2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar kontrol den geldim kızım maşaAllah 3095gr olmuş ama boynunda iki kordon var bu beni korkuttu böyle olan var mı acaba?

Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl artık çok hareketli değil bebeğim bazen endişeleniyorum ama ufak kıpırtılarını hep hissediyorum sanırım yeri azaldığı içindir değil mi ?

Canım çok sağol verdiğin bilgi için emzirme yastığı alıcam bende nerden almıştın sen

aç değilim canım gün boyu böyleydim ve bir türlü kendime gelemiyorum..yeni eve geldim yemek de yok halim de yok.evde bir çocuk bir es var ..napsam bugün bilmem
Gece uykunu almadiysan ondandir cnm ben 2 de kalktim 5 gibi uyudum senin gibiyim ama cocuk varken uyunmuyo iste. Erken yatarım heralde baba gelince cocugu ver babaya sende dinlen. Bi de doktor diyoki bu hafta bolca uyu dinlen sonra uykusuz kalcan nerde gece uykum kaciyo hep

Canım çok sağol verdiğin bilgi için emzirme yastığı alıcam bende nerden almıştın sen

Kızlar lavanta kesesi yapanlar vardı. En kolay şekilde nasıl yaparım bilgisi olan var mı? Son 15 günüm var ve çok beceriksizim

Kızlar lavanta kesesi yapanlar vardı. En kolay şekilde nasıl yaparım bilgisi olan var mı? Son 15 günüm var ve çok beceriksizim
Canım ben etamin işleyip yaptım çok güzel oldu eger sen yapamıycaksan istedigin renl desen keseler alıp içine elyafla lavanta doldurabilirisn bebeginin adıyla dogum tarihinide pc de hazırlayp renkli yazdırıp lavanta kesesinin köşesine zımbalaya bilirsin

Benim 8 yıl önceydi canım şimdi uygulama değişmiştir belkide doktoruma soracağım tekrardan.

Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl artık çok hareketli değil bebeğim bazen endişeleniyorum ama ufak kıpırtılarını hep hissediyorum sanırım yeri azaldığı içindir değil mi ?
Yeri azalinca hareket azalir dediler hep ama benimki artti maalesef

63 felandi cnm 1.65 boy
İçinden zaten bi bebişin kilosunu atmamız lazım ben doğumdan çıktığımda ilk kilomdan 5 kilo fazlaydım tabi bebişle uğraşıyoruz falan derken de gidiyo ya hamilelikten öncede kilolu değilmişsin kiloluyken hamile kalınca önceki kilo zor gidiyo diye biliyorum

Herjes diyr verirsn zaten tek bakcgm icin b3nde veririm diyrm bebekle ev esle ugrasmktn veriejm galiba yok sukur hep 60lardydm yukselmedi hamile kaldm oldu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…