- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.221
Canım anestezi uzmanı nasıl bir muayene yapıyor merak ettim bende hafta sonu görüşeceğim kısmetse.Canım 12 den sonra yeme içme yok dedi. 7:30 gel 8:30 da ameliyata gireceğiz dedi. Anestezi uzmanıyla görüştürdü oda muayene etti imzalanması gerekenleri imzallattı.
Ablamın da aynı oldu canım bebeği 3450 doğdu ama yırtılma oldu. Ebe çok kolay doğurdun demiş ama çok fazla ağrım var dedi o daCanım sana ıkın dediklerinde mutlaka tüm gücünle ıkın. Sakın yarım bırakma kendine kasma olabildiğince kendini aç.ben çatala yattığımda 3 cm di merkeze gidene kadar açılmam 7 olmuşum hemşire şok oldu. Apar topar doğumhaneye alındım 8 cm le doğuma başladık yarım saat kadar doğurmakla geçti. Çabuk gelişti ama ne yazık ki çok yırtıldım. Neden o kadar oldu hiç bilmiyorum sanırım çatım dar
Inşallah yapabilirim kaygılanıyorum ya yapamazsam diye...Canım sana ıkın dediklerinde mutlaka tüm gücünle ıkın. Sakın yarım bırakma kendine kasma olabildiğince kendini aç.ben çatala yattığımda 3 cm di merkeze gidene kadar açılmam 7 olmuşum hemşire şok oldu. Apar topar doğumhaneye alındım 8 cm le doğuma başladık yarım saat kadar doğurmakla geçti. Çabuk gelişti ama ne yazık ki çok yırtıldım. Neden o kadar oldu hiç bilmiyorum sanırım çatım dar
Canım o güçlü ıkınmayla da yırtılmış olabilirim. Ama diğer türlü o kadar kısa sürede doğuramazdım. Yaklaşık 3 saat çok şiddetli sancı çektim yarım saat daha fazlasına dayanamazdım sanırım bayılma hissi geliyordu sonlara doğruAblamın da aynı oldu canım bebeği 3450 doğdu ama yırtılma oldu. Ebe çok kolay doğurdun demiş ama çok fazla ağrım var dedi o da
Yaparsın canım yeter ki vazgeçme. Ikınınca sanki boşa kürek çekmiş gibi geliyor insana hemşire bebeği görüyorum diyince yalan gibii geliyor ama sen sancı geldikçe bağırma ıkınInşallah yapabilirim kaygılanıyorum ya yapamazsam diye...
Kalp ve nefes alıp verişime, tansiyonuma baktı. Ameliyatta hangi iğneyi kullandığı hakkında bilgi verdi. Bana istersen epidural yapabilirim dedi ben spinal istedim. Epiduralin iğnesinin ucu küt o yüzden spinal daha rahat oluyor dedi.Canım anestezi uzmanı nasıl bir muayene yapıyor merak ettim bende hafta sonu görüşeceğim kısmetse.
Anlatımına sesli güldüm
Canım çok geçmiş olsunYaparsın canım yeter ki vazgeçme. Ikınınca sanki boşa kürek çekmiş gibi geliyor insana hemşire bebeği görüyorum diyince yalan gibii geliyor ama sen sancı geldikçe bağırma ıkın
her ikisinde de kullanılıyor.benimki sezaryendi kullandım.ama normalde de karnın kalmasın dışa doğru diye takılıyor
Korse takmak isteyen arkadaşlar benim ilk doğumum sezeryanfi 1 ay sonra korse taktım ama dikiş yerim enfeksiyon kaptı Körseden kaynaklı. doktorum neden sormadın diye kızmıştı enfeksiyon riski artıyormuş. Doktorunuza sorun bence.
Canım sana ıkın dediklerinde mutlaka tüm gücünle ıkın. Sakın yarım bırakma kendine kasma olabildiğince kendini aç.ben çatala yattığımda 3 cm di merkeze gidene kadar açılmam 7 olmuşum hemşire şok oldu. Apar topar doğumhaneye alındım 8 cm le doğuma başladık yarım saat kadar doğurmakla geçti. Çabuk gelişti ama ne yazık ki çok yırtıldım. Neden o kadar oldu hiç bilmiyorum sanırım çatım dar
Benim göbegim tam anlattıgn gibi çatlat degil yırtık olmuş resmen ddiger hamileligmde oldu :)O çatlaklar soluklaşınca aynen kabarmış hamur oluyo ama
muayene derken nasil bi muayene ediyor anestezi uzmani.Canım 12 den sonra yeme içme yok dedi. 7:30 gel 8:30 da ameliyata gireceğiz dedi. Anestezi uzmanıyla görüştürdü oda muayene etti imzalanması gerekenleri imzallattı.
Benim göbegim tam anlattıgn gibi çatlat degil yırtık olmuş resmen ddiger hamileligmde oldu :)
Ama göbegim hiç kalmamştı dik durunca yoktu ama yan uzanınca hemen sarkıyodu
İlk gebelikler mi bu anlattıklarınız eğer öyleyse doktor 1 mmde olsa yırtığa yön vermek için kesmeliymiş ikinci de durum ilkine göre gidermiş diye duydum benim ilk gebeliğimdede 3500 gr kadar dı yırtıksız 4 dikişle halloldu kesi attım yırtık düzensiz giderdi çünkü dediAblamın da aynı oldu canım bebeği 3450 doğdu ama yırtılma oldu. Ebe çok kolay doğurdun demiş ama çok fazla ağrım var dedi o da
Bende 2 günü sıfır uykuyla geçirdim dolgum kırıldı da içi çürükmüş kapladılar geçici senin neden ağrıyo biliyomusunDis agrisindan perisan oldum. Sarimsak karanfil yagi tuzlu suyla gargara pamukla raki hepsini denedim kizlar onerebileceginiz baska bisey varmi?
Canım allah analı babalı büyütsün inşallah bişey çıkmaz. Çok duydum ilk zaman işitmeden geçemeyip daha sonra geçen bebek. Korkma sudandırKızlar dün gece saat 2 gibi tuvalete kalktım ve ayağı kalkınca birden suyum geldi ve resmen bolalırcasına hemen eşimi kaldırdım geldik acile biz gün almıştık ayın 30 olacaktık ama benim aceleci kuzum erken gelmek istedi tam 38+0 olduk sezeryan aldılar genel yapıldı açılmam hiç yoktu zaten olsa bile ben normal istemiyordum sadece işitme testinden geçemedi su var ondan dediler ama içime kurt düştü ne olur dua edin birşey çıkmasın biz onun dışında iyiyiz yanında bebek rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin Doğum yapmayı bana ve bebeğe lütfen dua edin kulağında sıkıntı olmasın Allah’a emanet olun
Allah razı olsun kuzum saol darısı başınıza inş hepinizinH haticeci0606
cnm Allah anali babali buyutsun oh masallah bebis de artik annesini daha uzmek istememis ki gelmis gunu gelmeden.
ilk sorucam reflü bulanti sikayetlerin tamamen bitti mi bi oh cektin mi
suyun birden gelmeden once herhangi bi belirti olmadi mi sanci kasilma falan.oyle dan diye mi geldi su ?
darisi bize insallah cnm.bol sutlu gunleriniz olsun insallah.
kv nin de seni uzmesine izin verme bebisinin tadini cikart cnm hasret giderin bol.bol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?