- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.401
aç değilim canım gün boyu böyleydim ve bir türlü kendime gelemiyorum..yeni eve geldim yemek de yok halim de yok.evde bir çocuk bir es var ..napsam bugün bilmemTansiyonun düşmüş olabilir canım ya da aç san şekerin düşmüştür
Kolaylıkla geçer inşallah canım sağlıkla kavuşursunSezeryan 5 aralik insallah
Canım çok sağol verdiğin bilgi için emzirme yastığı alıcam bende nerden almıştın senKızlar daha çok yeni anneyim ama geçirdiğim 12 günlük süre zarfında “iyi ki almışım/keşke almasaydım” dediğim şeyleri paylaşmak istiyorum.
İyi ki almışım dediklerim: reflü yatağı, süt sağma makinası, emzirme yastığı, göğüs kalkanı, emzirme atletleri, emzirmeye uygun tshirt yada pijama takımları, baby&me lohusa pedi(ilk 3 gün bunu kullandım sonra normal pede geçtim), lactamil süt artırıcı çay,
Keşke almasaydım dediklerim: eltimden sepet beşik almıştım ama rahat olmadı. Geceleri bebek her mızırdandığında yataktan kalkıp onu pışpışlamakta çok zorlandım. Dün internetten chicco next 2 me anne yanı yatağı aldım. Enazından yattığım yerde pışpışlarım dedim.
Keşke almasaydım dediğim diğer şey garmastan krem. Lansinohla ikisini almıştım ama lansinoh fazlasıyla yeterli geldi. Yara olmadı hiç. Emzirmek için temzilemeye gerek de yok. Garmastanı hiç kullanmadım.
Daha önce de söylediğim gibi bebekler çok sık kaka yapıyor. Bolca bez, ıslak mendil, çıtçıtlı body ve kıyafet alın. Pişik kremini ihmal etmeyin. Bolca penye battaniye alın kundak yapılıyor ama sürekli süt lekesi oluyor. Bolca ağız bezi alın. Ben şapka takmam diye ayrıca bir şapka almamıştım. Takımların şapkası yeter diye düşünmüştüm ama kış mevsimi olduğu için şapkayı sürekli kullanmak zorundasınız en çok kafadan üşüyorlarmış. Bugün annemi çarşıya gönderim şapka aldırdım.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Gece uykunu almadiysan ondandir cnm ben 2 de kalktim 5 gibi uyudum senin gibiyim ama cocuk varken uyunmuyo iste. Erken yatarım heralde baba gelince cocugu ver babaya sende dinlen. Bi de doktor diyoki bu hafta bolca uyu dinlen sonra uykusuz kalcan nerde gece uykum kaciyo hepaç değilim canım gün boyu böyleydim ve bir türlü kendime gelemiyorum..yeni eve geldim yemek de yok halim de yok.evde bir çocuk bir es var ..napsam bugün bilmem
Canım çok sağol verdiğin bilgi için emzirme yastığı alıcam bende nerden almıştın senKızlar daha çok yeni anneyim ama geçirdiğim 12 günlük süre zarfında “iyi ki almışım/keşke almasaydım” dediğim şeyleri paylaşmak istiyorum.
İyi ki almışım dediklerim: reflü yatağı, süt sağma makinası, emzirme yastığı, göğüs kalkanı, emzirme atletleri, emzirmeye uygun tshirt yada pijama takımları, baby&me lohusa pedi(ilk 3 gün bunu kullandım sonra normal pede geçtim), lactamil süt artırıcı çay,
Keşke almasaydım dediklerim: eltimden sepet beşik almıştım ama rahat olmadı. Geceleri bebek her mızırdandığında yataktan kalkıp onu pışpışlamakta çok zorlandım. Dün internetten chicco next 2 me anne yanı yatağı aldım. Enazından yattığım yerde pışpışlarım dedim.
Keşke almasaydım dediğim diğer şey garmastan krem. Lansinohla ikisini almıştım ama lansinoh fazlasıyla yeterli geldi. Yara olmadı hiç. Emzirmek için temzilemeye gerek de yok. Garmastanı hiç kullanmadım.
