2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Topuk kaninin sonuclarinda bir sorun olursa tekrar alabilirlermis wbe haber veririm dedi ama simdilik arayan olmadi. Asi icin gidince soracam artik topuk kani sonucunu.
Sorun bizde de çıkmadı ama aile hekiminin aldığı topuk kanı daha detaylıymış sanırım. Hem hastanede hem orad aldılar.

Evet zaten Allah korusun kusmalardan ötürü boğulma riskine karşı almak gerek ama zannedersem yatağı daha mantıklı. Anladım cnm sağolasin.

Kızlar ne kadarda bir kontrole gidiyorsunuz artık beni her hafta çağırıyor doktorum

Kizlar gece 01.20 de bende dogurdum az kalsin evde dogacakti
Selam kizlar
burayada yazmistim devlete gittim dogum baslamadi diye eve gonderdiler makattan sancim vardi nst de sanci cikmiyodu eve geldim 1saat sonra sancilar sıklaşti bende kabizliktan galiba diye hem sancilari takip ediyorum hem agliyorum evde enson esime dedim bana lavman yap kabizliktan bu sanci cekemiyorum diye oda hadi ozele gidelim dedi evde 2saate yakin agri cektim ozele bi gittik doktor acilman 7.8cm dedi elledikce aciliyo dogum basladi 20dkda dogdu Allaha şukur kizimda bende iyiyiz o surec zordu ama kolay bi dogum oldu cok sukur simdi evdeyim Allah hepinizede kolay dogumlar nasip etsin insaallah

kızlar bugün aşırı halsizim ya uyuyasın var hep kendimi zor tutuyorum uyumamak için. doğurma belirtisi olamaz herhalde değil mi..daha doğum iznine ayrılmadan doğurmak istemiyorum

Kizlar aile hekimligi bebege d vitamini damlasi verdi. 15.gun basla gunde 3 damla dediler. Sizlere de verdiler mi.

Tam bi aylikken de asisi varmis. Dogdugu gun vurduklari asinin 2.dozuymus.

Bana da verdi kullanmaya başladım bende. Ilk doz hastanede vurulmuş aşı 2. De saglık ocagında 1 aylıkken gitcez bakalım.

Amin canım. Ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz daha ne olsun Güzel güzel büyüt inşallah kızını

Gozun aydin cnm darisi başımıza. Makat agrisi olursa da dikkate alıcaz demek ki.

Yaa ne güzel kolay olmuş canım darısı başımıza inşallah

Amin canım. Ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz daha ne olsun Güzel güzel büyüt inşallah kızını
Sagol canim darisi basiniza insallah

Gozun aydin cnm darisi başımıza. Makat agrisi olursa da dikkate alıcaz demek ki.
Sagol canim aynen. bende son bir aydir bagsur cikmisti baskidan ve kabizliktan sancimda ordan geldi
Yaa ne güzel kolay olmuş canım darısı başımıza inşallah
Insallah canim. ama o dakikalar cok uzunmus gibiydi

cok cok gecmis olsun Allah anali babali buytsun hayirli saglikli evlat olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…