2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim haftalardır akintim var bazen sarı bazen beyaz. Sancim vs yok enfeksiyon da cikmadi. Ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir tabii.

Sen doğrusun canım belki heryerde vardir bu para hediye verme ama ben pek bilmem bu tarz adetleri daha önce denkte gelmedim. Ama sorarım anneme babama bilir onlar. Yada eşim falan bilir belki kardeşleri daha once doğum yaptı.

Canım benim hamile kaldığım gümden veri ara ara oluyor yumurta akı kovalında bazen sarımtırak benimde nst de sancısı çöküyor sma yine de doktoru bilir en iyisini.

Arkadaşlar hediyeyi doktorunuza hemen Doğumdan sonra mı yoksa sonra kontrole gittiğinizde mi vereceksiniz. Birde hediye olarak be düşünüyorsunuz çikolata ve çiçek düşünüyorum sma değişi hediyelerde olabilir sanki.

Ben çikolata yaptırıcam Doğumdan bir hafta sonra kontrole çağırılıyoruz ya ozaman vericem

Doğumdan sonra kontrolde gideceğim canım çiçek götürmeyi düşünüyorum

Sislik bilek uzerine cikmiyorsa ayak ve eldeyse normal demisti doktorum onemli olan bacaklarin sismemesi
Akinti icinde doguma yaklastikca artmasinin normal oldugunu kendini normal doguma hazirladigini soylemisti. Benimde iyice artti zaten.

zaten ağrı sizi dan insan uykusunu alamıyor ki bir de dediğim gibi uykum kaçıyor. ise de gidiyorum hala neyseki bu son hafta.evde olsam da çocuk uyutmaz zor yani..annelik gerçekten çok zor

olabilir tabi çatı. muayenesinde kendini kasmam an çok önemli

kızlar kontrol den geldim kızım maşaAllah 3095gr olmuş ama boynunda iki kordon var bu beni korkuttu böyle olan var mı acaba?
Benimde bebegimde 3 tur boynunda 1 tur bacaklarinda vardi 3 hafta karnimda bu sekildeydi bir sorun olmadi Allaha sukur.Hareketleri hep takip ettim en ufak hi hareketsizlikte nst ye girdim.

Çok güzel kac tane yaptın böyle canım. Orda kenarda birsey daha var onlar dagitmalik mi

Canım Bende Bursaliyim evet orda adettendir. Ama ben simdi Adanadayim doğumu burda yapicam kismetse kv sorarım varsa öyle adetleri bende düşünüyorum yapmayi. Bu arada Bursada doktorun kim

Son iki haftadır sağıma yatınca korkuyorum bişey olur diye hep soluma yatıncada solum ağrıyor sol kulağım çürüdü resmen arada sağda uyuyorum ama içim çok kötü oluyor siz nasıl uyuyorsunuz

Son iki haftadır sağıma yatınca korkuyorum bişey olur diye hep soluma yatıncada solum ağrıyor sol kulağım çürüdü resmen arada sağda uyuyorum ama içim çok kötü oluyor siz nasıl uyuyorsunuz
Benimde sol kulagm çürümüş gibi oluyor agrısı çok fena o yuzden bazeb saga dönüyorum yarım saat alrm kurup uyuyorm sonra tekrar sola dönüyorum ama hep solada yatılmıyorm felç oldu sol tarafım nerdeyse bacagm kalçam bile uyuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…