- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.461
Birden olduysa sicak ortamda misin canım. Sıcak yerde durunca dakikalar içinde bende şişiyorum.Kızlar benim ayak bileklerim de aşırı bir şişlik oluştu normalde ellerimle ayaklarım şişmemişti . Birden bariz bir şişlik oluşunca tedirgin oldum . Böyle bir durum başına gelen var mı acaba
Bende ayniyim tüm drlarin tüm videolarini izlemisimdir:)İnstagram daki tüm Doğum videolarını ezbere biliyorum artık hepsinde ayrı ağlıyorum aynı videoları defalarca seyrediyorum emin ol videodaki kişiler kendilerini benim kadar izlememiştir :)))))
Çok şık olmuş ama böyle birşey mi var? Hiç bilmiyorum valla. Ee bunun sonu yok ebe, doktor, hemşire, anestezi uzmanı
Canım genelde veriliyor. Hiç birine vermesen bebeği odana getiren hemşireye müjdeci deniyor hatta ona veriyorsun mecbur vermeZsen bekliyomuş vale gibi. Vermesen istemez ama adettendir diye yaptım ben. Belki şehirden şehire değişen bir gelenektir. Ben bursalıyım tanıdığım kime sorsam vermiş. Hediye veren pek yok genelde para. Ama ben seviyorum böyle şeyleri seve seve hazırladım. Hem daha uyguna geldi.Çok şık olmuş ama böyle birşey mi var? Hiç bilmiyorum valla. Ee bunun sonu yok ebe, doktor, hemşire, anestezi uzmanı
Cnm yok ya kilo veryor herkes kilo alan ilk defa sendn duydmBende tek baktım emzirirken herkes kilo alıyorum dedi bende ne hikmetse 5-6 kilo verdim
Yok benimde cok tanidigim var emzirirken kilo alan lohusa diye hiç kalkmayip bide süt olsun diye habire tatlı yediler ama onlar :)Cnm yok ya kilo veryor herkes kilo alan ilk defa sendn duydm
Yok canım istanbuldayım, iş ev derken çok da sıcak değil aslında.. ev de ılık diyebilirim .. gebelik zehirlenmesi falan duymuştum hemen tansiyonu ölçtüm ama tansiyonum da 11 7 çıktı yüksekde değil ..Birden olduysa sicak ortamda misin canım. Sıcak yerde durunca dakikalar içinde bende şişiyorum.
Çok güzeller canım . Afiyet olsun yiyeceklere şimdiden :)Hastaneye gelenlere de çikolata yeribe bu kartonları aliexpresten aldım içine de kahve dünyasından çikolatalı drajelerden aldım aklınıZda bulunsun badem şekerine göre çok çok uygun fiyatı kovası 18 tl içinden 150 tane falan çıkıyo tahminen. Benim ve eşimin yeğenleri için de bonibonlu tavşanları hazırladım. Heyecan tavan
Iste o hataya dusmicm tatliya gomulmicem :) bulgur dere otu yemegi dusunyrm lohusayken sut arttriciymsYok benimde cok tanidigim var emzirirken kilo alan lohusa diye hiç kalkmayip bide süt olsun diye habire tatlı yediler ama onlar :)
Benimde şiş tansiyon normalKızlar benim ayak bileklerim de aşırı bir şişlik oluştu normalde ellerimle ayaklarım şişmemişti . Birden bariz bir şişlik oluşunca tedirgin oldum . Böyle bir durum başına gelen var mı acaba
Son haftalarda olabiliyor canım endişelenme doktora gittiğinde söyle mutlaka. Birden oldu yazınca ben farklı düşündüm. Umarım önemli bişey değildir.Yok canım istanbuldayım, iş ev derken çok da sıcak değil aslında.. ev de ılık diyebilirim .. gebelik zehirlenmesi falan duymuştum hemen tansiyonu ölçtüm ama tansiyonum da 11 7 çıktı yüksekde değil ..
doktor bana hiçbir şey demedi. bekleriz beklemeyiz suni sancı falan hiç konuşmadık. bakıyor her şey normal hadi git şu gün geri gel diyor. bende şimdi diyorum inşallah yarın gidene kadar doğumum olurHayırlı haberlerle gel canım inşallah. Bazı bebisler aceleci bazı bebislerde rahatına düşkün bi türlü gelmek bilmiyorlar :) benimde doktorum 41. Haftayı bekleme taraftarı değil. 4 günümüz kaldı bakalim nolcak. Cuma benim kontrolümde gelmek istemezse :)
ben de de yanma hic yok cnmSagol canim amin insallah. darisi basina insallah bende senin gibiydim reflum var simdi cok sukur iyiyim saclida olmadi ne yandiydi migdem son zamana kadarda kustum
Çok sağol canımÇok güzeller canım . Afiyet olsun yiyeceklere şimdiden :)
Sen sor canım yarın. Belirsizlik kötü çünkü. Haftası dolmadan yorum yapmak istememiştir belkide geleceğini düşünüyordur.doktor bana hiçbir şey demedi. bekleriz beklemeyiz suni sancı falan hiç konuşmadık. bakıyor her şey normal hadi git şu gün geri gel diyor. bende şimdi diyorum inşallah yarın gidene kadar doğumum olur
Banada fikir oldu canım ya annemde ne yapıcaz diye sorup duruyordu eskiden para verirlermiş şimdi hala para veriliyormu ki ayıp geldi bana :) beniöde çeyizden kalma patik havlu oyalı tülbentler var onlardan bir paket yapsam olur herhalde değilmiKızlar hastanede ebeye falan hediye verecek misiniz diye sormuştum ama sonra bir süre giremedim cvp verdiyseniz okuyamadım. Ben böyle paketler hazırladım kurdelelicem üstlerini. Bir kalın şal bir mutfak bezi bir tesbih ambalajıyla beraber 20 tl ye geldi tanesi para verilir genelde ama artık 20 tl çocuğa bile verilmiyor 50 tl versem çok geldi o yüZden böyle bişey hazırladım. Ayaklarıma kara sular indi bugün ne yapsam neler koysam diye çarşı gezmekten ama değdi bence sizce nasıl
belki ama sorucam mutlaka. haklısın nasıl yol izleyecek bilmek lazımSen sor canım yarın. Belirsizlik kötü çünkü. Haftası dolmadan yorum yapmak istememiştir belkide geleceğini düşünüyordur.
Bende de oluyor sümüksü bir akıntı canım. Ama sancım falan yok hiç. Belirti mi bilmiyorumIyi aksamlar arkadaşlar.benim bir arkadaşım var şuan 35 haftalık hamile yumurtanın aki gibi akıntısı geliyor.sizde de oluyor mu pazartesi günüde sarımtırak akıntısı geldi hastaneye gitti sancısı cıktı sonra eve gönderdiler şuan iyi.sizde de böyle bir durum var mı akinti geliyor mu.dogum belirtisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?