2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlı olsun sevindim adına canım. Kese boyu nedir aramızda bir gün var. Karından duyuluyor mu artık ben tereddütlüyüm gidersem ve kalp atışını duymazsak diye randevuya geç gideceğim.
Benim duyuldu canım ama bilmiyorum senin de duyulur mu? Boyunu söyledi ama aklımda değil şimdi eve geçince ultrason kağıdından bakıp söyleyeyim inşallah. Umarım sen de en kısa zamanda duyarsın kalp atışını canım

Hanımlar siz benden hafta olarak büyüksünüz sanırım. Bişey sorucam dün değerim 39.18 çıktı yarin tekarar kan vericem 2 kati artinca 3. Kani vermeme gerek varmi yada simdiden doktora gözükmeye gerek var mi sizin nasil oldu

Reglin kaç gün geçti canım.

Yarın yaptır iki katına çıktıysa tekrar yaptırmana gerek yok ama yine de doktorun yönlendirir canım. Değer düşük gelmişti de reglin geçmemiş haftana göre normal..

Anladım canim evet daha geçmediği için düşüktü. Bende konteok yaptiricam yarın doktorada görünmek gerekiyor mu yani. Yoksa sadece kan testimi yaptirayim. Bazilari 6. Haftada gidiyormuş ilk

Merhaba benim de bugun doktor randevum vardi.
Once karindan bakti, gorunmedi.
Vajinal yoldan bakti yone gorunmedi.
Su ic, idrarin gelince tekrar bakicam bugun bu bebegi gostermeden gondermicem seni dedi doktorum

Neyse suyumu ictim yarim saat bekledim aama o yarim saat nasil gecti bir ben biliyorum bir Allah.

Neyseki bu sefer karindan gorundu minnacik da olsa, 5mm imis, ben 7. Hafta sayiyordum ama 6+2ymis normal dedi doktorum, kalp atisini da duyduk cok şükür

Ay çok güzel canim yaa insallah bende kalo atışını duyarim sağlıkla

Hayır canım doktor bize ortalama 1 Aralık dedi. Burda 1 aralık yazdım 8.haftayı gösterdi o yüzden size ne zamam dedi
Ben onunla ilgili bir şey sormadım.cunku son adet tarihimi bilmiyorum. 23-27 Şubat civarıdır diye tahmin ediyorum.son adete 27 subat gibi kafadan bir tarih verdiğimizde tahmini doğum 4 Aralık oluyor.

Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız.

Anladım canim evet daha geçmediği için düşüktü. Bende konteok yaptiricam yarın doktorada görünmek gerekiyor mu yani. Yoksa sadece kan testimi yaptirayim. Bazilari 6. Haftada gidiyormuş ilk
Ben kanı doktorun istedi sandım canım. Evet 6 veya 7 de git o zaman değerin düzenli artıyorsa. Şimdi gitsen 2 hafta sonra yine gitmen lazım.

Ben kanı doktorun istedi sandım canım. Evet 6 veya 7 de git o zaman değerin düzenli artıyorsa. Şimdi gitsen 2 hafta sonra yine gitmen lazım.

Ilk tahlili acilde yaptirdigim için bi kadin doğum görmedi daha canim. Polikinige gidicem ilk defa ışte. O zaman kan 2 kati artiysa 6. 7. Hafta giderim kese o zaman görünüyor zaten

Kac
Son iki gündür özellikle akşamları çok acıkmış oluyorum. Bir de salatayı iştahla yiyorum koca bi tabak salata yedim yazarken bile ağzım sulandı , töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…