- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.521
Canm cok sevindm gözün aydın :) ins iyi sonuclar ckar :)Kızlar yavrumu bu akşam taburcu ettiler yarınki sonucu da insallah iyi çıkar
Ilk sayfada yazyr cnm 14 kisi:)Kizlar kac kisi dogum yapti?nasilsinz nasil geçiyor günleriniz
İnş cnm ya nasıl moralim bozuldu duyunca valla iyiki varsınızGozunaydin canimm. Isitme testini sorun etme bizim de sol acik sag kapaliydi 1 hafta sonra tkrr baktilar acilmis. Hic kafana takma.
İni cnm hala sütüm az sarılık olmasın diye aptamil aldık verdik dündendir ama öyle her öğün değil bugün iki kere verdim mecburen beni etmiyor akşama kadar emzik gibi ama süt olmayınca basıyor çığlığı ve saatlerce ağlıyor dün sabaha kadar uyumadı beni de uyutmadı tabi cnö bir gece kaldık ben çıkmak istedim çıktık evdeyiz adapte olmaya çalışılıyoruz ama yine diyorum hepsini unutacaksın ve zaten o ağız tadı yumru reflü belası bitecek emin ol inş rabbim hepinize nasip edecek bu güzel duyguyuinsallah gelecek cnm merak etme stressli bi hamilelik gecirdigimiz icin belki hemen gelmedi sutun.ama gelir bol bol su ic rezene ic.
agrilarinin az olmasi da cok iyi.tamamen gecer 1 haftaya insallah.
insallah insallah reflü biter ben de kurtulurumvalla umut oldun bana cnm yoksa ben sanki hic gecmicek saniyorum psikolojimi cok etkiledi.
cnm hastanedemi yatiyosun bugun de.eve gecince sicak bi dus al hemen süt geliyomus.
insallah bol sutlu gunleriniz olsun cnm
hic kimsenin senin psikolojini etkilemesine izin verme bebsinin bu zmnlarini bi daha gormiceksin cunku.goz acip kapayincaya kadar gecicek buyucek.hem sutu de cok etkiliyo psikoloji.moralini her zmn yuksek tut baskalarinin seni uzmesine neseni kaybetmesine izin verme.
ben de insallah 10 aralikta buraya yazarim duygularimi cok merak ediyorum iyice heyecan basiyo
insallah tez zmnda sütün bol bol gelir de bebis de sen de rahatlarsiniz cnm.İni cnm hala sütüm az sarılık olmasın diye aptamil aldık verdik dündendir ama öyle her öğün değil bugün iki kere verdim mecburen beni etmiyor akşama kadar emzik gibi ama süt olmayınca basıyor çığlığı ve saatlerce ağlıyor dün sabaha kadar uyumadı beni de uyutmadı tabi cnö bir gece kaldık ben çıkmak istedim çıktık evdeyiz adapte olmaya çalışılıyoruz ama yine diyorum hepsini unutacaksın ve zaten o ağız tadı yumru reflü belası bitecek emin ol inş rabbim hepinize nasip edecek bu güzel duyguyu
Ayy çok sevindim hadi gözünüz aydın canım yaa :)))Kızlar yavrumu bu akşam taburcu ettiler yarınki sonucu da insallah iyi çıkar
Kızlar daha çok yeni anneyim ama geçirdiğim 12 günlük süre zarfında “iyi ki almışım/keşke almasaydım” dediğim şeyleri paylaşmak istiyorum.
İyi ki almışım dediklerim: reflü yatağı, süt sağma makinası, emzirme yastığı, göğüs kalkanı, emzirme atletleri, emzirmeye uygun tshirt yada pijama takımları, baby&me lohusa pedi(ilk 3 gün bunu kullandım sonra normal pede geçtim), lactamil süt artırıcı çay,
Keşke almasaydım dediklerim: eltimden sepet beşik almıştım ama rahat olmadı. Geceleri bebek her mızırdandığında yataktan kalkıp onu pışpışlamakta çok zorlandım. Dün internetten chicco next 2 me anne yanı yatağı aldım. Enazından yattığım yerde pışpışlarım dedim.
