2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizimki ikisinide emiyor gögsümün sütüm de var ama doymuyor hiç mama vermeye mecbur kalıyorum. Saatlerce emiyim diyor. Uyuyor yatagına yatırıyorum bagırıyor. Mama verince uyuyor
Benimde aç diye uyumuyor ama mama gaz yaptı sabaha kadar uyanığız iki gecedir artık uykusuzluktan ölecem diyorum

Hm anladm cnm dogm peki erken mi olcakms o yuzdn kordon boynnda ya bir sknti oluyr mu
Yok canim 6 kere bile dolanabiliyomus sadece bazen dogum esnasinda bebegi sikintiya dusurebiliyormus oda normale engel olabiliyomus sezeryanla aliyolarmis her hafta hem nst hemde usgden bakiyo kontrol ediyo

Selam kızlar 39 haftalık olduk bugün kontrole gittim 38de 2 cm olan açıklığım bu hafta 4 cm olmuş. Nstde sancı çıkmayınca eve gönderdi beni ağrın sızın sancın olmazsa cumartesi gel bakalım dedi. Olursa zaten hemen gel dedi. Benim minik yola girmiş anlayacağınız. Çok beklemez sanırım. Saglıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah. Heyecanlandım doğrusu

Tolga cevik taktigi bu :):):)

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü benim kendi annem dahi olsa bende bir evde yapamıyorum yıldızlarımız pek barışık değildir =) bende herşeyi kendim halletmeyi severim ve öylede alıştım. Hem kendi annen hem kv zor olur yaaa kv ne işi varda annen varkene.. Allah sabır versin ama sınırını şimdiden koy bence yoksa lohusalık da zorluk çekersin. anneler asla kötülük istemezler biliyorum ama aynı evi paylaşmak benim işim değil ben çocuğu anneme veya başkasına güvenerek doğurmadım da doğurmuyorum da benim bakış açım böyle hem kendi kendine öğrenmek daha çok tecrübe kazandırır.
canım Allah yardımcın olsun torun sevgisi başkadır diyorlar bakalım biz o günleri görüp bu günleri hatırlayacak mıyız =)

Yok canim 6 kere bile dolanabiliyomus sadece bazen dogum esnasinda bebegi sikintiya dusurebiliyormus oda normale engel olabiliyomus sezeryanla aliyolarmis her hafta hem nst hemde usgden bakiyo kontrol ediyo
senin bebişde de mi kordon var boynunda ya benim bebişde iki tur var aynen her hafta usg ve nst bakıyor inşaAllah sağlıkla alırız kucağımıza canım

Bizimki ikisinide emiyor gögsümün sütüm de var ama doymuyor hiç mama vermeye mecbur kalıyorum. Saatlerce emiyim diyor. Uyuyor yatagına yatırıyorum bagırıyor. Mama verince uyuyor
Canım sadece seni emdiginde 10tane bez çıkarıyorsa ona yetiyordur sütun bebekler meme emerken yapıyor öyle şeyler gaz bile etkiliyor onu

senin bebişde de mi kordon var boynunda ya benim bebişde iki tur var aynen her hafta usg ve nst bakıyor inşaAllah sağlıkla alırız kucağımıza canım
Benim 28. Haftadan beri var 1 tur. Çözulebilirde 2 turda olabilir dedi doktor. Çozulmedi ama artmadida çok güçluymus o kordon. bebeği kolay kolay etkilemez dedi. Kan akışında problem olmazmis yani. Normal doğumda 6 defa dolanana denk geldim dedi. Usgde sayamamislar:)

Kizlar birde bebekler dogduktan sonra 4. Ay ve 2 yaş çok onemliymis. 4. Ayda meme reddi olabiliyormuş emmiyor diye direk biraktirmamak lazimmis. Birde 2 yas sendromu varmiş daha önce çocugu olanlar bu konuda daha ayrintili bilgi verebilirler mi:)

Masallah canim istedigin gibi bir dogum yaparsin.Açıklık için spor egzersiz falan yaptın mi canim merak ettim

Açıklığa alttan mı baktı canım nasıl görüp ölçüyor

Benimde aç diye uyumuyor ama mama gaz yaptı sabaha kadar uyanığız iki gecedir artık uykusuzluktan ölecem diyorum

Aptamil gaz yapıyormuş istersen degiştir bi. Bende evolvia aldım doktor önerdi onuda bizimki sevmedi kustu dogurmamış. Şimdi bebelac aldım onu deniyorum bakalım. Ama bizim şu şansjmız var emiyor bi şekilde doymadıgı an veriyorum mamayı

Canm ben acele etmyrm ne zama uygunsa o zaman gelrde zaten 2 hafta donra dogum var beni o zaman cagryr yne kontrol etmesi gerekmezmydi beni son zamanlarda bldgm kadaryla daha sık kontrol olmaz mi o yuzdn dedm direk basndan gonderdi beni
Haklısın aslında haftada bir çağırması lazım birde bilgilendirmesi lazım. Başka bir doktora görün istersen dediğin gibi.

ooo tamam canım çok sağol içimi rahatlattın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…