- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.021
Evet canım 4. oldu. Ben de merak ediyordum nişanı 4.de öğrendim:)Şu nisani merk edyrm bakalm benm nasl gelck anlckmym :) bu 4 cydu deme cnm senin yanls hatrlamyrsm masallh :)
Masallh cnm tebrik ederim 4 cock kolay degl iyi 4 tane sezaryn yapmssn allah sabir versin kucukler mi ins zorlanmazsn cok yardm edenn var miEvet canım 4. oldu. Ben de merak ediyordum nişanı 4.de öğrendim:)
9-8 ve 2 yaşında diğerleri. Kendi akrabalarımdan kimse yok maalesef. eşim yardımcı sağolsun.Masallh cnm tebrik ederim 4 cock kolay degl iyi 4 tane sezaryn yapmssn allah sabir versin kucukler mi ins zorlanmazsn cok yardm edenn var mi
Ay evet ya bende hep 1 ay içinde diyorum genemi 1 ay kaç aydır 1 ay falan saçma sapan cevaplar geliyo. Ne biliyim iste ne zaman gelmek isterse oglan o zaman gelcekAmin cnm herkes soruyor dogum ne zaman diyorum bello degl normal oldgu icin skldm bu sorlardan artk :)
9-8 ve 2 yaşında diğerleri. Kendi akrabalarımdan kimse yok maalesef. eşim yardımcı sağolsun.
Iyi cnm ikisi buyukmus sana yardm ederler birde hepsi kucuk olsa yandn gecen instagramda gordum kadnn 6 yasnda oglu birde 3 ucuz dogrmus ksdn pert yani cok zor allahtan ole olmamis senn:)9-8 ve 2 yaşında diğerleri. Kendi akrabalarımdan kimse yok maalesef. eşim yardımcı sağolsun.
Aynen ya sormaktan sklmyrlar :) bende ole dyrm kizimn keyfne kalms :) erkekler cnm gununu gecryrlar benden demesi kac arkdsmn ole oldu:)Ay evet ya bende hep 1 ay içinde diyorum genemi 1 ay kaç aydır 1 ay falan saçma sapan cevaplar geliyo. Ne biliyim iste ne zaman gelmek isterse oglan o zaman gelcek
Valla bana doktor erken doğum olcak 2 hafta tutmaya çalışalim dedi 34te açıklık vardı şükür o 2 haftayi atlattık ama bende 41i falan bekliyorum yani :) çünkü benim yengeminde kızdı onun riskli dediler 32de 41de doğum yaptı :)Aynen ya sormaktan sklmyrlar :) bende ole dyrm kizimn keyfne kalms :) erkekler cnm gununu gecryrlar benden demesi kac arkdsmn ole oldu:)
Benimde kesin 41 olur bende beklyrm :) biz ne kadr istesek cock gec gelck gbiValla bana doktor erken doğum olcak 2 hafta tutmaya çalışalim dedi 34te açıklık vardı şükür o 2 haftayi atlattık ama bende 41i falan bekliyorum yani :) çünkü benim yengeminde kızdı onun riskli dediler 32de 41de doğum yaptı :)
Keyifleri yerinde benimki çikmaya yer ariyoda yanliş yerlerde şu an :) aşağı inmesi gerekirken yukarı tırmaniyoBenimde kesin 41 olur bende beklyrm :) biz ne kadr istesek cock gec gelck gbi
Benimki de aynıKeyifleri yerinde benimki çikmaya yer ariyoda yanliş yerlerde şu an :) aşağı inmesi gerekirken yukarı tırmaniyo
kv isini biliyo cnm bizim de oyle olmamiz lazim.ben de hic beceremem dolambaçlı laf sokmayi neyse onu direk derim dersem.Aynen doğru diyosun hiç taktik yapmadım işte ondan bu haldeyiz.Benimkide annesinin soktuğu hiçbi lafı duymaz görmez anlamaz.Böyle dedi ya derim yoo o niyetle söylemedi der ben yada ben duymadım der.Dediğin gibi eşim yokken fazla fazla cevabını vermek lazım.Ama kv öyle alttan alttan lafını söylüyoki kimi zaman ben bile sonradan anlıyorum.
cnm kvden de insan istedigi kadar dedigim dedik olsun.bak benim kvde de asiri derece bencildir kendi istedigi olsun ister surat yapar istedigi olmazsa.ama sem susmaya devam edersen dahs cok seni sindirir.Haklısın cnm ben çok fazla taviz verdim geri alamıyorum mesela anneme gidiyorum her sene tutturuyor kv ordan bize gelsin ben de en son dedim eşime sen yokken benim ne işim var senin memlekette benim kimim var orda canım sıkılıyor hadi bir iki gün değil ki annemde ne kadar kaldıysam orda da okadar kalmamı istiyor kv eşim bozuldu birşey demedi haklı olduğumun farkında ben annemlere her gittiğim de laf sokuyor eşime alıştırmışsın diyo bazen eşim ondan saklıyor bile sırf çenesi yüzünden diyosun ya cvp ver diye İnan cnm versem de ne fayda kadın takmıyor beni bildiğini oluyor sanki ben onu uyarmamışım gibi yapıyor dediğim dedik çaldığım düdük misali ben de vazgeçtim artık ne istiyorsa öyle olsun 2/5 yıldır direndim hep dediği oldu dediği olmadığında benim evimin huzuru bozuldu en iyisi geri adım atmak
Allah anali babali buyutsun cnm masallah doguran dogurana darisi bizeSağol canım Allah razı olsun darısı başına inşallah
Sezaryen oldu canım. Nişan geldi ağrılarım çoğalınca aldı kanala daha fazla girmesin diye. Diğerleri sezaryen olunca bu da öyle oldu.
Hayırlı evlat olsun inşallah ne mutlu canım. Rabbim musmutlu sağlıklı ömür versinİyi geceler kızlar. Ben de 4:30 da doğum yaptım. Çok şükür çok rahat geçti. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Allah anali babali buyutsun cnm masallah doguran dogurana darisi bize
bol sütlu gunleriniz olsun insallah
Teşekkür ederim darısı sizlere inşallahHayırlı evlat olsun inşallah ne mutlu canım. Rabbim musmutlu sağlıklı ömür versin
Hayirli olsun saglikla buyusun insallah=) amin darisi basimiza:)İyi geceler kızlar. Ben de 4:30 da doğum yaptım. Çok şükür çok rahat geçti. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?