- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.481
Benim haftalardır akintim var bazen sarı bazen beyaz. Sancim vs yok enfeksiyon da cikmadi. Ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir tabii.Iyi aksamlar arkadaşlar.benim bir arkadaşım var şuan 35 haftalık hamile yumurtanın aki gibi akıntısı geliyor.sizde de oluyor mu pazartesi günüde sarımtırak akıntısı geldi hastaneye gitti sancısı cıktı sonra eve gönderdiler şuan iyi.sizde de böyle bir durum var mı akinti geliyor mu.dogum belirtisi olabilir mi
Sen doğrusun canım belki heryerde vardir bu para hediye verme ama ben pek bilmem bu tarz adetleri daha önce denkte gelmedim. Ama sorarım anneme babama bilir onlar. Yada eşim falan bilir belki kardeşleri daha once doğum yaptı.Canım genelde veriliyor. Hiç birine vermesen bebeği odana getiren hemşireye müjdeci deniyor hatta ona veriyorsun mecbur vermeZsen bekliyomuş vale gibi. Vermesen istemez ama adettendir diye yaptım ben. Belki şehirden şehire değişen bir gelenektir. Ben bursalıyım tanıdığım kime sorsam vermiş. Hediye veren pek yok genelde para. Ama ben seviyorum böyle şeyleri seve seve hazırladım. Hem daha uyguna geldi.
Doktora zaten illa hediye götürürüz diye düşünüyorum ilk kontrole giderken.
Canım benim hamile kaldığım gümden veri ara ara oluyor yumurta akı kovalında bazen sarımtırak benimde nst de sancısı çöküyor sma yine de doktoru bilir en iyisini.Iyi aksamlar arkadaşlar.benim bir arkadaşım var şuan 35 haftalık hamile yumurtanın aki gibi akıntısı geliyor.sizde de oluyor mu pazartesi günüde sarımtırak akıntısı geldi hastaneye gitti sancısı cıktı sonra eve gönderdiler şuan iyi.sizde de böyle bir durum var mı akinti geliyor mu.dogum belirtisi olabilir mi
Ben çikolata yaptırıcam Doğumdan bir hafta sonra kontrole çağırılıyoruz ya ozaman vericemArkadaşlar hediyeyi doktorunuza hemen Doğumdan sonra mı yoksa sonra kontrole gittiğinizde mi vereceksiniz. Birde hediye olarak be düşünüyorsunuz çikolata ve çiçek düşünüyorum sma değişi hediyelerde olabilir sanki.
Doğumdan sonra kontrolde gideceğim canım çiçek götürmeyi düşünüyorumArkadaşlar hediyeyi doktorunuza hemen Doğumdan sonra mı yoksa sonra kontrole gittiğinizde mi vereceksiniz. Birde hediye olarak be düşünüyorsunuz çikolata ve çiçek düşünüyorum sma değişi hediyelerde olabilir sanki.
Sende almışsın36+5im ben 22 kilo aldım ama bu ay durdu Allahtan yoksa doktorum kovalayacaktı beni :)
Aktardan alabilirsin canımSağol canım fikir icin. Evde kumaş falan var aslında denemem lazım düzgün dikiş yapabilir miyim diye. Olmadı dediğin gibi kese bakiyim. Lavanta nereden alabilirim?
