- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.661
Canım çoğumuzda aşırı bi bulantı yok sanırım, bende de yok, bugün deli gibi acıkmışım 2 tabak makarna 1 tabak salatayı götürdüm:))Kizlar merhaba herkesin midesi bulaniyor galiba bende ise tam tersi ne mide bulantisi ne cok halsizlik falan yok ama bende bel agrisi ve gogus hassasiyeti goguslerim bir beden buyudu resmen ve asiri tatli istegi oluyor.tabi ki birde normal zamanlarima gore cabuk yoruluyorum.Ama ben kendimi bazen hamile gibi hissetmiyorum bile ha bu arada birde siskinlik ve gaz var.Karnim baya siskin probiyotik takviyesi aliyodum yogurtla yiyordum.Probiyotik yogurttatuketiyordum bunlarin yaninda ama simdi biraktim doktoruma sorayim oyle devam edecegim
Canım çoğumuzda aşırı bi bulantı yok sanırım, bende de yok, bugün deli gibi acıkmışım 2 tabak makarna 1 tabak salatayı götürdüm:))
Bende bilmiyorum kafama takildi simdiAynen cnm 100 mg verdi içtgmde günde iki kez 200 mg oluyor zaten sana nye fazla yazmş anlamadm
Suya katılarak iciliyormus bende suya kattım yanıma da bir bardak su aldim ilaç şu içerek bitirdim ilk sise bittiHiç kötü değil canım, hatta ben seviyordum bile
Serumdan bin kat iyi ve diğer ilaçlardan da. Mideye haplar gibi dokunmuyor, o açıdan da iyi.
Canim bende persembe gidecegim kalp atislarini duyamaya.Hadi hayirlisi yaaa insallah duyariz rabbim meleklerimizi korusun.Çarşamba günü gidicem. İnşallah hayırlısıyla hepimiz duyarız gümbür gümbür :)
Afiyet şifa olsun canım, kan olsun can olsun bebişineSuya katılarak iciliyormus bende suya kattım yanıma da bir bardak su aldim ilaç şu içerek bitirdim ilk sise bitti
Canim şimdi bizim yani cogumuzun ilk hamileligi ve ilk bebegi insan sanki bisey olmasi gerekiyormus olmayinca normal degilmis hissine kapiliyor.Karisik duygular iste ben hic hissetmiyorum bazen unutuyorum bile hamile oldugumu ne bulanti ne asiri yorgunluk asiri uyku hali falan hic bisey yok gayet normalim artik hayirlisi iste bir kalp atisini duyayimda rahata erecegim.Arkadaşlar bence belirti olmadi için memnun olun ben oğlumda hiç bir belirti yaşamadım çok rahat hamilelik geçirdim bunda ise herşeyi yaşıyorum mide bulantısı yemek yiyememe aşırı halsizlik sürekli uyku hali bildiğiniz ruh gibiyim normal hayata dönmeyi enerji olmayı istiyord. Artik
Ben demiştim deme cnm sana çok sevndm:)Merhaba kızlar. Vajinal ultrason yapıldı ve kesemi gördüm :) ama çok küçük dedi. Fazla detay vermedi aile hekimine gönderecekmiş sonuçlarımı.
Canim bende persembe gidecegim kalp atislarini duyamaya.Hadi hayirlisi yaaa insallah duyariz rabbim meleklerimizi korusun.
Ayy tabiki de veririz canim ya yeterki her sey guzel olsun gerisi onemli degil...Amin inşallah canım birbirimize mujdeli haberler veririz inşallah burdan
Canım ben de keşke iyi olsam diyorum. Benim de ilk hamileliğim. Kist oluştu bebekle birlikte.. Aşırı sancım oluyor, kist yırtılacak da bebeğe bir şey olacak diye aklım çıkıyor. Bulantı devamlı var, kusma arada oluyor... Progestan içiyorum 600mg, o baş dönmesi, devamlı uyku hali ve öksürük yapıyor. İki adım atacak gücüm olmuyor çoğu zaman... Yemek bulantıdan yapamıyorum. Ev işleri duruyor, sadece toparlıyorum günlük bir beş on dakika o kadar... Çamaşır sepetini bile kaldıramıyorum, sancıdan yere eğilemiyorum artıyor çünkü...Canim şimdi bizim yani cogumuzun ilk hamileligi ve ilk bebegi insan sanki bisey olmasi gerekiyormus olmayinca normal degilmis hissine kapiliyor.Karisik duygular iste ben hic hissetmiyorum bazen unutuyorum bile hamile oldugumu ne bulanti ne asiri yorgunluk asiri uyku hali falan hic bisey yok gayet normalim artik hayirlisi iste bir kalp atisini duyayimda rahata erecegim.
