2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah tosunumuza benim kemik ağrılarımın ve artan akıntımın da çok normal olduğunu söyledi zaten doktorum 3 çocuk annesi hemen halden anlıyor

Reactions: 114
Tabi cnm paylaşırım ama almak icin erken sanirim ne zaman aliniyo acaba
Canim 4 ay gibi ağız suyu akmasiyla basliyor dişler kaşınıyor. Tabi buna huzursuzluk aglama uygulama ates gibi belirtiler de eslik ediyor. 5 ve 6 ayda top nokta oluyor. Ama her beb3gin gelişimi farkli olabilir tabi. Bu genel olan.
Gönderi zamanı uzun oluyor ya vakit varken almakta fayda var bence.

Kizlar iki gundur istda cok yağmur yağıyor biliyosunuz. Mutfak tavanım su aliyor çıldırıcam:/ tesisatçı gelip bakıcak bugun. Ins cok buyuk bi is yoktur bu halimle nasil ugrascm bilmiyorum. Mutfagimda kovalar var hep ://

Ultrason 400 gr. A kadar yanılabiliyor. Kafa çevresi karin genişliği kemik ağırlığı da ekleniyor ultrasonda biliyosun. Ayrıca doğduktan sonra illa ki kilo kaybediyor bebekler. Hatta çok kaybetmesi sıkıntı aklında olsun. Bu sefer de kilo alsın diye uğraşıcaz.
O yenidogan takımları da ne kdr kucuk yapiolar bit kadar yaa. 1 ay bile giyemeyecekler belki. Çok çabuk büyüyorlarmiş. Çok mu aldin yenidoğan?
Benim 1 tüm annem 1 tk kayinvalidem aldı o kdr. Diğerleri alt üst fln yedekledim ben boy boy. Gelsinler devşirelim bakalım minnak mi tombik mi olacaklar?

tabiiki yanılma payı var illaki ama kızım tam neyse o doğdu =) boyu kilosu maşaAllah ultrason iyiymiş şimdi tabi başka doktora gidiyorum onun usg nasıl bilmiyorum.
canım ben kıyafet hiç almadım desem yeridir hep annem aldı birde kızım erken gelince 50 hatta 42 bile aldı buda erken gelebilir diye =) ama maşaAllah hem gelişimi daha iyi hem de çıkmaya niyeti yok =)
bence moral en en en önemlisi hamilelikte. benim ilk kızımda sürekli kanamalı ve yatarak geçmişti ve tabiki moral sıfır dı hep endişe korkulu geçmişti. sanırım bu yüzden içeride pek kilo almamıştı kızım. ama şükür ki küvöze girmemişti erken gelmesine rağmen.
tüm bebişlerimiz sağlıklı olsunlar moralimiz hep zirvede olsun canlar

çok ayakta duruyorsan ondan da olabilir ara verdiğinde uzanma imkanın varsa bi uzan canım inşaAllah biraz daha bekler bebeğin
ister istemez ayakta kalıyoruz canım .ama bugün yokluyor diye oturuyorum. bugün son günüm zaten yarın dersim yok. o yüzden son gün çocuklar film istedi ayrılacağım diye izletiyorum.inşallah gelmez hala ara ara devam ediyor akşama kadar geçmez artarsa acile gidip bir net cektirecegim

İlk doğduğunda olan kolik ağrılarına ve diş çıkarma dönenimde oluşan salya ve huzursuzluğa iyi geliyormuş canım
hım. bunu ilk kez duyuyorum canım lazım olursa aklımda bulunsun

randevum pazartesi günü .kasılma ve ağrılar hala devam ediyor geçmez de artarsa acile gideceğim bir nst falan çekerler olmazsa

iyi bari bitmiş bugün son. aynen acile gidersin eğerki geçmezse

Oğluma 3800 demişti doktor ayni kiloda 38. Haftada doğdu, 12 sene evvelden bahsediyorum. Hastane çıkışı zor oldu boyu 52 cm di. Sadece bir kez giydirebildim. Sonradan kilo kaybetti. Kızım daha minyon oğluma göre boyu 50cm civarında, hastane çıkışı olur sanırım, ayriyeten 2 takım yenidoğan 1 takim da 0-3 ay koydum. Yenidoğanlar 50 cm boya yapılıyor sanırım. Büyük gelse çaresi var da küçük gelince giydiremiyorsun.

Bende almayı düşünüyorum. Ama gerçeğini bulmak lazım. Sen nereden aldın canım

usg de kaç kilo gösteriyor kızın?

Sezerbusra21 canım çok aceleci davranma.kayınvalidenin sorun yaşıyorsun biliyorum ama 41-42 haftaya kadar yolu var.gelmiyorsa bilki bebeğin hazır değil.doktorun beklemekle en sağlıklı kararı veriyor. hem sancin olsa anlarsın karnın taş gibi olur ve nefesin kesilir.ağrın olmasa bile karnın çok sert olur.bir an önce kendiliğinden doğum başlasın istiyorsan çok hareketli ol.adaçayı,ahududu yaprağı cayi ve hurma tüket.çömelme hareketi yap bol bol..egzersiz yap

Canım son zamanlarında dr değiştirmeni tavsiye etmem. Doktorlar ultrasonda herşeyi görüyor. O yüzden nstyi gerek görmemiştir. Bak benim kontrolümde nst de sancı çıkmadı ama doktorum sancının çıkmaması normal ilaç kullanıyorsun ama ultrason sancı gösteriyor dedi. Ben diğer oğlumu 41. Haftamda doğum yaptım. Erken gelsin istiyorsun ama Hz. Mevla saatini vaktini yazmıştır. Hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah.

inşallah ise yarar canım ve kolay bir doğum olur
maşallah size en hayırlı vakitte gelsin inşallah
Çok ağrıyor bu kemiklerim benim ya doktor normal diyo ama nasıl dayanıcam doğuma kadar ben. Yürümem oturup kalkmam o kadar zorlaştı ki
o ağrı beni de mahvediyor ve 2 ayı geçti var malesef
inşallah kolay çözülebilen bir sorun dur da seni ugrastirmaz

Benim kızın kilo alımı hep haftasiyla uyumlu çıkardı. Ama son kontrolde biraz geri çıktı. Doktor normal dedi. Minyon oldugumuz için çocuk çok iri olmaz zaten diyor. Doğuma 2 hafta var. 2 gün önce 2610 gramdi. 3 kilo civari doğar dedi. Ama 200-250gram oynama payı olur dedi. Şimdi bile dogsa artık sorun olmaz diyor. Kilo önemli değil yani.

bencede kilo önemli değil. ciğerlerin gelişmiş olması önemli. kızım 2200 gr doğmuştu ve şükür küvöze girmemişti. biz onları zaten bereketli sütümüzle tombik tombik yaparız inşaAllah =)

Haftaya cumaya gün verdi d.pazartesi de gel hem kan tahliline bakar hem de nst çekeriz dedi.sormayı unuttum acaba kan tahlili aç mı yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…