- 29 Mart 2018
- 812
- 295
- 18
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.601
Benle aynı yaşta biri hoşgeldn cnmHanimlar benide eklermisiniz sat 17 mart yaş 21 yeni öğrendim bende :)Sezerbusra21
Benim duyuldu canım ama bilmiyorum senin de duyulur mu? Boyunu söyledi ama aklımda değil şimdi eve geçince ultrason kağıdından bakıp söyleyeyim inşallah. Umarım sen de en kısa zamanda duyarsın kalp atışını canımHayırlı olsun sevindim adına canım. Kese boyu nedir aramızda bir gün var. Karından duyuluyor mu artık ben tereddütlüyüm gidersem ve kalp atışını duymazsak diye randevuya geç gideceğim.
Ben de ilk bebeğimi 21 de doğum yaptım sonrakini 22 de sonrakini 29 da bu da 31 de olacak inşallahBenle aynı yaşta biri hoşgeldn cnm
4 mü maşallah cnm nasl peki yardm ediyorlar mıBen de ilk bebeğimi 21 de doğum yaptım sonrakini 22 de sonrakini 29 da bu da 31 de olacak inşallah
Benle aynı yaşta biri hoşgeldn cnm
Eşimle oğlum çok yardımcı çok şükür. Ailem uzakta zaten onların faydası yok. Yuvarlanıp gidiyoruz .4 mü maşallah cnm nasl peki yardm ediyorlar mı
Reglin kaç gün geçti canım.Hanımlar siz benden hafta olarak büyüksünüz sanırım. Bişey sorucam dün değerim 39.18 çıktı yarin tekarar kan vericem 2 kati artinca 3. Kani vermeme gerek varmi yada simdiden doktora gözükmeye gerek var mi sizin nasil oldu
Reglin kaç gün geçti canım.
Yarın yaptır iki katına çıktıysa tekrar yaptırmana gerek yok ama yine de doktorun yönlendirir canım. Değer düşük gelmişti de reglin geçmemiş haftana göre normal..Bugündu ben dün yaptirdim idrardada kandada çıktı
Yarın yaptır iki katına çıktıysa tekrar yaptırmana gerek yok ama yine de doktorun yönlendirir canım. Değer düşük gelmişti de reglin geçmemiş haftana göre normal..
Merhaba benim de bugun doktor randevum vardi.
Once karindan bakti, gorunmedi.
Vajinal yoldan bakti yone gorunmedi.
Su ic, idrarin gelince tekrar bakicam bugun bu bebegi gostermeden gondermicem seni dedi doktorum
Neyse suyumu ictim yarim saat bekledim aama o yarim saat nasil gecti bir ben biliyorum bir Allah.
Neyseki bu sefer karindan gorundu minnacik da olsa, 5mm imis, ben 7. Hafta sayiyordum ama 6+2ymis normal dedi doktorum, kalp atisini da duyduk cok şükür
Ben onunla ilgili bir şey sormadım.cunku son adet tarihimi bilmiyorum. 23-27 Şubat civarıdır diye tahmin ediyorum.son adete 27 subat gibi kafadan bir tarih verdiğimizde tahmini doğum 4 Aralık oluyor.Hayır canım doktor bize ortalama 1 Aralık dedi. Burda 1 aralık yazdım 8.haftayı gösterdi o yüzden size ne zamam dedi
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız.Benim de 3.3 mm bebek çıkmıştı 6.0 iken yeni kalbi atmaya başlamış ne kadar gücü var ki kalp atışı var ya sen ona bak güzelim küçük falan ama onlar canla başla varolmaya çalışıyor Allahım sağlıkla yüzlerini görmeyi nasip etsin
Ben kanı doktorun istedi sandım canım. Evet 6 veya 7 de git o zaman değerin düzenli artıyorsa. Şimdi gitsen 2 hafta sonra yine gitmen lazım.Anladım canim evet daha geçmediği için düşüktü. Bende konteok yaptiricam yarın doktorada görünmek gerekiyor mu yani. Yoksa sadece kan testimi yaptirayim. Bazilari 6. Haftada gidiyormuş ilk
Ben kanı doktorun istedi sandım canım. Evet 6 veya 7 de git o zaman değerin düzenli artıyorsa. Şimdi gitsen 2 hafta sonra yine gitmen lazım.
KacBi yudumcuk bebiş mi aciktiriyor dersin valla benim bebiş de yemek seçiyor canım hiç anasına çekmeyecek anası ne bulsa götürürdü şimdi içimden gelmiyor bazı şeyler iyy dedirtiyor şaka maka vücudun ihtiyacı olan şeyleri ister canım açsan yiyeceksin zararlı kola cips fast food vs yemedikten sonra sıkıntı yok bence
Son iki gündür özellikle akşamları çok acıkmış oluyorum. Bir de salatayı iştahla yiyorum koca bi tabak salata yedim yazarken bile ağzım sulandı , töbe töbeBi yudumcuk bebiş mi aciktiriyor dersin valla benim bebiş de yemek seçiyor canım hiç anasına çekmeyecek anası ne bulsa götürürdü şimdi içimden gelmiyor bazı şeyler iyy dedirtiyor şaka maka vücudun ihtiyacı olan şeyleri ister canım açsan yiyeceksin zararlı kola cips fast food vs yemedikten sonra sıkıntı yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?