- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.061
En iyisini yapıyorsun canım. İnşallah yükselmez.E
Evet canim bende emin olmak icin sagip veriyorum su an degerimiz sabit duruyor yukselmemesi icin ugrasiuoruz
Canm gümüş kapak için acele etme. Yara olursa alırsın. Benim hiç yara olmadı. Çok düşünmüştüm gümüş kapak almayı, alsaymışım elimde kalacakmış.Slm kizlar nasilsiniz bnm deli gibi karnim kasiniyor bebe yagi fakan suruyorum ama yok fayda etmiyor .bide meme ucu icin gümüş kapak aldinizmi almak gerekiyormu acaba
Evet onlar rahat olmaz canm zaten bel korsesi tercih edin diyorlarmis sanirim. Ben de oyle bakacagim.Canm dün evde bir tane korse buldum. Bele sarılıyor. Onu kullanırım sanırım. Külot şeklinde olanları falan da varmış ama rahat olmaz bence.
Çok geçmiş olsun canım güle güle büyütün tekrardanHerkese merhaba kizlarr cok fazla mesaj olmus 2bin okuyamadim. Dogum yapanlarin gozuaydin olsunn kasim sonuna geldik artik aralik annelerini bekliyoruzz :)
Bizim bebiste sarilik takibi vardi 1gun guvezde kaldiktan sonra her saat basi emzir dedi doktor. Sonrasi gece gunduz mesai:)) telefon alarmlari iyiki var. Uykusuzz kaldim ama cok sukur sarilik da gecti.
39 olsan daha iyi degil mi cnm. Ben gunumden 5 gun once aldircam doktorumda 39 olmadan alma taraftarı degildi zaten. Belki risk olcak ama bu haftayi atlattim mi tamamdir.Kontrolüm var belki bu salıya gün verir diyorum sanki 38 dolacak salı günü
8 hafta kullanılır o şekilde. Doğum sonrası 8 haftadan az olamazBence 7 kullanır. 56+56 112 gün izin diye biliyorum ama emin değilim. Mantıken 8kullanmak gerek de prosedüre bakmak lazım
Saol canım şimdi sağlık ocağından geldim demir bağlamaya baktırmak için kan verdim bakalım sonuca göre bir yol çizilir inşallahTeşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun Alerjik reaksiyon göstermesine üzüldüm ya venoferdi evet faydasını çok gördüm demir bağlama sıfır dendi bana da demir bağlamana baktırdın mı belki demir bağlamıyodur vücudun demir ağırlıklı beslensen veya o konuda bi ilaç verse doktor
Şeker beni bu ara çok zorluyor canım azıcık yiyorum yüksek çıkıyor doktorda son ay ünsülin ihtiyacı artıyor normal dikkatli ye diyor çok sıkıldım kan ölçmekten diyet yapmaktan her istediğimi yiyememekten aylardır ekmeği tatlıyı unuttum çok zor doktorda çok geçe bırakıp şeker yüzünden bebeği riske atmak istemiyor oğlumda profesöre gidiyordum bulunduğum ilin en iyi doktoruydu yine öyle muanesi 405 tl olmuş ilk 3 ay gidebildim kızımdada oğlumu 37 biter bitmez almıştı39 olsan daha iyi degil mi cnm. Ben gunumden 5 gun once aldircam doktorumda 39 olmadan alma taraftarı degildi zaten. Belki risk olcak ama bu haftayi atlattim mi tamamdir.
Canım hayırlı olsun çok sevindimİyi geceler kızlar. Ben de 4:30 da doğum yaptım. Çok şükür çok rahat geçti. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
hımm anlıyorum canım..benim her gün konuşmamın sebebi de kızım çünkü onu çok seviyorlar ve merak ediyorlar..eşim de bundan rahatsız ama ilk torun yanlarında da kaldı 1 yıl annem baktı kızıma sağolsun.çok alıştılar ona ve yanlarında torunları olmadığından başka da hep oluyorlar neler yaptığını merak ediyorlar.eşim de gıcık oluyor malesef .ama kızım dışında bir şey anlatmam benCok fazla ozel hayatla ilgili konusuyorlar. Her adimimizdan haberleri oluyor, benim isimde neler yasadigim, o gun neler yaptigimi bile anlatiyor. Ben sevmiyorum o kadar her seyi anlatmayi. Benim ailem cok uzakta ama her gun konusmam ya da yeri gelir konustugum da olur ama gorev gibi illa aranip rapor verilecek diye bir sey yok. Bazen sinemaya gidiyoruz arayip duruyorlar, esim o gun aramamis da cok merak etmisleryani firsati olmamistir, yogundur dusunceleri olmuyor hic.
Buyuk seyler degil ama cok rahatsiz olmustum ben yeni yeni alisiyorum.
Ben de badladim ama kizim hic sevmediBende mama veriyorum gun icinde az da olsa baska turlu olmuyor.
Cok sagol canim hsklisin saglik olsun alir insallahhhinsallah sutunle duzelicek cnm uzulme saglikliya kilo aliniyo da veriliyo da.
ben ilk doğumda hemen takmıştım acıtmıyordu rahatlıkla kullandımBana da en oluru yün korse gibi geldi, doktor ayaga kalkip ilk yürürken takarız dedi, acıtıyor mu? Sen de hemen takabildin mi?
Çatı muayenesi oldun mu?
Dün akşam aynısını ben söyledim eşime :)) dedim bu gittikçe yukarı çıkıyor heralde :) hala mideme baskı ve nefeste zorluk çekiyorum :)Keyifleri yerinde benimki çikmaya yer ariyoda yanliş yerlerde şu an :) aşağı inmesi gerekirken yukarı tırmaniyo
sana katılıyorum ve keyfi sezaryene karşıyım.kadının doğasını bozuyorlar para almak için.hem sezaryendi de riskleri var öyle olmasaydı doğum öncesi risk bildiren ve riskleri kabul ettiğine dair imza almazlardı.ameliyat sonuçta risksiz olur muBenim anlamadıgım daha risksiz gözüyle bakılıyor ama gelişmiş ülkelerde çoğunlukla normal dogum yaptiriliyor. Ve maalesef en fazla sezeryan oranı türkiyede. Tabiki illede normal olsun diyen biri değilim doktor ne derse o ama sırf doktorların kolayina geldigi için ve daha fazla oara aldiklari için sezeruan demelerine karsiyim
8 hafta kullanıyorsunKızlar bisey sorcam toplam 16 hafta doğum izni varya mesela 32de ayrılırsak 41de doğum yaptı diyelim doğum sonrası 7 haftamı kullanabiliyor yoksa 8mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?