- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.261
Yok canım kasılma ve sancı. Ateş basmasıda geçti zaten. Bugünde gelmicek nazlı kızım anlaşıldı :)Kulaklarım yaniyo karnimda kasildikca daha çok yaniyo bi terleme geliyo. Sende de varmı kasılma sanci canim
evet yanlış alıntı yapmışım canım kusura bakma ☺
geçmiş olsun canım. sensodyne çok yönlü koruma diş macunu öneririm ağrıyan dişin diş etine de yumuşak fırçayla biraz masaj yap dursun biraz macun. ben faydasını görmüştüm inşaAllah sende de yararBenim bu agriyan 4. Disim. Ilk 2 sine gecici kanal tedavisi yaptilar. 1i kendi kendine dustu. Digeride 2 3 gundur basladi agrimaya ama gitmedim disciye. Hamileligim boyunca cektim kaldi 10 gun dayanmaya calisiyorum ama halim kalmadi artik. Varmi onerebilecegin bisey?
Hadi ya ne bileyim panik oldum saol cnmBenim bebegimde ilk gun sag kulak testinden gecemedi.1 hafta sonra yine test yapilcak ama zaten her bebek dogdugunda gecemeyebilirmis normal yani.
Evet ilk gebelik. Yırtık kestikten daha kötü oluyor ozaman anladığım kadarıyla. Bilemiyorum ki o an kime emanetsek artık...İlk gebelikler mi bu anlattıklarınız eğer öyleyse doktor 1 mmde olsa yırtığa yön vermek için kesmeliymiş ikinci de durum ilkine göre gidermiş diye duydum benim ilk gebeliğimdede 3500 gr kadar dı yırtıksız 4 dikişle halloldu kesi attım yırtık düzensiz giderdi çünkü dedi
Evet canım arkadaşıma kesik atmadıkları için yırtık oluştu bir ay çok zorlandı maalesef. Doktorun mahareti tamamen. Hemen müdahale etmesi lazım o andaEvet ilk gebelik. Yırtık kestikten daha kötü oluyor ozaman anladığım kadarıyla. Bilemiyorum ki o an kime emanetsek artık...
Ben de internetten baktım şimdi epizyotomi 3.dünya ülkelerinde uygulanır diyor. Ama kardeşim doğum yaptı epizyotomi uygulandı kalktı makyajını filan yaptı ablama yapılmadı yırtık oluştu çok ağrısı olduğunu söylüyor. Biz ağrı eşiğiyle alâkalı diye düşündük ama bilemiyorum. Düşündükçe korkuyorum zaten. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallahEvet canım arkadaşıma kesik atmadıkları için yırtık oluştu bir ay çok zorlandı maalesef. Doktorun mahareti tamamen. Hemen müdahale etmesi lazım o anda
Benim kahverengi geldi canim. Adet öncesi lekeleme gibiydi.Dışarıdaydım eve gelince farkettim açık renk iç çamaşırı giymekte fayda var yoksa farketmezdim kesinlikle.Nişan nasıl geldi canım. Ben hep kanlı oluyor diye biliyordum meğer sarı renk de olabiliyormuş. Eğer öyle olursa akıntıyla karıştırmaz mıyız
Bende gece gelir dedim gelmedi. Aralığı bekliyorlar sanırım bizim ufaklıklar :))))Yok canım kasılma ve sancı. Ateş basmasıda geçti zaten. Bugünde gelmicek nazlı kızım anlaşıldı :)
Canım gece 2:30 da sancıyla ve ıslaklıkla uyandım 5:30 da doğdu bebeğim. Herşey o kadar hızlı ilerledi ki Allaha şükürler olsun o sancıyla ne kadar dayanırdım bilmiyorum. İlçedeki hemşire acilen merkeze gidin sancıların doğum başlangıcından daha şiddetli sen doğuruyorsun dedi. Benim sıkıntım bu kadar yırtılma ve nerden yırtıldığımı hala bilmiyorum sordum ama bilgi alamadım. Dıştan baya var içi de bilmiyorumsezson Okudum canım hepsini yanlışlıkla oraya yazmışım bende. Seni takip ediyordum naptin nasıl oldun diye. Umarım bende atlatırım bu günlerimi. Bugün toplanmayı çok yaşıyorum. Ateş basması oluyo sürekli. Sanırım artık benimde yaklaştı. Epidural yapılmadi dimi ? Gerçi fırsat bile olmamış açilman çok hizli ilerlemiş.
Hayırlı olsun canımm Rabbim evladını size bağışlasınKızlar dün gece saat 2 gibi tuvalete kalktım ve ayağı kalkınca birden suyum geldi ve resmen bolalırcasına hemen eşimi kaldırdım geldik acile biz gün almıştık ayın 30 olacaktık ama benim aceleci kuzum erken gelmek istedi tam 38+0 olduk sezeryan aldılar genel yapıldı açılmam hiç yoktu zaten olsa bile ben normal istemiyordum sadece işitme testinden geçemedi su var ondan dediler ama içime kurt düştü ne olur dua edin birşey çıkmasın biz onun dışında iyiyiz yanında bebek rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin Doğum yapmayı bana ve bebeğe lütfen dua edin kulağında sıkıntı olmasın Allah’a emanet olun
Ay senin bi kaç güne kalmaz o zaman canım. Kolay doğumun olur inşallah çok büyük heyecanBenim kahverengi geldi canim. Adet öncesi lekeleme gibiydi.Dışarıdaydım eve gelince farkettim açık renk iç çamaşırı giymekte fayda var yoksa farketmezdim kesinlikle.
