2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet birkaç hafta daha geçince tahmini doğum daha da netlesir.

Çok çabuk büyüyorlar kızlar 7+1de 11.09mm di 7+3 13.96 mm olmuştu bebegim
Maşallaaah canım benim inşallah büyüsünlerde gelsinler ailemizin yeni bireylerı
7+2 11.43 canım şuan benim o kadar hızlı mı artıyor yaaa artık diğer kontrol 12. Haftada bakalım sağlıkla gelsin meleklerimiz

7+1 De normal kontrole gitmiştim cnm 11.09 çıkmıştı 7+3de kanamam olduğu için gittim hatta ben bebeğin düştü diye gittim baktımki 13.96 mm olmuş neredeyse 1.5 cm olmuşuz

Kızlar heniz erken ama bazen ben hiç hamile olduğumu hissetmiyorum çok korkuyorum sizdede belirti yaşamayan var mı? Ağrı falan bazen hiç bişi olmuyo

Kimsenin hamileliği birbirine benzemez. Hatta bi kadinin 1. 2 . hamileliği bile biribirine benzemez. Miden bulanmasi ağrılar bunlar hamileliğin olumlu gittiğini gösteren birsey değildir. Önemli olan bebeğin gelişiminin sağlıklı olmasi canim. Hissetmiyorum diye kendini strese sokup bebiside strese sokma

Kızlar heniz erken ama bazen ben hiç hamile olduğumu hissetmiyorum çok korkuyorum sizdede belirti yaşamayan var mı? Ağrı falan bazen hiç bişi olmuyo

Bende tam olarak böyle hissediyorum canım.Ne bulantı ne uyku hali ne başka birşey bende hiç belirti hissetmiyorum.Kalp atışlarını duymadan da sanırım hamile olduğumu hissedemicem

Kizlar merhaba herkesin midesi bulaniyor galiba bende ise tam tersi ne mide bulantisi ne cok halsizlik falan yok ama bende bel agrisi ve gogus hassasiyeti goguslerim bir beden buyudu resmen ve asiri tatli istegi oluyor.tabi ki birde normal zamanlarima gore cabuk yoruluyorum.Ama ben kendimi bazen hamile gibi hissetmiyorum bile ha bu arada birde siskinlik ve gaz var.Karnim baya siskin probiyotik takviyesi aliyodum yogurtla yiyordum.Probiyotik yogurttatuketiyordum bunlarin yaninda ama simdi biraktim doktoruma sorayim oyle devam edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…