- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.501
Geçen gece oturarak uyumuşum naptığımı bilmiyorum artıkBenimde sol kulagm çürümüş gibi oluyor agrısı çok fena o yuzden bazeb saga dönüyorum yarım saat alrm kurup uyuyorm sonra tekrar sola dönüyorum ama hep solada yatılmıyorm felç oldu sol tarafım nerdeyse bacagm kalçam bile uyuşuyor.
Doğumdan sonra kontrole gittiğimizde götürcem canım. Daha ne alacağıma karar vermedimArkadaşlar hediyeyi doktorunuza hemen Doğumdan sonra mı yoksa sonra kontrole gittiğinizde mi vereceksiniz. Birde hediye olarak be düşünüyorsunuz çikolata ve çiçek düşünüyorum sma değişi hediyelerde olabilir sanki.
Son iki haftadır sağıma yatınca korkuyorum bişey olur diye hep soluma yatıncada solum ağrıyor sol kulağım çürüdü resmen arada sağda uyuyorum ama içim çok kötü oluyor siz nasıl uyuyorsunuz
Benimde sol kulagm çürümüş gibi oluyor agrısı çok fena o yuzden bazeb saga dönüyorum yarım saat alrm kurup uyuyorm sonra tekrar sola dönüyorum ama hep solada yatılmıyorm felç oldu sol tarafım nerdeyse bacagm kalçam bile uyuşuyor.
Allahım yardımcımız olsun çok zor gerçekten az kaldı dayanıcaz mecburGeçen gece oturarak uyumuşum naptığımı bilmiyorum artık
Evet bebişler için sola yatıyoruz ama bazwn uyandıgımda sırt üstü uyanıyorum çok rahat oluyo keşke hep böyle uyusam diyorum ama panikle tekrar sola dönüyorumNeden hep sola yatıyorsunuz, bebisler için mi? Ben sağa sola da hep yattım hiç sorun olmadı. Sadece sırt üstü yatamıyorum.
Hamileliğin son haftalarında sola yatış tavsiye ediliyor bebeğe kan akımı olsun diye tabi dayanılacak gibi değil sağımada yatıyorumNeden hep sola yatıyorsunuz, bebisler için mi? Ben sağa sola da hep yattım hiç sorun olmadı. Sadece sırt üstü yatamıyorum.
Annemde kızıyor bana keşke bilmesek bizde herşeyi ya az kaldı napalımAllahım yardımcımız olsun çok zor gerçekten az kaldı dayanıcaz mecbur
Benim sola uzanma takım var diyede annem kızıyor biz hiç öyle şeylwr bilmezdik uzanmaya yer bulalımda nasıl olursa olsun uzanır dinlenirdik solada sagada sırt üstüde yattık hep diyor dogru diyorum ama içim el vermiyor yinede kafaya takıyorum napıyım
4 tane yaptım canım inşallah daha kalabalık olmazlar olurlarsa da en çok kanımın ısındıklarına veririmÇok güzel kac tane yaptın böyle canım. Orda kenarda birsey daha var onlar dagitmalik mi
Geçmiş olsun canım hadi gözün aydınKızlar yavrumu bu akşam taburcu ettiler yarınki sonucu da insallah iyi çıkar
Gözünüz aydın canım son ayrılığın olsun inşallah yarın iyi haberler alırsınızKızlar yavrumu bu akşam taburcu ettiler yarınki sonucu da insallah iyi çıkar
Tabi canım ağrıdan sancıdan nasıl uyuyabiliyosam öyle yatıyorum ben deKızlar ben sol mol artık yapamıyorum nasıl uyuyabileceksem yatıyorum. Çümkü vajina kısmımdaki kemikler bu gece feci ağrıyor. Ağırmadığı pozisyondaki halimle uyuyacağım mecbur.
Aynen katılıyorum benimde öyle. Dün gece sol kasıgıma giren krampla uyandım berbat bir şeydi. Gece boyu döne döne yattım mecburen sag sol hiç dikkat edemiyorum artık. O pelvis ağrıları mahvediyor dönerken bile yatakta 5 dk ya anca dönebiliyorumKızlar ben sol mol artık yapamıyorum nasıl uyuyabileceksem yatıyorum. Çümkü vajina kısmımdaki kemikler bu gece feci ağrıyor. Ağırmadığı pozisyondaki halimle uyuyacağım mecbur.
canım göZün Aydın çok şükür. Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin yavrunaKızlar yavrumu bu akşam taburcu ettiler yarınki sonucu da insallah iyi çıkar
Çok sevindim gözün aydın canımKızlar yavrumu bu akşam taburcu ettiler yarınki sonucu da insallah iyi çıkar
Hayırlı olsun gözünüz aydın inşallah sonucunuz da çok iyi çıkarKızlar yavrumu bu akşam taburcu ettiler yarınki sonucu da insallah iyi çıkar
Ay çok şık olmuş çok güzel düşünüp yapmışsın. Ellerine sağlık bebeğinide sağlıcakla kucağına alır tatlı tatlı günler gecirirsiniz inşalalh4 tane yaptım canım inşallah daha kalabalık olmazlar olurlarsa da en çok kanımın ısındıklarına veririm
Diğer gördüklerin dağıtmalıklar hastaneye gelenlere bonibonlu olanlar çocuklara diğerleri büyüklere
Çok sağol canım hepimiz inşallah tek isteğimiz sağ salim evlatlarımıza kavuşmak herşey boş onlar iyi olsun daAy çok şık olmuş çok güzel düşünüp yapmışsın. Ellerine sağlık bebeğinide sağlıcakla kucağına alır tatlı tatlı günler gecirirsiniz inşalalh
Kiz alemsn biz zayflamak istyrz sende kilo almak istysn :)Bende aşırı zayıflıyorum kilo almam lazım arkadan gören hamile olduğumu anlamıyo şuan bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?