2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hastaneye gelenlere de çikolata yeribe bu kartonları aliexpresten aldım içine de kahve dünyasından çikolatalı drajelerden aldım aklınıZda bulunsun badem şekerine göre çok çok uygun fiyatı kovası 18 tl içinden 150 tane falan çıkıyo tahminen. Benim ve eşimin yeğenleri için de bonibonlu tavşanları hazırladım. Heyecan tavan

Eklentiler

• image.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_5841.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 76
  • e0774732-809f-4b53-9b56-8eff99af7ff2.webp
    41 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_5854.webp
    94,6 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_5856.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar benim ayak bileklerim de aşırı bir şişlik oluştu normalde ellerimle ayaklarım şişmemişti . Birden bariz bir şişlik oluşunca tedirgin oldum . Böyle bir durum başına gelen var mı acaba
Birden olduysa sicak ortamda misin canım. Sıcak yerde durunca dakikalar içinde bende şişiyorum.

Çok şık olmuş ama böyle birşey mi var? Hiç bilmiyorum valla. Ee bunun sonu yok ebe, doktor, hemşire, anestezi uzmanı
Çok şık olmuş ama böyle birşey mi var? Hiç bilmiyorum valla. Ee bunun sonu yok ebe, doktor, hemşire, anestezi uzmanı
Canım genelde veriliyor. Hiç birine vermesen bebeği odana getiren hemşireye müjdeci deniyor hatta ona veriyorsun mecbur vermeZsen bekliyomuş vale gibi. Vermesen istemez ama adettendir diye yaptım ben. Belki şehirden şehire değişen bir gelenektir. Ben bursalıyım tanıdığım kime sorsam vermiş. Hediye veren pek yok genelde para. Ama ben seviyorum böyle şeyleri seve seve hazırladım. Hem daha uyguna geldi.
Doktora zaten illa hediye götürürüz diye düşünüyorum ilk kontrole giderken.

Birden olduysa sicak ortamda misin canım. Sıcak yerde durunca dakikalar içinde bende şişiyorum.
Yok canım istanbuldayım, iş ev derken çok da sıcak değil aslında.. ev de ılık diyebilirim .. gebelik zehirlenmesi falan duymuştum hemen tansiyonu ölçtüm ama tansiyonum da 11 7 çıktı yüksekde değil ..

Çok güzeller canım . Afiyet olsun yiyeceklere şimdiden :)

Son haftalarda olabiliyor canım endişelenme doktora gittiğinde söyle mutlaka. Birden oldu yazınca ben farklı düşündüm. Umarım önemli bişey değildir.

doktor bana hiçbir şey demedi. bekleriz beklemeyiz suni sancı falan hiç konuşmadık. bakıyor her şey normal hadi git şu gün geri gel diyor. bende şimdi diyorum inşallah yarın gidene kadar doğumum olur

Sagol canim amin insallah. darisi basina insallah bende senin gibiydim reflum var simdi cok sukur iyiyim saclida olmadi ne yandiydi migdem son zamana kadarda kustum
ben de de yanma hic yok cnm
bende reflü bogazda yumru yapiyo ve midemi bulandiriyo ve agzım hep acı surekli biseyler yiyorum.o acılik da midemi kotu yapiyor.
insaah bu sorunlarim gecer benim de.
herkeste genelde yanma oluyo ama bende daha farkli etki veriyo reflü.

doktor bana hiçbir şey demedi. bekleriz beklemeyiz suni sancı falan hiç konuşmadık. bakıyor her şey normal hadi git şu gün geri gel diyor. bende şimdi diyorum inşallah yarın gidene kadar doğumum olur
Sen sor canım yarın. Belirsizlik kötü çünkü. Haftası dolmadan yorum yapmak istememiştir belkide geleceğini düşünüyordur.

Banada fikir oldu canım ya annemde ne yapıcaz diye sorup duruyordu eskiden para verirlermiş şimdi hala para veriliyormu ki ayıp geldi bana :) beniöde çeyizden kalma patik havlu oyalı tülbentler var onlardan bir paket yapsam olur herhalde değilmi

Iyi aksamlar arkadaşlar.benim bir arkadaşım var şuan 35 haftalık hamile yumurtanın aki gibi akıntısı geliyor.sizde de oluyor mu pazartesi günüde sarımtırak akıntısı geldi hastaneye gitti sancısı cıktı sonra eve gönderdiler şuan iyi.sizde de böyle bir durum var mı akinti geliyor mu.dogum belirtisi olabilir mi

Bende de oluyor sümüksü bir akıntı canım. Ama sancım falan yok hiç. Belirti mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…