2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar merhaba, bende daha doğuramayanlardanım. Çatı muayenem vardı doktor çok dar olduğunu söyledi ama kendimi kasmış ve kalçamı oraya buraya kaçırmıştım çok kaba davranmıştı çünkü. Farklı doktora gittim bu sefer kasmadan, doktora da biraz nazik olun dedim. Doktor kesinlikle dar değil dedi. Normal yapabilirsin dedi. Kafam çok karıştı. Benim doktorum başından beri normal diyordu hatta sezeryanı önermeyen çoğu hastasını son anına kadar bekleten bi doktor. Kendimi kastığım için tam bakamamış olabilir mi? Böyle bişey yaşayan var mı?

ROSE-MOON canim sana aonda takilmis miydi sezeryan oncesi. Bir de lavman falan yapiliyor mu pazartesi gun aldik bakalim. Yelizle komusamadim daha ne yapilacak nnasil olacak sadece spinal istediğimi soyledim tamam demişti

Takvime bakıp bakıp doktorun Doğum için verdiği günleri sayıyorum sanki ilk kez anne olcam çok heyecanlıyım vakitte durdu hiç günler geçmiyor

İnstagram daki tüm Doğum videolarını ezbere biliyorum artık hepsinde ayrı ağlıyorum aynı videoları defalarca seyrediyorum emin ol videodaki kişiler kendilerini benim kadar izlememiştir :)))))
İyi bari yalnız değilmişimizlemediğim doğum videosu kalmadı benim de. Korkmuyomusun diyorlar ama korkmak değil daha çok cesaret alıyorum sanki o yaptı ben de yapabilirim gibi

Dildildil evde kumaşın falan varsada kesip dikebilrisin içini doldurup agzınıda kurdeleyle baglayabilrsin canım
Sağol canım fikir icin. Evde kumaş falan var aslında denemem lazım düzgün dikiş yapabilir miyim diye. Olmadı dediğin gibi kese bakiyim. Lavanta nereden alabilirim?
Hastane cantasini yapmayan bir ben kaldim galiba soyle bir toparladim da size sorayim kendiniz icin neler koydunuz
Bende yapmadım canim daha sadece bebeğin kiyafetlerini utuledim tozlanmasin diye sardim kaldırdım. Haftaya yapicam doğum tarihini aldim çünkü 14 aralık.

Kızlar hastanede ebeye falan hediye verecek misiniz diye sormuştum ama sonra bir süre giremedim cvp verdiyseniz okuyamadım. Ben böyle paketler hazırladım kurdelelicem üstlerini. Bir kalın şal bir mutfak bezi bir tesbih ambalajıyla beraber 20 tl ye geldi tanesi para verilir genelde ama artık 20 tl çocuğa bile verilmiyor 50 tl versem çok geldi o yüZden böyle bişey hazırladım. Ayaklarıma kara sular indi bugün ne yapsam neler koysam diye çarşı gezmekten ama değdi bence sizce nasıl

Eklentiler

• ec472e0b-0105-4ed1-9af3-67d77144ce25.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar benim ayak bileklerim de aşırı bir şişlik oluştu normalde ellerimle ayaklarım şişmemişti . Birden bariz bir şişlik oluşunca tedirgin oldum . Böyle bir durum başına gelen var mı acaba

Kızlar benim ayak bileklerim de aşırı bir şişlik oluştu normalde ellerimle ayaklarım şişmemişti . Birden bariz bir şişlik oluşunca tedirgin oldum . Böyle bir durum başına gelen var mı acaba
39+5 teyim benim de ayak bileklerimde çok şiş. Doktora sordum normaldir olur dedi. Ama benimki 1 haftadır falan şiş.

Çok şık olmuş ama böyle birşey mi var? Hiç bilmiyorum valla. Ee bunun sonu yok ebe, doktor, hemşire, anestezi uzmanı

Canım ödem oluyordur tuz tüketme bakalım inecek mi

39+5 teyim benim de ayak bileklerimde çok şiş. Doktora sordum normaldir olur dedi. Ama benimki 1 haftadır falan şiş.
Benim bilek görünmüyor artık şişlikten , ayakta çok kalkmaktan da olabilir tabi ama birden bu kadar şişince şaşırdım . Senin haftan baya ileri bana göre ben daha 35+4 üm Teşekkür ederim :)

Hayırlı haberlerle gel canım inşallah. Bazı bebisler aceleci bazı bebislerde rahatına düşkün bi türlü gelmek bilmiyorlar :) benimde doktorum 41. Haftayı bekleme taraftarı değil. 4 günümüz kaldı bakalim nolcak. Cuma benim kontrolümde gelmek istemezse :)

Benim bilek görünmüyor artık şişlikten , ayakta çok kalkmaktan da olabilir tabi ama birden bu kadar şişince şaşırdım . Senin haftan baya ileri bana göre ben daha 35+4 üm Teşekkür ederim :)
Ay yok benimki de fazla sayılır ama sanırım seninki kadar değil. Birden şişmesi normal olmayabilir inmezse doktora görünmelisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…