- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.161
Normal doğum yaptım içten çok fazla yırtılmışım kan kaybından göremediler nerde olduğunu ameliyatla dikildim canım yaAmin canım sanada geçmiş olsun tez zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle neden dikişlerin fazla
Çok geçmiş olsun canım iyi olursun bi an önce inşallahNormal doğum yaptım içten çok fazla yırtılmışım kan kaybından göremediler nerde olduğunu ameliyatla dikildim canım ya
Ayy benimde burnum şişti. Cok komik duruyo. Kendime bakip gülüyorum yüzüm ince ortada koca bi burun oldum :) emzik bende almadım biberonuda koymadım çantaya ama koysammı bilemedim.hayirlisi olsun hakkimizda saglikla alalımda kucagimiza:)kizlar bugün 36+3 haftalik olduk.
2700 gram olmus bebegim.ne cok zayif ne cok kilolu olcak.
insallah dogum 10 aralik.
bebeğim ters hala.
o kadar sezeryan istedim simdi artik mecburi sezeryane döndü
zaten duzelmiceni tahmin ediyodum çok fazla hareketli degildi basindan beri kizım
bi de nereyi severse oraya yerlesiyo bi daha töbe degistirmiyo yerini
mesela hic sol tarafa toplanmadi hep ama hep saga toplanirdi.ve ayaklarini yukarda hissettigim cok nadirdi hep asagidaydi
cok mu inatçı olcak ne
bel fitigimi spinal anestezi tetikler mi diye sordum yok hic biseu olmaz zaten sirta vurulan igne cok ince bisey anestezi uzmani zaten iletisime gecicekmis o gun benimle.anestezi uzmanina da sorarsin dedi.
doguma getirilecekler listesi verilcekmis haftaya
kucuk bi gebelik egitimi verildi.ntsden once.anne sutunu biberon emzik onermiyoruz denildi mama kasigiyla vermenizi oneriyoruz dendi.ben de zaten mama kasigi da koydum cantaya.ama neolur ne olmaz biberon da koydum ben.
emzik bazilari oneriyor bazilari onermiyor dedim.biz onermiyoruz bebegin damak gelisimi icin denildi.
bilemiyorum almistim ben cantama da kiymustum cikarttim cantadan.artik duruma gore vericem.cok gazli huysuz bi bebek olursa veririm.ama emziksiz de uyuyabiliyosa hic vermem.
gogus ucum cok yok gogus pompasi almistim cikartirmi dedim cikartir dedi.
ve ben acayip sistim elimi acip kapatirken parmaklarim hafif acıyor.ve yuzum de cok sisti.gerginlesiyo sanki birisi geriyo yuzumu botokslu gibi
Çok geçmiş olsun peki neden o kadar yırtık olmus iri falanmıydı bebisin birde normal düsunenlere tavsiyelerin var miNormal doğum yaptım içten çok fazla yırtılmışım kan kaybından göremediler nerde olduğunu ameliyatla dikildim canım ya
bem koydum yine de biberon emzigi cikarttim.Ayy benimde burnum şişti. Cok komik duruyo. Kendime bakip gülüyorum yüzüm ince ortada koca bi burun oldum :) emzik bende almadım biberonuda koymadım çantaya ama koysammı bilemedim.hayirlisi olsun hakkimizda saglikla alalımda kucagimiza:)
Çok geçmiş olsun canım bebeğine orda çok iyi bakarlar merak etme sende bebek gelene kadar enazından azıcık toparlanırsın zaten bu halde çok zorlanırdınNormal doğum yaptım içten çok fazla yırtılmışım kan kaybından göremediler nerde olduğunu ameliyatla dikildim canım ya
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah evladınıda sana bagışlasın hemencik kucagına al inşallah yavrunuNormal doğum yaptım içten çok fazla yırtılmışım kan kaybından göremediler nerde olduğunu ameliyatla dikildim canım ya
Benim bebegimde ilk gun sag kulak testinden gecemedi.1 hafta sonra yine test yapilcak ama zaten her bebek dogdugunda gecemeyebilirmis normal yani.Kızlar dün gece saat 2 gibi tuvalete kalktım ve ayağı kalkınca birden suyum geldi ve resmen bolalırcasına hemen eşimi kaldırdım geldik acile biz gün almıştık ayın 30 olacaktık ama benim aceleci kuzum erken gelmek istedi tam 38+0 olduk sezeryan aldılar genel yapıldı açılmam hiç yoktu zaten olsa bile ben normal istemiyordum sadece işitme testinden geçemedi su var ondan dediler ama içime kurt düştü ne olur dua edin birşey çıkmasın biz onun dışında iyiyiz yanında bebek rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin Doğum yapmayı bana ve bebeğe lütfen dua edin kulağında sıkıntı olmasın Allah’a emanet olun
Yakaladık normal doğum yapan birini. Canım nasıldı doğum. Ikınma filan ya ıkınamazsam gibi saçma şeyler geliyor aklıma.Normal doğum yaptım içten çok fazla yırtılmışım kan kaybından göremediler nerde olduğunu ameliyatla dikildim canım ya
6 şar saymayı seviyor sanırım eşin :)Kizlar 3 aralik icin gun almistim drdan. Esim tutturdu az daha dayan 6 aralik olsun 6.12.18 dogum tarihi guzel olacakmis. Bende dedim ben 3unde dogurayim 3 gun de sen dayan sende 6sina kadar beklet 6sinda dogur
Sen skntyi cekiyorsn esinn dedigine bak bilmiyrmu mide agrisi cektginide diyr 3 aralkta guzel tarih benceKizlar 3 aralik icin gun almistim drdan. Esim tutturdu az daha dayan 6 aralik olsun 6.12.18 dogum tarihi guzel olacakmis. Bende dedim ben 3unde dogurayim 3 gun de sen dayan sende 6sina kadar beklet 6sinda dogur
Yok yapmiyorlar sezaryan oluncabana da vajinal varisten dolayı sezeryan dedi dr.um 35+3 üm. sezeryan olunca artık alttan muayene yapılmaz bana de mi? bir de ne zaman alıyo genelde dr.lar sezeryan olunca bebeği..kontrolüme daha var.
Bende varm doguramayanlsr arasindaBen hep 40 ı geçer diyordum ama herkes sen erken doğurursun dedikçe her gün bugün doğuracak mıyım diye geçiyor
Herkes doğuracak bir biz kalıcaz galiba
Senin kaç haftalıkki canım. Ben istiyorum artık gelsin. Ne tuhaf dimi erken gelirler diye endişeleniyorsuk şimdide gelsinler diye bekliyoruz :))Bende varm doguramayanlsr arasinda
Senin daha günün var ben ne yapayım. Merdivenler yürümeler pilates topu arkadaşım yok gelmiyor sıpa yaaaa daha ne yapayım diye nette geziyorum artıkBende varm doguramayanlsr arasinda
hahaha iyi demissinKizlar 3 aralik icin gun almistim drdan. Esim tutturdu az daha dayan 6 aralik olsun 6.12.18 dogum tarihi guzel olacakmis. Bende dedim ben 3unde dogurayim 3 gun de sen dayan sende 6sina kadar beklet 6sinda dogur
Pardon canım ben sezeryan sandım gelmiş geçmiş olsun inşallahNormal doğum yaptım içten çok fazla yırtılmışım kan kaybından göremediler nerde olduğunu ameliyatla dikildim canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?