2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Slm kizlar nasilsiniz bnm deli gibi karnim kasiniyor bebe yagi fakan suruyorum ama yok fayda etmiyor .bide meme ucu icin gümüş kapak aldinizmi almak gerekiyormu acaba
Canm gümüş kapak için acele etme. Yara olursa alırsın. Benim hiç yara olmadı. Çok düşünmüştüm gümüş kapak almayı, alsaymışım elimde kalacakmış.

Çok geçmiş olsun canım güle güle büyütün tekrardan

Saol canım şimdi sağlık ocağından geldim demir bağlamaya baktırmak için kan verdim bakalım sonuca göre bir yol çizilir inşallah

39 olsan daha iyi degil mi cnm. Ben gunumden 5 gun once aldircam doktorumda 39 olmadan alma taraftarı degildi zaten. Belki risk olcak ama bu haftayi atlattim mi tamamdir.
Şeker beni bu ara çok zorluyor canım azıcık yiyorum yüksek çıkıyor doktorda son ay ünsülin ihtiyacı artıyor normal dikkatli ye diyor çok sıkıldım kan ölçmekten diyet yapmaktan her istediğimi yiyememekten aylardır ekmeği tatlıyı unuttum çok zor doktorda çok geçe bırakıp şeker yüzünden bebeği riske atmak istemiyor oğlumda profesöre gidiyordum bulunduğum ilin en iyi doktoruydu yine öyle muanesi 405 tl olmuş ilk 3 ay gidebildim kızımdada oğlumu 37 biter bitmez almıştı

İyi geceler kızlar. Ben de 4:30 da doğum yaptım. Çok şükür çok rahat geçti. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Canım hayırlı olsun çok sevindim Bizlerde kolaylıkla atlatırız inşallah. Müsait olunca nasıl başladı belirtilerin bahsedermisin ?

hımm anlıyorum canım..benim her gün konuşmamın sebebi de kızım çünkü onu çok seviyorlar ve merak ediyorlar..eşim de bundan rahatsız ama ilk torun yanlarında da kaldı 1 yıl annem baktı kızıma sağolsun.çok alıştılar ona ve yanlarında torunları olmadığından başka da hep oluyorlar neler yaptığını merak ediyorlar.eşim de gıcık oluyor malesef .ama kızım dışında bir şey anlatmam ben

Keyifleri yerinde benimki çikmaya yer ariyoda yanliş yerlerde şu an :) aşağı inmesi gerekirken yukarı tırmaniyo
Dün akşam aynısını ben söyledim eşime :)) dedim bu gittikçe yukarı çıkıyor heralde :) hala mideme baskı ve nefeste zorluk çekiyorum :)

sana katılıyorum ve keyfi sezaryene karşıyım.kadının doğasını bozuyorlar para almak için.hem sezaryendi de riskleri var öyle olmasaydı doğum öncesi risk bildiren ve riskleri kabul ettiğine dair imza almazlardı.ameliyat sonuçta risksiz olur mu

Bundan sonra hergün doğum haberi alırız bence kızlar :) ay bende istiyorum arık :) gelsin benim minik pırasam Eşim bu sabah çıkarken bu kız beni çok heycanlandırıyor dedi :)) biraz telaşlı bir yapısı vardır. Her sabah kalktığında artık karnıma bakıyor ne zaman gelecek acaba diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…