2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
sancı zaten günlerce olmuyor canım doğacağı zaman çıkar inşallah ..stres yapma sen su sıralar bol hareketli ol yürüyüş yap.sürekli hareket halinde ol
Ama ufak tefek bile hissetmiyorum. Off ya stres oldum iyice. Suni sancı korkutuyor beni.[/QUOTE]
hiç korkma stres yapma ufak tefek sancısı olmadan doğum anı sancısı gelenler var..girme ye bol bol,adaçayı iç..plates topunda daire çiz kalçanla bunlar hem doğumu kolaylaştırır jlhem de açılmayı sağlar

yok canım 4 kilo olmaz ama 3.5 olur. boyu da 50-51cm falan olur diye tahmin ediyorum

kızlar yaklaşım 1 saattir bu 4 ya da 5. kasilmam belimden ağrı başlıyor adet olacak gibi.ama hafif bir ağrı.okuldayım su an inşallah artmaz..daha doğurmak istemiyorum ben..doğum iznine ayrılayım biraz dinleneyim istiyorum

Maşallah canim. Bana son zamanlarda gelişim yavaşlar boy çok farketmez alirsa kilo alir dedi doktorum. Yerleri iyice daralıyor. endişelenme 5kg da olsa minicikler yine pamuklarrrrrr
haha yok kız 5 kilo olmasın =) ya bu benim ikinci bebğim ama ilk 35+2 de doğunca bu bana büyük tonton geliyor =) ve kiyafet konusunda beden olarak şaşırdım bu kadar hızlı kilo alınca birde =) bakalım haftaya ne olup bitecek

çok ayakta duruyorsan ondan da olabilir ara verdiğinde uzanma imkanın varsa bi uzan canım inşaAllah biraz daha bekler bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…