2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tesekkur ederim bugun denicem mutlaka. Uyandim hala gecmedi agri

Kızlar gögüs pompası, biberon, emzik kaynatıcam bugun kaynayan suyun içinemi atıcam bunları yoksa soguk suda kaynayana kadar bekleticekmyiim nasıl yapmam laızm şimdi yapanlar yardımcı olursa sevinirm

Kızlar gögüs pompası, biberon, emzik kaynatıcam bugun kaynayan suyun içinemi atıcam bunları yoksa soguk suda kaynayana kadar bekleticekmyiim nasıl yapmam laızm şimdi yapanlar yardımcı olursa sevinirm
Ben içme suyu koydum soğukken içine attım malzemeleri 4 5 damla sirke koydum. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dk kadar kaynattım. Süt sağma makinası şişeleri vardı ablamın. Sararmıştı yeni gibi oldular.

Benimde süt sagma makinam sararmış malesef bende öyle yapayım o zman hepsini bir tencerede mi kaynattın biberon emzigi ayrı pompayı ayrı mı kaynattın

Benimde süt sagma makinam sararmış malesef bende öyle yapayım o zman hepsini bir tencerede mi kaynattın biberon emzigi ayrı pompayı ayrı mı kaynattın
Şişe emzikleri önceden yapmıştım canım. Ilk onları kaynat çıkar daha sonra süt sağma makinasının malzemelerini atarsin. Makina ve kablosu haricinde herşeyi attım ben yeni gibi yaptı hortumlarını bile. Bakarsın temizlenmesine göre 15-20 dk yeterli olur. Bide elma sirkesi attım ben daha az kokuyo diye.

İyi yapmışsın canım bide kimden çekinmiyorsan o gelsin yanına yardımcı olacak birileri olmalı o durumda sende bebekte muhtaçsınız gerçekten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Reactions: 114
Çok sagol canım yapıyım şimdi aradan çıksın onlarda

Gittim kuzum iyi görünüyordu bandajdan dolayı gözleri şişmişti sadece oda geçer zaten.
Evet kendini takip et canım dusunu son hazırlığını yap her zaman çünkü aniden gelebiliyor benimki gibi. Afedersin lavman bile yapamadım :/

Aniden doguma giden arkadaşlar kıl tüy işini nasıl hallettiniz çok kafaya takıyorum ya
Canım doğumu yaklaşan arkadaşlara da böylelikle söylim her gününüzü doğum yapacak gibi geçirin tabi gerilme ve stres olmasın. Duşunuzu son hazırlığınızı o ana bırakmayın zaten Aralık Bebişlerimiz çok aceleci :) benim ağdam yapılmıştı ama doğuma gitmeden üstten jiletle geçerim tertemiz olsun dedim ama hiç fırsatım olmadı

Mahsallah güçlü minik erkeğe. Atlaticak hepsini. Sen nasılsın canım ağrıların azaldı mi birazda olsa.
Takipteyim hep kesildi gibi ağrılarım şuanda. Kendimi dinlemekten stres oldum.Hazır tutuyorum bende kendimi. Umarım senin gibi şuan gunduz olmaz. Evde yalnız panikten naparim hiç bilmiyorum.

Dedigin gibi en iyisi her daim hazır olmak

Kaynayan suda 5 dk kaynattım canım herşeyi. Kullanımındada öyle yazıyordu. İlk kullanım için böyle ama her seferinde değil

İyi yapmışsın canım bide kimden çekinmiyorsan o gelsin yanına yardımcı olacak birileri olmalı o durumda sende bebekte muhtaçsınız gerçekten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin çok sağol. Annem ve eşim olacak yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…