Daha önce de söylediğim gibi bebekler çok sık kaka yapıyor. Bolca bez, ıslak mendil, çıtçıtlı body ve kıyafet alın. Pişik kremini ihmal etmeyin. Bolca penye battaniye alın kundak yapılıyor ama sürekli süt lekesi oluyor. Bolca ağız bezi alın. Ben şapka takmam diye ayrıca bir şapka almamıştım. Takımların şapkası yeter diye düşünmüştüm ama kış mevsimi olduğu için şapkayı sürekli kullanmak zorundasınız en çok kafadan üşüyorlarmış. Bugün annemi çarşıya gönderim şapka aldırdım.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Insallah cnm onceden sancim gelmesin yeter hepimize kolay dogumlar olsun insallahKolaylıkla geçer inşallah canım sağlıkla kavuşursun
gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini.Kizlar gece 01.20 de bende dogurdum az kalsin evde dogacakti
Canım ben etamin işleyip yaptım çok güzel oldu eger sen yapamıycaksan istedigin renl desen keseler alıp içine elyafla lavanta doldurabilirisn bebeginin adıyla dogum tarihinide pc de hazırlayp renkli yazdırıp lavanta kesesinin köşesine zımbalaya bilirsinKızlar lavanta kesesi yapanlar vardı. En kolay şekilde nasıl yaparım bilgisi olan var mı? Son 15 günüm var ve çok beceriksizim
Benim 8 yıl önceydi canım şimdi uygulama değişmiştir belkide doktoruma soracağım tekrardan.Bir şey daha sorucam, bel ayarli miydi? Ayarliysa sirtindan mi kapattın? Ayar kısmı göbeğin üzerine gelmez sanırım.
Benden doktor istedi karın yağları için değil göbek yürürken sallanıp canim acımasın diye, ilk yürütürken takarız dedi. Araştırdım bazi doktorlar uygulatiyormus bu şekilde.
Teşekkür ederim canım.Kalp ve nefes alıp verişime, tansiyonuma baktı. Ameliyatta hangi iğneyi kullandığı hakkında bilgi verdi. Bana istersen epidural yapabilirim dedi ben spinal istedim. Epiduralin iğnesinin ucu küt o yüzden spinal daha rahat oluyor dedi.
İnstagramdan almıştım canım. Minikom_baby diye bir hesaptan.Canım çok sağol verdiğin bilgi için emzirme yastığı alıcam bende nerden almıştın sen
Hadi hayırlısı olsun canım, sağlıkla kolayca doğur inşallah :)Herkese merhaba kızlar sabah doğuma giriyorum heyecanlıyım baya. Siz neler yapıyorsunuz?
Yeri azalinca hareket azalir dediler hep ama benimki artti maalesefKızlar bebeğinizin hareketleri nasıl artık çok hareketli değil bebeğim bazen endişeleniyorum ama ufak kıpırtılarını hep hissediyorum sanırım yeri azaldığı içindir değil mi ?
İçinden zaten bi bebişin kilosunu atmamız lazım ben doğumdan çıktığımda ilk kilomdan 5 kilo fazlaydım tabi bebişle uğraşıyoruz falan derken de gidiyo ya hamilelikten öncede kilolu değilmişsin kiloluyken hamile kalınca önceki kilo zor gidiyo diye biliyorum63 felandi cnm 1.65 boy
Herjes diyr verirsn zaten tek bakcgm icin b3nde veririm diyrm bebekle ev esle ugrasmktn veriejm galiba yok sukur hep 60lardydm yukselmedi hamile kaldm oldu isteİçinden zaten bi bebişin kilosunu atmamız lazım ben doğumdan çıktığımda ilk kilomdan 5 kilo fazlaydım tabi bebişle uğraşıyoruz falan derken de gidiyo ya hamilelikten öncede kilolu değilmişsin kiloluyken hamile kalınca önceki kilo zor gidiyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?