- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.641
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah=)Doğum yapanlar kervanına bende katıldım bu sabah. Miniğimi kucağıma aldım
canım nereden aldın? bende alıcam daBen hic cikarmiyordum 3 4günde bir çıkartıp yikiyodum kotu enerjisi gitsin diye
Aynen cnm bende onu dyrm degstrcm iste senn brsy kalmams cnmÇok geç canım ben de iki haftadır haftada bir gidiyorum salı günü de gidicem diğer salı Doğum inşallah
Saol cnm benim allah razı olsun inş ya göğüs ucum biraz yara oldu ama kantaron yağı sürüyorum şimdilik bakalım inş düzelir sütte gelir kv gelmedi daha kardeşim yanımda ben ona bir hafta 10 günde siz kalın bana yeterli dedim diye kadın küstü sanırım seni duymuyorum anlamıyorum dedi çekmiyor mu dedim akşam oğlumla da konulalım öyle dedi :) kadın tam bir baş belası ama takmamaya çalışacam zaten uykusuzum dün gece de uyumadı bebek sabaha kadar ağladı uykusuz yorgun ağrılarım var hiç uğraşamam onunlainsallah tez zmnda sütün bol bol gelir de bebis de sen de rahatlarsiniz cnm.
kimse istemez bebgine mama versin ama mecbur gelmeyince vericen aç kalmasindansa cnm.zaten sütün gelmese de emziriyosun cabaliyosun insallah karisiligini alicaksin
cnm merak ettim kv n geldi mi.insallah husuzrsuzluk cikartmaz sana ve bebise.hersey gonlunce olsun cnm
Ben almadım canım araştırıyorum.Bende almayı düşünüyorum. Ama gerçeğini bulmak lazım. Sen nereden aldın canım
Cnm Bende aptamil aldım mecburen bugün banyo yaptım yeni yeni gelemeye başladı ama bir göğsümde diğerini emmiyor onu verince çok ağlıyor pozisyon değişerek vermeye başladım aldı ama sabaha kadar uyumuyor ben napacam bilmyorım böyleCanım hastanede benimde yoktu emiyordu boş Boş sünirleniyordu aptamil mama verildi. 2 gün sonra eve geldik banyo yaptım o zaman gelmeye başladı sütüm agzından olarak banyo yap sık sık
Canim büyük olunca da kaka taşıyordediler bana. Y3nidogan set almadan da olmuyor. Özeniyor insan.Oğluma 3800 demişti doktor ayni kiloda 38. Haftada doğdu, 12 sene evvelden bahsediyorum. Hastane çıkışı zor oldu boyu 52 cm di. Sadece bir kez giydirebildim. Sonradan kilo kaybetti. Kızım daha minyon oğluma göre boyu 50cm civarında, hastane çıkışı olur sanırım, ayriyeten 2 takım yenidoğan 1 takim da 0-3 ay koydum. Yenidoğanlar 50 cm boya yapılıyor sanırım. Büyük gelse çaresi var da küçük gelince giydiremiyorsun.
Canim benimde girdigim nst sanciyi gostermiyir sadece bebek hareketlerini gösteriyor. Bende doktora sordum sancıyı usgde görülüyormuş. Allah hayırlı zamanda versin. Bide bence.bekledikçe geç gelcek sen oluruna birak bu hafta doğurursun demedi deme :):):)Kızlar kontrolden geldim gecen hafta 2800 simdi bebegim3100 gram alms yedigm muzlar cddn ise yaramis:)
Normal dedm dye dr beni gunu dolana kadar beklicem galiba ve beni 2 hafta sonraya cagrdi degistrcm dr baska dr gidym en iyisi ilglide degl normalde artk sk cagrmasi gerkirkrn nstyr sokmadi dedi bos yere para odrmr brlki sancm ckck deme
Son günler çok stresliyim. Aşırı gerginim. Biliyorum bebeğe zarar ama delirtiyor insanlar. Kimsede zerre anlayış yok.tabiiki yanılma payı var illaki ama kızım tam neyse o doğdu =) boyu kilosu maşaAllah ultrason iyiymiş şimdi tabi başka doktora gidiyorum onun usg nasıl bilmiyorum.
canım ben kıyafet hiç almadım desem yeridir hep annem aldı birde kızım erken gelince 50 hatta 42 bile aldı buda erken gelebilir diye =) ama maşaAllah hem gelişimi daha iyi hem de çıkmaya niyeti yok =)
bence moral en en en önemlisi hamilelikte. benim ilk kızımda sürekli kanamalı ve yatarak geçmişti ve tabiki moral sıfır dı hep endişe korkulu geçmişti. sanırım bu yüzden içeride pek kilo almamıştı kızım. ama şükür ki küvöze girmemişti erken gelmesine rağmen.
