2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dikkat et canım bi git istersen bugün okul çıkışı

Canım benim de okulda kesinlikle daha çok kasılmam oluyordu oturarak ders anlatsam bile. Şimdi ilaç kullanmadığım ve haftam ilerlediği halde azaldı resmen çünkü kafam rahat. Randevun ne zaman istersen öne al belki açılman falan vardır hiç belli olmaz.

Tabi cnm paylaşırım ama almak icin erken sanirim ne zaman aliniyo acaba
Ben eminönünden diş çıkartırken almıştım canım bebeklerin ne zaman diş çıkaracağı belli olmaz aliexpreste 1aydan önce fetirmiyor bence erkenden alin derim

Merhaba kızlar ben kontrolden çıktım Dr artık zamanınız azalıyor dedi plasenta ufaktan yaşlanmaya başlamış haftaya Perşembe tekrar kontrolum var o zamana kadar kendi gelmezse eğer cuma günü yatış suni sancı ile normal doğumu başlatiriz dedi
Ben bu hafta kendi gelmesi için elinden geleni yapacağım insallah suni sancı ya gerek kalmaz adaçayı içeceğim yag karışımından vajinaya surecegim merdiven çıkma yürüyüş squat sıcak banyo yapacagim birde süt artıci rezene anason kimyon tohumu ıhlamur ısırgan otu çay demleyecegim şimdiden icebilirsin dedi Dr um

36. Haftada Benim bebeğime doktor 5 kiloya yaklaşır çok iri bu bebek dedi. Günlerim doldu sayılır şuan 2900 ve hiç kilo almıyor 2 haftadır. Çok üzgünüm

Çatı muayenesi yaptı mı sizi bana dar olduğunu söyledi. Acaba normal doğum belirtilerine etkisi var mı dar olmasının ?

Açıkçası bilemiyorum bir alakası var mı. Benim 3.gebeligim, digerlerinde de çatı muayenesi denen şeyden olmadım bunda da, çünkü doğum aktif bir süreç, doğum başlamadan bebek doğabilir mi doğamaz mi yorum yapmak çok doğru değil. İlk gebeligim 40a yaklaşmıştı ikinci de 40i geçmişti o yüzden çok dert etmiyorum gecikmiş gibi gelmiyor yani, sonuçta normal doğumda ortalama 40 haftada bekleniyor bebek, artı eksi 2 hafta olabilir, her şey yolunda ise telaşa pek gerek yok.

Hanımlar benim Eniştem değerli yarı değerli şifalı taşlarla uğraşıyor kehribarın uygun fiyatlı bir taş olmadığını söylüyor bilginiz olsun ben 3sene önce kirik kehribarın 100tlye almıştım

Kızlar kontrolden geldim gecen hafta 2800 simdi bebegim3100 gram alms yedigm muzlar cddn ise yaramis:)
Normal dedm dye dr beni gunu dolana kadar beklicem galiba ve beni 2 hafta sonraya cagrdi degistrcm dr baska dr gidym en iyisi ilglide degl normalde artk sk cagrmasi gerkirkrn nstyr sokmadi dedi bos yere para odrmr brlki sancm ckck deme

114 kontrol nasıl geçti canım
Bende şimdi mesajlara bakıyordum :) iyi geçti çok şükür nst de güzeldi sancım yok hala. Kızım 3450 51 cm oranlarında 5 günde 150 gr almış güzelim Maşallah. Ama daha fazla olmasada olur yani :)) kafası 41 haftayla uyumlu ama hiç sorun değil dedi doktorum. 38+4 teyiz biz. Sağol canım sorduğun için

Çok ağrıyor bu kemiklerim benim ya doktor normal diyo ama nasıl dayanıcam doğuma kadar ben. Yürümem oturup kalkmam o kadar zorlaştı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…