- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.121
Biz sormadan soleyen dr bulmak cidden zor persembe kontrolum var bakslm ne dicek cok heyecnlym belki dogumu soler:)Yandı en son benimki belki döndüğü için göğsüme baskı yapiyor olabilir bilemiyirum bu hafta gidince sorcam benim doktorda cok iyide adam fazladan bi cümle kurmuyo bende unutuyorum sormayı :)
Cogu sezaryan cnm galiba normal dogum azdi galiba :)Canım kacı normal doğum yaptı onu takip edebildin mi:) normal isteyenlere enazıyla anlatırlardı. Ben merak ediyorum
Gözün aydın canım hayırlı olsun. Hiç tedirgin olma korkma geçersiniz testi bir dahakine.Kızlar dün gece saat 2 gibi tuvalete kalktım ve ayağı kalkınca birden suyum geldi ve resmen bolalırcasına hemen eşimi kaldırdım geldik acile biz gün almıştık ayın 30 olacaktık ama benim aceleci kuzum erken gelmek istedi tam 38+0 olduk sezeryan aldılar genel yapıldı açılmam hiç yoktu zaten olsa bile ben normal istemiyordum sadece işitme testinden geçemedi su var ondan dediler ama içime kurt düştü ne olur dua edin birşey çıkmasın biz onun dışında iyiyiz yanında bebek rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin Doğum yapmayı bana ve bebeğe lütfen dua edin kulağında sıkıntı olmasın Allah’a emanet olun
Benimde kontrol perşembe bakalım ne diyecek :)Biz sormadan soleyen dr bulmak cidden zor persembe kontrolum var bakslm ne dicek cok heyecnlym belki dogumu soler:)
En kötü ihtimal vajinal ultrasonla bakarKızlar artık her kontrolde alttan bakarmı doktor ona göre hazırlıklı gideceğimde 38+2 deyim bilenler bana söyleyebilirse sevinirim
Catı muayenesi 1 kere oluyo diye biliyorumKızlar artık her kontrolde alttan bakarmı doktor ona göre hazırlıklı gideceğimde 38+2 deyim bilenler bana söyleyebilirse sevinirim
Benim eşim de geç olsun istiyor. Benim doğum günüm 12 aralık, bebeğin tahmini 7 aralık. Az daha beklesin aynı gün olsun diyorInşallah sağlıkla gelirler. Benim eşimede kalsa bugun sezeryanla versinler kucagina bebegi :) peki daha kanala girmediyse ve kafasi büyükse sezeryan için bekletsin son ana kadar erken neden alıyor
Hiç aklıma gelmedi ölçmek. Patlamaya hazır bomba gibi ama çok gergin ve sivri benimKızlar göbeginizi ölçtünüz mü hiç merak ettim
37 de çatı muayenesi yaptı. En son kontrolde bakmadı. Eğer bir şikayetin varsa ya da doktorun şüphelendiği bir durum olursa o zaman bakılır bence. Sancı çıkar ya da başka bişey olur gibi.. her türlü hazır olmak daha iyi olur zaten her an bebiş de gelebilirKızlar artık her kontrolde alttan bakarmı doktor ona göre hazırlıklı gideceğimde 38+2 deyim bilenler bana söyleyebilirse sevinirim
Canim ben dogum gunumde dogurdum hic iyi olmuyor herkes ogluma hhediye aliyor bana pasta bile yokH haticeci0606 geçmiş olsun canım Rabbim bol süt versin İnşaAllah en erkeninden :)
Benim eşim de geç olsun istiyor. Benim doğum günüm 12 aralık, bebeğin tahmini 7 aralık. Az daha beklesin aynı gün olsun diyorsanki çok kutlama yapar hediye alır da aynı gün olsunmuş
Hiç aklıma gelmedi ölçmek. Patlamaya hazır bomba gibi ama çok gergin ve sivri benim
37 de çatı muayenesi yaptı. En son kontrolde bakmadı. Eğer bir şikayetin varsa ya da doktorun şüphelendiği bir durum olursa o zaman bakılır bence. Sancı çıkar ya da başka bişey olur gibi.. her türlü hazır olmak daha iyi olur zaten her an bebiş de gelebilir
Heyecan dorukta desene ins dogum zamanimz belli olur cnm:)Benimde kontrol perşembe bakalım ne diyecek :)
Ben dikişimin üzerine gazlı bez serip onun üzerine korse takıyorum. Bu şekilde enfeksiyon kapmaz. Aklınızda olsun sizin de.Korse takmak isteyen arkadaşlar benim ilk doğumum sezeryanfi 1 ay sonra korse taktım ama dikiş yerim enfeksiyon kaptı Körseden kaynaklı. doktorum neden sormadın diye kızmıştı enfeksiyon riski artıyormuş. Doktorunuza sorun bence.
Bana zaten şimdi de alınmıyor belki öyle olursa eşim bari alırCanim ben dogum gunumde dogurdum hic iyi olmuyor herkes ogluma hhediye aliyor bana pasta bile yok
Bana elle bakti bakti doktor 38 de ama gece biraz sancim olmustu zaten 2 cm acikligim varmisKızlar artık her kontrolde alttan bakarmı doktor ona göre hazırlıklı gideceğimde 38+2 deyim bilenler bana söyleyebilirse sevinirim
Maşallah canım benim resmini gördüm yerim ben o palyaçoyu ya minnacık daNaber Kızlar dogum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütmeyi nasip yavrularımıza. Bende sezeryanla dogum yapalı 19 gün oldu ne korse kullandım ne bişey 65 le hamile kalmıştım en son doğumdan 2 hafta önce tartıldım 80 di sonrasını hiç bilmiyorum ☺☺☺☺ şimdi hamile kalmadan önceki halimden bile daha çok zayıfladım göbegim gitti yüzüm zayıfladı görenler hiç dogurmamış gibi dueuyosun diyolar. Kesik için doktoruma gittim çok güzel kapanmış dedi enfeksiyon vs olmadı. Ogluşuma gelince 5 günlükken 2100 kiloydu 13 günde 2730 gram olmuşuz hem emiyor hemde mama veriyorum çünkü doyuramıyorım ☺☺☺ kısacası hicbir şeyi dert etmeyin hepsi gelip geçiyor
İnşallah :) bana doktor her an bekleyin artık demişti ama belki bu sefer daha sabit bişeyler söyler :)Heyecan dorukta desene ins dogum zamanimz belli olur cnm:)
Maşallah canım nazar değmesin sizeNaber Kızlar dogum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütmeyi nasip yavrularımıza. Bende sezeryanla dogum yapalı 19 gün oldu ne korse kullandım ne bişey 65 le hamile kalmıştım en son doğumdan 2 hafta önce tartıldım 80 di sonrasını hiç bilmiyorum ☺☺☺☺ şimdi hamile kalmadan önceki halimden bile daha çok zayıfladım göbegim gitti yüzüm zayıfladı görenler hiç dogurmamış gibi dueuyosun diyolar. Kesik için doktoruma gittim çok güzel kapanmış dedi enfeksiyon vs olmadı. Ogluşuma gelince 5 günlükken 2100 kiloydu 13 günde 2730 gram olmuşuz hem emiyor hemde mama veriyorum çünkü doyuramıyorım ☺☺☺ kısacası hicbir şeyi dert etmeyin hepsi gelip geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?