2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
9-8 ve 2 yaşında diğerleri. Kendi akrabalarımdan kimse yok maalesef. eşim yardımcı sağolsun.

Maşallah. Tebrik ederim. Büyükler destek olurlar gerçi. Hiç değilse kendi ufak işlerini halledebilirler. Benim de iki tane biri 5 yaşında biri de 3 yaşına yaklaşmış oğlum var. Bakalım ben neler yapacağım. Tekrardan hayırlı olsun gözünüz aydın:)

9-8 ve 2 yaşında diğerleri. Kendi akrabalarımdan kimse yok maalesef. eşim yardımcı sağolsun.
Iyi cnm ikisi buyukmus sana yardm ederler birde hepsi kucuk olsa yandn gecen instagramda gordum kadnn 6 yasnda oglu birde 3 ucuz dogrmus ksdn pert yani cok zor allahtan ole olmamis senn:)

Ay evet ya bende hep 1 ay içinde diyorum genemi 1 ay kaç aydır 1 ay falan saçma sapan cevaplar geliyo. Ne biliyim iste ne zaman gelmek isterse oglan o zaman gelcek
Aynen ya sormaktan sklmyrlar :) bende ole dyrm kizimn keyfne kalms :) erkekler cnm gununu gecryrlar benden demesi kac arkdsmn ole oldu:)

Aynen ya sormaktan sklmyrlar :) bende ole dyrm kizimn keyfne kalms :) erkekler cnm gununu gecryrlar benden demesi kac arkdsmn ole oldu:)
Valla bana doktor erken doğum olcak 2 hafta tutmaya çalışalim dedi 34te açıklık vardı şükür o 2 haftayi atlattık ama bende 41i falan bekliyorum yani :) çünkü benim yengeminde kızdı onun riskli dediler 32de 41de doğum yaptı :)

Benimde kesin 41 olur bende beklyrm :) biz ne kadr istesek cock gec gelck gbi

Kızlar bisey sorcam toplam 16 hafta doğum izni varya mesela 32de ayrılırsak 41de doğum yaptı diyelim doğum sonrası 7 haftamı kullanabiliyor yoksa 8mi

kv isini biliyo cnm bizim de oyle olmamiz lazim.ben de hic beceremem dolambaçlı laf sokmayi neyse onu direk derim dersem.
benim esimde ayni seninki gibi annem o niyetle demez der hemen.bize karsi oyle diyolar bence.yoksa kendikeri de biliyo annelerinik huylarini

cnm kvden de insan istedigi kadar dedigim dedik olsun.bak benim kvde de asiri derece bencildir kendi istedigi olsun ister surat yapar istedigi olmazsa.ama sem susmaya devam edersen dahs cok seni sindirir.
bi savasın icindeymis gibi dusunme kendini.zamana birak.relax ol.ayni evinde sama ters gelen bisey dedigi zmn anne neden oyle diyosun oyle degil de.laf sokar gibi degil de kendini savunmak icin konus.susan insana kimse acimiyo cnm.yarin bir gun birlik durdugun zmn kendi evinde söz sahibi olmaya kendisi evin hanimi gibi davranmaya baslar o daha da kotu olur.laf dalasina girmeden normal konus kvle.
bebekle ilgili bakimini karismaya kalkar falsn hayir ane ben boyle yapmicam soyle yapicam bebeime diyebilmelisin.bu laf sokmak degildir kendini ifade etmen gerek cnm susmakla hersey olmuyo.amcak esine annen soyle boyle demeyerek susabilirsin

Sağol canım Allah razı olsun darısı başına inşallah

Sezaryen oldu canım. Nişan geldi ağrılarım çoğalınca aldı kanala daha fazla girmesin diye. Diğerleri sezaryen olunca bu da öyle oldu.
Allah anali babali buyutsun cnm masallah doguran dogurana darisi bize
bol sütlu gunleriniz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…