- 19 Şubat 2018
- 144
- 138
- 23
- 39
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.181
Hayırlısı ile gelsin canım inşallah benimde bugün çok sancım oldu sezeryan tarihini 5 aralık demişti doktorum ama iki gün öne aldı 3 aralık 8:30 dedi.Kizlar 3 aralik icin gun almistim drdan. Esim tutturdu az daha dayan 6 aralik olsun 6.12.18 dogum tarihi guzel olacakmis. Bende dedim ben 3unde dogurayim 3 gun de sen dayan sende 6sina kadar beklet 6sinda dogur
Canm o da kotu senn birseyn kalmams 7 gun sonra doluyor senn beebek asagi donmemis mi cnmSenin daha günün var ben ne yapayım. Merdivenler yürümeler pilates topu arkadaşım yok gelmiyor sıpa yaaaa daha ne yapayım diye nette geziyorum artık
canım söylemeden edemeyeceğim bir de bilmiyorum gerçi inancını ama ben yine de uyarayım.diyanet tüpleri bağlamanın caiz olmadığını söylüyor.tabi senin hayatın kendin için en iyisini düşünürsün ama belki duymamışsındır diye dedimAllah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah. işitme testini geçmedi diye korkma lütfen biz 3 kere gittik ve ben gayet sakindim eşim daha çok endişelenmişti hatta internette araştırmaya bakmıştı. dedikleri gibi kulakta sıvı olduğunda genelde çıkmıyor yani o testten geçemiyor. güzel düşün güzel olsun canım stres yapma çocuk da stres olmasın hissediyorlar birde sütün de çekilmesin. herşey güzel olacak annesi
İnşallah hiç olmazsa neden yükselmiyo onu bilir ona göre önlem alırsın ya inşallah eften püften hemencecik çözülecek bişeydir :)Saol canım şimdi sağlık ocağından geldim demir bağlamaya baktırmak için kan verdim bakalım sonuca göre bir yol çizilir inşallah
Aynı şikayetler bende var ama gelmiyor nazlı kızımBu arada bebeğim çok aşağıda ilaçlarla sancıları durduruyoruz dedi doktor. Eğer ilaçlarınbırakırsan doğum başlar dedi. Bebeği aşağıya indiğini ve doğumun yaklaştığını anlamayan arkadaşlar için şunu söyleyebilirim. Kesinlikle bacak bacak üstüne atamıyorum. Pelvis kemiğim hep ağrıyor. Ve bebeğimin hareketlerini afedersiniz vajinada hissediyorum. Düz Bir yere yaslanın eğer bacak bacak üstüne atamıyorsanız doğumunuz yakındır. Allah herkese hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar versin.
Net kaç haftalık olacak Doğumun canımHayırlısı ile gelsin canım inşallah benimde bugün çok sancım oldu sezeryan tarihini 5 aralık demişti doktorum ama iki gün öne aldı 3 aralık 8:30 dedi.
Uzun zamandır dediklerini yaşıyorum ama benim sancım çıkmıyor canımBu arada bebeğim çok aşağıda ilaçlarla sancıları durduruyoruz dedi doktor. Eğer ilaçlarınbırakırsan doğum başlar dedi. Bebeği aşağıya indiğini ve doğumun yaklaştığını anlamayan arkadaşlar için şunu söyleyebilirim. Kesinlikle bacak bacak üstüne atamıyorum. Pelvis kemiğim hep ağrıyor. Ve bebeğimin hareketlerini afedersiniz vajinada hissediyorum. Düz Bir yere yaslanın eğer bacak bacak üstüne atamıyorsanız doğumunuz yakındır. Allah herkese hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar versin.
Normal doğumda da sarsan veya korse taksan iyi olur o bi anda giden hamiş göbüşü hamur leğeninde fazlaca kabarıp taşmış poğaça hamuru gibi sarkıyo ne kadar kilo verirsen ver garip duruyoNormal doğumda gerek olmaz demişlerdi ben o yüzden almadım. Senin mormal mi oldu sezeryan mı duyduğum doğru mu kafam karıştı
38 dedi doktorumNet kaç haftalık olacak Doğumun canım
Seninle aynı gün olacaktık dimi öyle konuşmuştukNet kaç haftalık olacak Doğumun canım
aramızda 1 gün var canım benim de normalde 23 aralık görünüyor ama sezaryen olacağı için doktor erken alır haftaya pazartesi gün vermek için çağırdı beni de.benim tahminim 14 ya da 15 aralıkta alır gibiydi demekki doğru tahmin etmişimKontrolden geldim ve beklenen tarih alındı. 14 aralıkta kavuşuyoruz kızımla
Suanda 2610 gram tahminen 3 kg civarı doğar dedi doktor. Herşey yolunda görünüyor. Bu andan sonra heran gelebilir tabi bebek ama sorun olmaz dedi. Tarih belli oldu ya bi heyecan yaptim.Sezerbusra21 canim benim tarihi de ekleyebilirsin.
haahay o da iyiymişKizlar 3 aralik icin gun almistim drdan. Esim tutturdu az daha dayan 6 aralik olsun 6.12.18 dogum tarihi guzel olacakmis. Bende dedim ben 3unde dogurayim 3 gun de sen dayan sende 6sina kadar beklet 6sinda dogur
Benim doktorum 10 aralık dedi 39 doluncaSeninle aynı gün olacaktık dimi öyle konuşmuştuk
Anlatımına sesli güldümNormal doğumda da sarsan veya korse taksan iyi olur o bi anda giden hamiş göbüşü hamur leğeninde fazlaca kabarıp taşmış poğaça hamuru gibi sarkıyo ne kadar kilo verirsen ver garip duruyo
Bende 39 u beklemek istiyordum ama bi önceki doğumum sezeryan olunca sakıncalı olur diye beklemek istemedi.Benim doktorum 10 aralık dedi 39 dolunca
Benim sezeryanın üstünden 6 yıl geçti oyüzden geç verdi galiba bende gebelik şekeri ile mücadele ediyorumBende 39 u beklemek istiyordum ama bi önceki doğumum sezeryan olunca sakıncalı olur diye beklemek istemedi.
cnm aç karnina mi gel dedi pekiHayırlısı ile gelsin canım inşallah benimde bugün çok sancım oldu sezeryan tarihini 5 aralık demişti doktorum ama iki gün öne aldı 3 aralık 8:30 dedi.
39 olucak canım14 Aralık’ta kaç haftalık olmuş olacaksın canım
Aynen canim banada 15 aralık dedi sonra takvime baktık cumartesi olmasın dedim cuma olsun pazarda çıkarım hastaneden. O yüzden14 aralik cuma olacak. Bakalım sana ne diyecek.aramızda 1 gün var canım benim de normalde 23 aralık görünüyor ama sezaryen olacağı için doktor erken alır haftaya pazartesi gün vermek için çağırdı beni de.benim tahminim 14 ya da 15 aralıkta alır gibiydi demekki doğru tahmin etmişim
haahay o da iyiymiş
aynen canım ama ben maaş günü olsun diyorum.sonra çocuğun doğum gününde beş parasız olmayalım39 olucak canım
Aynen canim banada 15 aralık dedi sonra takvime baktık cumartesi olmasın dedim cuma olsun pazarda çıkarım hastaneden. O yüzden14 aralik cuma olacak. Bakalım sana ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?