tüm bebişlerimiz sağlıklı olsunlar moralimiz hep zirvede olsun canlar
Eminönünden aldım canım bencanım nereden aldın? bende alıcam da
biliyorum canım birde hamile hormonu da var. benim bile bazen kızıma tahammülüm kalmıyor biliyor musun sonradan ağlıyorum pek ilgilenemediğim için ve doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum. ama herşey güzel olacak diyorum. başka insanlara ben takmıyorum canım değmez inan bebeğini düşün kavuşacağınız anıSon günler çok stresliyim. Aşırı gerginim. Biliyorum bebeğe zarar ama delirtiyor insanlar. Kimsede zerre anlayış yok.
Cnm Bende aptamil aldım mecburen bugün banyo yaptım yeni yeni gelemeye başladı ama bir göğsümde diğerini emmiyor onu verince çok ağlıyor pozisyon değişerek vermeye başladım aldı ama sabaha kadar uyumuyor ben napacam bilmyorım böyle
Yaa benim sancım mı var şimdiSezerbusra21 canım çok aceleci davranma.kayınvalidenin sorun yaşıyorsun biliyorum ama 41-42 haftaya kadar yolu var.gelmiyorsa bilki bebeğin hazır değil.doktorun beklemekle en sağlıklı kararı veriyor. hem sancin olsa anlarsın karnın taş gibi olur ve nefesin kesilir.ağrın olmasa bile karnın çok sert olur.bir an önce kendiliğinden doğum başlasın istiyorsan çok hareketli ol.adaçayı,ahududu yaprağı cayi ve hurma tüket.çömelme hareketi yap bol bol..egzersiz yap
Bende ole hissedyrm 40 lari gorcegmi dusunmyrm bakalm :)) alla alla nst de sanci ckyr dye blyrdum o kalpt atisi gbi olan sanci olmuyor mu:)Canim benimde girdigim nst sanciyi gostermiyir sadece bebek hareketlerini gösteriyor. Bende doktora sordum sancıyı usgde görülüyormuş. Allah hayırlı zamanda versin. Bide bence.bekledikçe geç gelcek sen oluruna birak bu hafta doğurursun demedi deme :):):)
Bende hep ustte bebegin kalp atisini altta sanciyi gostercek diye bekliyodum ama benim sadece ust taraf var sanci kismi yok ama bebegin hareketlerine her hafta bakiyo nst ile cunku kordon var boynundaBende ole hissedyrm 40 lari gorcegmi dusunmyrm bakalm :)) alla alla nst de sanci ckyr dye blyrdum o kalpt atisi gbi olan sanci olmuyor mu:)
Annem yanimda 1 haftadır. Kavga ediyoruz aşırı alıngan. Kv de gelecek hep birlikte siyiricaz sanırım. Eşim hicbir yere çıkarmıyor birşey olur az kaldi diye. Eve yorgun gelip uyuyor. Bütün işler yine bende. Bugüne kdr hep kendim yaptım. Doğuma kalmış 1 hafta hala prenses olamadım. Doğum sonrası da pert olucam nasılsa.biliyorum canım birde hamile hormonu da var. benim bile bazen kızıma tahammülüm kalmıyor biliyor musun sonradan ağlıyorum pek ilgilenemediğim için ve doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum. ama herşey güzel olacak diyorum. başka insanlara ben takmıyorum canım değmez inan bebeğini düşün kavuşacağınız anı
Hm anladm cnm dogm peki erken mi olcakms o yuzdn kordon boynnda ya bir sknti oluyr muBende hep ustte bebegin kalp atisini altta sanciyi gostercek diye bekliyodum ama benim sadece ust taraf var sanci kismi yok ama bebegin hareketlerine her hafta bakiyo nst ile cunku kordon var boynunda
Eslerin işine geliyo zaten benimkide bi yere çıkmayalim diyo geliyo uyuyo neymis sonra uyuyamazmis bebek olmadan bol bol uyumaliymis kendi emzircek galibaAnnem yanimda 1 haftadır. Kavga ediyoruz aşırı alıngan. Kv de gelecek hep birlikte siyiricaz sanırım. Eşim hicbir yere çıkarmıyor birşey olur az kaldi diye. Eve yorgun gelip uyuyor. Bütün işler yine bende. Bugüne kdr hep kendim yaptım. Doğuma kalmış 1 hafta hala prenses olamadım. Doğum sonrası da pert olucam nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?