Ben yarisirim dedim zaten :)Sende almışsın
Aktardan alabilirsin canım
Ablam hep ondan yakınıyo emzirirken o süt yapr bu süt yapar yedim çok kilo aldım diye :):)Cnm yok ya kilo veryor herkes kilo alan ilk defa sendn duydm
zaten ağrı sizi dan insan uykusunu alamıyor ki bir de dediğim gibi uykum kaçıyor. ise de gidiyorum hala neyseki bu son hafta.evde olsam da çocuk uyutmaz zor yani..annelik gerçekten çok zorGece uykunu almadiysan ondandir cnm ben 2 de kalktim 5 gibi uyudum senin gibiyim ama cocuk varken uyunmuyo iste. Erken yatarım heralde baba gelince cocugu ver babaya sende dinlen. Bi de doktor diyoki bu hafta bolca uyu dinlen sonra uykusuz kalcan nerde gece uykum kaciyo hep
Yok onu yapmsm dere otu bulgr yerim tuzlu tatlidan uzak durum yoksa hic veremem:)Ablam hep ondan yakınıyo emzirirken o süt yapr bu süt yapar yedim çok kilo aldım diye :):)
olabilir tabi çatı. muayenesinde kendini kasmam an çok önemliKızlar merhaba, bende daha doğuramayanlardanım. Çatı muayenem vardı doktor çok dar olduğunu söyledi ama kendimi kasmış ve kalçamı oraya buraya kaçırmıştım çok kaba davranmıştı çünkü. Farklı doktora gittim bu sefer kasmadan, doktora da biraz nazik olun dedim. Doktor kesinlikle dar değil dedi. Normal yapabilirsin dedi. Kafam çok karıştı. Benim doktorum başından beri normal diyordu hatta sezeryanı önermeyen çoğu hastasını son anına kadar bekleten bi doktor. Kendimi kastığım için tam bakamamış olabilir mi? Böyle bişey yaşayan var mı?
Benimde bebegimde 3 tur boynunda 1 tur bacaklarinda vardi 3 hafta karnimda bu sekildeydi bir sorun olmadi Allaha sukur.Hareketleri hep takip ettim en ufak hi hareketsizlikte nst ye girdim.kızlar kontrol den geldim kızım maşaAllah 3095gr olmuş ama boynunda iki kordon var bu beni korkuttu böyle olan var mı acaba?
Bende aşırı zayıflıyorum kilo almam lazım arkadan gören hamile olduğumu anlamıyo şuan bileYok onu yapmsm dere otu bulgr yerim tuzlu tatlidan uzak durum yoksa hic veremem:)
Çok güzel kac tane yaptın böyle canım. Orda kenarda birsey daha var onlar dagitmalik miKızlar hastanede ebeye falan hediye verecek misiniz diye sormuştum ama sonra bir süre giremedim cvp verdiyseniz okuyamadım. Ben böyle paketler hazırladım kurdelelicem üstlerini. Bir kalın şal bir mutfak bezi bir tesbih ambalajıyla beraber 20 tl ye geldi tanesi para verilir genelde ama artık 20 tl çocuğa bile verilmiyor 50 tl versem çok geldi o yüZden böyle bişey hazırladım. Ayaklarıma kara sular indi bugün ne yapsam neler koysam diye çarşı gezmekten ama değdi bence sizce nasıl
Canım Bende Bursaliyim evet orda adettendir. Ama ben simdi Adanadayim doğumu burda yapicam kismetse kv sorarım varsa öyle adetleri bende düşünüyorum yapmayi. Bu arada Bursada doktorun kimCanım genelde veriliyor. Hiç birine vermesen bebeği odana getiren hemşireye müjdeci deniyor hatta ona veriyorsun mecbur vermeZsen bekliyomuş vale gibi. Vermesen istemez ama adettendir diye yaptım ben. Belki şehirden şehire değişen bir gelenektir. Ben bursalıyım tanıdığım kime sorsam vermiş. Hediye veren pek yok genelde para. Ama ben seviyorum böyle şeyleri seve seve hazırladım. Hem daha uyguna geldi.
Doktora zaten illa hediye götürürüz diye düşünüyorum ilk kontrole giderken.
Benimde sol kulagm çürümüş gibi oluyor agrısı çok fena o yuzden bazeb saga dönüyorum yarım saat alrm kurup uyuyorm sonra tekrar sola dönüyorum ama hep solada yatılmıyorm felç oldu sol tarafım nerdeyse bacagm kalçam bile uyuşuyor.Son iki haftadır sağıma yatınca korkuyorum bişey olur diye hep soluma yatıncada solum ağrıyor sol kulağım çürüdü resmen arada sağda uyuyorum ama içim çok kötü oluyor siz nasıl uyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?