- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.381
Sorun bizde de çıkmadı ama aile hekiminin aldığı topuk kanı daha detaylıymış sanırım. Hem hastanede hem orad aldılar.Topuk kaninin sonuclarinda bir sorun olursa tekrar alabilirlermis wbe haber veririm dedi ama simdilik arayan olmadi. Asi icin gidince soracam artik topuk kani sonucunu.
Evet zaten Allah korusun kusmalardan ötürü boğulma riskine karşı almak gerek ama zannedersem yatağı daha mantıklı. Anladım cnm sağolasin.Canım reflü yatağını ben şu yüzden çok kullanışlı buldum. Bebek yastık kullanmadığı için ağzından kalan süt genzine kaçabiliyor. Yada kusma riski bar her zamanx Yan ve eğimli yatırmak gerekiyor. Hastanedeki benek yatakları da hep eğimli. Reflü yatağının yanındaki bariyerlere sırtını yaslayıp hafif yan yatırıyorum çok kullanışlı oluyor.
Verelim verelim 1subatta ise basliycamm yoksa kiyafet alisverisi yapmam gerekecek.
Haftada 2 kez canım.Kızlar ne kadarda bir kontrole gidiyorsunuz artık beni her hafta çağırıyor doktorum
Neden o kadar sık canımHaftada 2 kez canım.
Haftada bir ama zaten son kontrolum kaldi ondan sonra dogumKızlar ne kadarda bir kontrole gidiyorsunuz artık beni her hafta çağırıyor doktorum
Günün belli mi canım sezaryen olacak o zamanHaftada bir ama zaten son kontrolum kaldi ondan sonra dogum
Kizlar cocuklar hasta oldu ishal kusma banada bulasti ama ben ishal olmadim sadece kustum ve karnim migdem cok agridi. dun hep hastanede kaldik cok uzun surdu muayane falan. devletten randevu almistim cok sira vardi nst ye girmek icin.bizde donduk ozele gittik 2 santim acikligim var gecen haftada ayniydi.aksam makattan belirli araliklarla 30sn 1dk suren sancilarim basladi aksam 6gibi koyu kahverengi sumuksu bisey geldi bende nisanim geldi sancimda var diye devletin aciline gittim ama hic bisey anlamadim ne acikligimi soyledi nede net bisey soyledi dogum zamanin gelmemis dedi geri gonderdi hala aralikli sancim devam ediyo bu 3.bebegim olacak kucugumle arasinda 8.5yas var herseyi unutmusum korkuyorum bisey olcak diye digerlerinde kontrele diye gidip doguma alinmistim 2sm aciklikla doktorum doguma alip suni sanci vermisti bunda bekliyoruz
Selam kizlarKizlar gece 01.20 de bende dogurdum az kalsin evde dogacakti
Kizlar aile hekimligi bebege d vitamini damlasi verdi. 15.gun basla gunde 3 damla dediler. Sizlere de verdiler mi.
Tam bi aylikken de asisi varmis. Dogdugu gun vurduklari asinin 2.dozuymus.
Amin canım. Ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz daha ne olsunSelam kizlar
burayada yazmistim devlete gittim dogum baslamadi diye eve gonderdiler makattan sancim vardi nst de sanci cikmiyodu eve geldim 1saat sonra sancilar sıklaşti bende kabizliktan galiba diye hem sancilari takip ediyorum hem agliyorum evde enson esime dedim bana lavman yap kabizliktan bu sanci cekemiyorum diye oda hadi ozele gidelim dedi evde 2saate yakin agri cektim ozele bi gittik doktor acilman 7.8cm dedi elledikce aciliyo dogum basladi 20dkda dogdu Allaha şukur kizimda bende iyiyiz o surec zordu ama kolay bi dogum oldu cok sukur simdi evdeyim Allah hepinizede kolay dogumlar nasip etsin insaallah
Gozun aydin cnm darisi başımıza. Makat agrisi olursa da dikkate alıcaz demek ki.Selam kizlar
burayada yazmistim devlete gittim dogum baslamadi diye eve gonderdiler makattan sancim vardi nst de sanci cikmiyodu eve geldim 1saat sonra sancilar sıklaşti bende kabizliktan galiba diye hem sancilari takip ediyorum hem agliyorum evde enson esime dedim bana lavman yap kabizliktan bu sanci cekemiyorum diye oda hadi ozele gidelim dedi evde 2saate yakin agri cektim ozele bi gittik doktor acilman 7.8cm dedi elledikce aciliyo dogum basladi 20dkda dogdu Allaha şukur kizimda bende iyiyiz o surec zordu ama kolay bi dogum oldu cok sukur simdi evdeyim Allah hepinizede kolay dogumlar nasip etsin insaallah
Yaa ne güzel kolay olmuş canım darısı başımıza inşallahSelam kizlar
Sezeryan 5 aralik insallahGünün belli mi canım sezaryen olacak o zaman
Sagol canim darisi basiniza insallahAmin canım. Ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz daha ne olsunGüzel güzel büyüt inşallah kızını
Sagol canim aynen. bende son bir aydir bagsur cikmisti baskidan ve kabizliktan sancimda ordan geldiGozun aydin cnm darisi başımıza. Makat agrisi olursa da dikkate alıcaz demek ki.
Insallah canim. ama o dakikalar cok uzunmus gibiydiYaa ne güzel kolay olmuş canım darısı başımıza inşallah
cok cok gecmis olsun Allah anali babali buytsun hayirli saglikli evlat olsun insallahSelam kizlar
Doğum yaklaştığı için ben bu şekilde kontrol yapıyorum dedi nst usg kontrolü oluyo sadece. 37den beri o şekilde gidiyorum canım.Neden o kadar sık canım
Tansiyonun düşmüş olabilir canım ya da aç san şekerin düşmüştürkızlar bugün aşırı halsizim ya uyuyasın var hep kendimi zor tutuyorum uyumamak için. doğurma belirtisi olamaz herhalde değil mi..daha doğum iznine ayrılmadan doğurmak istemiyorum
Sagol canim amin insallah. darisi basina insallah bende senin gibiydim reflum var simdi cok sukur iyiyim saclida olmadi ne yandiydi migdem son zamana kadarda kustumcok cok gecmis olsun Allah anali babali buytsun hayirli saglikli evlat olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?