Yapıldı canım baya da var ama beklenmedik yerden yırtılmış olmalıyım ki ameliyatla yapıldı. Bebek 5:30 gibi doğdu ben uyanıp ablama saati sordum 8 dedi. Sanırım 1 saat kadar uğraşılmış.Yirtik oluşmaması icin epizyotomi yapılmadı mı? Geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir dikişlerin.
Çok değişik ilerlemiş doğumun. Sanırım yaptığın sporların faydası bu canım. Çok şükür ki saatlerce sanci çekmedin. Merkeze gidene kadar 7 cm ne demek.Yirtiklarin doktor hatası diye düşünüyorum kesi atmak istemediyse çatı da dar olunca ondan olmuştur. Kontrole gittiğinde sorarsın mutlaka. Bebişin nasıl iyi mi. En kısa zamanda kavuşun inşallah.Canım gece 2:30 da sancıyla ve ıslaklıkla uyandım 5:30 da doğdu bebeğim. Herşey o kadar hızlı ilerledi ki Allaha şükürler olsun o sancıyla ne kadar dayanırdım bilmiyorum. İlçedeki hemşire acilen merkeze gidin sancıların doğum başlangıcından daha şiddetli sen doğuruyorsun dedi. Benim sıkıntım bu kadar yırtılma ve nerden yırtıldığımı hala bilmiyorum sordum ama bilgi alamadım. Dıştan baya var içi de bilmiyorum
Doktorda öyle dedi ama nst de sanci yok. Açılma aynı durumda. Benim bu gecede olmadi ya umudum kalmadı valla. :) sen son 10 gunlerin icindemiydin :)Ay senin bi kaç güne kalmaz o zaman canım. Kolay doğumun olur inşallah çok büyük heyecan
Yapıldı canım baya da var ama beklenmedik yerden yırtılmış olmalıyım ki ameliyatla yapıldı. Bebek 5:30 gibi doğdu ben uyanıp ablama saati sordum 8 dedi. Sanırım 1 saat kadar uğraşılmış.
Cnm sezeryan bana göre kolay geçti evet ağrı oluyor elbette ama ağrı kesici işi çözüyor korkma ilk ayağı kalkma dışında pek sıkıntı olmadı şimdilik daha ikinci günümüz yeni oldu :)reflü bitiyor kuZum rahat ol hemen hemde kusma filan kalmıyor dün ameliyata girene kadar midem bulanıyordu şimdi yok şükür bitti ohhh be darısı sana inşmasallah sübhanallah cmm darisi geride kalanlarimiza insallah .
reflüm antibiyotikten dolayi mi gecmedi tamamen cnm.
insallah ben de oh be dünya varmis derim
10 aralik gun verildi bana da.
benik bebeis de ters benimki de zorunlu sezeryan olcak zatem bende sezeryan istiyodum
bulantinin yanmalarinin gectigi icin adina cok sevindim insallah darisi bana ya.bende yanma yoktu da bogazdaki yumru midemi kotu yapiyo.insallah gecer.
cnm sana neden antibiyotik verdiler.
genel anesteziyle mi oldun sezeryani.agrilarin nasil iyi misin
Saol cnm benimm allah razı olsunHayırlı olsun canımm Rabbim evladını size bağışlasın
Evet özellikle son gün squatı çok yaptım ve sürekli yürüdüm canım. Zaten soracağım gidince o kadar açılmaya neden bu yırtılmalar. Bide her sancı geldiğinde çataldayken tüm gücümle ıkındım yüzümde minik minik kızarıklık var nasıl zorladıysam kendimi :)) dün akşam emzirmeye gittim kuzumu gözleri kapatılmış ilkin kendine gelmedi emmedi beni bende o sıra hem sevdim hem sütü sağdım. Sağdıktan sonra uyandı bana baya baktı emdi bırakmadı bu defa :) normalde yarım saat kalmam gerekiyordu bi çıktım bir buçuk saat kalmışım zaman nasıl geçmiş. 11 de tekrar gideceğim.Çok değişik ilerlemiş doğumun. Sanırım yaptığın sporların faydası bu canım. Çok şükür ki saatlerce sanci çekmedin. Merkeze gidene kadar 7 cm ne demek.Yirtiklarin doktor hatası diye düşünüyorum kesi atmak istemediyse çatı da dar olunca ondan olmuştur. Kontrole gittiğinde sorarsın mutlaka. Bebişin nasıl iyi mi. En kısa zamanda kavuşun inşallah.
Senin de hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinYapıldı canım baya da var ama beklenmedik yerden yırtılmış olmalıyım ki ameliyatla yapıldı. Bebek 5:30 gibi doğdu ben uyanıp ablama saati sordum 8 dedi. Sanırım 1 saat kadar uğraşılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?