2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
geçmiş olsun canım. sensodyne çok yönlü koruma diş macunu öneririm ağrıyan dişin diş etine de yumuşak fırçayla biraz masaj yap dursun biraz macun. ben faydasını görmüştüm inşaAllah sende de yarar

Evet ilk gebelik. Yırtık kestikten daha kötü oluyor ozaman anladığım kadarıyla. Bilemiyorum ki o an kime emanetsek artık...

Evet ilk gebelik. Yırtık kestikten daha kötü oluyor ozaman anladığım kadarıyla. Bilemiyorum ki o an kime emanetsek artık...
Evet canım arkadaşıma kesik atmadıkları için yırtık oluştu bir ay çok zorlandı maalesef. Doktorun mahareti tamamen. Hemen müdahale etmesi lazım o anda

Evet canım arkadaşıma kesik atmadıkları için yırtık oluştu bir ay çok zorlandı maalesef. Doktorun mahareti tamamen. Hemen müdahale etmesi lazım o anda
Ben de internetten baktım şimdi epizyotomi 3.dünya ülkelerinde uygulanır diyor. Ama kardeşim doğum yaptı epizyotomi uygulandı kalktı makyajını filan yaptı ablama yapılmadı yırtık oluştu çok ağrısı olduğunu söylüyor. Biz ağrı eşiğiyle alâkalı diye düşündük ama bilemiyorum. Düşündükçe korkuyorum zaten. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah

Reactions: 114
Nişan nasıl geldi canım. Ben hep kanlı oluyor diye biliyordum meğer sarı renk de olabiliyormuş. Eğer öyle olursa akıntıyla karıştırmaz mıyız
Benim kahverengi geldi canim. Adet öncesi lekeleme gibiydi.Dışarıdaydım eve gelince farkettim açık renk iç çamaşırı giymekte fayda var yoksa farketmezdim kesinlikle.

Canım gece 2:30 da sancıyla ve ıslaklıkla uyandım 5:30 da doğdu bebeğim. Herşey o kadar hızlı ilerledi ki Allaha şükürler olsun o sancıyla ne kadar dayanırdım bilmiyorum. İlçedeki hemşire acilen merkeze gidin sancıların doğum başlangıcından daha şiddetli sen doğuruyorsun dedi. Benim sıkıntım bu kadar yırtılma ve nerden yırtıldığımı hala bilmiyorum sordum ama bilgi alamadım. Dıştan baya var içi de bilmiyorum

Hayırlı olsun canımm Rabbim evladını size bağışlasın

Benim kahverengi geldi canim. Adet öncesi lekeleme gibiydi.Dışarıdaydım eve gelince farkettim açık renk iç çamaşırı giymekte fayda var yoksa farketmezdim kesinlikle.
Ay senin bi kaç güne kalmaz o zaman canım. Kolay doğumun olur inşallah çok büyük heyecan

Yirtik oluşmaması icin epizyotomi yapılmadı mı? Geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir dikişlerin.
Yapıldı canım baya da var ama beklenmedik yerden yırtılmış olmalıyım ki ameliyatla yapıldı. Bebek 5:30 gibi doğdu ben uyanıp ablama saati sordum 8 dedi. Sanırım 1 saat kadar uğraşılmış.

Çok değişik ilerlemiş doğumun. Sanırım yaptığın sporların faydası bu canım. Çok şükür ki saatlerce sanci çekmedin. Merkeze gidene kadar 7 cm ne demek.Yirtiklarin doktor hatası diye düşünüyorum kesi atmak istemediyse çatı da dar olunca ondan olmuştur. Kontrole gittiğinde sorarsın mutlaka. Bebişin nasıl iyi mi. En kısa zamanda kavuşun inşallah.

Ay senin bi kaç güne kalmaz o zaman canım. Kolay doğumun olur inşallah çok büyük heyecan
Doktorda öyle dedi ama nst de sanci yok. Açılma aynı durumda. Benim bu gecede olmadi ya umudum kalmadı valla. :) sen son 10 gunlerin icindemiydin :)

Yapıldı canım baya da var ama beklenmedik yerden yırtılmış olmalıyım ki ameliyatla yapıldı. Bebek 5:30 gibi doğdu ben uyanıp ablama saati sordum 8 dedi. Sanırım 1 saat kadar uğraşılmış.

Biraz zor bir deneyim olmus, neyse gecti gitti, insallah bebişin de cabuk çıkar kavuşursunuz.

Cnm sezeryan bana göre kolay geçti evet ağrı oluyor elbette ama ağrı kesici işi çözüyor korkma ilk ayağı kalkma dışında pek sıkıntı olmadı şimdilik daha ikinci günümüz yeni oldu :)reflü bitiyor kuZum rahat ol hemen hemde kusma filan kalmıyor dün ameliyata girene kadar midem bulanıyordu şimdi yok şükür bitti ohhh be darısı sana inş valla senin tam istediğin gibi olmuş rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu tarifi yok yaşadığın herşeyi unutuyorsun onca ay kustuklarımı bile :) allahım herkese nasip etsin kuZum sorun olursa çekinme sor şuan sütüm yok sarılık olmasın diye mama verdik kaç defa süt gelmedi ama direniyoruz inş gelecek inanıyorum

Evet özellikle son gün squatı çok yaptım ve sürekli yürüdüm canım. Zaten soracağım gidince o kadar açılmaya neden bu yırtılmalar. Bide her sancı geldiğinde çataldayken tüm gücümle ıkındım yüzümde minik minik kızarıklık var nasıl zorladıysam kendimi :)) dün akşam emzirmeye gittim kuzumu gözleri kapatılmış ilkin kendine gelmedi emmedi beni bende o sıra hem sevdim hem sütü sağdım. Sağdıktan sonra uyandı bana baya baktı emdi bırakmadı bu defa :) normalde yarım saat kalmam gerekiyordu bi çıktım bir buçuk saat kalmışım zaman nasıl geçmiş. 11 de tekrar gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…