- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.681
maşaAllah sağlıkla gelsin =) benimki geçecek herhalde 36+4 de 3kg bakalım kaç kilo doğacak tombişim =)3300 gr cıktı p.tesi günü.
Maşllah canım , kanala girmişse oda ağrı yapıyormuş .. inşallah bebeğin hayırlı zamanda bekletmeden gelir artık :)Bende şimdi mesajlara bakıyordum :) iyi geçti çok şükür nst de güzeldi sancım yok hala. Kızım 3450 51 cm oranlarında 5 günde 150 gr almış güzelimMaşallah. Ama daha fazla olmasada olur yani :)) kafası 41 haftayla uyumlu ama hiç sorun değil dedi doktorum. 38+4 teyiz biz. Sağol canım sorduğun için
O refleks canım benim oğlumda öyleydi ağlıyorum yetmiyor mama verelim diye 5saat aralıksız emzirdigimi biliyorum eğer doluyorsa bezi sutunuz yetiyorEvet çok işiyor bezine işemede sıkıntı yok kakada yapıyor ama çok duruyor memede bıraktığı an hala aranıyor.
O kadarini bilmyrdm zaten 6 olursa sezaryn olurdun kesin her hafta kontrol edyrsa sknti yok cnm:) dogmna daha cok var miYok canim 6 kere bile dolanabiliyomus sadece bazen dogum esnasinda bebegi sikintiya dusurebiliyormus oda normale engel olabiliyomus sezeryanla aliyolarmis her hafta hem nst hemde usgden bakiyo kontrol ediyo
Niyeki :)) kasm annelernde herkes bnu yapms dogruyms ondn dedm orayida tskip edyrdm :)Tolga cevik taktigi bu :):):)
Haftaya benim randevum canım artık sabredeceğim bakalımSon haftalarda olabiliyor canım endişelenme doktora gittiğinde söyle mutlaka. Birden oldu yazınca ben farklı düşündüm. Umarım önemli bişey değildir.
Normal diyorlar ama bakalım bende her gittiğimde bileklerimi kontrol edince şimdi aniden şişince tedirgin oldumBenimde şiş tansiyon normal
Bende düşünüyorum ama kaç cm almak lazım acaba . Kullananlar baya memnunlar canımBebeğine kehribar kolye almayı düşünen var mı acaba
Yarin 37 olcam artik dogabilir yani Allahin izniyle problem olmaz heralde :) bide artik dogsun istiyorum bel agrisi mahvetti beniO kadarini bilmyrdm zaten 6 olursa sezaryn olurdun kesin her hafta kontrol edyrsa sknti yok cnm:) dogmna daha cok var mi
Tolga çevik komedi dukkanında doğa rutkaya anlatmisti ordan duyuldu videosunu bulursam link atarim :)Niyeki :)) kasm annelernde herkes bnu yapms dogruyms ondn dedm orayida tskip edyrdm :)
Ayy çok heyecanlıYarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin. Heyecan dorukta şu an
Niyeki :)) kasm annelernde herkes bnu yapms dogruyms ondn dedm orayida tskip edyrdm :)
Canım sen başka doktora git bencede okudumda öyle saçmalık mi olur hiç ya. Ben haftada 2 kere gidiyorum 37 'den beri. Son zamanlar insan herşeyden tereddüt ediyo. Hadi çatı yapmadı tamam nst boşuna mı var sancin var mı yok mu bakmasi lazım. Eğer muaynane değilse hastaneyse şikayet et. Hem para veriyosun hem yetersiz ilgi görüyosun. Keşke deseydin ben direk dogumami gelicem neden bu kadar geç diye.Ins birsey olmaz cnm zamnnda gelr bebeisin baska dr gdcm ya karar verdm hic begenmedim o dru
Zorlanarak da atiyorsak gecerli mi
Hayırlısıyla doğurursun inşallah canım. Sancında gelir yakındaSelam kızlar 39 haftalık olduk bugün kontrole gittim 38de 2 cm olan açıklığım bu hafta 4 cm olmuş. Nstde sancı çıkmayınca eve gönderdi beni ağrın sızın sancın olmazsa cumartesi gel bakalım dedi. Olursa zaten hemen gel dedi. Benim minik yola girmiş anlayacağınız. Çok beklemez sanırım. Saglıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah. Heyecanlandım doğrusu
Ole yapicam cnm olmadi bende ole bekliyrdm dua edyrm kendlgnden olurda normal ya adam cnku sezaryn yapar emin oldmCanım sen başka doktora git bencede okudumda öyle saçmalık mi olur hiç ya. Ben haftada 2 kere gidiyorum 37 'den beri. Son zamanlar insan herşeyden tereddüt ediyo. Hadi çatı yapmadı tamam nst boşuna mı var sancin var mı yok mu bakmasi lazım. Eğer muaynane değilse hastaneyse şikayet et. Hem para veriyosun hem yetersiz ilgi görüyosun. Keşke deseydin ben direk dogumami gelicem neden bu kadar geç diye.
Ayy çok heyecanlı
Allahım yardımıcn olsun evladını sag saglim kucagına alırsın inşallah
Kanala girip girmediğini sormayı unuttum yaMaşllah canım , kanala girmişse oda ağrı yapıyormuş .. inşallah bebeğin hayırlı zamanda bekletmeden gelir artık :)
Rahat olmuyor artik ama son gün hiç atilmiyomus :)Zorlanarak da atiyorsak gecerli mipek de rahatca atamadim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?