- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.541
Ben bir hafta önceden konuşacağım canım.Sezeryan gününden kaç gün önce anestezi uzmanı ile görüşülüyor acaba
Çoğunluk kontrole gidince götürecek galiba teşekkür ederim:)Doğumdan sonra kontrole gittiğimizde götürcem canım. Daha ne alacağıma karar vermedim
Teşekkür ederim.Herşeyi düşünür olduk.Doğumdan sonra kontrolde gideceğim canım çiçek götürmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim canım..Ben çikolata yaptırıcam Doğumdan bir hafta sonra kontrole çağırılıyoruz ya ozaman vericem
Bilmiyorum canım bende 37+3 oldum sancım çıkmıyor burda 40 hafta olan Yok ama erken Doğum yapan çokKızlar 40. Haftayı doldurmama 1 gün var ama bende hiç sancı yok. Nst de de hiç çıkmıyor normal mi acaba?
1 hafta önce görüşursunuz dedi doktorum.Sezeryan gününden kaç gün önce anestezi uzmanı ile görüşülüyor acaba
Benim arkadasin da hic sancisi cikmamisti. 40+2 de suyu azalinca suni sanci ile basladilar doguma. Artik cok bekletmez sanirim.Kızlar 40. Haftayı doldurmama 1 gün var ama bende hiç sancı yok. Nst de de hiç çıkmıyor normal mi acaba?
Benimki 1gün önce görüştürecekmiş bi sıkıntı olurmu? Erkenmi görüşmek lazım?1 hafta önce görüşursunuz dedi doktorum.
benim pazartesi kontrolüm var o zaman gorusturecek bir sonraki haftaya da ameliyat için gün verecek..Sezeryan gününden kaç gün önce anestezi uzmanı ile görüşülüyor acaba
sancı zaten günlerce olmuyor canım doğacağı zaman çıkar inşallah ..stres yapma sen su sıralar bol hareketli ol yürüyüş yap.sürekli hareket halinde olKızlar 40. Haftayı doldurmama 1 gün var ama bende hiç sancı yok. Nst de de hiç çıkmıyor normal mi acaba?
sorun olmaz ki önce görüşmek ya da sonra görüşmek bir sayı değiştirmiyor..bazı sorular soruyor işte alerjin var mi,gecirdigin bir hastalık var mi gibiBenimki 1gün önce görüştürecekmiş bi sıkıntı olurmu? Erkenmi görüşmek lazım?
Olcumler tam tutmayabilir canim dahaz az ciktigi cok oluyor bence yine de 50 cm gotur.kızlar dün doktor kontrolüm vardı kızım 3095gr olmuş maşaAllah tonton olacak sanırım =) 49cm boyu. ben çantama yani ilk kiyafetini 50 beden yenidoğanın kiyafeti koymuştum ama 14 aralık alırız dedi doktor yani 2 haftamız daha var. sizce boyu uzae mı? 56 beden de yedek olarak koydum ama ilk hastane çıkış dediğiniz 50 beden koymuştum. doktor olur dedi de şimdiden 3kg 2 haftaya 4 bulur herhaldeveya alırmı ki çok fazla kilo bilemedim
Benim oğlundan var canım yine kullanicam inşallahBebeğine kehribar kolye almayı düşünen var mı acaba
2 tane 50 beden 2 tane 56 beden koydum ama :/Olcumler tam tutmayabilir canim dahaz az ciktigi cok oluyor bence yine de 50 cm gotur.
Masallah canim haftada 200 gram alir dedi benim doktor. Yani 3.5 falan olabilir ama durabilir de kilo almasi sen yine de yenidoganlari gotur.kızlar dün doktor kontrolüm vardı kızım 3095gr olmuş maşaAllah tonton olacak sanırım =) 49cm boyu. ben çantama yani ilk kiyafetini 50 beden yenidoğanın kiyafeti koymuştum ama 14 aralık alırız dedi doktor yani 2 haftamız daha var. sizce boyu uzae mı? 56 beden de yedek olarak koydum ama ilk hastane çıkış dediğiniz 50 beden koymuştum. doktor olur dedi de şimdiden 3kg 2 haftaya 4 bulur herhaldeveya alırmı ki çok fazla kilo bilemedim
Ben dusunuyorum alacagim yeri de buldum ama daha erken tabi.Bebeğine kehribar kolye almayı düşünen var mı acaba
Ben de bugün 39+3 um. Ne gelen var ne giden. Ama hiç belli olmaz bir gece ansızın gelebilirler de bu bebeler:)Kızlar 40. Haftayı doldurmama 1 gün var ama bende hiç sancı yok. Nst de de hiç çıkmıyor normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?