2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım çoğumuzda aşırı bi bulantı yok sanırım, bende de yok, bugün deli gibi acıkmışım 2 tabak makarna 1 tabak salatayı götürdüm:))

Canım çoğumuzda aşırı bi bulantı yok sanırım, bende de yok, bugün deli gibi acıkmışım 2 tabak makarna 1 tabak salatayı götürdüm:))

Kizlar bendede çok yorgunluk uykusuuk var kafami zor kaldırıyorum resmen. Bide sürekli kasiklarim karnim ağrıyor. Gece uyuyamadim hatta

Arkadaşlar bence belirti olmadi için memnun olun ben oğlumda hiç bir belirti yaşamadım çok rahat hamilelik geçirdim bunda ise herşeyi yaşıyorum mide bulantısı yemek yiyememe aşırı halsizlik sürekli uyku hali bildiğiniz ruh gibiyim normal hayata dönmeyi enerji olmayı istiyord. Artik

Canim şimdi bizim yani cogumuzun ilk hamileligi ve ilk bebegi insan sanki bisey olmasi gerekiyormus olmayinca normal degilmis hissine kapiliyor.Karisik duygular iste ben hic hissetmiyorum bazen unutuyorum bile hamile oldugumu ne bulanti ne asiri yorgunluk asiri uyku hali falan hic bisey yok gayet normalim artik hayirlisi iste bir kalp atisini duyayimda rahata erecegim.

Canım ben de keşke iyi olsam diyorum. Benim de ilk hamileliğim. Kist oluştu bebekle birlikte.. Aşırı sancım oluyor, kist yırtılacak da bebeğe bir şey olacak diye aklım çıkıyor. Bulantı devamlı var, kusma arada oluyor... Progestan içiyorum 600mg, o baş dönmesi, devamlı uyku hali ve öksürük yapıyor. İki adım atacak gücüm olmuyor çoğu zaman... Yemek bulantıdan yapamıyorum. Ev işleri duruyor, sadece toparlıyorum günlük bir beş on dakika o kadar... Çamaşır sepetini bile kaldıramıyorum, sancıdan yere eğilemiyorum artıyor çünkü...

Eminim senin de korkuların vardır ama mesela benim bulantım var diye korkularım da geçmiş değil ki.. Kese görülecek mi diye stresliydim, şimdi kalbi bi duysam diyorum. Bu hareketlerini hissedene kadar böyle devam edecek sanırım.. Ya da kucağımıza alana kadar

Ayy canim ya uzuldum yaa cok gecmis olsun insallah kist inde bi sikinti olmaz bebegine zarar vermez canim ya vallahi okuyunca uzuldum ben cok rahatim ya o konuda sende dikkat et ev falan onemli degil be bosver haftada bir yaparsin birak senden bebeginden daha kiymetli degil.Insallah sende bende bebeklerimizin kesesini gorur kalp atislarini duyariz ve sende insallah tez zamanda sagligina kavusursun ve insallah ilerleyen zamanlarda daha rahatlarsinda daha guzel bir hamilelik gecirirsin.

Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim tüm güzel dileklerin için
Şikayet için söylemedim aslında. Ben de şükrediyorum halime. En azından şu an çalışmıyorum, evdeyim. Canımın çektiğini yiyip içebiliyorum, eşim anlayışlı ev işlerine yardım ediyor asla söylenmiyor iş yapmıyorum vs diye, tam tersi siz iyi olun bana yeter diyip yemek bile yaptırmıyor... Bu durumda olup çalışmak zorunda olan da vardır, eşi anlayışsız olan da... Rabbim herkese yardım etsin. Sağlıkla kucaklarımıza alalım minnaklarımızı

Allah ağzınızın tadını bozmasın canm dünyanın en şanslı insanları eşinden gerçekten memnun olan kadınlar bence biri de ben Rabbime şükürler olsun

Amin kuzum hepimize kolaylık versin Rabbim, dediğin gibi herkesin sıkıntısı farklı, ben de sabahları 7 buçukta zor uyanıyorum 9 da ders başlıyor eve gelene kadar 3 buçuk oluyor, okulda kaç kez geriliyorum hiç bilmiyorum, belirti az olunca ben de unutuyorum ama sinirlendiğim an aklıma geliyor. Eve gelince uyuya kalmışım yemek yapamadan uyanınca da acele makarna yaptım valla. Ama hayat işte. Yeter ki sağlıklı olsun meleklerimiz. Şu anda önemli olan senin sağlığın ve miniğin sağlığı :) hiçbir şeyi düşünmeyelim:)

Allah ağzınızın tadını bozmasın canm dünyanın en şanslı insanları eşinden gerçekten memnun olan kadınlar bence biri de ben Rabbime şükürler olsun

Kesinlikle ya insanın yoldaşı adam gibi adam olunca her şey daha kolay oluyor.. Çok şükür Allah a benim de eşim anlayışlı dün temizliği birlikte yaptık tüm evi o süpürdü, her yerin tozunu aldı Allah razı olsun:) Gerçi bu daha 2.kez yapışı ama önemli olan şimdi yapmasıydı:))))

Aynen benim eşimde ilk defa geçen hafta yaptı sandalyeleri bile tek tek süpürmüş eşyaların altını üstünü alışkın değilimya nasıl mutlu oldum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…