- 31 Ocak 2016
- 192
- 121
- 53
- 29
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.341
tabi kesi biraz daha iyi olmalı çünkü yırtık adı üstünde düzensiz ilerliyo heryere yayılıyodur kesi hiç olmazsa belli bi noktada ve doktor açıyo bebeğin ihtiyacı kadarEvet ilk gebelik. Yırtık kestikten daha kötü oluyor ozaman anladığım kadarıyla. Bilemiyorum ki o an kime emanetsek artık...
Gozunaydin canimm. Isitme testini sorun etme bizim de sol acik sag kapaliydi 1 hafta sonra tkrr baktilar acilmis. Hic kafana takma.Kızlar dün gece saat 2 gibi tuvalete kalktım ve ayağı kalkınca birden suyum geldi ve resmen bolalırcasına hemen eşimi kaldırdım geldik acile biz gün almıştık ayın 30 olacaktık ama benim aceleci kuzum erken gelmek istedi tam 38+0 olduk sezeryan aldılar genel yapıldı açılmam hiç yoktu zaten olsa bile ben normal istemiyordum sadece işitme testinden geçemedi su var ondan dediler ama içime kurt düştü ne olur dua edin birşey çıkmasın biz onun dışında iyiyiz yanında bebek rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin Doğum yapmayı bana ve bebeğe lütfen dua edin kulağında sıkıntı olmasın Allah’a emanet olun
Maşallah tosuncuk olacak gibiSelam kızlar. Bugün benimde kontrol vardı. 36+0 ım. Kilosu 3143 gram olmuş. Biraz suyum fazla çıktı.tokluk şekerine baktı. Normal dedi. 17 aralığa doğum için gün verdi.
İnstagram daki tüm Doğum videolarını ezbere biliyorum artık hepsinde ayrı ağlıyorum aynı videoları defalarca seyrediyorum emin ol videodaki kişiler kendilerini benim kadar izlememiştir :)))))https://www.instagram.com/p/Bqt4_r0BoJY/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1cv0m2no8plbj
Ne güzel bir anAğlayarak izledim tabiki :))
Naber Kızlar dogum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütmeyi nasip yavrularımıza. Bende sezeryanla dogum yapalı 19 gün oldu ne korse kullandım ne bişey 65 le hamile kalmıştım en son doğumdan 2 hafta önce tartıldım 80 di sonrasını hiç bilmiyorum ☺☺☺☺ şimdi hamile kalmadan önceki halimden bile daha çok zayıfladım göbegim gitti yüzüm zayıfladı görenler hiç dogurmamış gibi dueuyosun diyolar. Kesik için doktoruma gittim çok güzel kapanmış dedi enfeksiyon vs olmadı. Ogluşuma gelince 5 günlükken 2100 kiloydu 13 günde 2730 gram olmuşuz hem emiyor hemde mama veriyorum çünkü doyuramıyorım ☺☺☺ kısacası hicbir şeyi dert etmeyin hepsi gelip geçiyor
Yaaa çok güzelhttps://www.instagram.com/p/Bqt4_r0BoJY/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1cv0m2no8plbj
Ne güzel bir anAğlayarak izledim tabiki :))
Gruba bakamıyorum doğum yapanlar varsa hayırlı olsun. Bizde durumlar şöyle. Benim dikişler fazla ameliyat oldum anstesizyle dikildim . O sıra bebeği emziremedim oturamıyorum sonrasında emziremekte zorlaşıyor bebeğin sarılığı arttı kan uyuşmazlığı var diye risk almayıp yoğun bakıma aldılar. Ne kadar zormuş eli boş eve gelmek yine de şükürler olsun Rabbim bütün hamişlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnstagram daki tüm Doğum videolarını ezbere biliyorum artık hepsinde ayrı ağlıyorum aynı videoları defalarca seyrediyorum emin ol videodaki kişiler kendilerini benim kadar izlememiştir :)))))
Valla benim dolgum düştü altı çürükmüş kanal veya çekim gerekiyodu dişçi anestezi vermek istemiyorum az günün kalmış dedi o yüzden uyuşturmadan çürüğü temizleyip üstünü kapattı ağrını dindirir bu dedi baya da faydası olduBenim bu agriyan 4. Disim. Ilk 2 sine gecici kanal tedavisi yaptilar. 1i kendi kendine dustu. Digeride 2 3 gundur basladi agrimaya ama gitmedim disciye. Hamileligim boyunca cektim kaldi 10 gun dayanmaya calisiyorum ama halim kalmadi artik. Varmi onerebilecegin bisey?
Ben de 74le hamile kaldim 88 kiloydum. 15gun oldu dogum yapali 80 kiloya dusmusum cok korkuyordum daha da artarsa diye. Bakalim daha da veririm insallah.
Bende diyordum umarım gündüz olur da nöbetçi doktora kalmam diye tabi nöbetçi doktoru da bulamadık oda ayrı. merkeze geldik. Canım stres yapma bol bol dua et ya Fettah ya vacip esmaları oku inşirah süresini oku Kısa zaten . Ben dua ne kadar etmişsem anestezinin etkisinden uyanmaya çalışırken bile dua etmişim :))Mahsallah güçlü minik erkeğe. Atlaticak hepsini. Sen nasılsın canım ağrıların azaldı mi birazda olsa.
Takipteyim hep kesildi gibi ağrılarım şuanda. Kendimi dinlemekten stres oldum.Hazır tutuyorum bende kendimi. Umarım senin gibi şuan gunduz olmaz. Evde yalnız panikten naparim hiç bilmiyorum.
Boyun kaç canım bi de kaç kiloyla hamile kaldın onlarda önemliKızpar 20 kilo aldm sizce verirmym yakendmi cok kilolu hissedyrm
Amin canım inşallah. Sen nasilsin bebiş nasılCanimm rabbim sifa versin hem sana hem bebeginee. Bu zor gunleri de atlatirsin insallah.
Senin gayet iyi bence ben ben 34+2Verilir kilolar kızlar merak etmeyin bende en son 68 dim 13 kilo almıştım. Artık bakmıyorum son 2 haftadır :)
63 felandi cnm 1.65 boyBoyun kaç canım bi de kaç kiloyla hamile kaldın onlarda önemli
yani ben doktoruma sorarak kullanmıştım ve evet eve geçince takmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?