2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tesekkür ederim gece gece kafama takıldı :)

Saglik durumundansa dogru cnm ben bisey yok sanmistim. Ben bile son hafta cok farkettim cok agirlastim ve bunaldim hamilelikten.

Dün akşam aynısını ben söyledim eşime :)) dedim bu gittikçe yukarı çıkıyor heralde :) hala mideme baskı ve nefeste zorluk çekiyorum :)
Benimde düşuncem plasentadan doymuyo bide emmeye çalişıyo :):) tam göğus hizama kadar çıkiyor gören daha 1 ay dogurmazsin diyor

Aynen canim ilk doğumum olcak çok korkuyorum ama bi problem olmazsa normal istiyorum. Sezeryan kiminin kolayına geliyor ama bana göre en zoru. Çünkü bi ameliyat geçiriyosun

İyi geceler kızlar. Ben de 4:30 da doğum yaptım. Çok şükür çok rahat geçti. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah
hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün

Uykusuz her gece burun tıkanıklığı ölesiye((((
ben yanağımı tutarak uyuyorum açılsın diye yoksa nefes alamıyorum..şimdi de öksürük başladı grip oluyoruz kızımla tam da doğuma yaklaştıkça .sallay çabuk geçer yoksa sezaryen dikişleriyle öksürüğü düşünemiyorum
yaşın çok genç bence daha farklı korunma yöntemlerini kullanabilirsin.doğum kontrol hapı gayet güvenilir mesela

benimki de çok heyecanlı şafak sayıyor her gün

Aynen canim ilk doğumum olcak çok korkuyorum ama bi problem olmazsa normal istiyorum. Sezeryan kiminin kolayına geliyor ama bana göre en zoru. Çünkü bi ameliyat geçiriyosun
hem normal hem de sezaryen fark etmez ikisinin de zor yanları ve kolay yanları var..sonuçta dünyaya yeni bir can getiriyorsun .burda önemli olan kolaylıktan ziyade sağlık canım.

Normal doğumda gerek olmaz demişlerdi ben o yüzden almadım. Senin mormal mi oldu sezeryan mı duyduğum doğru mu kafam karıştı
Korse takmak isteyen arkadaşlar benim ilk doğumum sezeryanfi 1 ay sonra korse taktım ama dikiş yerim enfeksiyon kaptı Körseden kaynaklı. doktorum neden sormadın diye kızmıştı enfeksiyon riski artıyormuş. Doktorunuza sorun bence.

Kızlar dün gece saat 2 gibi tuvalete kalktım ve ayağı kalkınca birden suyum geldi ve resmen bolalırcasına hemen eşimi kaldırdım geldik acile biz gün almıştık ayın 30 olacaktık ama benim aceleci kuzum erken gelmek istedi tam 38+0 olduk sezeryan aldılar genel yapıldı açılmam hiç yoktu zaten olsa bile ben normal istemiyordum sadece işitme testinden geçemedi su var ondan dediler ama içime kurt düştü ne olur dua edin birşey çıkmasın biz onun dışında iyiyiz yanında bebek rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin Doğum yapmayı bana ve bebeğe lütfen dua edin kulağında sıkıntı olmasın Allah’a emanet olun

Gözün aydınn rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Dularımız sizinle

Bu saatten sonra başka dr bulamam senin yazdığın şekilde olan drleri netten takip ediyorum hatta muayenehanelerini de aradım oldukça yüksek meblalar istiyorlar böyle düşünen anlatana normal doğum nasıl yaptırayım bu arada benim hastanemde sezeryan daha ucuz aslında normal doğum pahalı

Hayırlı olsun gözün aydin canım. Allahin izniyle bisey çikmaz insallah.sudandır o sen caninı sıkma. Süt için rahat olman lazım

Maalesef herşey paraya bakiyor günümüzde. Kimse anne ve bebeğin sağlığını düşünmüyor. Adini duyuran doktorlar tonlarca para istiyor haklisin. Ama sana eğer bi sağlık probleminden bahsetmediyse tekrardan doğum şeklini konus doktorunla bence neden öyle demiş

Burda doktorun bakış açısı cok onemli evet. Onların işine geliyor tabii sezaryen randevusu vermek gunu belli saati belli. Normal dogum gibi vakti belli olmayan gece bile cagrilabilecek bi durumu her doktor istemiyo tabii. Onlar icin sezaryen işlemi gayet basit ama sonrasinda yaşayan biliyo zorluklarini. Benim ilk doktorum da cok iyi bi doktordu cok tecrubeliydi ama artik emekliliği gelmis normal doğumlarla uğraşmak istemeyen bi havadaydi sirf o yuzden değiştirdim. Neyse hayırlısı olsun hepimiz icin saglikla kucagimiza alalim da onemli olan o.

Benim sezeryan olacak kızlar. Bebegin başı 2 hafta önde gidiyor. Kilosu da fazla. Riskli olabilir dedi doktorum. Başından beri normal taraftariydim korkmuyordum da ama artik direnmiyorum. Butun riskleri sayinca hevesim kirildi doğum korkusu başladı. Ben de tmm dedim artık sezeryana

Keyifleri yerinde benimki çikmaya yer ariyoda yanliş yerlerde şu an :) aşağı inmesi gerekirken yukarı tırmaniyo
Benimki asagida drdi rahime yakin kafasi asagida dedi donmus ama benimkinn gelmeye niyeti yok galiba:)) sennki donmezse sezaryn olursn buyuk ihtimal:)

Canm gözün aydın rabbim bebegine sifa versin hicbirsey ckmaz ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…