- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.041
Gözünüz aydın olsun güle güle büyütün inşallah canimİyi geceler kızlar. Ben de 4:30 da doğum yaptım. Çok şükür çok rahat geçti. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Sabahlarım bazen günlerce midem ağzıma gelme diyeeeUykusuz her gece , reflü ölesiye
Uykusuz her gece burun tıkanıklığı ölesiyeSabahlarım bazen günlerce midem ağzıma gelme diyeee
Evet şarkıyı devam ettirelim:))))Uykusuz her gece burun tıkanıklığı ölesiye((((
Sabahlarım bazen günlerce bebiş emecek diyeEvet şarkıyı devam ettirelim:))))
Hayırlı olsun gözün aydınnİyi geceler kızlar. Ben de 4:30 da doğum yaptım. Çok şükür çok rahat geçti. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Oyyy canım benim sen tecrübelisin ne güzel oyuncak gibi gelir sana şimdi sağlıkla büyüt inşallah:)Sabahlarım bazen günlerce bebiş emecek diye
Deneme yanılmayla buluyolar çıkcak yeri. inşallah bulur yolu. Bulamazsa işler kötüBenimki de aynıaşağılarda kıpırtı oluyor ama kaburgaları tekmeliyor daha çok tırmanıyor velet yanlış yolda
Valla bu reflu bizi bestekar yaptiSabahlarım bazen günlerce midem ağzıma gelme diyeee
Bence 7 kullanır. 56+56 112 gün izin diye biliyorum ama emin değilim. Mantıken 8kullanmak gerek de prosedüre bakmak lazımKızlar bisey sorcam toplam 16 hafta doğum izni varya mesela 32de ayrılırsak 41de doğum yaptı diyelim doğum sonrası 7 haftamı kullanabiliyor yoksa 8mi
Maşallah canım sağlıkla büyüsün tüm çocukların. Darısı başımızaİyi geceler kızlar. Ben de 4:30 da doğum yaptım. Çok şükür çok rahat geçti. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Hayirli olsun cnmİyi geceler kızlar. Ben de 4:30 da doğum yaptım. Çok şükür çok rahat geçti. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Merhabacanim ben varim. Benimde 2.bebegim olacak baglatmayi dusunuyorum ama esim biraz buruk bu konuda.bana baski yapmiyor tabi.ikiside kiz cocuklarimizin. cok sukursaglikli olsunlarda dedik ikimizde hep.ama bitane daha yapariz belki birde oglan severiz modundaydi ve ben istemiyorum deyince hayalleri yikildi :) bense cok yoruldum hamileliklerim beni yaslandirdi sanki. Doktorla gorusup biraz bilgi alip dusunecegim. Olmazsa hemen baglatmam diyorum sonradan uzulmek istemem henuz 29 yasindayim cunkuDoğum yapan herkese her benişe Allahım sağlık sıhhat versin Biz de yarın 37+0 oluyoruz.hem doğum iznine ayrılmak için rapor alacağım hem de gün alırım umuduyla gideceğim yarın doktora.bu arada 2. Bebişim olacak kısmetse yaş 34.yarın doktorla tüplerini bağlatma işini de konuşacağım.var mı benim gibi olan acaba gerçi burada çoğu anne adayı çiçeği burnunda daha :)
Hayırlı olsun bebeğin canım Allah analı babalı büyütsün..Sabahlarım bazen günlerce bebiş emecek diye
Bu devirde artik hemen hemen her sağlıkçı normal dogum yanlisiyken anne ve bebegin sağlığını tehdit eden bi durum olmadıkça sezaryen önermezken senin doktorun nasil aleni bir şekilde sezaryen tavsiye ediyor anlamadim. Ne de olsa sezaryen basbayağı bir karin ameliyatı. Normal dogum bu sürecin enndogal sekli. Epizyosuz normal dogum da gayet mumkun. Benim doktorum 4 kilo bebekleri epizyosuz dogurtmus kac kez. Ilk normal dogumda kesi olacak diye bi şart yok. Doktorun sabri ve dogru yönlendirmesi onemli.Doktorum bugün bana 4-5 çocuk yapmayı düşünmüyorsan sezeryan öneririm boşu boşuna riske girme kendinide yorma dedi karar veremedim hala
Canm dün evde bir tane korse buldum. Bele sarılıyor. Onu kullanırım sanırım. Külot şeklinde olanları falan da varmış ama rahat olmaz bence.Hayirli olsun canim saglikla buyusun insallah,darisi basimiza=)
Canim korse alinca buraya da yazar misin ben de alayim diyorum simdiden.
Uzuldum canm baska gorustugu bir is var miydi ani mi oldu:/ bebek sans getirsin daha iyi bir isi olsun insallah.
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca yırtık olmasındansa küçük bir kesinin ne zararı olabilir ki. 2-3 cm lik bir kesi sezeryanda kesilen 7 kat ın yanında ne ki. Doktor arayışı zamanımızda önceliğimiz normal doğum yanlısı olması o varsa diğer kriterlere bakmıştık. Zorunlu durumda tabiki yapılması taraftarıyım riske atılmaz ama risk yoksa neden normal olmasınBu devirde artik hemen hemen her sağlıkçı normal dogum yanlisiyken anne ve bebegin sağlığını tehdit eden bi durum olmadıkça sezaryen önermezken senin doktorun nasil aleni bir şekilde sezaryen tavsiye ediyor anlamadim. Ne de olsa sezaryen basbayağı bir karin ameliyatı. Normal dogum bu sürecin enndogal sekli. Epizyosuz normal dogum da gayet mumkun. Benim doktorum 4 kilo bebekleri epizyosuz dogurtmus kac kez. Ilk normal dogumda kesi olacak diye bi şart yok. Doktorun sabri ve dogru yönlendirmesi onemli.
Hani illa da herkes normal doğursun normal dogum en iyisidir demiyorum sonucta her dogum farkli.sezaryen gerekiyorsa sezaryen yapılır ama daha gerekmeden önermesi kendi rahatını düşündüğünü gösteriyor sanki canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?