- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.241
Benim bu agriyan 4. Disim. Ilk 2 sine gecici kanal tedavisi yaptilar. 1i kendi kendine dustu. Digeride 2 3 gundur basladi agrimaya ama gitmedim disciye. Hamileligim boyunca cektim kaldi 10 gun dayanmaya calisiyorum ama halim kalmadi artik. Varmi onerebilecegin bisey?Bende 2 günü sıfır uykuyla geçirdim dolgum kırıldı da içi çürükmüş kapladılar geçici senin neden ağrıyo biliyomusun
Canım allah analı babalı büyütsün inşallah bişey çıkmaz. Çok duydum ilk zaman işitmeden geçemeyip daha sonra geçen bebek. Korkma sudandır
Benide acayip ateş basıyo bugünsezson Okudum canım hepsini yanlışlıkla oraya yazmışım bende. Seni takip ediyordum naptin nasıl oldun diye. Umarım bende atlatırım bu günlerimi. Bugün toplanmayı çok yaşıyorum. Ateş basması oluyo sürekli. Sanırım artık benimde yaklaştı. Epidural yapılmadi dimi ? Gerçi fırsat bile olmamış açilman çok hizli ilerlemiş.
Kıyafetimin üzerinden muayene etti. Bel fıtığın varsa muhakkak söylemuayene derken nasil bi muayene ediyor anestezi uzmani.
bende bel fitigi var da ben de goruscekmisim ne diyo mesela
Bende 1 hafta önce tartıldıgımda 18 kilo almıştım en son kilo takıntımda var bende düşünüyorum nasıl kilo vericem diye kızıma hamileyken 18 kiloyla doguma gittim kilolarımı 6 ay içinde vermiştim şimdi nasıl olur hiç bilmiyorumKızpar 20 kilo aldm sizce verirmym yakendmi cok kilolu hissedyrm
Evlendm direk kaldm hamile ve saclarmi boyamadm kestremyrm dombili gbi oldum sanki moralm sıfr dogum oldktan sonra kendmi dorek bakma sokmak istyrm iste emzirrken sac boyamak bebege zarar verir mi ondn korktmBende 1 hafta önce tartıldıgımda 18 kilo almıştım en son kilo takıntımda var bende düşünüyorum nasıl kilo vericem diye kızıma hamileyken 18 kiloyla doguma gittim kilolarımı 6 ay içinde vermiştim şimdi nasıl olur hiç bilmiyorum
Kulaklarım yaniyo karnimda kasildikca daha çok yaniyo bi terleme geliyo. Sende de varmı kasılma sanci canimBenide acayip ateş basıyo bugün
Allahın mucizesi karnımızda büyüyen gelişen kalp atışları olan bir minik var en güzeli bu saglıkla kucagımıza alalımda hayırlısıyla az kaldı zaten sonra kendimizle ilgileniriz inşallah kilolarımızda zamanla gidecektir.Evlendm direk kaldm hamile ve saclarmi boyamadm kestremyrm dombili gbi oldum sanki moralm sıfr dogum oldktan sonra kendmi dorek bakma sokmak istyrm iste emzirrken sac boyamak bebege zarar verir mi ondn korktm
Canim bu anlattiklarini aynen bende yasiyorum. Bi ates basiyor sirilsiklam oluyorum kulagim devamlı sola yatmaktan agriyir saga donsem midem daha cok yaniyor. Karnim tam gobek deligim hizasinda toplanip duruyor gece bile kalkip kusuyorum gelllll pazartesi gelllllKulaklarım yaniyo karnimda kasildikca daha çok yaniyo bi terleme geliyo. Sende de varmı kasılma sanci canim
Ins cnm baksana 6 ayda vermissn herlde veririm bende zaten tek bakcm cocga veririm buyuk ihtimalAllahın mucizesi karnımızda büyüyen gelişen kalp atışları olan bir minik var en güzeli bu saglıkla kucagımıza alalımda hayırlısıyla az kaldı zaten sonra kendimizle ilgileniriz inşallah kilolarımızda zamanla gidecektir.
