- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.141
Ayy 1 haftan kalmış cnm. Sağlıcakla atlatırsın inşallah. Senin neden sszeryandi?Kontrolden geldim kizlar. Bugun 37 bitti şükür. Haftaya pazartesi sabah 9da sezeryan tarihi aldik bi an once pazartesi gelsin dogurayim artik insallah. Cok yoruldum kusmaktan
Hayirli olsunKızlar dün gece saat 2 gibi tuvalete kalktım ve ayağı kalkınca birden suyum geldi ve resmen bolalırcasına hemen eşimi kaldırdım geldik acile biz gün almıştık ayın 30 olacaktık ama benim aceleci kuzum erken gelmek istedi tam 38+0 olduk sezeryan aldılar genel yapıldı açılmam hiç yoktu zaten olsa bile ben normal istemiyordum sadece işitme testinden geçemedi su var ondan dediler ama içime kurt düştü ne olur dua edin birşey çıkmasın biz onun dışında iyiyiz yanında bebek rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin Doğum yapmayı bana ve bebeğe lütfen dua edin kulağında sıkıntı olmasın Allah’a emanet olun
Herkesin bünyesi farklı canım aslında bana yaramadı korse. bende gazlı bez koyup taktım ama yine de oldu. Deneyip görmek lazım.Ben dikişimin üzerine gazlı bez serip onun üzerine korse takıyorum. Bu şekilde enfeksiyon kapmaz. Aklınızda olsun sizin de.
İlk dogumum da sezeryan ve dikis yerimde sorunlu onu duzeltecekAyy 1 haftan kalmış cnm. Sağlıcakla atlatırsın inşallah. Senin neden sszeryandi?
38 hafta da alıyorlar canım ama doktorada bağlı. Ben 38+3 de sezeryan olacağım.bana da vajinal varisten dolayı sezeryan dedi dr.um 35+3 üm. sezeryan olunca artık alttan muayene yapılmaz bana de mi? bir de ne zaman alıyo genelde dr.lar sezeryan olunca bebeği..kontrolüme daha var.
Merhabacanim ben varim. Benimde 2.bebegim olacak baglatmayi dusunuyorum ama esim biraz buruk bu konuda.bana baski yapmiyor tabi.ikiside kiz cocuklarimizin. cok sukursaglikli olsunlarda dedik ikimizde hep.ama bitane daha yapariz belki birde oglan severiz modundaydi ve ben istemiyorum deyince hayalleri yikildi :) bense cok yoruldum hamileliklerim beni yaslandirdi sanki. Doktorla gorusup biraz bilgi alip dusunecegim. Olmazsa hemen baglatmam diyorum sonradan uzulmek istemem henuz 29 yasindayim cunku
Ben de yarın 36+0 bakalım ne zaman doğurucaz içimden bi ses ocak fln diyor 31 aralık fln olmasın daYarın 36+0'ım
Dün sağlık ocağından aradılar, 15 Kasım'da gitmem gerekiyormuş gitmemişim, gel dediler ama bugün üşendim. Yarın gidip kan vermem lazım. Perşembe de doktor kontrolüm var gidip gitmemekte kararsızım. Cuma günü de gebe eğitimi ile haftayı tamamlıyorum. GÜya çalışmıyorum evdeyim ama çok meşgulüm
Ben hep 40 ı geçer diyordum ama herkes sen erken doğurursun dedikçe her gün bugün doğuracak mıyım diye geçiyorBen de yarın 36+0 bakalım ne zaman doğurucaz içimden bi ses ocak fln diyor 31 aralık fln olmasın da
Sağlıkla gelsin inşallahKontrolden geldim ve beklenen tarih alındı. 14 aralıkta kavuşuyoruz kızımla
Suanda 2610 gram tahminen 3 kg civarı doğar dedi doktor. Herşey yolunda görünüyor. Bu andan sonra heran gelebilir tabi bebek ama sorun olmaz dedi. Tarih belli oldu ya bi heyecan yaptim.Sezerbusra21 canim benim tarihi de ekleyebilirsin.
Biz bekleriz gelmez ama:)İnşallah :) bana doktor her an bekleyin artık demişti ama belki bu sefer daha sabit bişeyler söyler :)
Hayrlisiyla gelir ins cnm :)Kontrolden geldim ve beklenen tarih alındı. 14 aralıkta kavuşuyoruz kızımla
Suanda 2610 gram tahminen 3 kg civarı doğar dedi doktor. Herşey yolunda görünüyor. Bu andan sonra heran gelebilir tabi bebek ama sorun olmaz dedi. Tarih belli oldu ya bi heyecan yaptim.Sezerbusra21 canim benim tarihi de ekleyebilirsin.
14 Aralık’ta kaç haftalık olmuş olacaksın canımKontrolden geldim ve beklenen tarih alındı. 14 aralıkta kavuşuyoruz kızımla
Amin canım sanada geçmiş olsun tez zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle neden dikişlerin fazlaGruba bakamıyorum doğum yapanlar varsa hayırlı olsun. Bizde durumlar şöyle. Benim dikişler fazla ameliyat oldum anstesizyle dikildim . O sıra bebeği emziremedim oturamıyorum sonrasında emziremekte zorlaşıyor bebeğin sarılığı arttı kan uyuşmazlığı var diye risk almayıp yoğun bakıma aldılar. Ne kadar zormuş eli boş eve gelmek yine de şükürler olsun Rabbim bütün hamişlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim bebegine şifa versin cnm ins biran once atlatr kucagna alrsn bebegniGruba bakamıyorum doğum yapanlar varsa hayırlı olsun. Bizde durumlar şöyle. Benim dikişler fazla ameliyat oldum anstesizyle dikildim . O sıra bebeği emziremedim oturamıyorum sonrasında emziremekte zorlaşıyor bebeğin sarılığı arttı kan uyuşmazlığı var diye risk almayıp yoğun bakıma aldılar. Ne kadar zormuş eli boş eve gelmek yine de şükürler olsun Rabbim bütün hamişlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?