- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.581
evet bende şaşırdım =) hiç durmuyor kıpır kıpır iki kordon var boynunda. sağlıklı olsun bebişlerimizmaşallah canım güzel gelişmiş
Dikkat et canım bi git istersen bugün okul çıkışıkızlar yaklaşım 1 saattir bu 4 ya da 5. kasilmam belimden ağrı başlıyor adet olacak gibi.ama hafif bir ağrı.okuldayım su an inşallah artmaz..daha doğurmak istemiyorum ben..doğum iznine ayrılayım biraz dinleneyim istiyorum
İşe yarıyormu gerçekten canımBenim oğlundan var canım yine kullanicam inşallah
Canım benim de okulda kesinlikle daha çok kasılmam oluyordu oturarak ders anlatsam bile. Şimdi ilaç kullanmadığım ve haftam ilerlediği halde azaldı resmen çünkü kafam rahat. Randevun ne zaman istersen öne al belki açılman falan vardır hiç belli olmaz.kızlar yaklaşım 1 saattir bu 4 ya da 5. kasilmam belimden ağrı başlıyor adet olacak gibi.ama hafif bir ağrı.okuldayım su an inşallah artmaz..daha doğurmak istemiyorum ben..doğum iznine ayrılayım biraz dinleneyim istiyorum
Tabi cnm paylaşırım ama almak icin erken sanirim ne zaman aliniyo acabaGerçek ve orjinalini bulursan linkini benimle de paylaşır mısın canim?sherin
Ben diş zamanı kullandım ağız akıntısı falan baya azalmıştı canım ağrı olarak ta çok ağrı çekmemişti oğlum ben kehribara bağlıyorumİşe yarıyormu gerçekten canım
Ben eminönünden diş çıkartırken almıştım canım bebeklerin ne zaman diş çıkaracağı belli olmaz aliexpreste 1aydan önce fetirmiyor bence erkenden alin derimTabi cnm paylaşırım ama almak icin erken sanirim ne zaman aliniyo acaba
36. Haftada Benim bebeğime doktor 5 kiloya yaklaşır çok iri bu bebek dedi. Günlerim doldu sayılır şuan 2900 ve hiç kilo almıyor 2 haftadır. Çok üzgünümkızlar dün doktor kontrolüm vardı kızım 3095gr olmuş maşaAllah tonton olacak sanırım =) 49cm boyu. ben çantama yani ilk kiyafetini 50 beden yenidoğanın kiyafeti koymuştum ama 14 aralık alırız dedi doktor yani 2 haftamız daha var. sizce boyu uzae mı? 56 beden de yedek olarak koydum ama ilk hastane çıkış dediğiniz 50 beden koymuştum. doktor olur dedi de şimdiden 3kg 2 haftaya 4 bulur herhaldeveya alırmı ki çok fazla kilo bilemedim
Çatı muayenesi yaptı mı sizi bana dar olduğunu söyledi. Acaba normal doğum belirtilerine etkisi var mı dar olmasının ?Ben de bugün 39+3 um. Ne gelen var ne giden. Ama hiç belli olmaz bir gece ansızın gelebilirler de bu bebeler:)
üzülme canım sağlıkları yerinde olsun kilosunu bereketli sütünden alır annesi36. Haftada Benim bebeğime doktor 5 kiloya yaklaşır çok iri bu bebek dedi. Günlerim doldu sayılır şuan 2900 ve hiç kilo almıyor 2 haftadır. Çok üzgünüm
Çatı muayenesi yaptı mı sizi bana dar olduğunu söyledi. Acaba normal doğum belirtilerine etkisi var mı dar olmasının ?
Bende şimdi mesajlara bakıyordum :) iyi geçti çok şükür nst de güzeldi sancım yok hala. Kızım 3450 51 cm oranlarında 5 günde 150 gr almış güzelim114 kontrol nasıl geçti canım
Ben diş zamanı kullandım ağız akıntısı falan baya azalmıştı canım ağrı olarak ta çok ağrı çekmemişti oğlum ben kehribara bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?