2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ablamın da aynı oldu canım bebeği 3450 doğdu ama yırtılma oldu. Ebe çok kolay doğurdun demiş ama çok fazla ağrım var dedi o da

Inşallah yapabilirim kaygılanıyorum ya yapamazsam diye...

Ablamın da aynı oldu canım bebeği 3450 doğdu ama yırtılma oldu. Ebe çok kolay doğurdun demiş ama çok fazla ağrım var dedi o da
Canım o güçlü ıkınmayla da yırtılmış olabilirim. Ama diğer türlü o kadar kısa sürede doğuramazdım. Yaklaşık 3 saat çok şiddetli sancı çektim yarım saat daha fazlasına dayanamazdım sanırım bayılma hissi geliyordu sonlara doğru

Inşallah yapabilirim kaygılanıyorum ya yapamazsam diye...
Yaparsın canım yeter ki vazgeçme. Ikınınca sanki boşa kürek çekmiş gibi geliyor insana hemşire bebeği görüyorum diyince yalan gibii geliyor ama sen sancı geldikçe bağırma ıkın

Canım anestezi uzmanı nasıl bir muayene yapıyor merak ettim bende hafta sonu görüşeceğim kısmetse.
Kalp ve nefes alıp verişime, tansiyonuma baktı. Ameliyatta hangi iğneyi kullandığı hakkında bilgi verdi. Bana istersen epidural yapabilirim dedi ben spinal istedim. Epiduralin iğnesinin ucu küt o yüzden spinal daha rahat oluyor dedi.

her ikisinde de kullanılıyor.benimki sezaryendi kullandım.ama normalde de karnın kalmasın dışa doğru diye takılıyor

Bir şey daha sorucam, bel ayarli miydi? Ayarliysa sirtindan mi kapattın? Ayar kısmı göbeğin üzerine gelmez sanırım.

Benden doktor istedi karın yağları için değil göbek yürürken sallanıp canim acımasın diye, ilk yürütürken takarız dedi. Araştırdım bazi doktorlar uygulatiyormus bu şekilde.

Yirtik oluşmaması icin epizyotomi yapılmadı mı? Geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir dikişlerin.

sezson Okudum canım hepsini yanlışlıkla oraya yazmışım bende. Seni takip ediyordum naptin nasıl oldun diye. Umarım bende atlatırım bu günlerimi. Bugün toplanmayı çok yaşıyorum. Ateş basması oluyo sürekli. Sanırım artık benimde yaklaştı. Epidural yapılmadi dimi ? Gerçi fırsat bile olmamış açilman çok hizli ilerlemiş.

Canım 12 den sonra yeme içme yok dedi. 7:30 gel 8:30 da ameliyata gireceğiz dedi. Anestezi uzmanıyla görüştürdü oda muayene etti imzalanması gerekenleri imzallattı.
muayene derken nasil bi muayene ediyor anestezi uzmani.
bende bel fitigi var da ben de goruscekmisim ne diyo mesela

Benim göbegim tam anlattıgn gibi çatlat degil yırtık olmuş resmen ddiger hamileligmde oldu :)
Ama göbegim hiç kalmamştı dik durunca yoktu ama yan uzanınca hemen sarkıyodu

Banada hep annem sar kızım bak hem içindeki pis kalıntı akar hem göbeğin sarkmaz dedi hatta kadın kendi eliyle elastik bi kumaş yaptırmış sardı eve gelmeden sıkıldım ben saçmalama sezeryan sanki dedim veçıkardım artisliği olmuyormuş bu işlerin bu sefer kendim bizzat korse takıcam yoksa dizlerime kadar sarkıcaklar

İlk gebelikler mi bu anlattıklarınız eğer öyleyse doktor 1 mmde olsa yırtığa yön vermek için kesmeliymiş ikinci de durum ilkine göre gidermiş diye duydum benim ilk gebeliğimdede 3500 gr kadar dı yırtıksız 4 dikişle halloldu kesi attım yırtık düzensiz giderdi çünkü dedi

Dis agrisindan perisan oldum. Sarimsak karanfil yagi tuzlu suyla gargara pamukla raki hepsini denedim kizlar onerebileceginiz baska bisey varmi?
Bende 2 günü sıfır uykuyla geçirdim dolgum kırıldı da içi çürükmüş kapladılar geçici senin neden ağrıyo biliyomusun

Canım allah analı babalı büyütsün inşallah bişey çıkmaz. Çok duydum ilk zaman işitmeden geçemeyip daha sonra geçen bebek. Korkma sudandır

Allah razı olsun kuzum saol darısı başınıza inş hepinizin reflü hemen geçmiyor sanırım ama en güzeli yanmalarım bitti birde bulantım ohhh be dedim bugün şükür ama antibiyotik verdiler diye midem ağrıyor oda ilaçtan yanı rahatlıyorsun emin ol benim bir kaç gündür sancım vardı ama Adet sancısı gibiydi hatta yazmıştım kızlar normal kasılma demişlerdi ben de önemsemedim dr gitmedim bekledim cumayı dün gece 1 gibi yatağa gittim bir huzursuz karnım nasıl sivri oluyor bir sağa bir sola sivrileşip kasılıyordu ben de ovaladım geçti uzandım yok huzursuzum zaten döneniyorum rahat yatakta tuvaletim geldi idrarı yatım kalktım damla damla birşey geldi peçeteyle sildim bi baktım fazla oldu sonra eşimi uyandırdım ve birden başladı sıvı gelmeye sanki altına yapıyormuşsun gibi nasıl alıyor kanlı birde hemen hastaneye geldik hasta bezi taktilar nst sancı çok az çıktı Çatala bakıldı hiç açılma yok sıvım bitir tamamen çünkü çok geldi zaten sezeryan istiyordum dr söyledim acilde ki bir dr girdi ameliyata sabaha karşı doğdu yavrum darısı hepinizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…