- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.601
Maşallah tosunumuza benim kemik ağrılarımın ve artan akıntımın da çok normal olduğunu söyledi zaten doktorum 3 çocuk annesi hemen halden anlıyorBende şimdi mesajlara bakıyordum :) iyi geçti çok şükür nst de güzeldi sancım yok hala. Kızım 3450 51 cm oranlarında 5 günde 150 gr almış güzelimMaşallah. Ama daha fazla olmasada olur yani :)) kafası 41 haftayla uyumlu ama hiç sorun değil dedi doktorum. 38+4 teyiz biz. Sağol canım sorduğun için
Canim 4 ay gibi ağız suyu akmasiyla basliyor dişler kaşınıyor. Tabi buna huzursuzluk aglama uygulama ates gibi belirtiler de eslik ediyor. 5 ve 6 ayda top nokta oluyor. Ama her beb3gin gelişimi farkli olabilir tabi. Bu genel olan.Tabi cnm paylaşırım ama almak icin erken sanirim ne zaman aliniyo acaba
Ultrason 400 gr. A kadar yanılabiliyor. Kafa çevresi karin genişliği kemik ağırlığı da ekleniyor ultrasonda biliyosun. Ayrıca doğduktan sonra illa ki kilo kaybediyor bebekler. Hatta çok kaybetmesi sıkıntı aklında olsun. Bu sefer de kilo alsın diye uğraşıcaz.haha yok kız 5 kilo olmasın =) ya bu benim ikinci bebğim ama ilk 35+2 de doğunca bu bana büyük tonton geliyor =) ve kiyafet konusunda beden olarak şaşırdım bu kadar hızlı kilo alınca birde =) bakalım haftaya ne olup bitecek
tabiiki yanılma payı var illaki ama kızım tam neyse o doğdu =) boyu kilosu maşaAllah ultrason iyiymiş şimdi tabi başka doktora gidiyorum onun usg nasıl bilmiyorum.Ultrason 400 gr. A kadar yanılabiliyor. Kafa çevresi karin genişliği kemik ağırlığı da ekleniyor ultrasonda biliyosun. Ayrıca doğduktan sonra illa ki kilo kaybediyor bebekler. Hatta çok kaybetmesi sıkıntı aklında olsun. Bu sefer de kilo alsın diye uğraşıcaz.
O yenidogan takımları da ne kdr kucuk yapiolar bit kadar yaa. 1 ay bile giyemeyecekler belki. Çok çabuk büyüyorlarmiş. Çok mu aldin yenidoğan?
Benim 1 tüm annem 1 tk kayinvalidem aldı o kdr. Diğerleri alt üst fln yedekledim ben boy boy. Gelsinler devşirelim bakalım minnak mi tombik mi olacaklar?
ister istemez ayakta kalıyoruz canım .ama bugün yokluyor diye oturuyorum. bugün son günüm zaten yarın dersim yok. o yüzden son gün çocuklar film istedi ayrılacağım diye izletiyorum.inşallah gelmez hala ara ara devam ediyor akşama kadar geçmez artarsa acile gidip bir net cektirecegimçok ayakta duruyorsan ondan da olabilir ara verdiğinde uzanma imkanın varsa bi uzan canım inşaAllah biraz daha bekler bebeğin
hım. bunu ilk kez duyuyorum canım lazım olursa aklımda bulunsunİlk doğduğunda olan kolik ağrılarına ve diş çıkarma dönenimde oluşan salya ve huzursuzluğa iyi geliyormuş canım
randevum pazartesi günü .kasılma ve ağrılar hala devam ediyor geçmez de artarsa acile gideceğim bir nst falan çekerler olmazsaCanım benim de okulda kesinlikle daha çok kasılmam oluyordu oturarak ders anlatsam bile. Şimdi ilaç kullanmadığım ve haftam ilerlediği halde azaldı resmen çünkü kafam rahat. Randevun ne zaman istersen öne al belki açılman falan vardır hiç belli olmaz.
iyi bari bitmiş bugün son. aynen acile gidersin eğerki geçmezseister istemez ayakta kalıyoruz canım .ama bugün yokluyor diye oturuyorum. bugün son günüm zaten yarın dersim yok. o yüzden son gün çocuklar film istedi ayrılacağım diye izletiyorum.inşallah gelmez hala ara ara devam ediyor akşama kadar geçmez artarsa acile gidip bir net cektirecegim
hım. bunu ilk kez duyuyorum canım lazım olursa aklımda bulunsun
randevum pazartesi günü .kasılma ve ağrılar hala devam ediyor geçmez de artarsa acile gideceğim bir nst falan çekerler olmazsa
geçmezse gideceğim canım inşallah yalancıdır. doğsa da artık sıkıntı değil ama ben hazır değilim dinlenmek istiyorum doğum öncesi .hiç dinlenemeden iki çocukla nasıl lohusalık geçiririm bilmiyorumDikkat et canım bi git istersen bugün okul çıkışı
Ultrason 400 gr. A kadar yanılabiliyor. Kafa çevresi karin genişliği kemik ağırlığı da ekleniyor ultrasonda biliyosun. Ayrıca doğduktan sonra illa ki kilo kaybediyor bebekler. Hatta çok kaybetmesi sıkıntı aklında olsun. Bu sefer de kilo alsın diye uğraşıcaz.
O yenidogan takımları da ne kdr kucuk yapiolar bit kadar yaa. 1 ay bile giyemeyecekler belki. Çok çabuk büyüyorlarmiş. Çok mu aldin yenidoğan?
