- 21 Haziran 2017
- 183
- 113
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.441
Benim 35 haftam canım iki haftada bir çağırmaya başladı . 37 de sonda 39 da gelirsin dediKızlar ne kadarda bir kontrole gidiyorsunuz artık beni her hafta çağırıyor doktorum
O terleme banada oluyo bi anda su gibi oluyorumKulaklarım yaniyo karnimda kasildikca daha çok yaniyo bi terleme geliyo. Sende de varmı kasılma sanci canim
Ben de gun sayiyorum artik pazartesi kontrolde gun verecek cok heyecanliyim. Allah hepimizi sagsalim kavustursun insallah.Takvime bakıp bakıp doktorun Doğum için verdiği günleri sayıyorum sanki ilk kez anne olcam çok heyecanlıyım vakitte durdu hiç günler geçmiyor
İyi bari yalnız değilmişimizlemediğim doğum videosu kalmadı benim de. Korkmuyomusun diyorlar ama korkmak değil daha çok cesaret alıyorum sanki o yaptı ben de yapabilirim gibiİnstagram daki tüm Doğum videolarını ezbere biliyorum artık hepsinde ayrı ağlıyorum aynı videoları defalarca seyrediyorum emin ol videodaki kişiler kendilerini benim kadar izlememiştir :)))))
Bende tek baktım emzirirken herkes kilo alıyorum dedi bende ne hikmetse 5-6 kilo verdimHerjes diyr verirsn zaten tek bakcgm icin b3nde veririm diyrm bebekle ev esle ugrasmktn veriejm galiba yok sukur hep 60lardydm yukselmedi hamile kaldm oldu iste
Canım ben etamin işleyip yaptım çok güzel oldu eger sen yapamıycaksan istedigin renl desen keseler alıp içine elyafla lavanta doldurabilirisn bebeginin adıyla dogum tarihinide pc de hazırlayp renkli yazdırıp lavanta kesesinin köşesine zımbalaya bilirsin
Sağol canım fikir icin. Evde kumaş falan var aslında denemem lazım düzgün dikiş yapabilir miyim diye. Olmadı dediğin gibi kese bakiyim. Lavanta nereden alabilirim?Dildildil evde kumaşın falan varsada kesip dikebilrisin içini doldurup agzınıda kurdeleyle baglayabilrsin canım
Bende yapmadım canim daha sadece bebeğin kiyafetlerini utuledim tozlanmasin diye sardim kaldırdım. Haftaya yapicam doğum tarihini aldim çünkü 14 aralık.Hastane cantasini yapmayan bir ben kaldim galiba soyle bir toparladim da size sorayim kendiniz icin neler koydunuz
39+5 teyim benim de ayak bileklerimde çok şiş. Doktora sordum normaldir olur dedi. Ama benimki 1 haftadır falan şiş.Kızlar benim ayak bileklerim de aşırı bir şişlik oluştu normalde ellerimle ayaklarım şişmemişti . Birden bariz bir şişlik oluşunca tedirgin oldum . Böyle bir durum başına gelen var mı acaba
Kızlar hastanede ebeye falan hediye verecek misiniz diye sormuştum ama sonra bir süre giremedim cvp verdiyseniz okuyamadım. Ben böyle paketler hazırladım kurdelelicem üstlerini. Bir kalın şal bir mutfak bezi bir tesbih ambalajıyla beraber 20 tl ye geldi tanesi para verilir genelde ama artık 20 tl çocuğa bile verilmiyor 50 tl versem çok geldi o yüZden böyle bişey hazırladım. Ayaklarıma kara sular indi bugün ne yapsam neler koysam diye çarşı gezmekten ama değdi bence sizce nasıl
Canım ödem oluyordur tuz tüketme bakalım inecek miKızlar benim ayak bileklerim de aşırı bir şişlik oluştu normalde ellerimle ayaklarım şişmemişti . Birden bariz bir şişlik oluşunca tedirgin oldum . Böyle bir durum başına gelen var mı acaba
Benim bilek görünmüyor artık şişlikten , ayakta çok kalkmaktan da olabilir tabi ama birden bu kadar şişince şaşırdım . Senin haftan baya ileri bana göre ben daha 35+4 üm Teşekkür ederim :)39+5 teyim benim de ayak bileklerimde çok şiş. Doktora sordum normaldir olur dedi. Ama benimki 1 haftadır falan şiş.
Benim bebeğe giden damarda direnç çıkmıştı o yüzden tuz artık kullanmıyorum canımCanım ödem oluyordur tuz tüketme bakalım inecek mi
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah. Bazı bebisler aceleci bazı bebislerde rahatına düşkün bi türlü gelmek bilmiyorlar :) benimde doktorum 41. Haftayı bekleme taraftarı değil. 4 günümüz kaldı bakalim nolcak. Cuma benim kontrolümde gelmek istemezse :)bana yeni haftada 2 gel dedi. ben aşağı baskı çok hissediyorum bazen öyle bir bastırıyor ki diyorum kesin açılma olacak doğuracam. arada sancılar oluyor kasılıp kalıyorum ama hepsi düzensiz oluyor. bende de 2 cm açılma var dedi ama daha rahim ağzı kalınmış. bugün kontrolüm vardı doktor erteledi yarın gidicem bakalım ne diyecek
Ay yok benimki de fazla sayılır ama sanırım seninki kadar değil. Birden şişmesi normal olmayabilir inmezse doktora görünmelisin :)Benim bilek görünmüyor artık şişlikten , ayakta çok kalkmaktan da olabilir tabi ama birden bu kadar şişince şaşırdım . Senin haftan baya ileri bana göre ben daha 35+4 üm Teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?