2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende 2 günü sıfır uykuyla geçirdim dolgum kırıldı da içi çürükmüş kapladılar geçici senin neden ağrıyo biliyomusun
Benim bu agriyan 4. Disim. Ilk 2 sine gecici kanal tedavisi yaptilar. 1i kendi kendine dustu. Digeride 2 3 gundur basladi agrimaya ama gitmedim disciye. Hamileligim boyunca cektim kaldi 10 gun dayanmaya calisiyorum ama halim kalmadi artik. Varmi onerebilecegin bisey?

Kızlar hepinizden allah razı olsun içime su serpildi valla ben çok korkmaya başladım testi geçmedi diyince şimdi Allah’a emanet ne olur yavruma dua edin testi geçsin rabbim size sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inş

Benide acayip ateş basıyo bugün

Kızpar 20 kilo aldm sizce verirmym ya kendmi cok kilolu hissedyrm
Bende 1 hafta önce tartıldıgımda 18 kilo almıştım en son kilo takıntımda var bende düşünüyorum nasıl kilo vericem diye kızıma hamileyken 18 kiloyla doguma gittim kilolarımı 6 ay içinde vermiştim şimdi nasıl olur hiç bilmiyorum

Evlendm direk kaldm hamile ve saclarmi boyamadm kestremyrm dombili gbi oldum sanki moralm sıfr dogum oldktan sonra kendmi dorek bakma sokmak istyrm iste emzirrken sac boyamak bebege zarar verir mi ondn korktm

Evlendm direk kaldm hamile ve saclarmi boyamadm kestremyrm dombili gbi oldum sanki moralm sıfr dogum oldktan sonra kendmi dorek bakma sokmak istyrm iste emzirrken sac boyamak bebege zarar verir mi ondn korktm
Allahın mucizesi karnımızda büyüyen gelişen kalp atışları olan bir minik var en güzeli bu saglıkla kucagımıza alalımda hayırlısıyla az kaldı zaten sonra kendimizle ilgileniriz inşallah kilolarımızda zamanla gidecektir.

Kulaklarım yaniyo karnimda kasildikca daha çok yaniyo bi terleme geliyo. Sende de varmı kasılma sanci canim
Canim bu anlattiklarini aynen bende yasiyorum. Bi ates basiyor sirilsiklam oluyorum kulagim devamlı sola yatmaktan agriyir saga donsem midem daha cok yaniyor. Karnim tam gobek deligim hizasinda toplanip duruyor gece bile kalkip kusuyorum gelllll pazartesi gelllll

Ins cnm baksana 6 ayda vermissn herlde veririm bende zaten tek bakcm cocga veririm buyuk ihtimal

Bebiste çok hareketli bazen bişey mi oluyo diye çok korkuyorum. Nişan bugün geldi benimde heran bekliyorum doğumu. Pazartesiye az kaldı dayan sende canım. Zamanını bilmek bi yandan çok güzel. Belirsiz beklemek daha da zorlaştırıyor herşeyi sağlıkla kucağına al inşallah. O kadar zaman geçti sayılı günün kaldı ne güzel.

Canim gözün aydin allah anali babali buyutsun sifa versin insallah

Nişan nasıl geldi canım. Ben hep kanlı oluyor diye biliyordum meğer sarı renk de olabiliyormuş. Eğer öyle olursa akıntıyla karıştırmaz mıyız

masallah sübhanallah cmm darisi geride kalanlarimiza insallah .
reflüm antibiyotikten dolayi mi gecmedi tamamen cnm.
insallah ben de oh be dünya varmis derim
10 aralik gun verildi bana da.
benik bebeis de ters benimki de zorunlu sezeryan olcak zatem bende sezeryan istiyodum
bulantinin yanmalarinin gectigi icin adina cok sevindim insallah darisi bana ya.bende yanma yoktu da bogazdaki yumru midemi kotu yapiyo.insallah gecer.
cnm sana neden antibiyotik verdiler.
genel anesteziyle mi oldun sezeryani.agrilarin nasil iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…