- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.621
Bugün sizde kaç çıktı bebek boyu.6 haftalık oluyor artık canım. 6+3 sanırım bu gün. Yemene içmene dikkat ettikten sonra 6 aya kadar emzir dedi. Zaten büyüdü 2-3 ay emzirsem yeter bakalım.
Hayırlı olsun canım, inşallah sağlıklı olarak kavuşursun meleğine:)Hanimlar benide eklermisiniz sat 17 mart yaş 21 yeni öğrendim bende :)Sezerbusra21
Hayırlı olsun canım, inşallah sağlıklı olarak kavuşursun meleğine:)
Çok sevindim.seninle aynı haftadayiz. Kalp atışını biz çok zor aldık küçük olduğu icin.Merhaba benim de bugun doktor randevum vardi.
Once karindan bakti, gorunmedi.
Vajinal yoldan bakti yone gorunmedi.
Su ic, idrarin gelince tekrar bakicam bugun bu bebegi gostermeden gondermicem seni dedi doktorum
Neyse suyumu ictim yarim saat bekledim aama o yarim saat nasil gecti bir ben biliyorum bir Allah.
Neyseki bu sefer karindan gorundu minnacik da olsa, 5mm imis, ben 7. Hafta sayiyordum ama 6+2ymis normal dedi doktorum, kalp atisini da duyduk cok şükür
Çok sevindim kuzum ya darısı bekleyenlere inşallah. Ben de perşembe gideceğim 5+5 olmuş olacak acaba kalbi duyulur mu kiMerhaba benim de bugun doktor randevum vardi.
Su ic, idrarin gelince tekrar bakicam bugun bu bebegi gostermeden gondermicem seni dedi doktorum
Neyse suyumu ictim yarim saat bekledim aama o yarim saat nasil gecti bir ben biliyorum bir Allah.
Neyseki bu sefer karindan gorundu minnacik da olsa, 5mm imis, ben 7. Hafta sayiyordum ama 6+2ymis normal dedi doktorum, kalp atisini da duyduk cok şükür
Içinde yolk kesesi ve bebegi de gormesi lazım canım senin için şuan dış gebelik tehlikesi geçti inşallah bebeği de görünce kimyasal gebelik tehlikesi de gececekKızlar!!! Kese gördüğüne göre , kimyasal gebelik olması sakıncası hala var mi ? Yoksa tehlike geçti mi ?
Oyy canım yaa hem de muhteşem bi duygu, ben bi tane de kimyasal yaşayınca şimdi her an şükrediyorum Rabbim e inşallah sağlıklı olurlar hepsiAmin canimm burdaki herkesin rabbim kucağına aldırsin. O kadar güzel bir duygu ki
Yanı hala tehlike var diyorsun ?Içinde yolk kesesi ve bebegi de gormesi lazım canım senin için şuan dış gebelik tehlikesi geçti inşallah bebeği de görünce kimyasal gebelik tehlikesi de gececek
Hayır kese varsa kimyasal değildir. Hayırlı olsun.Kızlar!!! Kese gördüğüne göre , kimyasal gebelik olması sakıncası hala var mi ? Yoksa tehlike geçti mi ?
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah hepimizin duaları kabul olsun evlatlarımızı öpüp koklamak nasip olsunMerhaba benim de bugun doktor randevum vardi.
Yok cnm bunu kanamadan önce vermişti kan ilacı bildiğim sise de kan gibi aynı ilave olarak folikasit armis icerigindeCanm dr nasl ilaç vermş sana ilk defa duydm karşmı alla alla düşük tehlken mi bar bu kadr çok karşık ilaç vermiş
Niye içini karartiyorsun güzelim tehlike falan olmayacak Allah'ın izniyle biz bu bebeleri doğuracağız :)Yanı hala tehlike var diyorsun ?
Aminn canım inşallahÇok güzel haber sevindim adına Rabbim sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin miniklerini. Haftamız aynı karından mı duydunuz kalp atışını. Bir de kese boyutu nedir? Doktor beni perşembe çağırmıştı ama il dışı olduğu için biraz daha geç gideyim ki kesin duyalım istiyoruz. Perşembe devlete gideceğim duyarsak kalp atışı ve kan tahlili için.
Ultrason boyutuna göre doktor size söyler canım o zaman .... Biraz daha büyüsün minnoş diğer kontrolünüzde sormasanızda cihaza bakarak söylüyorBen onunla ilgili bir şey sormadım.cunku son adet tarihimi bilmiyorum. 23-27 Şubat civarıdır diye tahmin ediyorum.son adete 27 subat gibi kafadan bir tarih verdiğimizde tahmini doğum 4 Aralık oluyor.
Aynen öyle cnm üst e folik asit altta demir ilacı ya merak ediyorum daha içmedim ama nasıl içimi kotumiBu ilaç demir ve folik asit şurubu. Üstte folik asit var altta demir şurubu. Ben de kullandım kansızlık için, normalde de verilen bir ilaç yani. Endişe edecek bir şey değil..
Yok canım bize ortalamaSenin altta bebeğin doğacağı tarih 7 Aralık yazıyor. O dogrumu peki
Aynen katlıyorum cnm :)Hoşbulduk canım evet aynı yastaymisiz. Heyecanımızi birlikte paylasmak çok guzel olucak :)
Son adet tarihim 2 martYa ne güzel hamile olduğunu öğrenenler olmuş, artmış bile darısı biz bekleyenlere inşallah. Benim o asamaya gelmeme çok var daha çünkü sanırım henüz yumurtlama donemindeyim. Onu da çok iyi anlıyor değilim ya hayırlısı :) sat 2 mart ve civarı olan var mi kızlar?
Cnm aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle birşey olmaz o lekeler bende 3 haftadır varAynen doğru diyorsun ama o kötü zamanlar geldi aklıma kendi kendimi yedim durdum şimdi bikac videoda izleyince biraz rahatladım ben kalp atışını duymuştum cumartesi günü ama bu lekelenme devam ederse perşembe falan gene gidecem
Çok teşekkür ederim canım cevap icin :) allah razı olsun. Çok şükür o zaman :)Niye içini karartiyorsun güzelim tehlike falan olmayacak Allah'ın izniyle biz bu bebeleri doğuracağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?