanmaya başlayabileceğimi ve kesinlikle önerdiğini söyledi doktor. Hamilelikte hiç düşünmemiştim. Hemen korse almalıyım :)
Canım hayırli uğurlu olsun gözün aydın :)İyi geceler kızlar. Ben de 4:30 da doğum yaptım. Çok şükür çok rahat geçti. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Gozunuz aydin cnm bormal mi sezaryan mi oldun masallh herkes arka arkaya yapti suyun mu geldi:)İyi geceler kızlar. Ben de 4:30 da doğum yaptım. Çok şükür çok rahat geçti. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Adı üstünde normal biri biri ameliyat tabiki risk söz konusuysa ayrı ama araştırildığında normal doğumun faydalarıda çok fazlaBende cnm zornlu bide yapiyrlar iyice gck oluyrm dogmdan korkmyrm normal istyrm ama dr emin sesryan yapck ondn sancm gelrde ins aclmam olur dyrm. Bencde en fazla bizim ulkededr hangi hastabeye dr gtsm cogu sezryn oluyr normal 1 2 tane ckiyor gelismis ulkelerde niye yapmiyorlar adamlar biliyorlar saglikli olani demekki parayi degil insanlarin sagligni dusunyrlar bizimkiler para icin yapiyorlar iste
Aynen normal daha iyi butun pislgi gidyor normalde tamm aci cekysn ama en saglikli dogum bu arada tam 13 dogum olmus masallh ya bizim aralga kaldiAdı üstünde normal biri biri ameliyat tabiki risk söz konusuysa ayrı ama araştırildığında normal doğumun faydalarıda çok fazla
Sağol canım Allah razı olsun darısı başına inşallahCanım hayırli uğurlu olsun gözün aydın :)
Sezaryen oldu canım. Nişan geldi ağrılarım çoğalınca aldı kanala daha fazla girmesin diye. Diğerleri sezaryen olunca bu da öyle oldu.Gozunuz aydin cnm bormal mi sezaryan mi oldun masallh herkes arka arkaya yapti suyun mu geldi:)
Maşallah Allaha şükür hepsi sağlıklı bebişlerin darısi basımıza artik:)Aynen normal daha iyi butun pislgi gidyor normalde tamm aci cekysn ama en saglikli dogum bu arada tam 13 dogum olmus masallh ya bizim aralga kaldi
Şu nisani merk edyrm bakalm benm nasl gelck anlckmym :) bu 4 cydu deme cnm senin yanls hatrlamyrsm masallh :)Sezaryen oldu canım. Nişan geldi ağrılarım çoğalınca aldı kanala daha fazla girmesin diye. Diğerleri sezaryen olunca bu da öyle oldu.
Amin cnm herkes soruyor dogum ne zaman diyorum bello degl normal oldgu icin skldm bu sorlardan artk :)Maşallah Allaha şükür hepsi sağlıklı bebişlerin darısi basımıza artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?