- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.321
Iyi iste ne guzel esin biliyormus benim esimi doguma almadilar ama iyiki almamislar o bukadar guzel cekemezdiBiz de tutmadık, eşim fotoğraf çekimi yapıyor normalde bizi de çekecekmiş doğuma girip ama çekebilir mi bilmiyorum
Hayrli olsun cnm neden evde dogcakti cocgn gelcgni hissetmemismiydinKizlar gece 01.20 de bende dogurdum az kalsin evde dogacakti
Tesekkur ederim bugun denicem mutlaka. Uyandim hala gecmedi agrigeçmiş olsun canım. sensodyne çok yönlü koruma diş macunu öneririm ağrıyan dişin diş etine de yumuşak fırçayla biraz masaj yap dursun biraz macun. ben faydasını görmüştüm inşaAllah sende de yarar
apse varsa ağrı geçmez canım o zaman mutlaka doktora görün antibiyotik verir. çok geçmiş olsunTesekkur ederim bugun denicem mutlaka. Uyandim hala gecmedi agri
Ben içme suyu koydum soğukken içine attım malzemeleri 4 5 damla sirke koydum. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dk kadar kaynattım. Süt sağma makinası şişeleri vardı ablamın. Sararmıştı yeni gibi oldular.Kızlar gögüs pompası, biberon, emzik kaynatıcam bugun kaynayan suyun içinemi atıcam bunları yoksa soguk suda kaynayana kadar bekleticekmyiim nasıl yapmam laızm şimdi yapanlar yardımcı olursa sevinirm
Benimde süt sagma makinam sararmış malesef bende öyle yapayım o zman hepsini bir tencerede mi kaynattın biberon emzigi ayrı pompayı ayrı mı kaynattınBen içme suyu koydum soğukken içine attım malzemeleri 4 5 damla sirke koydum. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dk kadar kaynattım. Süt sağma makinası şişeleri vardı ablamın. Sararmıştı yeni gibi oldular.
Şişe emzikleri önceden yapmıştım canım. Ilk onları kaynat çıkar daha sonra süt sağma makinasının malzemelerini atarsin. Makina ve kablosu haricinde herşeyi attım ben yeni gibi yaptı hortumlarını bile. Bakarsın temizlenmesine göre 15-20 dk yeterli olur. Bide elma sirkesi attım ben daha az kokuyo diye.Benimde süt sagma makinam sararmış malesef bende öyle yapayım o zman hepsini bir tencerede mi kaynattın biberon emzigi ayrı pompayı ayrı mı kaynattın
İyi yapmışsın canım bide kimden çekinmiyorsan o gelsin yanına yardımcı olacak birileri olmalı o durumda sende bebekte muhtaçsınız gerçekten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBaya koydum yedek canım onlarda yetmezse eşim eve gider gelir artık napalım valiz doldu koca sırt çantası doldu :)) inşallah bende kolay bir normal doğum gerçekleştiririm. Sancım gelince ıkını am tamamdır çok sağol
Çok sagol canım yapıyım şimdi aradan çıksın onlardaŞişe emzikleri önceden yapmıştım canım. Ilk onları kaynat çıkar daha sonra süt sağma makinasının malzemelerini atarsin. Makina ve kablosu haricinde herşeyi attım ben yeni gibi yaptı hortumlarını bile. Bakarsın temizlenmesine göre 15-20 dk yeterli olur. Bide elma sirkesi attım ben daha az kokuyo diye.
Gittim kuzum iyi görünüyordu bandajdan dolayı gözleri şişmişti sadece oda geçer zaten.2 gündür yeni başladı benim bu ağrılarım. Yerini hazırlıyo gelmek için demekki kuzum. Çok yakın doğum. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Bebişini gorcen şimdi hayırlı haberlerle gel canım inşallah:)
Canım doğumu yaklaşan arkadaşlara da böylelikle söylim her gününüzü doğum yapacak gibi geçirin tabi gerilme ve stres olmasın. Duşunuzu son hazırlığınızı o ana bırakmayın zaten Aralık Bebişlerimiz çok aceleci :) benim ağdam yapılmıştı ama doğuma gitmeden üstten jiletle geçerim tertemiz olsun dedim ama hiç fırsatım olmadıAniden doguma giden arkadaşlar kıl tüy işini nasıl hallettiniz çok kafaya takıyorum ya
Mahsallah güçlü minik erkeğe. Atlaticak hepsini. Sen nasılsın canım ağrıların azaldı mi birazda olsa.Gittim kuzum iyi görünüyordu bandajdan dolayı gözleri şişmişti sadece oda geçer zaten.
Evet kendini takip et canım dusunu son hazırlığını yap her zaman çünkü aniden gelebiliyor benimki gibi. Afedersin lavman bile yapamadım :/
Dedigin gibi en iyisi her daim hazır olmakCanım doğumu yaklaşan arkadaşlara da böylelikle söylim her gününüzü doğum yapacak gibi geçirin tabi gerilme ve stres olmasın. Duşunuzu son hazırlığınızı o ana bırakmayın zaten Aralık Bebişlerimiz çok aceleci :) benim ağdam yapılmıştı ama doğuma gitmeden üstten jiletle geçerim tertemiz olsun dedim ama hiç fırsatım olmadı
Kaynayan suda 5 dk kaynattım canım herşeyi. Kullanımındada öyle yazıyordu. İlk kullanım için böyle ama her seferinde değilKızlar gögüs pompası, biberon, emzik kaynatıcam bugun kaynayan suyun içinemi atıcam bunları yoksa soguk suda kaynayana kadar bekleticekmyiim nasıl yapmam laızm şimdi yapanlar yardımcı olursa sevinirm
Amin çok sağol. Annem ve eşim olacak yanımdaİyi yapmışsın canım bide kimden çekinmiyorsan o gelsin yanına yardımcı olacak birileri olmalı o durumda sende bebekte muhtaçsınız gerçekten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ben ilk doğumda hemen takmıştım acıtmıyordu rahatlıkla kullandım
yani ben doktoruma sorarak kullanmıştım ve evet eve geçince takmıştımSezeryan dogum yapinca takilabiliyor mu. Ben dogumdan bikac gun sonra denedim takamadim.bugun 15 gun oldu bi daha denesem mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?