Ayy canim ya uzuldum yaa cok gecmis olsun insallah kist inde bi sikinti olmaz bebegine zarar vermez canim ya vallahi okuyunca uzuldum ben cok rahatim ya o konuda sende dikkat et ev falan onemli degil be bosver haftada bir yaparsin birak senden bebeginden daha kiymetli degil.Insallah sende bende bebeklerimizin kesesini gorur kalp atislarini duyariz ve sende insallah tez zamanda sagligina kavusursun ve insallah ilerleyen zamanlarda daha rahatlarsinda daha guzel bir hamilelik gecirirsin.Canım ben de keşke iyi olsam diyorum. Benim de ilk hamileliğim. Kist oluştu bebekle birlikte.. Aşırı sancım oluyor, kist yırtılacak da bebeğe bir şey olacak diye aklım çıkıyor. Bulantı devamlı var, kusma arada oluyor... Progestan içiyorum 600mg, o baş dönmesi, devamlı uyku hali ve öksürük yapıyor. İki adım atacak gücüm olmuyor çoğu zaman... Yemek bulantıdan yapamıyorum. Ev işleri duruyor, sadece toparlıyorum günlük bir beş on dakika o kadar... Çamaşır sepetini bile kaldıramıyorum, sancıdan yere eğilemiyorum artıyor çünkü...
Eminim senin de korkuların vardır ama mesela benim bulantım var diye korkularım da geçmiş değil ki.. Kese görülecek mi diye stresliydim, şimdi kalbi bi duysam diyorum. Bu hareketlerini hissedene kadar böyle devam edecek sanırım.. Ya da kucağımıza alana kadar
Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim tüm güzel dileklerin içinAyy canim ya uzuldum yaa cok gecmis olsun insallah kist inde bi sikinti olmaz bebegine zarar vermez canim ya vallahi okuyunca uzuldum ben cok rahatim ya o konuda sende dikkat et ev falan onemli degil be bosver haftada bir yaparsin birak senden bebeginden daha kiymetli degil.Insallah sende bende bebeklerimizin kesesini gorur kalp atislarini duyariz ve sende insallah tez zamanda sagligina kavusursun ve insallah ilerleyen zamanlarda daha rahatlarsinda daha guzel bir hamilelik gecirirsin.
Amin cnm çok sagolAfiyet şifa olsun canım, kan olsun can olsun bebişine
Allah ağzınızın tadını bozmasın canm dünyanın en şanslı insanları eşinden gerçekten memnun olan kadınlar bence biri de ben Rabbime şükürler olsunAllah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim tüm güzel dileklerin için
Şikayet için söylemedim aslında. Ben de şükrediyorum halime. En azından şu an çalışmıyorum, evdeyim. Canımın çektiğini yiyip içebiliyorum, eşim anlayışlı ev işlerine yardım ediyor asla söylenmiyor iş yapmıyorum vs diye, tam tersi siz iyi olun bana yeter diyip yemek bile yaptırmıyor... Bu durumda olup çalışmak zorunda olan da vardır, eşi anlayışsız olan da... Rabbim herkese yardım etsin. Sağlıkla kucaklarımıza alalım minnaklarımızı
Amin kuzum hepimize kolaylık versin Rabbim, dediğin gibi herkesin sıkıntısı farklı, ben de sabahları 7 buçukta zor uyanıyorum 9 da ders başlıyor eve gelene kadar 3 buçuk oluyor, okulda kaç kez geriliyorum hiç bilmiyorum, belirti az olunca ben de unutuyorum ama sinirlendiğim an aklıma geliyor. Eve gelince uyuya kalmışım yemek yapamadanAllah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim tüm güzel dileklerin için
Şikayet için söylemedim aslında. Ben de şükrediyorum halime. En azından şu an çalışmıyorum, evdeyim. Canımın çektiğini yiyip içebiliyorum, eşim anlayışlı ev işlerine yardım ediyor asla söylenmiyor iş yapmıyorum vs diye, tam tersi siz iyi olun bana yeter diyip yemek bile yaptırmıyor... Bu durumda olup çalışmak zorunda olan da vardır, eşi anlayışsız olan da... Rabbim herkese yardım etsin. Sağlıkla kucaklarımıza alalım minnaklarımızı
Allah ağzınızın tadını bozmasın canm dünyanın en şanslı insanları eşinden gerçekten memnun olan kadınlar bence biri de ben Rabbime şükürler olsun
Aynen benim eşimde ilk defa geçen hafta yaptı sandalyeleri bile tek tek süpürmüş eşyaların altını üstünü alışkın değilimya nasıl mutlu oldum nasılKesinlikle ya insanın yoldaşı adam gibi adam olunca her şey daha kolay oluyor.. Çok şükür Allah a benim de eşim anlayışlı dün temizliği birlikte yaptık tüm evi o süpürdü, her yerin tozunu aldı Allah razı olsun:) Gerçi bu daha 2.kez yapışı ama önemli olan şimdi yapmasıydı:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?