2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar!!! Kese gördüğüne göre , kimyasal gebelik olması sakıncası hala var mi ? Yoksa tehlike geçti mi ?

Çok sevindim.seninle aynı haftadayiz. Kalp atışını biz çok zor aldık küçük olduğu icin.

Çok sevindim kuzum ya darısı bekleyenlere inşallah. Ben de perşembe gideceğim 5+5 olmuş olacak acaba kalbi duyulur mu ki

Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah hepimizin duaları kabul olsun evlatlarımızı öpüp koklamak nasip olsun

Aminn canım inşallah
Evet karından ultrasonla baktı ve hem bebeğin boyutunu ölçtü hemde kalp atışı için cihazdan sesi yükseltti bizde duyalım diyeiki hafta önce kese boyutuna bakmıştı canım şimdi artık bu haftada level atladık bebek boyutundan konustu kese hakkında konuşma
Ben onunla ilgili bir şey sormadım.cunku son adet tarihimi bilmiyorum. 23-27 Şubat civarıdır diye tahmin ediyorum.son adete 27 subat gibi kafadan bir tarih verdiğimizde tahmini doğum 4 Aralık oluyor.
Ultrason boyutuna göre doktor size söyler canım o zaman .... Biraz daha büyüsün minnoş diğer kontrolünüzde sormasanızda cihaza bakarak söylüyor

Bu ilaç demir ve folik asit şurubu. Üstte folik asit var altta demir şurubu. Ben de kullandım kansızlık için, normalde de verilen bir ilaç yani. Endişe edecek bir şey değil..
Aynen öyle cnm üst e folik asit altta demir ilacı ya merak ediyorum daha içmedim ama nasıl içimi kotumi

Son adet tarihim 2 mart

Cnm aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle birşey olmaz o lekeler bende 3 haftadır var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…