2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sancı tüm karın bölgemize girer değil mi kızlar ? Kemiklerimdeki bu müthiş ağrı neyin nesi ben anlamadım

İni cnm hala sütüm az sarılık olmasın diye aptamil aldık verdik dündendir ama öyle her öğün değil bugün iki kere verdim mecburen beni etmiyor akşama kadar emzik gibi ama süt olmayınca basıyor çığlığı ve saatlerce ağlıyor dün sabaha kadar uyumadı beni de uyutmadı tabi cnö bir gece kaldık ben çıkmak istedim çıktık evdeyiz adapte olmaya çalışılıyoruz ama yine diyorum hepsini unutacaksın ve zaten o ağız tadı yumru reflü belası bitecek emin ol inş rabbim hepinize nasip edecek bu güzel duyguyu

insallah tez zmnda sütün bol bol gelir de bebis de sen de rahatlarsiniz cnm.
kimse istemez bebgine mama versin ama mecbur gelmeyince vericen aç kalmasindansa cnm.zaten sütün gelmese de emziriyosun cabaliyosun insallah karisiligini alicaksin
cnm merak ettim kv n geldi mi.insallah husuzrsuzluk cikartmaz sana ve bebise.hersey gonlunce olsun cnm

Bunlara ek olarak coeap. 2 tane ust uste giymeyince isinmadi bebegin ayaklari. Bir de eldiven dr cok kullaniliyor.

Canım hastanede benimde yoktu emiyordu boş Boş sünirleniyordu aptamil mama verildi. 2 gün sonra eve geldik banyo yaptım o zaman gelmeye başladı sütüm agzından olarak banyo yap sık sık

Kızlar ben sol mol artık yapamıyorum nasıl uyuyabileceksem yatıyorum. Çümkü vajina kısmımdaki kemikler bu gece feci ağrıyor. Ağırmadığı pozisyondaki halimle uyuyacağım mecbur.
o kemiklerin agrimadigi pozisyon yok malesef ..2 ayı geçti felaket ağrıyor benim de

Kızlar bebek kanala girerse sezeryanı nasıl yapıyolar?
normal yapıyor kar yinr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…