Keşke almasaydım dediğim diğer şey garmastan krem. Lansinohla ikisini almıştım ama lansinoh fazlasıyla yeterli geldi. Yara olmadı hiç. Emzirmek için temzilemeye gerek de yok. Garmastanı hiç kullanmadım.
Daha önce de söylediğim gibi bebekler çok sık kaka yapıyor. Bolca bez, ıslak mendil, çıtçıtlı body ve kıyafet alın. Pişik kremini ihmal etmeyin. Bolca penye battaniye alın kundak yapılıyor ama sürekli süt lekesi oluyor. Bolca ağız bezi alın. Ben şapka takmam diye ayrıca bir şapka almamıştım. Takımların şapkası yeter diye düşünmüştüm ama kış mevsimi olduğu için şapkayı sürekli kullanmak zorundasınız en çok kafadan üşüyorlarmış. Bugün annemi çarşıya gönderim şapka aldırdım.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
Kiz alemsn biz zayflamak istyrz sende kilo almak istysn :)
Allah hayırlı sonuçlar çıkarsın inşallahKızlar yavrumu bu akşam taburcu ettiler yarınki sonucu da insallah iyi çıkar
İni cnm hala sütüm az sarılık olmasın diye aptamil aldık verdik dündendir ama öyle her öğün değil bugün iki kere verdim mecburen beni etmiyor akşama kadar emzik gibi ama süt olmayınca basıyor çığlığı ve saatlerce ağlıyor dün sabaha kadar uyumadı beni de uyutmadı tabi cnö bir gece kaldık ben çıkmak istedim çıktık evdeyiz adapte olmaya çalışılıyoruz ama yine diyorum hepsini unutacaksın ve zaten o ağız tadı yumru reflü belası bitecek emin ol inş rabbim hepinize nasip edecek bu güzel duyguyu
Daha alttan kesiyorlar siye biliyorum. Arkadaş normal Doğum yaparken kendisinin ve bebeğinin nabzı düşmeye başlayınca acil sezeryana alındı doğumhaneden. Kesik yerinin daha aşağıdan olduğunu söylediKızlar bebek kanala girerse sezeryanı nasıl yapıyolar?
Teşekkür ederim cevap verdiğin için sağolasınDaha alttan kesiyorlar siye biliyorum. Arkadaş normal Doğum yaparken kendisinin ve bebeğinin nabzı düşmeye başlayınca acil sezeryana alındı doğumhaneden. Kesik yerinin daha aşağıdan olduğunu söyledi
tamam canım çok teşekkür ederim.Benimde bebegimde 3 tur boynunda 1 tur bacaklarinda vardi 3 hafta karnimda bu sekildeydi bir sorun olmadi Allaha sukur.Hareketleri hep takip ettim en ufak hi hareketsizlikte nst ye girdim.
o kemiklerin agrimadigi pozisyon yok malesef ..2 ayı geçti felaket ağrıyor benim deKızlar ben sol mol artık yapamıyorum nasıl uyuyabileceksem yatıyorum. Çümkü vajina kısmımdaki kemikler bu gece feci ağrıyor. Ağırmadığı pozisyondaki halimle uyuyacağım mecbur.
normal yapıyor kar yinrKızlar bebek kanala girerse sezeryanı nasıl yapıyolar?
Ben eldiven kullanmıyorum canım. Ama çorap dediğin gibi hem tulumun içine hem üzerine giydiriyorum. Hemşire öyle söyledi çok üşürmüş ayakları.Bunlara ek olarak coeap. 2 tane ust uste giymeyince isinmadi bebegin ayaklari. Bir de eldiven dr cok kullaniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?