2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gozun aydin canim rabbim yavrunada sifa versin hic korkma testide hayirlisi ole gecicek

Almayın bebek çabuk büyüyor diyenler okusunlar burayı

Kızlar sabah sağlık ocağına gittim, kan, kalp atıışı dinleme, kilo ve tansiyon kontrolü gibi rutin tetkikler yapıldı. Hangi doktorlara gittiğimi ve en son ne zaman gittiğimi de not ediyorlar her seferinde.
Hemşire bu ara kasık ağrın yoğun olabilir, sancılar sıklaşır ama doğum sancısı olmayabilir, 10 dakikada bir gibi olursa hastaneye git hemen dedi. Bir de lekelenme, kanama, garip akıntılarda da git dedi. Vitamin ve kan ilacına doğumdan sonra 2-3 ay daha devam edeceksin ve doğumdan sonra bebek 5 günlükken topuk kanı için mutlaka getir dedi. Hastanede de alıyorlar ama bizim aldığımız daha önemli diyerek yolladı beni eve

Evet canım doğuma hazırlık yerini hazırlıyor. Adet sancısı gibi yumurtalıkların oralar ağrıyor ve bebek tam ortada toparlanıyor
2 gündür yeni başladı benim bu ağrılarım. Yerini hazırlıyo gelmek için demekki kuzum. Çok yakın doğum. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Bebişini gorcen şimdi hayırlı haberlerle gel canım inşallah:)

Baya koydum yedek canım onlarda yetmezse eşim eve gider gelir artık napalım valiz doldu koca sırt çantası doldu :)) inşallah bende kolay bir normal doğum gerçekleştiririm. Sancım gelince ıkını am tamamdır çok sağol

Aynen canim ben de fazla almadim ama cok kotu oldu simdide cikamiyorum esimi gonderecem alsin diye ama hic icimi rahatlatmaz cok zevksizdir kendisi
Eşin 1 2 tane alsin sende internetten sipariş ver canım. Lcw e bebek hemen gönderiyor. Herkes alma alma diyo çocuk çıplak kalcak kimseye dert anlatilmiyo ya sinir oluyorum valla. Her çocuk bir olmuyo. Bazı çocuklar çok kusuyo veya altını kirletiyor. Kıyafet yatcekmi stresi yaşıyoruz bide.

Aynen canim ben de fazla almadim ama cok kotu oldu simdide cikamiyorum esimi gonderecem alsin diye ama hic icimi rahatlatmaz cok zevksizdir kendisi
Ben de pek almadım canım ama kayınvalidem ve annem bayağı almış. Yenidoğanım 3-4 tane var ama 0-3 ay yeterince var diye düşünüyorum. Eğer olursa onları giydiririm artık yoksa 2 günde 5-6 kıyafet kirletecekse bu eldekilerle işkence olur yani. El kadar şeyleri yıka kurut, yıka kurut
ebebekte indirimde hastane çıkışları, bir iki mağazasına baktım çok az seçenek var internetten almak daha mantıklı gibi.

Cok haklisin canim evet en iyisi internetten almak sagol

Senin yine epey varmis benim okadar yoktu birde annem bana bakiyor niye tulum almissin diyor annem giydirmekte zorlaniyor ondan bu sabah ben giydirdim hic te zor degildi ama iste annem sevmiyor

Dis agrisindan perisan oldum. Sarimsak karanfil yagi tuzlu suyla gargara pamukla raki hepsini denedim kizlar onerebileceginiz baska bisey varmi?
ALLAH YARIDMCIN olsun canım hiçbir şey geçirmiyo mutlaka doktora gitmelisin , ben yaşadım aynsıını 2 gece uyumadım her şeyi denedim sonunda dişimi çektirdim kurtuldum.

Senin yine epey varmis benim okadar yoktu birde annem bana bakiyor niye tulum almissin diyor annem giydirmekte zorlaniyor ondan bu sabah ben giydirdim hic te zor degildi ama iste annem sevmiyor
Bana da tulum daha rahat olurmuş gibi geliyordu aslında. Alt değiştirirken falan zorlanıyorsa...senin o zaman alt üst takım alman lazım
Benimkinin de birbirlerinden habersiz aldılar yoksa herkes çok çok diyordu. Neyse ki yeterince oldu

Cok iyi olmus habersiz olmalari saglikla giysin bebisin

Kizlar eger benim gibi dogum fotografcisi tutmadiysaniz dogum esnasinda doktora soyleyin fotograflarini crkin bebegimin doye ben soyledim sag olsun doktorum tamam dedi kendi teliyle cektiler cok super oldu tam ciktigi ani kanli haliyle korfonuyla kac poz cekmisler doktorum bile bebisle kanli kanli poz vermis inanin fotografci tutsam anca bukadar olurdu bebegi benim yanagima dayarkende cekmisler

Biz de tutmadık, eşim fotoğraf çekimi yapıyor normalde bizi de çekecekmiş doğuma girip ama çekebilir mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…