2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar bugün 36+3 haftalik olduk.
2700 gram olmus bebegim.ne cok zayif ne cok kilolu olcak.
insallah dogum 10 aralik.
bebeğim ters hala.
o kadar sezeryan istedim simdi artik mecburi sezeryane döndü
zaten duzelmiceni tahmin ediyodum çok fazla hareketli degildi basindan beri kizım
bi de nereyi severse oraya yerlesiyo bi daha töbe degistirmiyo yerini
mesela hic sol tarafa toplanmadi hep ama hep saga toplanirdi.ve ayaklarini yukarda hissettigim cok nadirdi hep asagidaydi
cok mu inatçı olcak ne
bel fitigimi spinal anestezi tetikler mi diye sordum yok hic biseu olmaz zaten sirta vurulan igne cok ince bisey anestezi uzmani zaten iletisime gecicekmis o gun benimle.anestezi uzmanina da sorarsin dedi.
doguma getirilecekler listesi verilcekmis haftaya
kucuk bi gebelik egitimi verildi.ntsden once.anne sutunu biberon emzik onermiyoruz denildi mama kasigiyla vermenizi oneriyoruz dendi.ben de zaten mama kasigi da koydum cantaya.ama neolur ne olmaz biberon da koydum ben.
emzik bazilari oneriyor bazilari onermiyor dedim.biz onermiyoruz bebegin damak gelisimi icin denildi.
bilemiyorum almistim ben cantama da kiymustum cikarttim cantadan.artik duruma gore vericem.cok gazli huysuz bi bebek olursa veririm.ama emziksiz de uyuyabiliyosa hic vermem.
gogus ucum cok yok gogus pompasi almistim cikartirmi dedim cikartir dedi.
ve ben acayip sistim elimi acip kapatirken parmaklarim hafif acıyor.ve yuzum de cok sisti.gerginlesiyo sanki birisi geriyo yuzumu botokslu gibi

H haticeci0606
cnm Allah anali babali buyutsun oh masallah bebis de artik annesini daha uzmek istememis ki gelmis gunu gelmeden.
ilk sorucam reflü bulanti sikayetlerin tamamen bitti mi bi oh cektin mi
suyun birden gelmeden once herhangi bi belirti olmadi mi sanci kasilma falan.oyle dan diye mi geldi su ?
darisi bize insallah cnm.bol sutlu gunleriniz olsun insallah.
kv nin de seni uzmesine izin verme bebisinin tadini cikart cnm hasret giderin bol.bol :)

Ayy benimde burnum şişti. Cok komik duruyo. Kendime bakip gülüyorum yüzüm ince ortada koca bi burun oldum :) emzik bende almadım biberonuda koymadım çantaya ama koysammı bilemedim.hayirlisi olsun hakkimizda saglikla alalımda kucagimiza:)

bem koydum yine de biberon emzigi cikarttim.
benimde ayni ya dudaklarim ve burnum.cok sisti ve yuzum de sisti.ben de kendime cok guluyorum
yuzum geriliyo güldugum zmn bi tuhaf oluyo

Normal doğum yaptım içten çok fazla yırtılmışım kan kaybından göremediler nerde olduğunu ameliyatla dikildim canım ya
Çok geçmiş olsun canım bebeğine orda çok iyi bakarlar merak etme sende bebek gelene kadar enazından azıcık toparlanırsın zaten bu halde çok zorlanırdın

Normal doğum yaptım içten çok fazla yırtılmışım kan kaybından göremediler nerde olduğunu ameliyatla dikildim canım ya
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah evladınıda sana bagışlasın hemencik kucagına al inşallah yavrunu

Kizlar 3 aralik icin gun almistim drdan. Esim tutturdu az daha dayan 6 aralik olsun 6.12.18 dogum tarihi guzel olacakmis. Bende dedim ben 3unde dogurayim 3 gun de sen dayan sende 6sina kadar beklet 6sinda dogur

Benim bebegimde ilk gun sag kulak testinden gecemedi.1 hafta sonra yine test yapilcak ama zaten her bebek dogdugunda gecemeyebilirmis normal yani.

Yakaladık normal doğum yapan birini. Canım nasıldı doğum. Ikınma filan ya ıkınamazsam gibi saçma şeyler geliyor aklıma.

Kizlar 3 aralik icin gun almistim drdan. Esim tutturdu az daha dayan 6 aralik olsun 6.12.18 dogum tarihi guzel olacakmis. Bende dedim ben 3unde dogurayim 3 gun de sen dayan sende 6sina kadar beklet 6sinda dogur
Sen skntyi cekiyorsn esinn dedigine bak bilmiyrmu mide agrisi cektginide diyr 3 aralkta guzel tarih bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…