2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet ilk gebelik. Yırtık kestikten daha kötü oluyor ozaman anladığım kadarıyla. Bilemiyorum ki o an kime emanetsek artık...
tabi kesi biraz daha iyi olmalı çünkü yırtık adı üstünde düzensiz ilerliyo heryere yayılıyodur kesi hiç olmazsa belli bi noktada ve doktor açıyo bebeğin ihtiyacı kadar

Gozunaydin canimm. Isitme testini sorun etme bizim de sol acik sag kapaliydi 1 hafta sonra tkrr baktilar acilmis. Hic kafana takma.

Ben de 74le hamile kaldim 88 kiloydum. 15gun oldu dogum yapali 80 kiloya dusmusum cok korkuyordum daha da artarsa diye. Bakalim daha da veririm insallah.

Canimm rabbim sifa versin hem sana hem bebeginee. Bu zor gunleri de atlatirsin insallah.

İnstagram daki tüm Doğum videolarını ezbere biliyorum artık hepsinde ayrı ağlıyorum aynı videoları defalarca seyrediyorum emin ol videodaki kişiler kendilerini benim kadar izlememiştir :)))))

Eşim doguma yetişemedi diye doktorum benim dogumu videoya aldırmış ben çıkmadan videomu izlemiş hepsi ☺☺☺ ben hala cesaret edin izleyemedim

Valla benim dolgum düştü altı çürükmüş kanal veya çekim gerekiyodu dişçi anestezi vermek istemiyorum az günün kalmış dedi o yüzden uyuşturmadan çürüğü temizleyip üstünü kapattı ağrını dindirir bu dedi baya da faydası oldu
Ondan önce de karbonatlı su tuzlu su karanfil yağı ağzımın içinde hafıf ılık soğuk karışımı su bekletmek karanfili direk koydum bi de sensodyne diş macunu kullandım rahatlatıyodu ama kalıcı olmuyo tabi senin dişin çürükmü peki

Ben de 74le hamile kaldim 88 kiloydum. 15gun oldu dogum yapali 80 kiloya dusmusum cok korkuyordum daha da artarsa diye. Bakalim daha da veririm insallah.

Bende 5 günlükken çıkmıştım 73 kiloydum o zaman ödemim çok fazlaydı şimdi dagıldı tamamen daha çok zayıfladım veriliyor yan emerken daha çok alınır diyolarda alakası yok

Bende diyordum umarım gündüz olur da nöbetçi doktora kalmam diye tabi nöbetçi doktoru da bulamadık oda ayrı. merkeze geldik. Canım stres yapma bol bol dua et ya Fettah ya vacip esmaları oku inşirah süresini oku Kısa zaten . Ben dua ne kadar etmişsem anestezinin etkisinden uyanmaya çalışırken bile dua etmişim :))

Verilir kilolar kızlar merak etmeyin bende en son 68 dim 13 kilo almıştım. Artık bakmıyorum son 2 haftadır :)

Verilir kilolar kızlar merak etmeyin bende en son 68 dim 13 kilo almıştım. Artık bakmıyorum son 2 haftadır :)
Senin gayet iyi bence ben ben 34+2
1 hafta önce tartıldıgımda 85 kiloydum
18 kilo almışım doguma 26 günüm var ve ben hafta da 1 kilo alıyorum nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…