2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sezeryan olacaklara tavsiyem :)
Bebek için kiyafet fazla fazla alın ben 10 lu 5li ve ayrı pijama 4 ayrı zıbın aldım yanıma ağız bezi filan bunları saymıyorum yetmedi sürekli sıçtı:))ve sürekli değiştik birde açarken işedi batırdı yani aklınızda olsun fazla alın eksik almayın şuan alt laızm eşimi bekliyoruz mesela

Bebiste çok iri değil tam olması gerektigi gibi. Bizim bilemediğimiz biseyler olmuş demekki. Çünkü doğumun ilerlemesi çok iyi sen bağırmak yerine ikinmissin ki baya baya :) tebrik ederim seni bu konuda.
Ayyy ben kiyamam ona yaa annesinin kokusunu almış nasıl bıraksın. Allahım yardım etsin bian önce yuvanıza gelsin. Nasıl mutlu olmuştur bakmış sürekli:))) minnak yaa :) sende hiç üzülme sarılık hep olur siz başında hemen atlaticaksiniz.

İnşallah kuzum sende sağlıkla kucağına alırsın. Nasılsın durumun nasıl

İnşallah kuzum sende sağlıkla kucağına alırsın. Nasılsın durumun nasıl
Inşallah canım dualarım sizinle.
Bende şuan bi belirti yok doğuma dair. Adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama düzensiz psikolojikte olabilir. Ben hala beklemedeyim anlicagin. Doktor bugün yarın dedi ama gelen giden yok. Hayırlısı paşa ne zaman gelmek isterse biz bekliyoruz.

Kuzum o sancıları hafife alma onlar doğum habercisi

Bu çocuklar beni ürkütüyor :)) tamam canım çok sağol

Kuzum o sancıları hafife alma onlar doğum habercisi
Hastalancakmişim gibi ayni ya kasıklarim dolu dolu sanki böyle. Ama düzeni yok bazen 2-3 dk ağrıyo bazen anlık ağrı giriyo bitiyo. Doğum başlangıcı değil vücut dogum hazırlığı mi oluyo bunlar canim

Aynı bende durumlar bacak aralarımdaki o bütün kemiklerim ağrıyor ama son iki haftadır var zaten o ağrı. Arada kasılmalarım var o kadar.
Topiğin şuan için tek normal doğum yapanı olarak söylüyorum :)) inşallah iyi geçer korkma kendine güven ve sancın gelirse var gücünle ıkın. Sancın gelmeden ıkınma canım. Bebek için az kıyafet alma hemen kirleniyor .biz hastanede normalden fazla yattık ama olsun fazlası göz çıkarmaz

yok canım bildiğin klasik bele sarılan korselerdendi..

Evet canım doğuma hazırlık yerini hazırlıyor. Adet sancısı gibi yumurtalıkların oralar ağrıyor ve bebek tam ortada toparlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…