2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bel fıtığı ve spinal konusunda burda 2 kişi ile konuşmuştuk ama tam hatırlamıyorum. tinyrose biri sendin sanırım.
Biz doktorla spinal diye konuştuk ama son kararı anestezi uzmanı verecek dedi. Dogumdan 1 hafta önce görüşecekmisiz. Bilginiz olsun.

yanlış alıntı sanırım canım =) ben öyle birşey düşünmüyorum

Nst sancin cikiyor mu ?

benimdir cnm ben sormustum buraya
bugum de kendi doktoruma sordum.sıkıntı olcani sanmiyorum sirta vurulan igne cok kucuk dedi anestezi uzmani gerekli aciklamayi yapar dedi.ama ne zmn goruscez bilmiyorum sanirim dogum yapcam gun gorusturcek

Kizlar cocuklar hasta oldu ishal kusma banada bulasti ama ben ishal olmadim sadece kustum ve karnim migdem cok agridi. dun hep hastanede kaldik cok uzun surdu muayane falan. devletten randevu almistim cok sira vardi nst ye girmek icin.bizde donduk ozele gittik 2 santim acikligim var gecen haftada ayniydi.aksam makattan belirli araliklarla 30sn 1dk suren sancilarim basladi aksam 6gibi koyu kahverengi sumuksu bisey geldi bende nisanim geldi sancimda var diye devletin aciline gittim ama hic bisey anlamadim ne acikligimi soyledi nede net bisey soyledi dogum zamanin gelmemis dedi geri gonderdi hala aralikli sancim devam ediyo bu 3.bebegim olacak kucugumle arasinda 8.5yas var herseyi unutmusum korkuyorum bisey olcak diye digerlerinde kontrele diye gidip doguma alinmistim 2sm aciklikla doktorum doguma alip suni sanci vermisti bunda bekliyoruz

Denedim yapıyorum. Bebeğim aşağı inmedi mı demek oluyor bu

Çok geçmiş olsun peki neden o kadar yırtık olmus iri falanmıydı bebisin birde normal düsunenlere tavsiyelerin var mi
Normal düşünenlere tavsiyem çatı muayenesi mutlaka olun darsa zorlamak mantıksız canım . Benim doktorum yapmadı. Bebeğimin kafası normal büyüklükte bence ama yeni doğan beresi olmadı :)) sezaryana hazırlanır gibi hazırlanın çünkü sonradan bu tür şeyler yaşanabiliyor . Bebeğe en az 5 takım ve en az 15 bez koyun 3 kundak 2 battaniye koyun. Tulum yerine alt üst takım topuk kanı alımı için daha iyi oluyor. Biberon mama göğüs pompası koyun. Göğüs kalkanı alanlar hastaneye de götürün çok hassas oluyor göğüsler. kendiniz için 3 takım pijama kirlenmese de terliyorsun

Canım, benim de 1 haftadır 2cm açıklığım var ama sancı filan yok bekliyorum bakalım. Bana 4 'ün üstüne çıkarsa suni sancıyla doğumu başlatırız dedi

Yakaladık normal doğum yapan birini. Canım nasıldı doğum. Ikınma filan ya ıkınamazsam gibi saçma şeyler geliyor aklıma.
Canım sana ıkın dediklerinde mutlaka tüm gücünle ıkın. Sakın yarım bırakma kendine kasma olabildiğince kendini aç.ben çatala yattığımda 3 cm di merkeze gidene kadar açılmam 7 olmuşum hemşire şok oldu. Apar topar doğumhaneye alındım 8 cm le doğuma başladık yarım saat kadar doğurmakla geçti. Çabuk gelişti ama ne yazık ki çok yırtıldım. Neden o kadar oldu hiç bilmiyorum sanırım çatım dar

Canim sana söyledi mi drun saat kacta sezeryana alinacaksin. Bana da dokuzda ac karna gel dedi ama islemler nasil ilerleyecek yatis yapilacak serum takilacak ne kadat surer ki. Bir de anestezi uzmani gelecek kacta gireriz ki ameliyata
Bana 7 gibi gel dedi ama 8:30 ameliyat dedi. Doktorun 9 dedi ise fazla beklemezsin.

Canım, benim de 1 haftadır 2cm açıklığım var ama sancı filan yok bekliyorum bakalım. Bana 4 'ün üstüne çıkarsa suni sancıyla doğumu başlatırız dedi
Benim sancim var ama nasil oluyosa nst de cikmiyo baya yarim saatte bir bi giriyo canimi cikariyo hic bisey anlamadim devam ederse yarin ozeldeki doktoruma giderim bide aksam aksam herkesi ayaklandirdik bidahakine kimseye soylemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…