2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bana da vajinal varisten dolayı sezeryan dedi dr.um 35+3 üm. sezeryan olunca artık alttan muayene yapılmaz bana de mi? bir de ne zaman alıyo genelde dr.lar sezeryan olunca bebeği..kontrolüme daha var.

Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun

Yarın 36+0'ım
Dün sağlık ocağından aradılar, 15 Kasım'da gitmem gerekiyormuş gitmemişim, gel dediler ama bugün üşendim. Yarın gidip kan vermem lazım. Perşembe de doktor kontrolüm var gidip gitmemekte kararsızım. Cuma günü de gebe eğitimi ile haftayı tamamlıyorum. GÜya çalışmıyorum evdeyim ama çok meşgulüm

Elinin içinde burukluk varsa bence de bağlatma.benim eşim 2. Bile istemiyordu zar zor ikna ettim.3. çocuk hiç aklımızda yok zaten.doktor eşin ve senin imzanı alacağız,bağlarız hiç sıkıntı yok dedi.34 yaşımdayım artık Allah olmayanlara versin

Benim de bugün kontrolüm vardı 37+0 çalışamaz raporumu aldım 7 aralığa da gün aldım.erken gelmezse haftaya cuma geliyor Rüzgar tüp bağlatmayı da sordum herhangi bir sakınca yokmuş eşimle ikimizin imzasını alıp yapacak doktor.bebiş 3300 gr olmuş haftasına göre biraz iri dedi

Ben de yarın 36+0 bakalım ne zaman doğurucaz içimden bi ses ocak fln diyor 31 aralık fln olmasın da

Ben de yarın 36+0 bakalım ne zaman doğurucaz içimden bi ses ocak fln diyor 31 aralık fln olmasın da
Ben hep 40 ı geçer diyordum ama herkes sen erken doğurursun dedikçe her gün bugün doğuracak mıyım diye geçiyor
Herkes doğuracak bir biz kalıcaz galiba

Kontrolden geldim ve beklenen tarih alındı. 14 aralıkta kavuşuyoruz kızımla
Suanda 2610 gram tahminen 3 kg civarı doğar dedi doktor. Herşey yolunda görünüyor. Bu andan sonra heran gelebilir tabi bebek ama sorun olmaz dedi. Tarih belli oldu ya bi heyecan yaptim. Sezerbusra21 canim benim tarihi de ekleyebilirsin.

Sağlıkla gelsin inşallah

Hayrlisiyla gelir ins cnm :)

Gruba bakamıyorum doğum yapanlar varsa hayırlı olsun. Bizde durumlar şöyle. Benim dikişler fazla ameliyat oldum anstesizyle dikildim . O sıra bebeği emziremedim oturamıyorum sonrasında emziremekte zorlaşıyor bebeğin sarılığı arttı kan uyuşmazlığı var diye risk almayıp yoğun bakıma aldılar. Ne kadar zormuş eli boş eve gelmek yine de şükürler olsun Rabbim bütün hamişlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

14 Aralık’ta kaç haftalık olmuş olacaksın canım

Amin canım sanada geçmiş olsun tez zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle neden dikişlerin fazla

Rabbim bebegine şifa versin cnm ins biran once atlatr kucagna alrsn bebegni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…