2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşllah canım , kanala girmişse oda ağrı yapıyormuş .. inşallah bebeğin hayırlı zamanda bekletmeden gelir artık :)

Evet çok işiyor bezine işemede sıkıntı yok kakada yapıyor ama çok duruyor memede bıraktığı an hala aranıyor.
O refleks canım benim oğlumda öyleydi ağlıyorum yetmiyor mama verelim diye 5saat aralıksız emzirdigimi biliyorum eğer doluyorsa bezi sutunuz yetiyor

Yok canim 6 kere bile dolanabiliyomus sadece bazen dogum esnasinda bebegi sikintiya dusurebiliyormus oda normale engel olabiliyomus sezeryanla aliyolarmis her hafta hem nst hemde usgden bakiyo kontrol ediyo
O kadarini bilmyrdm zaten 6 olursa sezaryn olurdun kesin her hafta kontrol edyrsa sknti yok cnm:) dogmna daha cok var mi

Son haftalarda olabiliyor canım endişelenme doktora gittiğinde söyle mutlaka. Birden oldu yazınca ben farklı düşündüm. Umarım önemli bişey değildir.
Haftaya benim randevum canım artık sabredeceğim bakalım

Ins birsey olmaz cnm zamnnda gelr bebeisin baska dr gdcm ya karar verdm hic begenmedim o dru
Canım sen başka doktora git bencede okudumda öyle saçmalık mi olur hiç ya. Ben haftada 2 kere gidiyorum 37 'den beri. Son zamanlar insan herşeyden tereddüt ediyo. Hadi çatı yapmadı tamam nst boşuna mı var sancin var mı yok mu bakmasi lazım. Eğer muaynane değilse hastaneyse şikayet et. Hem para veriyosun hem yetersiz ilgi görüyosun. Keşke deseydin ben direk dogumami gelicem neden bu kadar geç diye.

Hayırlısıyla doğurursun inşallah canım. Sancında gelir yakında

J
Ole yapicam cnm olmadi bende ole bekliyrdm dua edyrm kendlgnden olurda normal ya adam cnku sezaryn yapar emin oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…