- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.281
Amin hemde nasıl :)) inşallah kolaylıkla doğurursun canım hemen toparlanırsınBiraz zor bir deneyim olmus, neyse gecti gitti, insallah bebişin de cabuk çıkar kavuşursunuz.
Amin canım inşallahSenin de hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Bebiste çok iri değil tam olması gerektigi gibi. Bizim bilemediğimiz biseyler olmuş demekki. Çünkü doğumun ilerlemesi çok iyi sen bağırmak yerine ikinmissin ki baya baya :) tebrik ederim seni bu konuda.Evet özellikle son gün squatı çok yaptım ve sürekli yürüdüm canım. Zaten soracağım gidince o kadar açılmaya neden bu yırtılmalar. Bide her sancı geldiğinde çataldayken tüm gücümle ıkındım yüzümde minik minik kızarıklık var nasıl zorladıysam kendimi :)) dün akşam emzirmeye gittim kuzumu gözleri kapatılmış ilkin kendine gelmedi emmedi beni bende o sıra hem sevdim hem sütü sağdım. Sağdıktan sonra uyandı bana baya baktı emdi bırakmadı bu defa :) normalde yarım saat kalmam gerekiyordu bi çıktım bir buçuk saat kalmışım zaman nasıl geçmiş. 11 de tekrar gideceğim.
İnşallah kuzum sende sağlıkla kucağına alırsın. Nasılsın durumun nasılBebiste çok iri değil tam olması gerektigi gibi. Bizim bilemediğimiz biseyler olmuş demekki. Çünkü doğumun ilerlemesi çok iyi sen bağırmak yerine ikinmissin ki baya baya :) tebrik ederim seni bu konuda.
Ayyy ben kiyamam ona yaa annesinin kokusunu almış nasıl bıraksın. Allahım yardım etsin bian önce yuvanıza gelsin. Nasıl mutlu olmuştur bakmış sürekli:))) minnak yaa :) sende hiç üzülme sarılık hep olur siz başında hemen atlaticaksiniz.
Canım seninde az kalmış olmalı durumun nasıl?Ay senin bi kaç güne kalmaz o zaman canım. Kolay doğumun olur inşallah çok büyük heyecan
Genel anesteziye mı aldılar seni canımYapıldı canım baya da var ama beklenmedik yerden yırtılmış olmalıyım ki ameliyatla yapıldı. Bebek 5:30 gibi doğdu ben uyanıp ablama saati sordum 8 dedi. Sanırım 1 saat kadar uğraşılmış.
Inşallah canım dualarım sizinle.İnşallah kuzum sende sağlıkla kucağına alırsın. Nasılsın durumun nasıl
Evet canım tamamen uyutuldumGenel anesteziye mı aldılar seni canım
11 gün diyor program :)Doktorda öyle dedi ama nst de sanci yok. Açılma aynı durumda. Benim bu gecede olmadi ya umudum kalmadı valla. :) sen son 10 gunlerin icindemiydin :)
Kuzum o sancıları hafife alma onlar doğum habercisiInşallah canım dualarım sizinle.
Bende şuan bi belirti yok doğuma dair. Adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama düzensiz psikolojikte olabilir. Ben hala beklemedeyim anlicagin. Doktor bugün yarın dedi ama gelen giden yok. Hayırlısı paşa ne zaman gelmek isterse biz bekliyoruz.
Bu çocuklar beni ürkütüyor :)) tamam canım çok sağolSezeryan olacaklara tavsiyem :)
Bebek için kiyafet fazla fazla alın ben 10 lu 5li ve ayrı pijama 4 ayrı zıbın aldım yanıma ağız bezi filan bunları saymıyorum yetmedi sürekli sıçtı:))ve sürekli değiştik birde açarken işedi batırdı yani aklınızda olsun fazla alın eksik almayın şuan alt laızm eşimi bekliyoruz mesela
Aynı bende durumlar bacak aralarımdaki o bütün kemiklerim ağrıyor ama son iki haftadır var zaten o ağrı. Arada kasılmalarım var o kadar.Canım seninde az kalmış olmalı durumun nasıl?
Belki daha önce gelir senin bebiş. Benimki baya üşengeç çıktı. :) rakam azaldikca adrenalin yükseliği artıyo çok:)11 gün diyor program :)
Hastalancakmişim gibi ayni ya kasıklarim dolu dolu sanki böyle. Ama düzeni yok bazen 2-3 dk ağrıyo bazen anlık ağrı giriyo bitiyo. Doğum başlangıcı değil vücut dogum hazırlığı mi oluyo bunlar canimKuzum o sancıları hafife alma onlar doğum habercisi
Topiğin şuan için tek normal doğum yapanı olarak söylüyorum :)) inşallah iyi geçer korkma kendine güven ve sancın gelirse var gücünle ıkın. Sancın gelmeden ıkınma canım. Bebek için az kıyafet alma hemen kirleniyor .biz hastanede normalden fazla yattık ama olsun fazlası göz çıkarmazAynı bende durumlar bacak aralarımdaki o bütün kemiklerim ağrıyor ama son iki haftadır var zaten o ağrı. Arada kasılmalarım var o kadar.
yok canım bildiğin klasik bele sarılan korselerdendi..Bir şey daha sorucam, bel ayarli miydi? Ayarliysa sirtindan mi kapattın? Ayar kısmı göbeğin üzerine gelmez sanırım.
Benden doktor istedi karın yağları için değil göbek yürürken sallanıp canim acımasın diye, ilk yürütürken takarız dedi. Araştırdım bazi doktorlar uygulatiyormus bu şekilde.
Evet canım doğuma hazırlık yerini hazırlıyor. Adet sancısı gibi yumurtalıkların oralar ağrıyor ve bebek tam ortada toparlanıyorHastalancakmişim gibi ayni ya kasıklarim dolu dolu sanki böyle. Ama düzeni yok bazen 2-3 dk ağrıyo bazen anlık ağrı giriyo bitiyo. Doğum başlangıcı değil vücut dogum hazırlığı mi oluyo bunlar canim
Canim benim de ani oldu daha agdaya gitmemistim ama oyle cokta yoktu sadece esime tam sezeryan olucak yete jilet vurmasini soyledim cunku oyle kıllı gidersen hasta bakici aliyor jiletleAniden doguma giden arkadaşlar kıl tüy işini nasıl hallettiniz çok kafaya takıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?