- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.621
Cnm tamamlasn o anlamda demyrm adam nst yr sokmuyr cati muayenesi yapmadi ilgisiz zaten 2 hafta sonra dogm 2 hafta sonra muayene cagrmasi garibime geldi zaten dogm beni kontrl etmesi gerkmez mi artk haftadaSezerbusra21 canım çok aceleci davranma.kayınvalidenin sorun yaşıyorsun biliyorum ama 41-42 haftaya kadar yolu var.gelmiyorsa bilki bebeğin hazır değil.doktorun beklemekle en sağlıklı kararı veriyor. hem sancin olsa anlarsın karnın taş gibi olur ve nefesin kesilir.ağrın olmasa bile karnın çok sert olur.bir an önce kendiliğinden doğum başlasın istiyorsan çok hareketli ol.adaçayı,ahududu yaprağı cayi ve hurma tüket.çömelme hareketi yap bol bol..egzersiz yap
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinDoğum yapanlar kervanına bende katıldım bu sabah. Miniğimi kucağıma aldım
ilgisizliğini sen daha iyi anlarsın tabi ama nst çok bir şey ifade etmiyor.o anki sanciyi ölçer sadece,sonrası veya öncesi hakkında bilgi vermez.o an sancin olsa anlarsın dediğim gibi karnın çok sert olup kasılır ağrı olmasa bile..benim kızımı doğum yaptığım doktor çok meshur ve iyi bir doktordu o da çatı muayenesi yapmazdı çünkü gerçek bilgi vermediğini asıl doğumda çatının açılıp genişlediğini söylerdi .çok güvenirim o doktoruma ama şimdi istanbulda büyük ve ünlü bir özel hastanede.istanbulda olsam yine ona giderdim..eğer doktor içine sinmediyse değiştir canım güven önemliCnm tamamlasn o anlamda demyrm adam nst yr sokmuyr cati muayenesi yapmadi ilgisiz zaten 2 hafta sonra dogm 2 hafta sonra muayene cagrmasi garibime geldi zaten dogm beni kontrl etmesi gerkmez mi artk haftada
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsunDoğum yapanlar kervanına bende katıldım bu sabah. Miniğimi kucağıma aldım
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah bol sütlü günleriniz olsunDoğum yapanlar kervanına bende katıldım bu sabah. Miniğimi kucağıma aldım
Canım gözün aydın çok sevindim darısı sağlıcakla başımızaDoğum yapanlar kervanına bende katıldım bu sabah. Miniğimi kucağıma aldım
Amin insallah canım sağol Dr cuma diyince heyecan oldu hiç beklemiyordum sanada geçmiş olsun inşallah dinlenme fırsatın olurinşallah ise yarar canım ve kolay bir doğum olur
maşallah size en hayırlı vakitte gelsin inşallah
o ağrı beni de mahvediyor ve 2 ayı geçti var malesef
inşallah kolay çözülebilen bir sorun dur da seni ugrastirmaz
Hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsunDoğum yapanlar kervanına bende katıldım bu sabah. Miniğimi kucağıma aldım
2 hafta gec cnm 36dan sonra haftada bir gidilcek benim pazartesi kontrolum var 10gun olcak arasi icim rahat etmiyo yarin devlete gitcem. Insan son haftalar iyice tedirgin oluyor her agrimi sanci saniyorum devamli doktora gidesim var. Sende 1 hafta sonra yine doktora git.Cnm tamamlasn o anlamda demyrm adam nst yr sokmuyr cati muayenesi yapmadi ilgisiz zaten 2 hafta sonra dogm 2 hafta sonra muayene cagrmasi garibime geldi zaten dogm beni kontrl etmesi gerkmez mi artk haftada
bencede2 hafta gec cnm 36dan sonra haftada bir gidilcek benim pazartesi kontrolum var 10gun olcak arasi icim rahat etmiyo yarin devlete gitcem. Insan son haftalar iyice tedirgin oluyor her agrimi sanci saniyorum devamli doktora gidesim var. Sende 1 hafta sonra yine doktora git.