Benim 1 tüm annem 1 tk kayinvalidem aldı o kdr. Diğerleri alt üst fln yedekledim ben boy boy. Gelsinler devşirelim bakalım minnak mi tombik mi olacaklar?
Bende almayı düşünüyorum. Ama gerçeğini bulmak lazım. Sen nereden aldın canımCanim 4 ay gibi ağız suyu akmasiyla basliyor dişler kaşınıyor. Tabi buna huzursuzluk aglama uygulama ates gibi belirtiler de eslik ediyor. 5 ve 6 ayda top nokta oluyor. Ama her beb3gin gelişimi farkli olabilir tabi. Bu genel olan.
Gönderi zamanı uzun oluyor ya vakit varken almakta fayda var bence.
usg de kaç kilo gösteriyor kızın?Oğluma 3800 demişti doktor ayni kiloda 38. Haftada doğdu, 12 sene evvelden bahsediyorum. Hastane çıkışı zor oldu boyu 52 cm di. Sadece bir kez giydirebildim. Sonradan kilo kaybetti. Kızım daha minyon oğluma göre boyu 50cm civarında, hastane çıkışı olur sanırım, ayriyeten 2 takım yenidoğan 1 takim da 0-3 ay koydum. Yenidoğanlar 50 cm boya yapılıyor sanırım. Büyük gelse çaresi var da küçük gelince giydiremiyorsun.
Yok canım erken geç birşey değiştirmez. Banada 1 hafta dedi ama belki 3 gün önce görüşürüz değişir yani.Benimki 1gün önce görüştürecekmiş bi sıkıntı olurmu? Erkenmi görüşmek lazım?
Canım son zamanlarında dr değiştirmeni tavsiye etmem. Doktorlar ultrasonda herşeyi görüyor. O yüzden nstyi gerek görmemiştir. Bak benim kontrolümde nst de sancı çıkmadı ama doktorum sancının çıkmaması normal ilaç kullanıyorsun ama ultrason sancı gösteriyor dedi. Ben diğer oğlumu 41. Haftamda doğum yaptım. Erken gelsin istiyorsun ama Hz. Mevla saatini vaktini yazmıştır. Hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah.Kızlar kontrolden geldim gecen hafta 2800 simdi bebegim3100 gram alms yedigm muzlar cddn ise yaramis:)
Normal dedm dye dr beni gunu dolana kadar beklicem galiba ve beni 2 hafta sonraya cagrdi degistrcm dr baska dr gidym en iyisi ilglide degl normalde artk sk cagrmasi gerkirkrn nstyr sokmadi dedi bos yere para odrmr brlki sancm ckck deme
inşallah ise yarar canım ve kolay bir doğum olurMerhaba kızlar ben kontrolden çıktım Dr artık zamanınız azalıyor dedi plasenta ufaktan yaşlanmaya başlamış haftaya Perşembe tekrar kontrolum var o zamana kadar kendi gelmezse eğer cuma günü yatış suni sancı ile normal doğumu başlatiriz dedi
Ben bu hafta kendi gelmesi için elinden geleni yapacağım insallah suni sancı ya gerek kalmaz adaçayı içeceğim yag karışımından vajinaya surecegim merdiven çıkma yürüyüş squat sıcak banyo yapacagim birde süt artıci rezene anason kimyon tohumu ıhlamur ısırgan otu çay demleyecegim şimdiden icebilirsin dedi Dr um
maşallah size en hayırlı vakitte gelsin inşallahBende şimdi mesajlara bakıyordum :) iyi geçti çok şükür nst de güzeldi sancım yok hala. Kızım 3450 51 cm oranlarında 5 günde 150 gr almış güzelimMaşallah. Ama daha fazla olmasada olur yani :)) kafası 41 haftayla uyumlu ama hiç sorun değil dedi doktorum. 38+4 teyiz biz. Sağol canım sorduğun için
o ağrı beni de mahvediyor ve 2 ayı geçti var malesefÇok ağrıyor bu kemiklerim benim ya doktor normal diyo ama nasıl dayanıcam doğuma kadar ben. Yürümem oturup kalkmam o kadar zorlaştı ki
inşallah kolay çözülebilen bir sorun dur da seni ugrastirmazKizlar iki gundur istda cok yağmur yağıyor biliyosunuz. Mutfak tavanım su aliyor çıldırıcam:/ tesisatçı gelip bakıcak bugun. Ins cok buyuk bi is yoktur bu halimle nasil ugrascm bilmiyorum. Mutfagimda kovalar var hep ://
bencede kilo önemli değil. ciğerlerin gelişmiş olması önemli. kızım 2200 gr doğmuştu ve şükür küvöze girmemişti. biz onları zaten bereketli sütümüzle tombik tombik yaparız inşaAllah =)Benim kızın kilo alımı hep haftasiyla uyumlu çıkardı. Ama son kontrolde biraz geri çıktı. Doktor normal dedi. Minyon oldugumuz için çocuk çok iri olmaz zaten diyor. Doğuma 2 hafta var. 2 gün önce 2610 gramdi. 3 kilo civari doğar dedi. Ama 200-250gram oynama payı olur dedi. Şimdi bile dogsa artık sorun olmaz diyor. Kilo önemli değil yani.
Hayirli olsun haftaya bize de gun verecek insallah. Bana pazartesi gel kan tahlillerini yapalim dedi ve aç gel dedi.Haftaya cumaya gün verdi d.pazartesi de gel hem kan tahliline bakar hem de nst çekeriz dedi.sormayı unuttum acaba kan tahlili aç mı yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?