- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #36.701
Iste o hataya dusmicm tatliya gomulmicem :) bulgur dere otu yemegi dusunyrm lohusayken sut arttriciyms
Doktorum bana seni zorlayan harektler yapma dedi. Her hareket serbest ama zorlama diye söylediZorlanarak da atiyorsak gecerli mipek de rahatca atamadim ben ya
He simdicanladm o zaman dogryms sen denedn mi yapabldn mi:)
Çatı muayenesi yaptığı gibi yani :/ ben çok kasmıştımİki parmagiyla bakiyor canim. Gerilmedigin muddetce agrili bir islem degil
37 den beridir bekliyoruz biz de kaç kişi Doğum yaptım bizimkilerde ses seda yokYarin 37 olcam artik dogabilir yani Allahin izniyle problem olmaz heralde :) bide artik dogsun istiyorum bel agrisi mahvetti beni
Aynen canim. Son haftalarda olsa da kabul ediyor doktorlar. Yeterki içine sinen birini bul. Istanbuldasin demi şuan Izmirde değilsin.J
Ole yapicam cnm olmadi bende ole bekliyrdm dua edyrm kendlgnden olurda normal ya adam cnku sezaryn yapar emin oldm
He simdicanladm o zaman dogryms sen denedn mi yapabldn mi:)
O refleks canım benim oğlumda öyleydi ağlıyorum yetmiyor mama verelim diye 5saat aralıksız emzirdigimi biliyorum eğer doluyorsa bezi sutunuz yetiyor
Allah kolay doğumlar nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına al canım.Yarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin. Heyecan dorukta şu an
Ben eldiven kullanmıyorum canım. Ama çorap dediğin gibi hem tulumun içine hem üzerine giydiriyorum. Hemşire öyle söyledi çok üşürmüş ayakları.
kadın seninle yaris halinde Allah akil fikir versinSaol cnm benim allah razı olsun inş ya göğüs ucum biraz yara oldu ama kantaron yağı sürüyorum şimdilik bakalım inş düzelir sütte gelir kv gelmedi daha kardeşim yanımda ben ona bir hafta 10 günde siz kalın bana yeterli dedim diye kadın küstü sanırım seni duymuyorum anlamıyorum dedi çekmiyor mu dedim akşam oğlumla da konulalım öyle dedi :) kadın tam bir baş belası ama takmamaya çalışacam zaten uykusuzum dün gece de uyumadı bebek sabaha kadar ağladı uykusuz yorgun ağrılarım var hiç uğraşamam onunla
Canim bence senin sutun yetiyor mama bosuna veriyorsun emme refleksinden seni birakmiyo emzik dene istersen.Bende öyle aynı savaş veriyor benimle resmen emiyor emiyor bırakıyor geri arıyor almaya çalışıyor gögsümde uyumak istiyor. Benim istedigim emsin uyusun ama emiyor emiyor uyumuyor bende mamayı veriyorum onu da yiyor ☺☺☺
Oluyo benim zorla :)He simdicanladm o zaman dogryms sen denedn mi yapabldn mi:)
ROSE-MOON canim sana aonda takilmis miydi sezeryan oncesi. Bir de lavman falan yapiliyor mu pazartesi gun aldik bakalim. Yelizle komusamadim daha ne yapilacak nnasil olacak sadece spinal istediğimi soyledim tamam demişti
Onu yapyrm cnm sen naslsn bebek nasl:)Canim bana herkesin tek onerdigi sey bol bol su icmek aklinda bulunsun
Ay sorma çıkmayınca doğal olarak alışveriş de yapılmıyor. Mecbur evde hazırlıyorum biseyler. Kıyafet de Zaten alamıyorum kendime. Doğum sonrası değişecek o gardrop diyorum ama bebeğe almaktan almam kendime çünkü kendimi biliyorumEslerin işine geliyo zaten benimkide bi yere çıkmayalim diyo geliyo uyuyo neymis sonra uyuyamazmis bebek olmadan bol bol uyumaliymis kendi emzircek galiba
Sağlıkla kavuş yavruna inşallah canım bi sıkıntı Yok değilmi neden yarın genelde Pazartesi salı verirler günYarın sabah doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin. Heyecan dorukta şu an
Kiyafet bende almadım hiç hatta hamilelik kiyafetleriminde bazilarini baskalarindan aldım. Çunku gecici bi sürec dogumdan sonrada kac kg veririm ne olur bilemedim gerçi ben hamilelikten öncede diyet yaparak zayiflamistim o yuzden 44 bedenden 36 bedene kadar kiyafet mevcut :):)Ay sorma çıkmayınca doğal olarak alışveriş de yapılmıyor. Mecbur evde hazırlıyorum biseyler. Kıyafet de Zaten alamıyorum kendime. Doğum sonrası değişecek o gardrop diyorum ama bebeğe almaktan almam kendime çünkü kendimi biliyorum
Canim tüp bebegin doğum sekliyle alakası yok. Geçerli sebebi olmadığı sürece sezeryan A yönlendirmesini asla doğru bulmuyorum.Cati muayenesi olan varmi kızlar kacinci haftada muayene oldunuz.cok fazla odemim var 12 kilo aldim ama.tansiyonum iyi şükür tüp bebekle hamile kaldim dr sezeryana yönlendiriyo normal istersen muayeneni yaparız ona gore normal olabilirmi bakariz dedi
Ben de cok almadım. 1 elbise 2 pantolonla gayet de idare ediyorum. Hatta pantolonun birini annem aldı. Üst hic sıkıntı olmuyor zaten de alt giyim zor. En çok da hamile iç giyime ihtiyacım oldu. Normal çamaşırlarımı kullanamadim. Bakalım sonrasında nasıl olacak. Hiç düşünmüyorum kiloyu. Veririz allah ın izniyle. Homini gırtlak yemezsek? Hatta hamile halimi seviyorum bile. 9 kg aldim ben toplamda. Sen?Kiyafet bende almadım hiç hatta hamilelik kiyafetleriminde bazilarini baskalarindan aldım. Çunku gecici bi sürec dogumdan sonrada kac kg veririm ne olur bilemedim gerçi ben hamilelikten öncede diyet yaparak zayiflamistim o yuzden 44 bedenden 36 bedene kadar kiyafet mevcut :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?