2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sezeryan gününden kaç gün önce anestezi uzmanı ile görüşülüyor acaba
benim pazartesi kontrolüm var o zaman gorusturecek bir sonraki haftaya da ameliyat için gün verecek..
Kızlar 40. Haftayı doldurmama 1 gün var ama bende hiç sancı yok. Nst de de hiç çıkmıyor normal mi acaba?
sancı zaten günlerce olmuyor canım doğacağı zaman çıkar inşallah ..stres yapma sen su sıralar bol hareketli ol yürüyüş yap.sürekli hareket halinde ol

sancı zaten günlerce olmuyor canım doğacağı zaman çıkar inşallah ..stres yapma sen su sıralar bol hareketli ol yürüyüş yap.sürekli hareket halinde ol[/QUOTE]
Ama ufak tefek bile hissetmiyorum. Off ya stres oldum iyice. Suni sancı korkutuyor beni.

kızlar dün doktor kontrolüm vardı kızım 3095gr olmuş maşaAllah tonton olacak sanırım =) 49cm boyu. ben çantama yani ilk kiyafetini 50 beden yenidoğanın kiyafeti koymuştum ama 14 aralık alırız dedi doktor yani 2 haftamız daha var. sizce boyu uzae mı? 56 beden de yedek olarak koydum ama ilk hastane çıkış dediğiniz 50 beden koymuştum. doktor olur dedi de şimdiden 3kg 2 haftaya 4 bulur herhalde veya alırmı ki çok fazla kilo bilemedim

Olcumler tam tutmayabilir canim dahaz az ciktigi cok oluyor bence yine de 50 cm gotur.

Masallah canim haftada 200 gram alir dedi benim doktor. Yani 3.5 falan olabilir ama durabilir de kilo almasi sen yine de yenidoganlari gotur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…