2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Saol cnm benim allah razı olsun inş ya göğüs ucum biraz yara oldu ama kantaron yağı sürüyorum şimdilik bakalım inş düzelir sütte gelir kv gelmedi daha kardeşim yanımda ben ona bir hafta 10 günde siz kalın bana yeterli dedim diye kadın küstü sanırım seni duymuyorum anlamıyorum dedi çekmiyor mu dedim akşam oğlumla da konulalım öyle dedi :) kadın tam bir baş belası ama takmamaya çalışacam zaten uykusuzum dün gece de uyumadı bebek sabaha kadar ağladı uykusuz yorgun ağrılarım var hiç uğraşamam onunla

Canım hastanede benimde yoktu emiyordu boş Boş sünirleniyordu aptamil mama verildi. 2 gün sonra eve geldik banyo yaptım o zaman gelmeye başladı sütüm agzından olarak banyo yap sık sık
Cnm Bende aptamil aldım mecburen bugün banyo yaptım yeni yeni gelemeye başladı ama bir göğsümde diğerini emmiyor onu verince çok ağlıyor pozisyon değişerek vermeye başladım aldı ama sabaha kadar uyumuyor ben napacam bilmyorım böyle

Canim büyük olunca da kaka taşıyordediler bana. Y3nidogan set almadan da olmuyor. Özeniyor insan.

Canim benimde girdigim nst sanciyi gostermiyir sadece bebek hareketlerini gösteriyor. Bende doktora sordum sancıyı usgde görülüyormuş. Allah hayırlı zamanda versin. Bide bence.bekledikçe geç gelcek sen oluruna birak bu hafta doğurursun demedi deme :):):)

Son günler çok stresliyim. Aşırı gerginim. Biliyorum bebeğe zarar ama delirtiyor insanlar. Kimsede zerre anlayış yok.

Son günler çok stresliyim. Aşırı gerginim. Biliyorum bebeğe zarar ama delirtiyor insanlar. Kimsede zerre anlayış yok.
biliyorum canım birde hamile hormonu da var. benim bile bazen kızıma tahammülüm kalmıyor biliyor musun sonradan ağlıyorum pek ilgilenemediğim için ve doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum. ama herşey güzel olacak diyorum. başka insanlara ben takmıyorum canım değmez inan bebeğini düşün kavuşacağınız anı

Bizimki ikisinide emiyor gögsümün sütüm de var ama doymuyor hiç mama vermeye mecbur kalıyorum. Saatlerce emiyim diyor. Uyuyor yatagına yatırıyorum bagırıyor. Mama verince uyuyor

Yaa benim sancım mı var şimdi aynı dediğin gibi karnım sık sık taş gibi oluyor nefesim kesiliyor ama hani belden gelen bir ağrı falan beklediğim için ciddiye almıyorum bugün tüm gün böyleydi gitse miydim doktora acaba

Bende ole hissedyrm 40 lari gorcegmi dusunmyrm bakalm :)) alla alla nst de sanci ckyr dye blyrdum o kalpt atisi gbi olan sanci olmuyor mu:)

Bende ole hissedyrm 40 lari gorcegmi dusunmyrm bakalm :)) alla alla nst de sanci ckyr dye blyrdum o kalpt atisi gbi olan sanci olmuyor mu:)
Bende hep ustte bebegin kalp atisini altta sanciyi gostercek diye bekliyodum ama benim sadece ust taraf var sanci kismi yok ama bebegin hareketlerine her hafta bakiyo nst ile cunku kordon var boynunda

Annem yanimda 1 haftadır. Kavga ediyoruz aşırı alıngan. Kv de gelecek hep birlikte siyiricaz sanırım. Eşim hicbir yere çıkarmıyor birşey olur az kaldi diye. Eve yorgun gelip uyuyor. Bütün işler yine bende. Bugüne kdr hep kendim yaptım. Doğuma kalmış 1 hafta hala prenses olamadım. Doğum sonrası da pert olucam nasılsa.

Kızlar kasim annelerinde gormustum bnu yaptktan sonra dogum yakin oluyormus hatta sayfa sahibi yapms 4 gun sonra dogum yapmis sizede soliyim belki denersiniz:)
Kendinizi duvara yaslayıp yavastan inip oturuyorsunuz bacaklarınızı uzatıp sag ayagi sol ayaga degdirmeye calisiyorsaniz yapabliyrsnz daha vardr yapamiyorsaniz yakinmis dogum denedim yapamadm onceden yaptgmda oluyordu simdi olmuyor bakalm dogru mu:)

Bende hep ustte bebegin kalp atisini altta sanciyi gostercek diye bekliyodum ama benim sadece ust taraf var sanci kismi yok ama bebegin hareketlerine her hafta bakiyo nst ile cunku kordon var boynunda
Hm anladm cnm dogm peki erken mi olcakms o yuzdn kordon boynnda ya bir sknti oluyr mu

Eslerin işine geliyo zaten benimkide bi yere çıkmayalim diyo geliyo uyuyo neymis sonra uyuyamazmis bebek olmadan bol bol uyumaliymis kendi emzircek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…