2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gözün aydın canim. Sağlıcakla büyütün.
Dedikleri gibidir sudandır merak etme. Gecici bir durum. Daha çok yeni ve küçücük. adapte olmaya çalışıyor dünyaya. Aklına kötüyü getirip kötüyü çağırma.

Ben de ilk doktorumu sirf bu yuzden değiştirdim cok ii bi doktordu ama sezaryen yanlısı gibi konuşuyordu normal doğumun saati kac olursa olsun gelebilecek gibi degil di yuvarlak konuşuyodu. Ha simdi normal dogum istiyorum ama gidişat nasil olcak bilemeyiz. Gerekirse sezaryen de olurum.ama ben normal isterken bi engel de yokken sezaryen yapmak isteyen doktordan şüphe ederim acikcasi

Canım gözün aydın endişe etme iyi olur inşallah. Dualarımız seninle

Ay hadi gözün aydın canım, merak etme bir şey çıkmayacaktır.

Arada kaçırdığım doğumlar var mı acaba herkes kasım ayında doğurdu neredeyse

Benimki asagida drdi rahime yakin kafasi asagida dedi donmus ama benimkinn gelmeye niyeti yok galiba:)) sennki donmezse sezaryn olursn buyuk ihtimal:)
Yandı en son benimki belki döndüğü için göğsüme baskı yapiyor olabilir bilemiyirum bu hafta gidince sorcam benim doktorda cok iyide adam fazladan bi cümle kurmuyo bende unutuyorum sormayı :)

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah. işitme testini geçmedi diye korkma lütfen biz 3 kere gittik ve ben gayet sakindim eşim daha çok endişelenmişti hatta internette araştırmaya bakmıştı. dedikleri gibi kulakta sıvı olduğunda genelde çıkmıyor yani o testten geçemiyor. güzel düşün güzel olsun canım stres yapma çocuk da stres olmasın hissediyorlar birde sütün de çekilmesin. herşey güzel olacak annesi

Canim tabiki bizim ve bebisin saglığı herseyden daha onemli benimde 4 kiloyu geçerse sezeryan yaparım dedi sonuçta normal diye diretip 10 gün yerinden kalkamamaktansa sezeryan olup bebegine bakmak en iyisi. Bende bana bu aralar sezeryan yanlısı davrandigi için doktordan suphelendim ama kendisi ikiz bebekleri olanlara bile normali tavsiye etmiş hep

Bilemiyorum ben çok yoruldumbu hamileliklerde kendimi taniyamiyorum . Allah olmayana versin dedim bunu saglikladogurayim yeter dedim ama yine de icime sinmedi. Dogum kontrolhapi falan hormon vs kullanmaktan yana degilim ne yapacağıma karar veremiyorun

Gecici bir durumdur insallah cnm allah anali babali buyutsun

Basından beri sezeryan taraftarı okdugu için gıcık olmuştum doktora. Değiştirmedik de çünkü hem iyi biri h4m de çok tavsiye eden vardı. 4kg bulmaz benim bebeğim. Şuan 3.500 civarı ama illa 300 yada 400 gr yanılma payı yani fazla ölçüm olur diyor kendisi. Ve 10 gün sonrasına gün verdi. 10 günde de 4kg olmaz. Normali bekkersem 4kg bike gecer tabi orası ayrı. Çünkü daha aşağı bile inmemiş. Bu kafayla da kolay kolay kanala girmez dedi. Ne alakaysa??Kafa büyük zor doğurursun farkli komplikasyonlar olabilir vs. Vs. dedi. Esim sabirsizlandigi icin ve bu s3beplerden hemrn ikna oldu sezeryana. Onun dışında çok sukur bir sıkıntımiz yok. Gelişimine haksızlık ediyormuşum gibi geliyor bebeğimin içerde. Kacisim da yok artik. Alkahim insallah sağlıcakla kucagima alirim ve kolay atlatırım ameliyatı.

Inşallah sağlıkla gelirler. Benim eşimede kalsa bugun sezeryanla versinler kucagina bebegi :) peki daha kanala girmediyse ve kafasi büyükse sezeryan için bekletsin son ana kadar erken neden alıyor

Canim pardon takvimine bakmamisim zaten 39 da yapcak galiba sezeryanı zaten iyice gelismis oluyor bebek sıkma canını hiç kafa büyükse o gerçekten sıkıntı oluyor

Maşallah iri bebek benim 36+4 de 2850 çıktı güzel büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…