40 haftada beni cagrmasi garip oldu zaten o zaman dogum zaten gunum dolcak mecburi gelcem ilaclarini ic devam et dedi gonderdi bastan savma yaptgi icin dedmilgisizliğini sen daha iyi anlarsın tabi ama nst çok bir şey ifade etmiyor.o anki sanciyi ölçer sadece,sonrası veya öncesi hakkında bilgi vermez.o an sancin olsa anlarsın dediğim gibi karnın çok sert olup kasılır ağrı olmasa bile..benim kızımı doğum yaptığım doktor çok meshur ve iyi bir doktordu o da çatı muayenesi yapmazdı çünkü gerçek bilgi vermediğini asıl doğumda çatının açılıp genişlediğini söylerdi .çok güvenirim o doktoruma ama şimdi istanbulda büyük ve ünlü bir özel hastanede.istanbulda olsam yine ona giderdim..eğer doktor içine sinmediyse değiştir canım güven önemli
Canm ben acele etmyrm ne zama uygunsa o zaman gelrde zaten 2 hafta donra dogum var beni o zaman cagryr yne kontrol etmesi gerekmezmydi beni son zamanlarda bldgm kadaryla daha sık kontrol olmaz mi o yuzdn dedm direk basndan gonderdi beniCanım son zamanlarında dr değiştirmeni tavsiye etmem. Doktorlar ultrasonda herşeyi görüyor. O yüzden nstyi gerek görmemiştir. Bak benim kontrolümde nst de sancı çıkmadı ama doktorum sancının çıkmaması normal ilaç kullanıyorsun ama ultrason sancı gösteriyor dedi. Ben diğer oğlumu 41. Haftamda doğum yaptım. Erken gelsin istiyorsun ama Hz. Mevla saatini vaktini yazmıştır. Hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah.
Aynen bana hak veren bende onu dyrm zaten son haftalar bebi takip etmesi lazm 15 gun sonra niye cagrysn beni resmen doguma cagryr baska dr gidicm cnm ya2 hafta gec cnm 36dan sonra haftada bir gidilcek benim pazartesi kontrolum var 10gun olcak arasi icim rahat etmiyo yarin devlete gitcem. Insan son haftalar iyice tedirgin oluyor her agrimi sanci saniyorum devamli doktora gidesim var. Sende 1 hafta sonra yine doktora git.
Ben hic cikarmiyordum 3 4günde bir çıkartıp yikiyodum kotu enerjisi gitsin diyeNe kadar süre takılıyor uyurken falan çıkarılıyor mu?
Ins birsey olmaz cnm zamnnda gelr bebeisin baska dr gdcm ya karar verdm hic begenmedim o drubencedeSezerbusra21 sherin dediği gibi sen haftaya bir daha git.
benim 32 haftamda doktor bana 1 ay sonra gel demişti eee oldu 36 ama ben doktoru dinlemedim ve üstüne kaç kez gittim. aiz siz olun kendinizi dinleyin gidip gitmemekle de tereddüt dr kalmayım bence. şimdi bebeğimin boynunda iki tur kordon var haftaya gel dedi ama gelde bana sor bu gece uyuyamadım nasıl haftayı edecem bilmiyorum. inşaAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
içine sinmediyse tabiiki git başka doktora çünkü doktora emanetiz doğumdaIns birsey olmaz cnm zamnnda gelr bebeisin baska dr gdcm ya karar verdm hic begenmedim o dru
Çok geç canım ben de iki haftadır haftada bir gidiyorum salı günü de gidicem diğer salı Doğum inşallah40 haftada beni cagrmasi garip oldu zaten o zaman dogum zaten gunum dolcak mecburi gelcem ilaclarini ic devam et dedi gonderdi bastan savma yaptgi icin dedm
Hayırlı olsun canım, darısı bizlerin başınaDoğum yapanlar kervanına bende katıldım bu sabah. Miniğimi kucağıma aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?