- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.301
Gozun aydin canim rabbim yavrunada sifa versin hic korkma testide hayirlisi ole gecicekKızlar hepinizden allah razı olsun içime su serpildi valla ben çok korkmaya başladım testi geçmedi diyince şimdi Allah’a emanet ne olur yavruma dua edin testi geçsin rabbim size sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inş
İnş cnm allah razı olsunGozun aydin canim rabbim yavrunada sifa versin hic korkma testide hayirlisi ole gecicek
Gözün aydın canım normal doğummu yaptın bebişin kaç kilo doğdu umarım ikinizde iyisinizdir rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinKizlar gece 01.20 de bende dogurdum az kalsin evde dogacakti
Gözün aydın hayırlı olsun canım. Normal heralde ayrıntıları anlat iyi olunca merak içerisindeyiz. Buarada ben de korkuyorum yolda dağıtmaktan hastane 50km uzaktaKizlar gece 01.20 de bende dogurdum az kalsin evde dogacakti
Almayın bebek çabuk büyüyor diyenler okusunlar burayıSezeryan olacaklara tavsiyem :)
Bebek için kiyafet fazla fazla alın ben 10 lu 5li ve ayrı pijama 4 ayrı zıbın aldım yanıma ağız bezi filan bunları saymıyorum yetmedi sürekli sıçtı:))ve sürekli değiştik birde açarken işedi batırdı yani aklınızda olsun fazla alın eksik almayın şuan alt laızm eşimi bekliyoruz mesela
GÖzün aydın olsun, nasıl oldu o sancıları mı anlamadın.Kizlar gece 01.20 de bende dogurdum az kalsin evde dogacakti
Aynen canim ben de fazla almadim ama cok kotu oldu simdide cikamiyorum esimi gonderecem alsin diye ama hic icimi rahatlatmaz cok zevksizdir kendisiAlmayın bebek çabuk büyüyor diyenler okusunlar burayı
2 gündür yeni başladı benim bu ağrılarım. Yerini hazırlıyo gelmek için demekki kuzum. Çok yakın doğum. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Bebişini gorcen şimdi hayırlı haberlerle gel canım inşallah:)Evet canım doğuma hazırlık yerini hazırlıyor. Adet sancısı gibi yumurtalıkların oralar ağrıyor ve bebek tam ortada toparlanıyor
Baya koydum yedek canım onlarda yetmezse eşim eve gider gelir artık napalım valiz doldu koca sırt çantası doldu :)) inşallah bende kolay bir normal doğum gerçekleştiririm. Sancım gelince ıkını am tamamdır çok sağolTopiğin şuan için tek normal doğum yapanı olarak söylüyorum :)) inşallah iyi geçer korkma kendine güven ve sancın gelirse var gücünle ıkın. Sancın gelmeden ıkınma canım. Bebek için az kıyafet alma hemen kirleniyor .biz hastanede normalden fazla yattık ama olsun fazlası göz çıkarmaz
Eşin 1 2 tane alsin sende internetten sipariş ver canım. Lcw e bebek hemen gönderiyor. Herkes alma alma diyo çocuk çıplak kalcak kimseye dert anlatilmiyo ya sinir oluyorum valla. Her çocuk bir olmuyo. Bazı çocuklar çok kusuyo veya altını kirletiyor. Kıyafet yatcekmi stresi yaşıyoruz bide.Aynen canim ben de fazla almadim ama cok kotu oldu simdide cikamiyorum esimi gonderecem alsin diye ama hic icimi rahatlatmaz cok zevksizdir kendisi
Ben de pek almadım canım ama kayınvalidem ve annem bayağı almış. Yenidoğanım 3-4 tane var ama 0-3 ay yeterince var diye düşünüyorum. Eğer olursa onları giydiririm artık yoksa 2 günde 5-6 kıyafet kirletecekse bu eldekilerle işkence olur yani. El kadar şeyleri yıka kurut, yıka kurutAynen canim ben de fazla almadim ama cok kotu oldu simdide cikamiyorum esimi gonderecem alsin diye ama hic icimi rahatlatmaz cok zevksizdir kendisi
Cok haklisin canim evet en iyisi internetten almak sagolEşin 1 2 tane alsin sende internetten sipariş ver canım. Lcw e bebek hemen gönderiyor. Herkes alma alma diyo çocuk çıplak kalcak kimseye dert anlatilmiyo ya sinir oluyorum valla. Her çocuk bir olmuyo. Bazı çocuklar çok kusuyo veya altını kirletiyor. Kıyafet yatcekmi stresi yaşıyoruz bide.
Senin yine epey varmis benim okadar yoktu birde annem bana bakiyor niye tulum almissin diyor annem giydirmekte zorlaniyor ondan bu sabah ben giydirdim hic te zor degildi ama iste annem sevmiyorBen de pek almadım canım ama kayınvalidem ve annem bayağı almış. Yenidoğanım 3-4 tane var ama 0-3 ay yeterince var diye düşünüyorum. Eğer olursa onları giydiririm artık yoksa 2 günde 5-6 kıyafet kirletecekse bu eldekilerle işkence olur yani. El kadar şeyleri yıka kurut, yıka kurut
ebebekte indirimde hastane çıkışları, bir iki mağazasına baktım çok az seçenek var internetten almak daha mantıklı gibi.
ALLAH YARIDMCIN olsun canım hiçbir şey geçirmiyo mutlaka doktora gitmelisin , ben yaşadım aynsıını 2 gece uyumadım her şeyi denedim sonunda dişimi çektirdim kurtuldum.Dis agrisindan perisan oldum. Sarimsak karanfil yagi tuzlu suyla gargara pamukla raki hepsini denedim kizlar onerebileceginiz baska bisey varmi?
Bana da tulum daha rahat olurmuş gibi geliyordu aslında. Alt değiştirirken falan zorlanıyorsa...senin o zaman alt üst takım alman lazımSenin yine epey varmis benim okadar yoktu birde annem bana bakiyor niye tulum almissin diyor annem giydirmekte zorlaniyor ondan bu sabah ben giydirdim hic te zor degildi ama iste annem sevmiyor
Cok iyi olmus habersiz olmalari saglikla giysin bebisinBana da tulum daha rahat olurmuş gibi geliyordu aslında. Alt değiştirirken falan zorlanıyorsa...senin o zaman alt üst takım alman lazım
Benimkinin de birbirlerinden habersiz aldılar yoksa herkes çok çok diyordu. Neyse ki yeterince oldu
Biz de tutmadık, eşim fotoğraf çekimi yapıyor normalde bizi de çekecekmiş doğuma girip ama çekebilir mi bilmiyorumKizlar eger benim gibi dogum fotografcisi tutmadiysaniz dogum esnasinda doktora soyleyin fotograflarini crkin bebegimin doye ben soyledim sag olsun doktorum tamam dedi kendi teliyle cektiler cok super oldu tam ciktigi ani kanli haliyle korfonuyla kac poz cekmisler doktorum bile bebisle kanli kanli poz vermis inanin fotografci tutsam anca bukadar olurdu bebegi benim yanagima dayarkende cekmisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?