Bebiste çok hareketli bazen bişey mi oluyo diye çok korkuyorum. Nişan bugün geldi benimde heran bekliyorum doğumu. Pazartesiye az kaldı dayan sende canım. Zamanını bilmek bi yandan çok güzel. Belirsiz beklemek daha da zorlaştırıyor herşeyiCanim bu anlattiklarini aynen bende yasiyorum. Bi ates basiyor sirilsiklam oluyorum kulagim devamlı sola yatmaktan agriyir saga donsem midem daha cok yaniyor. Karnim tam gobek deligim hizasinda toplanip duruyor gece bile kalkip kusuyorum gelllll pazartesi gelllll
Canim gözün aydin allah anali babali buyutsun sifa versin insallahKızlar dün gece saat 2 gibi tuvalete kalktım ve ayağı kalkınca birden suyum geldi ve resmen bolalırcasına hemen eşimi kaldırdım geldik acile biz gün almıştık ayın 30 olacaktık ama benim aceleci kuzum erken gelmek istedi tam 38+0 olduk sezeryan aldılar genel yapıldı açılmam hiç yoktu zaten olsa bile ben normal istemiyordum sadece işitme testinden geçemedi su var ondan dediler ama içime kurt düştü ne olur dua edin birşey çıkmasın biz onun dışında iyiyiz yanında bebek rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin Doğum yapmayı bana ve bebeğe lütfen dua edin kulağında sıkıntı olmasın Allah’a emanet olun
Nişan nasıl geldi canım. Ben hep kanlı oluyor diye biliyordum meğer sarı renk de olabiliyormuş. Eğer öyle olursa akıntıyla karıştırmaz mıyızBebiste çok hareketli bazen bişey mi oluyo diye çok korkuyorum. Nişan bugün geldi benimde heran bekliyorum doğumu. Pazartesiye az kaldı dayan sende canım. Zamanını bilmek bi yandan çok güzel. Belirsiz beklemek daha da zorlaştırıyor herşeyisağlıkla kucağına al inşallah. O kadar zaman geçti sayılı günün kaldı ne güzel.
Bende merk ettim nasl anlcz acabaNişan nasıl geldi canım. Ben hep kanlı oluyor diye biliyordum meğer sarı renk de olabiliyormuş. Eğer öyle olursa akıntıyla karıştırmaz mıyız
masallah sübhanallah cmm darisi geride kalanlarimiza insallah .Allah razı olsun kuzum saol darısı başınıza inş hepinizinreflü hemen geçmiyor sanırım ama en güzeli yanmalarım bitti birde bulantım ohhh be dedim bugün şükür ama antibiyotik verdiler diye midem ağrıyor oda ilaçtan yanı rahatlıyorsun emin ol benim bir kaç gündür sancım vardı ama Adet sancısı gibiydi hatta yazmıştım kızlar normal kasılma demişlerdi ben de önemsemedim dr gitmedim bekledim cumayı dün gece 1 gibi yatağa gittim bir huzursuz karnım nasıl sivri oluyor bir sağa bir sola sivrileşip kasılıyordu ben de ovaladım geçti uzandım yok huzursuzum zaten döneniyorum rahat yatakta tuvaletim geldi idrarı yatım kalktım damla damla birşey geldi peçeteyle sildim bi baktım fazla oldu sonra eşimi uyandırdım ve birden başladı sıvı gelmeye sanki altına yapıyormuşsun gibi nasıl alıyor kanlı birde hemen hastaneye geldik hasta bezi taktilar nst sancı çok az çıktı Çatala bakıldı hiç açılma yok sıvım bitir tamamen çünkü çok geldi zaten sezeryan istiyordum dr söyledim acilde ki bir dr girdi ameliyata sabaha karşı doğdu yavrum darısı hepinizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?