- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.421
Napalım canım iyiyiz işte :))))) Doğum bekliyoruz inşallah sağlıkla kucağına alırsın hayırlı haberler bekliyoruz tam kaç haftalık kaç kg olacak yarınHerkese merhaba kızlar sabah doğuma giriyorum heyecanlıyım baya. Siz neler yapıyorsunuz?
:)) gerçekten çok az kişi kaldı. Bakıyorum zaten artık aşılar emzirmeler konuşuluyor :)Aralık anneleri sayfası ama kasımda bitti sanki herkes doğurdu bir kaç kişi kaldık gibi geliyor bana nedense :) ‘ doğuramayanlar ‘ diye sayfa mı açsak napsak kalanlarla
Bende yarısırım senle kac kilo aldin :)En çok kilo alan benim galiba rekora gidiyorum
Hayırlı doğumlar dilşyorun canım. Epidural mi olacaksın.Herkese merhaba kızlar sabah doğuma giriyorum heyecanlıyım baya. Siz neler yapıyorsunuz?
Ohh miss :)) bende sürekli kişisel temizlik bol duş alıyorum ya bugün gelirse diye. Benimde yarın kontrolüm bakalım ne durumdayızİyi akşamlar kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun rabbim anali babalı büyütsun
Kalanlarada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Bugün benimde kasiklarim sancılaniyor kasiliyor ve gogus uclarimda sizliyor yarın kontrolüm var çok merak ediyorum ne diyecek bende dün agdami yaptırdım bugünde saçlarımı boyattim hazırım artık gelebilir diyorum:)
Benim bebegimdede yaklasik 1.5 aydir kordon var. Doktor bunun herhangibir sorun olmicagini soyledi. Bi problemde yasamadikkızlar kontrol den geldim kızım maşaAllah 3095gr olmuş ama boynunda iki kordon var bu beni korkuttu böyle olan var mı acaba?
Kişisel hazirlikta tamamlanınca rahatlaniyor hastahanede duş var ama benim Sanci başladığında ben gitmeden evde sıcak bir duş almak istiyorum kısmet olur mu tabi bilemem:) benim baya hareketli bugün bastırıyor sanki iç kısım açılıyor gibi bir değişik oluyor karnım taş gibi randevum da 11 de çok heyecanlıyim güzel haberler verelim birbirimizeOhh miss :)) bende sürekli kişisel temizlik bol duş alıyorum ya bugün gelirse diye. Benimde yarın kontrolüm bakalım ne durumdayız
Ben iki tane pijama takımı emzirme sutyeni iç çamaşırı lohusa pedi bunları koydum hastaneye gideceğim günde cantama taragimi makyaj malzemesi lansonih birde dogum için yag karisimi hazirlafim onu koyacağımHastane cantasini yapmayan bir ben kaldim galiba soyle bir toparladim da size sorayim kendiniz icin neler koydunuz
Kendim için sabahlıklı pijama takımı. Uzun gecelik. İki tane alt yedek. Lohusa pedi ve uzun kotex. 4 adet çorap. 2 adet emzirme atleti. 2 adet emzirme sütyeni. 4 alt çamaşır. Tarak diş fırçası diş macunu. Terlik. Göğüs pedi. Göğüs ucu kremi.Hastane cantasini yapmayan bir ben kaldim galiba soyle bir toparladim da size sorayim kendiniz icin neler koydunuz
Hadi gözün aydın nasılsını pekiKizlar gece 01.20 de bende dogurdum az kalsin evde dogacakti
bana yeni haftada 2 gel dedi. ben aşağı baskı çok hissediyorum bazen öyle bir bastırıyor ki diyorum kesin açılma olacak doğuracam. arada sancılar oluyor kasılıp kalıyorum ama hepsi düzensiz oluyor. bende de 2 cm açılma var dedi ama daha rahim ağzı kalınmış. bugün kontrolüm vardı doktor erteledi yarın gidicem bakalım ne diyecek2 haftadır haftada 2 kez gidiyorum canım bende. Dün nişanım geldi karnımın ortasında bebiş toplanma yapiyor adet olucakmisim gibi ağrılarım vardı şuan için geçti. Düzensiz şekildeydi onlarda. Kendimi takip ediyorum sancim yok 30 anca çıkıyor. Bi parmak açılma var dedi doktorum dün nişanım gelince gittim kontrole. Sende biseyler varmı?
39+0 bugün ama bende çok sabırsızım artık yeter diyorum. yürümeler merdiven yapmadığım kalmadı. diyorum sabırsızlıktan çatlicam bebişim öyle çıkacak38+2 canım ama çok sabırsızım. Doktorda artık gelebilir dedi heptrn bekler oldum :) sen 39 bitirdin sanırım
34+2 olduk bugun 1 hafta önce tartıldıgımda 18 kilo almıştım doguma 25 günüm varBende yarısırım senle kac kilo aldin :)
Bende kullanmktan yanayim canim. Sadece rutin bisey mi yoksa bnm bebek erken dogdu ondan mi diye merak ettim. D vitami kemik gelisimi icin de onemliydi sanirim.
Asinin 3 doz oldugunu bilmiyordum agrisiz atessiz olur dedi ebe hemsire insallah oyle olur.
36+5im ben 22 kilo aldım ama bu ay durdu Allahtan yoksa doktorum kovalayacaktı beni :)34+2 olduk bugun 1 hafta önce tartıldıgımda 18 kilo almıştım doguma 25 günüm var
Sen kaç kilo aldın?
Ayrılamıyorlar annelerinden kuzular :) sen benden 4 gün ilerdesin canım :) sağlıkla kavuşuruz inşallah39+0 bugün ama bende çok sabırsızım artık yeter diyorum. yürümeler merdiven yapmadığım kalmadı. diyorum sabırsızlıktan çatlicam bebişim öyle çıkacak
benim doktorum da öyle dedi de yinede endişeliyim. kaç haftalıksın canımBenim bebegimdede yaklasik 1.5 aydir kordon var. Doktor bunun herhangibir sorun olmicagini soyledi. Bi problemde yasamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?