- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.641
Çok teşekkür ederim canım. İçim ferahladı :) detaylı bilgi vermedikleri icin sordum sizlereHayır kese varsa kimyasal değildir. Hayırlı olsun.
Aynen katlıyorum cnm :)
Çok çabuk büyüyorlar kızlar 7+1de 11.09mm di 7+3 13.96 mm olmuştu bebegimBüyücek annesi büyüyorlar sıkıntıya hiç gerek yok
doktorunuz ne dedi Ayrıca 7. Hafta sınırları içinde sanırım normal bence
Ultrason kağıdında crl yazan yer cnm zaten doktor da diyorNerdn anlysn mm oldugnu cnm
Kabızlık yanlış oldu canım kansizlik dicektimKuzum o en güzel demir ilaci benim ferritin 5, 3, 7 çıkıyordu hep ondan yazardı aile hekimim. kabız yapmamıştı beni. Tablet demir ilaçları kabız yapiyor beni maalesef. en son da 18 di ferritinim şimdi bilmiyorum kaç
Ben de bir kez kimyasal gebelik yaşadım.onda HCG değeri çok yükseliyor ve beklenen adetten birkaç gün sonra adet kanaması oluyor.Çok teşekkür ederim canım cevap icin :) allah razı olsun. Çok şükür o zaman :)
Evet birkaç hafta daha geçince tahmini doğum daha da netlesir.Aminn canım inşallah
Evet karından ultrasonla baktı ve hem bebeğin boyutunu ölçtü hemde kalp atışı için cihazdan sesi yükseltti bizde duyalım diyeiki hafta önce kese boyutuna bakmıştı canım şimdi artık bu haftada level atladık bebek boyutundan konustu kese hakkında konuşma
Ultrason boyutuna göre doktor size söyler canım o zaman .... Biraz daha büyüsün minnoş diğer kontrolünüzde sormasanızda cihaza bakarak söylüyor
Maşallaaah canım benim inşallah büyüsünlerde gelsinler ailemizin yeni bireylerıÇok çabuk büyüyorlar kızlar 7+1de 11.09mm di 7+3 13.96 mm olmuştu bebegim
Aynen canım netleşirEvet birkaç hafta daha geçince tahmini doğum daha da netlesir.
7+1 De normal kontrole gitmiştim cnm 11.09 çıkmıştı 7+3de kanamam olduğu için gittim hatta ben bebeğin düştü diye gittim baktımki 13.96 mm olmuş neredeyse 1.5 cm olmuşuzMaşalaaah canım benim inşallah büyüsünlerde gelsinler ailemizin yeni bireylerı
7+2 11.43 canım şuan benim o kadar hızlı mı artıyor yaaaartık diğer kontrol 12. Haftada bakalım sağlıkla gelsin meleklerimiz
Kızlar heniz erken ama bazen ben hiç hamile olduğumu hissetmiyorum çok korkuyorum sizdede belirti yaşamayan var mı? Ağrı falan bazen hiç bişi olmuyo
Hiç kötü değil canım, hatta ben seviyordum bileAynen öyle cnm üst e folik asit altta demir ilacı ya merak ediyorum daha içmedim ama nasıl içimi kotumi
6+0 cnmKaç haftalik canım
6+0 cnm
Kızlar heniz erken ama bazen ben hiç hamile olduğumu hissetmiyorum çok korkuyorum sizdede belirti yaşamayan var mı? Ağrı falan bazen hiç bişi olmuyo
Aynen şu kalp atışını hayırlısıyla bir duysamBende tam olarak böyle hissediyorum canım.Ne bulantı ne uyku hali ne başka birşey bende hiç belirti hissetmiyorum.Kalp atışlarını duymadan da sanırım hamile olduğumu hissedemicem
Çarşamba günü gidicem. İnşallah hayırlısıyla hepimiz duyarız gümbür gümbür :)Aynen şu kalp atışını hayırlısıyla bir duysamSen ne zman gidiceksin duymaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?